Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
Természetesen nem ismerem a telefon használati szokásaidat. Nekem ez a minél nagyobb SOT érték hajszolás arra emlékeztet, mikor valaki felszerelteti a klímát a lakásba, de nem használja, mert több lesz tőle a villanyszámla. Én - ésszerű keretek között - úgy vagyok vele, hogy a telefon egy használati cikk, ami értem van, az én kényelmemért, az én jólétemért, szórakozásomért. Nem én vagyok a telefonért. Egyszer olvastam egy vicces hasonlatot kb. ilyesmire: Azért nem használni az autód, hogy majd jobb áron tudd eladni, az kb. olyan, mintha azért nem d@gnád meg a barátnőd, hogy majd a következő barátjának jobb legyen.
Én a magam részéről azért vettem 120 Hz-es telefont, hogy jobb legyen a szememnek. Azért vettem egy SD778-as telefont, hogy kellően gyors legyen. Ha leveszem 60 Hz-re, visszaveszem az órajelet, akkor vehettem volna egy A32-t is. Kvázi kidobott pénz volt ezeknek az "extráknak" a megvásárlása. Persze ez csak az én gondolkozásmódom, mindenki azt csinál, amit csak szeretne."8-10 órát utazom busszal a munkám miatt, nem kell powerbankot cipelni magammal": Gondolom, hogy azért nem naponta ingázol 8-10 órát. Párom vett egy kb. 2000 mAh-os powerbankot, kicsi, könnyű. Sokkal jobb, mint a 10000-20000 mAh-os powerbank. Egy powerbanknak nem az a lényege, hogy csutkára töltsd a telefont, hanem kisegítsen szükség esetén. Nincs értelme 20000 mAh-os akkukat cipelni.
"ha olyan helyzetbe kerülök, nem mindegy, hogy mondjuk 10% töltöttséggel 1 óráig tudok még GPS-el navigálni, vagy 20 percig" Kocsiban azért megoldható a töltés.
Na mindegy, mindenki úgy használja a telefonját, ahogy akarja. Peace!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmgyűjtés
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bloodborne (PS4)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest