- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
DrKapocs #7831 üzenetére
Csak akkor macerásabb a kiegészítők modulok frissítése.
Jó tipp amit ott írnak"A GoodLock kell legyen telepítve a Fine mellett. Így eltávolítod a GoodLock-ot, majd telepíted a Gaxay Store-ból, megnyitod és ha meg van minden, akkor törlöd a Fine-t.
De egyébként meg lesz minden, mert nekem is megmaradt, csak el kell indítani és be kell kapcsolni a kiegészítőket megint." -
válasz
DrKapocs #7784 üzenetére
Ha nem válaszolsz az emailre, azzal teljesen elutasítod a beszámítást.
Nekem most jött meg az email (a telfon várhatóan holnap fog), és ott van benne egy nagy link, amire kell kattintani, ha ténylegesen be akarom számíttatni a készüléket. Ehhez már semmi köze a Samungnak, a levél sem tőlük jön (hanem a TMX-től). Eddig is így volt, és általában nem kértem beszámítást, mégis megmaradt a webshopos kedvezmény.
-
válasz
DrKapocs #7759 üzenetére
Soha nem kellett elküldeni a beszámítandó készüléket, nem hiszem, hogy ez most változott volna. Idén már legalább ötször vettem beszámítással a samsung.hu-n, és abból csak kétszer küldtem ténylegesen valamit beszámításra, de a többi háromnál sem veszett el a kedvezmény.
-
janeszgol
félisten
válasz
DrKapocs #7735 üzenetére
Szep. Viszont nekem tul elenk. Am ma ez divatos. Hozza oltozol (vilagos szinekbe, feher, zold, kek, rozsaszin, narancs, ahogy ma divatos) es jol is all.
Amikor megjelent ez a telo, rogton megakadt a szemem a zoldon.
A vateran vettem meg. Egy az, hogy jo arban vettem es ketto, hogy pont zoldesben. Mazli. (Bar ha mas szinu lett volna, akkor is elhozom.) -
válasz
DrKapocs #7703 üzenetére
Nem, mert az már egy elavult technika.
Ma már nem véletlengenerált jelszavakat, hanem jelmondatot használunk (amedvetelenalszik 17 karakter és könnyen megjegyezhető), ami szintén lehet akár nagyon hosszú, viszont könnyen megjegyezhető. Az egyik jelszavam 14 karakter hosszú, de könnyen megjegyezhető, mert egy ismert vers egyik sora.
És hogy ne legyen minden oldalon egyforma, minden oldalon hozzáteszed az oldal nevét vagy egy szót, ami az oldalról eszedbe jut.
Ahol kis/nagybetű/szám kombinációt kér, oda lehet ugyanez 13375p34k változatban, például4M3dv3T313n4l5z1k
. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
DrKapocs #7689 üzenetére
Amúgy az appokat a Google is tudja menteni és visszaállítani. És ha már telefon topikban vagyunk, a Samsungnak is van ilyen opciója.
A legutóbbi 2 telefonváltásomat a Samsung Cloud-dal intéztem, így a beüzemelés végére szinte ugyanaz a kép fogadott, mint a régi telefonon, anélkül, hogy vadászni kellett volna az alkalmazásokat. -
válasz
DrKapocs #7675 üzenetére
Két öreg samu cuccom kezdett az utóbbi időben hisztis lenni a régi s7e-hez kapott töltőre (pöccre uazt tudja, mint az a52/s töltője). Sokáig a kábelre gyanakodtam, de most bedugtam a micro usb kábelt az új töltőbe és csodák csodája mind2 hisztizsák (s7e, Tab A 2016) is szépen töltődik.
Pici feszültségbukta is tönkrevághatja a töltést.
-
gerner1
nagyúr
válasz
DrKapocs #7357 üzenetére
A gyári hívásrögzítő aktíválásának leírásában eddig is benne volt mindkét 'verzsön' (az FR -es, + a minden marad a helyén is...) ...
Pontosan benne van az is, hogy az israeli, és az indonéu firmware -ek kódjai mik(?), és azokat milyen(?) régiókóddal lehet lehívni.Leírom sokadszorra, hogy ennél a készüléktípusnál sincsen TMH firmware . A TMH kódra beállítottakon is ugyanaz az
OXM firmware fut
mint az EU -s régiókodosokon.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
DrKapocs #7286 üzenetére
Igen, ez a hivatalos álláspont, én is ezt hittem sokáig, ezért is nem vettem más telefont a J5 2017 helyett, de mégis működik. Az is jó a Cube-ban, hogy ki lehet kapcsolni a hang maximálást, másnál nem, és ez nagyon zavaró.
Szerintetek meddig lesz ez használható telefon? Én 3db-ot vettem, a Jack miatt, ami ugye nem lesz többé, csak az A40 már a saját menüjében is lassan mozog, nem tudom mi ez a lassulás, de remélhetőleg nem lesz ilyen az A52s-en. J5 2017 is már használhatatlanul lassú.
-
osonte
őstag
válasz
DrKapocs #7288 üzenetére
Én OLE-t (Indonéz) firmwaret használok két A52s-en és előtte is A71 - A72-nél, több éve semmi gond vele. Pár appot törlök ADB-n és meg se lehet mondani, hogy nem a gyárija (mármint appokat tekintve és használat közben). Térerőben semmi különbség VoLTE és VoWifi ugyanúgy működik, már amelyik szolgáltató tudja. A frissítésben van egy kis különbség, de sokszor pár nap, vagy egy hét maximum. Nagyon király, hogy a gyári tárcsázó előzményeiben mindenhol ott a kis mikrofon ikon és azonnal vissza tudom hallgatni a hívást a Telefon alkalmazásból. Annyi, hogy VoWifi bekapcsolása esetén nem rögzít hívást, de nekem jó a VoLTE is.
-
gerner1
nagyúr
válasz
DrKapocs #7106 üzenetére
Előferdül az mással is..👍
Itt, a Samsung telóknál, a firmware 'csere-bere' lenyege az, hogy a készülékre ( legyen az bármelyik ), csak olyan firmware flash -elhető, amelynek a BL-értéke= azonos/vagy magasabb értékű, mint ami jelenleg a készüléken fut.
Gar.-vesztés nélkül, normál körülményekkel, alacsonyabb értékűre váltani: nem lehet.
-
gerner1
nagyúr
-
Rhino82
aktív tag
-
gerner1
nagyúr
válasz
DrKapocs #7010 üzenetére
" Az enyémet a Telekomtól vettük, páromét a Media Marktból, áruházból, személyesen. Bontatlan volt mindkettő doboz. "
- Akkor, mindkettőn OXM firmware van.Amennyiben a hardware oldalt (ami a töltő és a kábel) biztosan ki tudod zárni, akkor, esetleg, a felhasználói szokásaitokban lehet/van olyan közös pont, ami az azokhoz kapcsolódó beállításokon keresztül: ezzel jutalmaz.
-
gerner1
nagyúr
válasz
DrKapocs #7004 üzenetére
"... Nem ugyan az a rom van a két készüléken .. "
- Amennyiben ez helytálló, akkor vagy használtan vettétek, és az előző tulaj 'át-flashelte' plö Indonéz firmware -re, vagy nem az EU -ból származik.Az összes EU -s régiókódoson, ugyan az a firmware fut, ami: OXM. Így, a honos XEH & TMH régiósokon is ugyan az van: OXM.
Szolgáltatós" firmware pedig, ennél a készüléktípusnál sincs.
A különbséget az ad(hat)ja, hogy a telefonon futó azonos firmware -ből, az 'aktív-CSC' szerint, eltérő funkciók leszenek aktívak / inaktívak.
-
válasz
DrKapocs #7004 üzenetére
Más dolog: Párom szintén vett egy A52s-t. Nem ugyan az a rom van a két készüléken, nem én állítottam be, más appok vannak rajtuk, stb.
Ezek a régióktól és a mobilszolgáltatótól változnak (ha szolgáltatós rom van rajta). Ha nem hivatalos foghalmazótól vettétek a telefonokat, akkor valszeg szürkeimportosak.
-
DrKapocs
őstag
válasz
DrKapocs #7000 üzenetére
Valami csak nem stimmelt... biztosra mentem, Odinnal újraflasheltem a telefont. Ez a biztos, így lelki nyugalom van. Egyébként érdekes, de kb. fél év használat után több gigányi szemetet termel a rendszer. Hogy ez lassítja-e? Lehet placebó, de szerintem a tiszta rendszer kicsivel gyorsabb (ugyan azt a romot tettem fel, ugyan azokat az appokat, ugyan azt verziót belőle - Super backuppal csináltam mentést az apk állományokról). Xiaomi készülékeimet kb. évente újraflasheltem; így a rutin kialakult. Lehetőleg csak olyan appokat használok, amik rendelkeznek backup funkcióval és/vagy felhő alapú tárolással, szinkronnal.
Más dolog: Párom szintén vett egy A52s-t. Nem ugyan az a rom van a két készüléken, nem én állítottam be, más appok vannak rajtuk, stb. Az ő készüléke sem volt hajlandó normális sebességgel tölteni, csak nagyon lassan a gyári töltővel. Alig pár napos a készülék. Az enyémmel is így volt, csak a gyári töltővel/kábellel... Véletlen?
-
válasz
DrKapocs #6998 üzenetére
A factory reset törli a Data és a Cache partíciókat, ugyanúgy, ahogy az Odin is, miközben kicseréli a System partíció tartalmát gyakorlatilag ugyanarra. Ez utóbbira kizárólag akkor van szükség, ha az módosítva lett, de ez csak Root-olt telefonon fordulhat elő. Tehát normál felhasználás esetén semmi haszna nincs az újraflash-elésnek, mivel a reset pont olyan alaposan takarít. Arról nem is beszélve, ha úgy flash-elsz, hogy az adatok megmaradnak.
nem maradhatott vissza semmi gond a törlés után?
Az Android (és a Linuxok általában) ilyen szempontból elég alaposak, egy-egy appnak elég jól el van határolva az a tárhely, ahová "szemetelhet", ezért könnyű utána eltakarítani.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
DrKapocs #6875 üzenetére
Köszi! Ez az, de nálam nem érhető el az összesítés, Akkumulátor után erre vált. Érdekes, hogy Vanced telepítés viszont eléri az összes beállítását. Alkalmazás - akkumulátornál erre vált.
Aryes, sanyci írtam, hogy Ez nem a Soha nem alvó... ,
gerner1 mutasd meg keresővel, hogy találod meg ezt a menüt, illetve egyáltalán, hogy lehet elérni.
-
DrKapocs
őstag
válasz
DrKapocs #6627 üzenetére
ZeppLife tragikomédia vége
Feltettem az A50-re a ZeppLife egy olyan régi változatát, amivel még működik a Mi band 6 NFC, az A52s-ről pedig mindent töröltem. Az addig betonstabilnak gondolt A50 makrok kezdtek instabilak lenni, míg az A52s "helyrejött". Ráadásul az A50-en is átváltja a ZeppLife (illetve ez még MiFit) a rezgő módot normálra, ahogy hívást indítok. Érdemes megnézni a videot.Ezzel a kör bezárult, nincs értelmes megoldás a problémára. Nem tudom lesz-e valaha újra Xiaomi termékem, amihez szoftver is szükséges... jódarabig nem hiszem.
-
DrKapocs
őstag
válasz
DrKapocs #6610 üzenetére
A Zepp Life hiba egy nap után - megmagyarázhatatlanul - visszatért vagyis a reinstall és update nem segített. Egy rakás bughalmaz, ahogyan látom a Redditen másnak is van ilyen gondja, nem csak nekem. Az sajnos nem tűnik járható útnak, hogy megvonom a Zepp Life hozzáférését a telefonhoz. Az nem lenne gond, hogy a hívásokat nem jelzi a Miband 6 NFC, de valószínűleg nem fog működni az NFC-s fizetés sem a karkötővel (szerintem nem fogja újratölteni a tokeneket, mert az app bankkárty részébe lépve egyből kéri a hozzáférését a telefonhoz). Ez pedig már gond, mert a karkötőm kizárólag csak az NFC-s fizetés miatt van, semmi másra nem használom.
Gyártottam egy makrót: ha csatlakozik a telefon a céges wifire, akkor a hívás bontása után átvált a készülék rezgőre. És mi történik: a telefon rezgőn van - indítok egy hívást, azonnal átváltja a Zepp a készüléket normál hangmódra - bontom a hívást - jön a makró, átteszi rezgőre - újra jön a Zepp és visszaállítja a készüléket normál hangmódra. Szóval durva, egy nagy bughalmaz a Zepp Life, elengedtem. Nem győzhetek vele szemben.
Megoldási ötleteim:
- Feltettem a Mi Fitness appot a Zepp Life helyett. Nem ez az ajánlott a karkötőhöz, de ezzel is megy. Jelenleg ez van fenn, most jónak tűnik, de volt már ez így. Várjunk pár napot...
- Ha ez sem fog jól működni, akkor letörlöm a Mi Fitness appot az A52s-ről. Megszüntetek minden kapcsolatot a készülék és a band között. A Zepp Life appot pedig fel fogom tenni a régi, A50-es készülékemre. Teljesen mindegy melyik telefonon van az app, úgyis csak NFC-s fizetésre kell a band; készülék nélkül is tudok 10 alkalommal fizetni vele. Addig pedig úgyis találkozik az A50-el otthon. Az A50-en pedig úgy kapcsolgatja és változgatja a Zepp a hangmódot, ahogyan csak akarja, úgyis repülő üzemmódban van szinte állandóan (netrádiónak, navigálni, edzős telefonnak használom).Na ezért nem lesz nekem újra Xiaomi telefonom, hiányzik a fenének egy bughalmaz. Elnézést, ha valakit megbántottam az előző mondatommal, nem célja a vita indítása, kizárólag a saját véleményemet tükrözi, rossz tapasztalataim alapján. Egyébként ma fogom kidobni a Xiaomi power bankom egy rossz/használt akku gyűjtő kukába... a Zepp Life bugos, a power bank pedig felpúposodott... na ezért nem kérek én a márkából többet; elég erős hetet zár nálam a Xiaomi.
-
gerner1
nagyúr
válasz
DrKapocs #6610 üzenetére
Respekt a helyzet-tisztázó hibafeltárásért, és az abba fektetett időért! 👍
Sokminden jöhetett volna ON -ban is, ami nem 3rd party + azzal kapcsolatos.Én köszönöm, hogy visszacsatoltad, mert remek példa, hogy nem felesleges az alaposságra törekvés, és hogy az ilyen-olyan bosszantó hibák mögött statisztikailag is nagyobb hányadban felelnek 3rd party appok + a felhasználói szokások.
-
gerner1
nagyúr
válasz
DrKapocs #6593 üzenetére
Igen, az imp-exp lehetőség nem rossz. Egy másik samu
tesóval csináltunk is néhány rutint vele aznap, amikor megjelent a Routines+.
Azok közül egyet, használunk is a mi A52s -ünkön is, a Routines+ -ba visszatöltve. Nekünk, eddig, nem volt probléma vele, bár talán ha ~2db rutin fut. Szóval, nem igazán használjuk . A mi felhasználói szokásaink, egyelőre,
még nem indokolják. -
válasz
DrKapocs #6583 üzenetére
Eszembe jutott, hogy korábban akartam valami rutint csinálni wifi hálózat aktiválással, és nem nagyon működött, úgy, mint neked. Nem volt fontos, úgyhogy elfelejtkeztem róla. Úgy tűnik maga a wifi aktiválás nem megbízható. Esetleg mellé kellene tenni feltételnek a wifi térerőt, vagy időzítést, hogy ne azonnal aktiválódjon, hanem mondjuk 5mp múlva, hátha a kapcsolódás körül történik valami.
-
-
válasz
DrKapocs #6246 üzenetére
Te barátom, nagyon fordítva ülsz a lovon.
Én - ésszerű keretek között - úgy vagyok vele, hogy a telefon egy használati cikk, ami értem van, az én kényelmemért, az én jólétemért, szórakozásomért. Nem én vagyok a telefonért.
Nagyon jól írod, ha a telefon 6 óra használattól lemerül, és nekem kell konnektor meg powerbank után szaladgálnom, azzal én szolgálom a telefont, nem az engem. Ha a telefon a beletolt energiát hővé alakítja és elfűti, azzal szintén nem engem szolgál.
Párom vett egy kb. 2000 mAh-os powerbankot, kicsi, könnyű. Sokkal jobb, mint a 10000-20000 mAh-os powerbank. Egy powerbanknak nem az a lényege, hogy csutkára töltsd a telefont, hanem kisegítsen szükség esetén. Nincs értelme 20000 mAh-os akkukat cipelni.
2000mAh arra elég, hogy a 4500mAh akkumulátort kb 30%-ig töltse. Nekem is van a táskámban egy, arra elég, hogy amikor 5%-on van a telefon, rádugjam, hogy haza tudjak telefonálni.Tegyük fel, egy 8 órás buszúton végig videót szeretnék nézni, meg internetezni. Ha a telefon 6 órát bír, a 2000mAh powerbankkal ezt ki tudom tolni mondjuk 1,5 órával. Mondhatod, hogy igazad lett, mert kibírta. Majdnem.
Persze, az út végén ott állok 0%-ra merült telefonnal, ha bajba kerülök, segítséget kell hívnom, vagy eltévedek és szükségem van navigációra, hogy fog szolgálni a telefon? Arról nem is beszélve, hogy 2 órán keresztül vezetéken lógott a készülék.
Mindig röhögök az iPhone-os kollégáimon, amikor megérkezés után egymást taposva keresik a konnektort a töltőjüknek.Na mindegy, télre lehet visszakapcsolom a kedvedért a 120Hz-et, jól fog jönni a melegedés a hideg szélben
-
-
dobolan
senior tag
válasz
DrKapocs #6246 üzenetére
Én kikapcsoltam az AOD-t és visszatettem 60Hz-re a frissítést. Előtte 5-6 óra volt a merülés 10%-ra a használati szokásaimmal, jelenleg 1,5 nap. Nyilván éjjel alszom, szóval órában kevesebb, de akkor is na. AOD bekapcsolva egy éjszaka alatt merült 18%-ot. Nekem az sok.
Előtte miui-s telóim voltak, ott be lehetett állítani, hogy csak üzenet ikont tegyen ki AOD-ra, illetve be lehetett állítani külön inaktív periódust is. Sokkal kevésbé szívta az akksit. -
válasz
DrKapocs #6241 üzenetére
Ez azért elég beteg az én olvasatomban
Nyilván pontosan tudod, hogy én hogyan és mire használom a telefont.
Szemben mondjuk egy CPU/GPU benchmark értékkel, a SOT nem csak egy szám, hanem azt jelenti, hogy
- nekem kétszer ritkábban kell töltenem az akksit, vagyis az enyém kétszer annyi idő múlva fog tönkremenni, ahogy a kábel és/vagy az USB csatlakozó aljzat is
- kétszer annyi ideig tudok távol maradni a töltőtől, ami azt jelenti, hogy amikor 8-10 órát utazom busszal a munkám miatt, nem kell powerbankot cipelni magammal, nem vagyok kiszolgáltatva egy konnektornak
- ha mondjuk elfelejtettem töltőre tenni este a telefonom, és reggel 40%-kal indulok el itthonról, nagyon nem mindegy, hogy délben merül le a telefon vagy kibírja estig
- ha olyan helyzetbe kerülök, nem mindegy, hogy mondjuk 10% töltöttséggel 1 óráig tudok még GPS-el navigálni, vagy 20 percig. -
válasz
DrKapocs #6170 üzenetére
Az utolsó 3 Samsung telefonom gyári kábele kivétel nélkül fél éven belül tönkrement, pedig nagyon vigyáztam rá. Gyanítom ugyanígy jártál.
A telefonba menő csatlakozót nyomd picit össze körömmel, hogy jobb legyen a kontakt, de fontos, hogy előtte húzd ki a kábelt a töltőfejből, különben szikrázhat.
Ha ez nem segít, akkor új kábel kell. -
30z.Samu
félisten
válasz
DrKapocs #5998 üzenetére
Régen a játékoknál is törekedtek arra, hogy minél jobb állapotban kerüljenek rá a lemezre. Mert anno nem volt internet, nem tudtak hip hop kiadni patch-et. Most meg kiadják lazán félkész állapotban és ugyanúgy elkérnek érte AAA árat. Aztán majd a user lesz a beta tesztelő és jelzi, ha valami fatális hibát talált.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
DrKapocs #5671 üzenetére
Ami USB-C-s, azzal biztos megy bele valamennyi delej.
Majd levitatkozza egymással a telefon, a töltő meg a kábel, hogy melyik töltést támogatja mindenki, és azon tölt. Visszafelé minden kompatibilis szokott lenni, azaz egy nagyobb max teljesítménnyel dolgozó töltő nem tudja hazavágni, hanem a telefon és a kábel által támogatott maximális I, U értéket lövi be. Elvileg a PPS PD töltője van, amit támogat is, 25W-al. -
Breki
veterán
válasz
DrKapocs #5521 üzenetére
Szerintem meg pont jó hosszú távon.
Így is minden zökkenőmentesen megy, semmi akadás, kímélem a processzort, nem melegszik
jobb a proci és aksi élettartama is a kevesebb töltési ciklus miatt, olyan érzésem van, hogy így két napig is bírná egyszer istenbíz ki is próbálom, van, hogy negyed óra 20 perc netezés után még szinte 100%-ot ír ki.
Aztán ha valamiért kell, hogy 100%-on menjen, kb fél másodperc bekalászolni addig minek izmoztassam?
Ezenkívül akkor is jó, amikor az ember nem használja aktívan, viszont jó lenne hosszabb üzemidő utazás esetleg alvás során töltési lehetőség nélkül, akkor is egy pillanat bekapcsolni
Egyébként ahogy nézem az energiatakarékosság menüjében egy váltógombbal kikapcsolható, és innentől kezdve ez az korlát megszűnik, ezenkívül Adaptív energiatakarékosság is van a használati minták alapján! -
Qtyii
aktív tag
válasz
DrKapocs #5518 üzenetére
Egyet értek...
Na meg a 120hz ről már biztos nem térek vissza 60hzre... Nagyon bántó a szemnek a 60hz ha már valaki 120 Hz - ezett.. Végülis ezért is vettem/tük ezt a telefont
Akkor én már inkább kihasznalom a tudását... Úgy is minden eset vagy 1,5 naponta kap 1 óra töltest oszt jóvan -
válasz
DrKapocs #4906 üzenetére
Én nem azt írtam, hogy tudom a tutit és javaslatot sem kértem.
Csak annak kapcsán írtam, hogy állítólag a lassú töltés bármilyen káros hatással lenne az akksira - csakhogy nincs. Nem szándékom megmagyarázni, hogy bárkinek is muszáj lenne ugyanazt tennie, amit én csinálok, nem írtam ilyet.
Az én használati szokásom mellett nincs hova sietni, a PC meg úgyis 24/7 megy, munka okokból. Egyáltalán nem az a cél, hogy még lassabban töltsem és nem is direkt kímélés miatt csinálom, csak hát az USB ennyit tud, de nekem megfelel. Szükségtelen ezen rugózni. -
válasz
DrKapocs #4885 üzenetére
Meddig tart a töltés???
2-3 óra, de az, hogy ennek van-e értelme, azt majd én eldöntöm magamnak, te ne rémüldözz ezen.
A PC itthon mindig megy, délután megjövök, bedugom, estére kész van. Mivel a telefont nagyon keveset használom, így ilyen 60-70%-ról indítok eleve, itthon meg aztán pláne nem nyúlok hozzá. Nekem ez így tökéletes. Éjszaka repülő üzemmódban van, reggelig semmit nem merül, aztán kezdjük újra.
Javaslom, hogy vegyél egy USB-s ampermeter-t, alig egy-két ezer forint.
Van, pontosan tudom mit csinál töltés közben (pl. nekem ugyan bekapcsolt kijelzővel se vesz vissza a telefon, de ez már volt téma). Én még olyat nem láttam rajta, hogy márpedig a telefon kierőszakol egy töltőből annyit, amit az nem tudna, ilyen nem is lehetne, hacsak nincs valami gebasz vagy a töltő nem azt tudja valójában, amit ráírtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest