- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
Én az A33-m frissítettem két napja, egyelőre meglepően jól viselkedik a telefon, nekem abszolút kellemes csalódás. Sokkal rosszabbra számítottam, de csatlakozom azokhoz, akik tartanak a beégéstől.
Feleségem A52s-ére ma délelőtt mászott fel a frissítés. Ő egyelőre még nem tudta érdemben tesztelni.
-
Peterhappy
őstag
válasz
szaboi6512 #11786 üzenetére
Nálam most remekül működik, de úgy két hete belefutottam ebbe én is, akkor legalább fél napig fennállt a hiba.
-
Peterhappy
őstag
De! Igaz pasija is van.
Bar mondjak, "csak az a no foglalt, akin fekszenek"
De en ettol.termeszetesen elhatarolom!!!Talan neki van szerencseje, de tenyleg priman teljesit a telefon. Jokor, jo aron is sikerult megvenni. Egyszer-ketszer hasznaltam, az osszes eddigi telefonomat veri. En meg most is nagyon jo szivvel beszelnek ra barkit, bar a tamogatottsaga miatt lehet, hogy ujonnan, teljes arat mar nem eri meg kicsengetni ra.
-
-
Peterhappy
őstag
válasz
Peterhappy #5506 üzenetére
Végül XProtector TPU tok (Nillkin nem volt készleten) és 10D kijelzőfólia lett a befutó, elég jófélének tűnik mindkettő. A tok bumszlibb, mint szerettem volna, de nem zavaró és látszik, hogy van benne anyag, jól fogja a telefont.
Még egyszer köszönöm a segítségeteket!
-
Peterhappy
őstag
válasz
Intelligencs #5527 üzenetére
Köszönöm. Holnap élőben is megtapogatunk párat, aztán majd Asszony dönt - én meg fizetek...
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
-
Peterhappy
őstag
válasz
vodrosjozsi #5525 üzenetére
Meglessuk, koszonom
nekem is az szimpatikus, csak volt, aki azt irta, par honap alatt megnyult es lotyogni kezdett benne a telefon.
-
Peterhappy
őstag
-
Peterhappy
őstag
válasz
kmarci25 #5507 üzenetére
EZ a gyári átlátszó. Két helyen találtam meg 6500-ért, az már Spigen ár gyakorlatilag.
Nekem most az XProtector tokját ajánlotta a boltos. Bár arról nem találtam értelmes fotókat a neten (más a kamera helyének a kivágás, így gyanítom, hogy nem ennek a képe van fent).
Fóliát végül veszek, nem kockáztatok. -
Peterhappy
őstag
válasz
kmarci25 #5501 üzenetére
+ @Aryes:
Mindkettőtöknek köszönöm szépen. Épp az Alzás sajátmárkáson törpölünk mi is.
Ahogy nézem, van ahol már ~6500 forintért kapható a gyári tok, az már sajnos nem feláras a Spigenhez képest, szóval vagy gyári lesz, vagy Alzás, feleannyiért.Az üveg tippet is köszönöm, bevallom férfiasan, azt hittem van a telefonon gyárilag
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Jó, de nem túl drága, átlátszó tokot keresnék a telefonhoz. Elsősorban olyat, amely a sarkokat is védi - ha pofára esik, megmaradjon a kijelző
Jó lenne, ha jövő hét végéig megérkezne, így elsősorban magyarországi beszerzés játszik.
A topikban visszakeresgélve láttam, hogy akinek volt, a Nillkin tokkal nem volt megelégedve.
Nem nagyon ismerem a gyártókat, a Spigen-t tudom még, hogy a jobbak közé tartozik, de annak az átlátszó tokját (6-7000 forint) már erősen sokallom.Volna esetleg javaslatotok, milyet érdemes keresnem - márka, típus, esetleg beszerzési hely?
ALZA-nál láttam egy-két olcsóbb modellt (ha jól sejtem, nekem shockproof kellene).
ILYESMI esetleg? Vagy nyeljek egy nagyot és Spigen?Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged