- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Holnap, legkésőbb hétvégén már Nálam lesz a telefon, ha minden igaz.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Reggel észrevettem, hogy nem működik a Gyorstöltés funkció. Újraindítottam, kikapcsoltam és visszakapcsoltam a telefont ill. magát a funkciót is ki-be kapcsoltam de nem oldotta meg a problémát. Szoftveresen van valami tipp, amit érdemes még megpróbálni vagy ez így tuti kuka?
-
30z.Samu
félisten
válasz
DrKapocs #5998 üzenetére
Régen a játékoknál is törekedtek arra, hogy minél jobb állapotban kerüljenek rá a lemezre. Mert anno nem volt internet, nem tudtak hip hop kiadni patch-et. Most meg kiadják lazán félkész állapotban és ugyanúgy elkérnek érte AAA árat. Aztán majd a user lesz a beta tesztelő és jelzi, ha valami fatális hibát talált.
-
30z.Samu
félisten
"Egyébként azt tartja a tudomány, hogy sokkal kipihentebben ébredünk, hogyha az ébresztőt nem kerek időpontra állítjuk be. Például 4:30 helyett 11:18-ra.
"
Ebben van valami.
Alapból én is mindig előző este szoktam beállítani, de most úgy alakult hogy fixen kellett minden nap kelni. Így gondoltam akkor beállítom előre. Elképzelhető simán az is, hogy most annyira bealudtam, hogy kinyomtam az ébresztőt és fel sem tűnt. Anno többször volt ilyen, azért találtam ki hogy legyen Szundi is és másodjára már felébredek. Lehet úgy nyomtam le, hogy egyből kinyomtam a Szundit is.
-
30z.Samu
félisten
Nekem ezért van egy Szundi beállítva 10 perccel későbbre. Az elsőre is felébredek, de hajlamos vagyok visszaaludni, ezért kell a második. Másodjára viszont már felébredek annyira, hogy ne aludjak vissza. Lehet, hogy a mai nap kivétel volt vagy véletlenül úgy nyomtam le, hogy kikapcsoltam a Szundit.
-
30z.Samu
félisten
Az A verzióra talán még azt is mondhatnám, hogy elképzelhető, elvégre már péntek van.
Vagy szimplán tényleg bakizott egyet a szoftver, ugyanis előre be volt állítva a hétre melyik nap ébresszen. A többi nap ébresztett, ma nem. Mindegy, tanulság, nézni kell minden este az ébresztőt, akkor is, ha előre be van állítva. Nézzük a jó oldalát, az a plusz két óra alvás jól is esett.
-
30z.Samu
félisten
Na ez nem tudom hogy sikerült a telefonnak. 4.30-kor kellett volna ébreszteni, nem ébresztett. Felkelek 6.20-kor, gondoltam lehet elfelejtettem ébresztőt állítani. Megnézem a telefont, fent ott a kis ébresztő ikon, mondom akkor mi történt? Belépek, péntek van beállítva, 4.30 perc. Így pláne nem értettem elsőre hogy akkor miért nem szólalt meg, aztán néztem felette hogy Szeptember 9, vagyis valamiért egy héttel későbbre állította az ébresztőt.
Nálatok volt már ilyen? Bár Nekem eddig minden telefonom bejátszotta legalább egyszer, hogy nem ébresztett, csak eddig valahogy mindig felébredtem időben. Hát ez most nem sikerült.
-
-
30z.Samu
félisten
Otthon a gyárival használom, bent a munkahelyen sem volt gond eddig ezzel a fejjel meg kábellel. Most ránéztem és visszaesett a töltés 1 óra 30 percre. Szóval lehet hogy csak valami zavar volt az erőben, de ha megint előjön ez, akkor szerzek másik töltőt, ezt pedig hanyagolom. Köszi mindenkinek!
-
30z.Samu
félisten
válasz
kmarci25 #5790 üzenetére
Kiírta először, hogy Lassú töltés meg hogy használjak támogatott töltőt stb. Ahogy nézem közben, kúsznak le a percek, szóval lehet hogy a szokásos 1 óra 40 perc lesz, mire feltölt. Általában 30%-ról töltöm 85-re. Sose írt ki 2,5 meg 5 órákat, munkahelyen el vagyok a lassabb töltővel is, mert hát nem megyek sehova. De azért na...
-
30z.Samu
félisten
Munkahelyen van egy töltőfej, amivel eddig 1 óra 40 perc volt a töltés, most 5 óra 10 percet ír ki.
Más is tapasztalt hasonlót?
Szerk.: Most lement 2 óra 56 percre, de hát az sem túl acélos.
-
30z.Samu
félisten
Negyed év telt el azóta, hogy elkezdtem használni ezt a telefont és tűnik nem csináltam rossz vásárt. Vannak érdekes dolgai, elvégre egyik OP rendszer sem tökéletes. Pl amikor X ideig nem használod és feloldod, akkor van, hogy elkezd gondolkodni pár másodperc erejéig, aztán mintha mi sem történt volna pörög tovább. Olyan is előfordul, hogy egy-egy animáció laggol be úgy, hogy öröm nézni. Viszont olyan egyáltalán nincs, hogy mondjuk hívnak és nem jön elő a kezelőfelület vagy előjön, de nem tudom használni. Vagy hogy a billentyűzet fagy ki és csak az újraindítás segített. De van hogy az sem, mert kis idő után újra kifagyott a billentyűzet (ez inkább a Xiaomi telefonokra volt jellemző). Hülyét tudtam ezektől kapni, de itt semmi ilyesmi nincs, csak ezek a néha néha előforduló röccenéssek, ezektől eltekintve eddig teljesen jó a telefon. Jó a kijelző, jó a kamera, üzemidő is megfelelő számomra ill. tetszik a szoftver adta szabadság, amit kapok az iOS után. Összességében eddig egyáltalán nem bántam meg a vételt.
-
30z.Samu
félisten
válasz
donhellner #5094 üzenetére
Köszi!
-
30z.Samu
félisten
válasz
Triathlete #5078 üzenetére
Minden esetre jó tudni, hogy az ilyesmit simán kibírja.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sztyepadzso #4997 üzenetére
Személy szerint én el vagyok a vezetékes töltéssel is, csak kíváncsi voltam hogy lehet pótolni, ha esetleg valaki igényelni a vezeték nélkülit.
-
30z.Samu
félisten
válasz
vodrosjozsi #4991 üzenetére
Ebben az ársávban van olyan, amelyik tud? Nem kötekvés, tényleg kíváncsi vagyok.
-
30z.Samu
félisten
Nekem ugyan nem flip topom van, hanem egy itteni GSM boltban láttam meg egy gumírozott vastagabb tokot, de az is jól szuperál eddig (kopp kopp). Munkahelyen véletlenül lerántottam a töltőkábelt a telefon pedig koppant. Igaz nem 1,5 méterről, de az én szívem is kihagyott.
-
30z.Samu
félisten
Én sokat nem olvastam vissza, talán az első pár oldalt, kíváncsi voltam hogy frissen megjelent telefonra mit mondanak az emberek. Tesztet elolvastam, megnéztem 1-2 videót és eldöntöttem hogy akkor átállok a sötét oldalra X év iOS után.
Az első két hét fura volt, de már az első pillanattól tetszett a telefon.
-
30z.Samu
félisten
Két hónapja van Nálam a telefon és azt kell hogy mondjam, hogy eddig összességében pozitív csalódás. A kamera szoftvert éreztem idő után lassúcskának, először bezárogattam, majd a Bixby Routines-ban beállítottam, hogy éjfélkor zárja be. A rendszernél néha mikrolagot vélek felfedezni, de úgy érzem ez még bőven belefér, lehet hogy a 120Hz miatt van meg ez a jelenség. A felhasználói élményt nem befolyásolja, ugyanúgy pörög a telefon, mint az első nap. Eddig nem bántam meg, majd írok véleményt akkor is, ha már fél éve Nálam lesz.
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
kaliczrob84 #4633 üzenetére
Ha garis, akkor én igenis visszavinném.
-
30z.Samu
félisten
válasz
dragon1993 #4599 üzenetére
Az viszont gáz, ha már prémium kategóriás készüléket vesz az ember, akkor a fogásán is érezze már a prémium minőséget.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hege1989 #4595 üzenetére
Nem fer az összehasonlítás, ugyanis az S7 maga korában egy csúcsmobil volt, míg az A52s egy középkategóriás készülék. Ebből kifolyólag nem lesz olyan anyagminősége szerintem, mint az S22-nek mondjuk. Az persze gáz, hogy kopik, de a csúcsmobilnál sem ritka jelenség ez.
-
30z.Samu
félisten
válasz
kmarci25 #4503 üzenetére
Jogos a két pont.
Egyébként ezt is fel szokták róni a Samsung-nak, hogy milyen lassan tölt a többiekhez képest. Én úgy tudom, hogy nem olyan jó az akksinak, hogy ha nagyon gyorsan töltöd. Teszem azt 65 vagy akár 120W-al, ilyet is láttam már...Bár ha azt vesszük hogy ebben a fogyasztói társadalomban nagyon max két évig van egy embernél egy készülék, akkor ebből a szempontból majdhogynem mindegy.
-
-
30z.Samu
félisten
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
kaliczrob84 #4438 üzenetére
Nem, itt minden jó töltés közben is.
-
30z.Samu
félisten
válasz
lypen99 #4374 üzenetére
Én tudtam mire kell a telefon és pontosan tudtam, hogy egy erősebb, drágább telefont egyszerűen nem használtam volna ki. Játszani nem szoktam telefonon, social cuccok+kamera+tartalomfogyasztás. Erre ez is tökéletes és eddig meg vagyok vele elégedve. Szép a kijelző, jó a kamera, üzemidő is rendben van, pörög, mint a Duracell nyuszi. Ennél több nem is kell.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autószerelők, autószerelés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest