-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
A bugos Zepp Life története
Ha nem velem történt volna, én magam is csodálkoznék a történeten és talán még nevetnék is rajta. Régebben panaszkodtam már itt, hogy előfordul-e veletek az, hogy hívás indításakor a telefon rezgő üzemmódból átvált normál üzemmódra. Sokan mondtátok, hogy nálatok ilyen gond nincs. Akkor azt hittem, hogy a gond a Bixby Routines appal vagy a Macrodroid appal van, egész pontosan akkor, amikor a wifivel összhangban a hangmódot kellene átváltania, vagyis akkor van valami gond, amikor a telefon átvált rezgőről normálra üzemmódra vagy fordíva. A Bixbynek tényleg van gondja a wifi vezérléssel, de a hang problémát - mint kiderült - nem ez okozta. Ekkor meguntam az egész játszadozást, töröltem minden rutint, mindenhol és megszűnt a hang átváltási probléma is.A napokban már írtam, újra feltettem a Macrodroidot a wifi vezérlésére, vagyis amikor csatlakozik a készülék a céges wifihez, akkor rezgőre vált. Ha lecsatlakozik róla, akkor normál hangmódra vált. Ez oké, ez működik is. Viszont újra előjött a korábbi gond is, vagyis rezgőről normál módra váltott a készülék, ha hívást indítottam. De nem mindig jött elő a gond, vagyis ez a hiba sem állandó jellegű volt. Tegnap már felb@szta az agyam, hogy mi lehet az oka. Már mindent csináltam, töröltem a Macrodroidot, a Bixby rutinokat, egy csomó engedélyt visszavontam (pl. telefon app rendszer módosítási jogát), de nem oldotta meg a gondot. Jött az ötlet, felteszem a NiceLock modulba a NiceCatch appot. Abban lehet naplóztatni, hogy milyen app módosította a rendszerbeállításokat, mi váltotta át a készüléket normál hangmódról rezgőre, némára, stb. Szóval újra feltettem mindent, beállítottam.
És mikor jön elő a hanggal kapcsolatos hiba: Ha a telefonomhoz csatlakozik a MiBand karkötő, mert ugye nem mindig hordom és kikerülök a céges wifi hatásköréből (ekkor átvált rezgőről normálra) majd visszamegyek oda (normálról újra rezgőre vált) és indítok egy hívást... és bummmmm... a Zepp Life átváltja a rezgő hangmódot normálra, hogy rohadna meg...
Ha visszavonom a Zepp Life telefonhoz való hozzáférését, akkor nem vált át a készülék rezgőről normál hangmódra, viszont így a band nem is jelzi a bejövő hívásokat. Nem tudom mi az oka, de töröltem a Zepp Life appot, feltettem a legfrissebb verziót belőle és most nem csinálja. Köszönöm szépen Xiaomi, újra bizonyítottál, bugban nálam Te vagy a király!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest