- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csubííí
senior tag
válasz
gjoco1 #13349 üzenetére
Nálam is így van.
Gondolom rájöttek, hogy ha 85%- ig van limitálva a töltés, akkor annyi is legyen az "induló" szint.
Mondjuk én csak két napot próbáltam, de nem fogok magammal kiszurni, hogy a 85%-ig töltés végett kevesebb ideig bírja az akku. A megszokott üzemídőmhöz előbb kellett töltőre raknom vagy rá kellett volna töltenem, hisz így kevesebbet bír.
Én szinte mindig este rakom töltőre kikapcsolt állapotában, és reggel veszem le. 20% alá nem engedem merülni, soha nem töltök rá, ha mégis előbb kell töltőre rakni est előtt, akkor addig töltön marad míg 100%-ra nem töltött. Persze ekkor is inkább kikapcsolt állapotában rakom töltőre, vagy ha mégis bevan kapcsolva, akkor úgyis írja, hogy mennyi idő múlva lesz kész a töltés, és az idő elteltével leveszem töltőről. Mindig normál töltés, se gyors se szuper gyors töltés, nekem nem sürgős, ráérek.
Nekem ez bevált, eddig minden készülékem így töltöttem.
Van ami a családban van máig, 6 éves készülék és még mindig jól bírja az eredeti akku. -
-
dkovizoli
addikt
válasz
gjoco1 #13246 üzenetére
Én s8 óta használok uv üveget, ott még az ujjlenyomatérzékelőt sem befolyásolta. Ha nálad elcsúnyította valami, akkor rosszul lett felrakva. S21u-ra most raktam fel egy whitestone dome glasst, mert a gyári fólia így közel egy év alatt azért viseltes lett. Szinte észre sem venni és az olvasó is jól működik. Használtam alis üvegeket is s10+-on, azért ott többször volt sikertelen a feloldás. De csúnya egyiken sem volt.
-
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #13200 üzenetére
Igen, az AodNotify.
-
-
aszti75
senior tag
válasz
gjoco1 #13002 üzenetére
Hát,van,hogy ha vezetek,akkor 2-3 órán keresztül elő sem veszem a zsebemből. Ez persze csak nyári viszonylatban igaz. (Nyáron quad-al melozom) Téli viszonylatban,természetesen látom,mikor jön értesítés,és az autóban el is tudom olvasni. Persze szigorúan a KRESZ szabályait betartva
Egyébként meg,okos óra,szóval nekem nem is fontos használnom az opciót.
Csak említettem a fogyasztást.... -
-
fzboxx
senior tag
válasz
gjoco1 #12896 üzenetére
Injun-nal akartam...
Nekem is ilyen van, és működik.
Ha jól emlékszem, akkor az nfc -vel kommunikál a tok és a telefon.
Esetleg próbáld az nfc-t ki\be kapcsolni.
Csak próbálkozók, de hátha segítVagy
Menü, speciális funkciók, tartozékok
Itt van clear view tok engedélyezés... -
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #12861 üzenetére
Lehetséges, hogy így fogják hívni és így fog kinézni!
Samsung Galaxy S22 Note.
Elnézést a másik portálról linkelésért! -
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #12839 üzenetére
Hi! Ha jön a OneUI 4.0 a telóra nem kell majd használnunk külön AOD progit, mert lesz a gyáriban olyan, hogy csak értesítéskor jelenik meg az AOD.
-
alasoh
aktív tag
válasz
gjoco1 #12749 üzenetére
Köszönöm!
Megnyugtattál.
Lassan két éves a telefonom. Munkaeszköz is. Napi szinten töltve. Kb. 2 hónapja visszatértem a gyári launcher-re. És azóta azt vettem észre: jobban merül, persze csak utólag gondolkoztam el ezen. Gyanakodtam az aksi degradációra, de egy app szerint még mindig 96%-os, több mint 1 éves töltés/merülés ciklust figyelembe véve. Szóval gyanakodni kezdtem. Persze lehetnek a frissítések is, de nekem valamiért a launcher volt gyanus.
Köszönöm mégegyszer! -
alasoh
aktív tag
válasz
gjoco1 #12745 üzenetére
Szia / sziaszok!
Tudom, hogy Te rengeteg launchert használtál, vagy kisérleteztél velük. Ezért címezném első sorban neked a kérdést:
Mit gondolsz, elképzelhető, hogy a gyári launcher többet "fogyaszt", akár készenléti állapotban is, mint a nova?Persze mások véleményét is szívesen olvasnám!
-
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #12586 üzenetére
De nyúl, pl. ez a hangerő panel szerkesztő is.
-
-
GeoJoe
senior tag
válasz
gjoco1 #12323 üzenetére
[link]
"During Samsung’s 52nd annual shareholder’s meeting, DJ Koh, co-CEO of Samsung’s IT and Mobile Communications division, mentioned that it might be difficult for the company to launch the Galaxy Note 21 series this year due to a severe shortage of chips and the clash with existing products (the Galaxy S21 Ultra). However, he said that Samsung intends to launch a new Galaxy Note model in 2022. DJ Koh also said that launch timelines for next year’s Galaxy Note might differ from previous launches."Szerintem fényévekkel hitelesebb, mint random noname twitter bejegyzések. Saját magatok keltitek a feszültséget teljesen feleslegesen
-
-
alasoh
aktív tag
válasz
gjoco1 #12208 üzenetére
Ok, köszönöm, hogy megnézted!!
@Plazmacucci: igen, a wifi jó. Sőt, kikapcsoltam azt is, hogy gyenge wifi esetén váltson mobil netre.
Mindegy, egyelőre elengedem a dolgot.
Néztem, és nem generál felesleges adatforgalmat mobil hálózaton. Innentől kezdve annyira nem nagy probléma.
Legalább emlékeztet, hogy be van kapcsolva a mobilnet...
Lehet speckó feature amit csak én kaptam meg és néhány S20 Ultra tulaj -
bbendre
őstag
válasz
gjoco1 #12184 üzenetére
Egy nagy halom biztonsagi frissites (Kb a fel rendszer) mert szet szedtek a KNOX-ot a hackerek es tudtak Rootolni a "KNOX Trip" nelkul is.
Tovabba a One UI 3.1.1 funkciok pl a Alvasido mod valamint gyosabban indul a kamera es minden is gyorsult a leiras szerint.
BTW, ugyan ez a verzio es a Note20 Ultra-n a 4G ikon eltunik WiFi eseten, nem tudom mi a kulonbseg. -
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #12162 üzenetére
De a német független az már van a pluszhoz is. Ugyanaz jön majd a magyarra is.
-
-
_ak_
addikt
válasz
gjoco1 #12077 üzenetére
kezdetektől egy barna bőr tokot használok, de következőre feketét fogok venni, ha veszek. Az évek alatt ez azért elhasználódik. Most csak azért is kipróbáltam a popsi törlőt: [kép]
Ezt leszámítva kellemes meglepetés volt. Vékony, jó a fogása és ahhoz mérten, jó a védelme is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Spórolós topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest