- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rhino82
üzenetére
Ebben a topikban várod, hogy valaki majd a Honor mellett fog érvelni?

Ez a ram téma szerintem kicsit túl van dimenzionálva. Én tavaly év elejéig hajtottam egy 2GB ramos telefont, a kevés rammal simán együtt lehet élni, de végül azért kellett cserélnem, mert a 32GB belső tárhely élhetetlennek bizonyult. A laptopomban is csak 4GB ram van. A 6GB nekem elég lesz a következő 10 évre
főleg hogy ez a rendszer már támogatja a lapozófájlt. -
t72killer
titán
válasz
Rhino82
üzenetére
jól hangzik - az a52s-t cserélni már nem cserélném rá. Arról fogalmam sincs, mi a helyzet szoftveresen.
RAM: 2telót futtatok, egy s7edge-et és az a52s-t. SoC-k között olyan óriási nagy különbség nincs. Mostanában veszem észre, hogy az s7e 4GB-ja már szűkös: a chrome időnként felejt/újratölt, akadozik. Messze jól használható még, de már nem az a friss gyerek, mint akár csak 2éve. Szóval én ha valami régi =<4GB telót cserélsz, már ráhajtanék a 8GB RAM-ra ha egy mód van rá.
háttér: azért el tud fogyni a 128giga, ami alapból se annyi mert lejön belőle a rendszer. Persze lehet tenni bele microSD-t, de akkor bukod a második SIM helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Firmware letöltése

Dr Bubo