Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aryes

nagyúr

válasz DrKapocs #6246 üzenetére

Te barátom, nagyon fordítva ülsz a lovon. :DDD

Én - ésszerű keretek között - úgy vagyok vele, hogy a telefon egy használati cikk, ami értem van, az én kényelmemért, az én jólétemért, szórakozásomért. Nem én vagyok a telefonért.

Nagyon jól írod, ha a telefon 6 óra használattól lemerül, és nekem kell konnektor meg powerbank után szaladgálnom, azzal én szolgálom a telefont, nem az engem. Ha a telefon a beletolt energiát hővé alakítja és elfűti, azzal szintén nem engem szolgál.

Párom vett egy kb. 2000 mAh-os powerbankot, kicsi, könnyű. Sokkal jobb, mint a 10000-20000 mAh-os powerbank. Egy powerbanknak nem az a lényege, hogy csutkára töltsd a telefont, hanem kisegítsen szükség esetén. Nincs értelme 20000 mAh-os akkukat cipelni.

2000mAh arra elég, hogy a 4500mAh akkumulátort kb 30%-ig töltse. Nekem is van a táskámban egy, arra elég, hogy amikor 5%-on van a telefon, rádugjam, hogy haza tudjak telefonálni.

Tegyük fel, egy 8 órás buszúton végig videót szeretnék nézni, meg internetezni. Ha a telefon 6 órát bír, a 2000mAh powerbankkal ezt ki tudom tolni mondjuk 1,5 órával. Mondhatod, hogy igazad lett, mert kibírta. Majdnem.
    Persze, az út végén ott állok 0%-ra merült telefonnal, ha bajba kerülök, segítséget kell hívnom, vagy eltévedek és szükségem van navigációra, hogy fog szolgálni a telefon? Arról nem is beszélve, hogy 2 órán keresztül vezetéken lógott a készülék.
    Mindig röhögök az iPhone-os kollégáimon, amikor megérkezés után egymást taposva keresik a konnektort a töltőjüknek. :DDD

Na mindegy, télre lehet visszakapcsolom a kedvedért a 120Hz-et, jól fog jönni a melegedés a hideg szélben :))

Új hozzászólás Aktív témák