- Fotók, videók mobillal
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
gerner1 #6594 üzenetére
Én most letöröltem minden Bixby rtuint, ki is kapcsoltam az appot. Bosszantó a megbízhatatlansága. Valahogy ez a wifire le- és felcsatlakozáskor normál és rezgő módra váltás, na ez valahogy nem igazán megy neki. A többi rutinnal nem volt semmi gond, az stabilan megy. Talán ez a legrosszabb eset: Ha jó, öröm; ha rossz, szomorú; de az, ha néha jó, néha nem, talán az a legrosszabb és bosszantóbb.
Feltettem helyette a Macrodroidot, az A50-en is azt használom. Ott több makróm is van, azok jól futnak. Rázásra váltja a rádió csatornákat, stb. Az A52s-en nem éreztem szükségét a Macrodroidnak, de most feltettem arra is. Most jó, majd meglátjuk.@bul07: Esztembe nem jutott volna egy olyan makro, hogy kilépjen a kezdő képernyőre a hívás bontása után. Én is sablonosan léptem a kezdő képernyőre, manuálisan. Nem nagy dolog, de jó ötlet! Csináltam is gyorsan egy ilyen makrót.
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest