- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
Pietrosz #14970 üzenetére
Addig nem annyira tűnt fel, míg le nem állt😏
Már kiderítettem, hogy az Alléeban az lcdfix megcsinálná 1 órán belül 14k-ért, mikor elkezdtem még egyszer utoljára tesztelni a szervizmenüben, hogy elindul-e. Miközben próbálkoztam egyszer mintha berezgett volna! Próbáltam különböző szögekben és egyre gyakrabban megrezdült, igaz torzan, és le is állt 1-2 rezgés után. Olyan érzete volt, mintha szorulna és/vagy kontakt hibás lenne, és a saját rezgése állítaná meg. Próbáltam finoman ütögetni, hátha javul a helyzet, és egyre kisimultabban, tovább reagált, végül visszatért a normális rezgés😊 -
sxxorp
őstag
Úgy tűnik meghalt a rezgőmotor. A beállítások rendben, olyan rutin sem ment, ami tiltaná. Ezután a szerviz menüben tesztelve semmi... Frissítettem is, az sem változtatott.
Javíttatta már valaki? Kihez vinnétek Bp-en? Márkaszerviz, vagy van kedvezőbb áron megbízható egyéb? -
sxxorp
őstag
Sziasztok, sok a meló, miközben egy intenzív tanfolyamot is kell végeznem, kb. 2 hónapja nincs időm követni a topikot, volt valami nagyon fontos/hasznos fejlemény? Előre is köszi.
-
sxxorp
őstag
válasz
30z.Samu #5206 üzenetére
Bizonyos app-okat nem képesek meg mindig úgy megírni, hogy legyen AMOLED-(és nekem személyesen szem-)barát sötét módjuk, és ilyenkor segíthet, ha van a felhasználói felületnek opciója ezt felülírni (ennél a telefonnál a Fejlesztôi menüben van, ami OK, de még jobb lenne, ha megjegyezve ezt a beállítást).
-
sxxorp
őstag
Na, feltettem a 2 utolsó update-t is. Kíváncsi leszek a fogyasztásra, eddig 85%-ig használva egy erős 1 (játék)-2 napos (játék nélkül) telefon volt. Az eddig is kiváló ujjlenyomat-olvasó úgy is maradt (továbbra is üvegfólián keresztül). Gyorsteszt: 10/10, ebből az utolsó 5 úgy, hogy nem is néztem a telefonra. Pedig nekem a gyorsaság, és a kevés hozzáadható minta miatt közös 1) a 2 hüvelykujj, és a 2) 2 mutatóujj mintája.
Látom az AOD-os siránkozás még megy, de ezen kívül mintha a többség elégedett lenne a telefonnal. Nekem is csak kiegészítőkkel van bajom. A páromtól átvett tok nem tetszik: már lekopott egy részen (és a zöldes szín alatt fehér...) + a legalább olcsó üvegfólia jött fel a széleken. Az anno általam javasolt forgathatós bőrtok egyelőre kiválóan működik.
Ja, hogy én is sírjak egy kicsit: olyan jó lenne, ha nem kellene az egyébként ritka reboot-ok alkalmával a a Force Dark Mode-ot újra és újra bekapcsolni a Fejlesztői menüben... -
sxxorp
őstag
Ezek jól körbejárt, racionális vételek voltak, egy rugóra járt az agyunk - nem is bántam meg egyiket sem. Mind működik is még, remélem ez sem lesz csalódás.
Kiderült, hogy nem teljesen a méretnek az az aspektusa zavar a legjobban, amiről alapvetően tartottam: a kiterjedés, hanem a súly. Nekem nehéz, még most is többször veszem észre. Kézben is, és hordozva is, pedig nagyon jó oldaltokot találtam hozzá -
sxxorp
őstag
válasz
orso0355 #4382 üzenetére
Úristen, te az az Orsi vagy, aki a Redmi 4X topikban volt nagyon aktív?
Légy üdvözölve! vince is, nem tudatosítottam, hogy te is átjöttél, a múltunk hasonló:
Redmi 4X (most is működik, pár régi felhőmentés nélküli játékot játszogatok még rajta, hűséges fő-, majd back-up telefon volt évekig) -> Xiaomi Mi 9SE -> Samsung A52s: a méretet kivéve nagyon rendben van, nálam egyelőre az a pár probléma sincs, amire itt szoktak panaszkodni. -
sxxorp
őstag
válasz
30z.Samu #4287 üzenetére
A gyárinál kissé spécibb, de tényleg a One Hand Operation+ a megoldás, pár hete írtam le. Én a gesztusvezérlést hagytam a Samsung-félén, ahol a vissza jobb alulról indul, és beállítottam a MIUI-s (nekem csak a jobb) oldalról vissza suhintást. Amivel kiegészíteném az eddigieket, hogy érdemes a többi irányt is kihasználni, főleg, ha ezt a kissé tepsi méretet még szeretnéd egy kézzel használni, amennyire lehet: pl. a Task váltót, vagy a Quick panel 1 mozdulatos kibővítését, stb.
-
sxxorp
őstag
válasz
DrKapocs #4240 üzenetére
Hagyd, ő csak osztogatja a tanácsokat, míg ha ő kap megfogadni nem nagyon akarja, használja csak a mammutot
Viszont a Brave miben jobb, mint a Kiwi? Én azt használom évek óta, Chrome-kiegészítők kis ebben voltak először, mindent tud amit írtál, és gyors, neked van mindkettő. -
sxxorp
őstag
Á, akkor szinte biztos, hogy az a ludas! Pár másodperc kipróbálni, nem veszíthetsz semmit.
- Nem hagytam bealudni: a legtöbb mobilomnál van olyan kitétel, hogy a stand-by-ban is akkuzabáló mobilnet pár perc után kapcsoljon le, ha nincs ébren a teló. Ez takarékos, de hosszabb tárgyalásokon elég sűrűn nem arra figyel az ember, hogy ébren tartsa a telót - na, ekkor nekem is újra kell éleszteni
vscotina: ha idáig eljutottál, hogy szerviz, akkor azt lépést, amit szinte mindig, és sokszor kizárólagosan megtesznek (és ami segíthet is gyakran) te is megteheted: factory reset. Ha beviszed úgyis, mindent meg kell tenned, ami ahhoz kell (mindent lementeni, szinkronizálni, stb.), de ha megcsinálod és bejön, akkor legalább bevinned nem kell. Ja, főleg, ha nem is laktad még be.
-
sxxorp
őstag
Jó, hogy megosztjátok, legalább, ha valakivel frissen előfordul, akkor nem éri derült égből villámcsapásként, köszi.
emzeperix: szinte soha nem töltöm kikapcsolt állapotban, az miért előnyös? Persze, ilyet se csináljon, meg idővel romolhat is tovább, úgyhogy én sem úsznám meg a teljes utánajárást. -
sxxorp
őstag
Dehogy, én nagyon régi, nagyon lassú (talán 800mAh?) töltőket használok, minél lassabb, annál kímélőbb alapon. A sebességen az segít valamennyit, hogy hasonló okból be van kapcsolva az akku-védelem, és csak 85%-ig töltöm
Ha nagy ritkán tényleg sürgős, akkor jön a 15W-os.
-
sxxorp
őstag
-
sxxorp
őstag
válasz
DrKapocs #3901 üzenetére
Semmi komoly, pl. ha éjjel-nappal égeted az AOD-ot szerinte merül az akku
ezen (is) hisztizik mióta sajnos megvette a telefont... ha laposföld-hívő szórakozásra vágysz csak keress rá a hozzászólásaira - pl. tudtad, hogy az üvegfólia soha nem védi a kijelzőt, csak mert olyan béna volt, hogy egyszer betörte az alatt is?
-
sxxorp
őstag
válasz
Predatorr #3899 üzenetére
És megint a szánalmas kapálózás, hogy baromi gyengén visszavágj
-> itt az önégető bohóc egyedül te vagy
. A nevetséges, magányos [ 1) örökmécses 0-24 AOD-od amúgy is csak kevesen próbálják AMOLED-en erőltetni, ha már a fizika szót méltatlan szádra vetted, de még akinek volt is valami rég megjavult, 2) LAMAX nyafogásod is baromi népszerű (senki le sem sz.rja), 3) ujjlenyomatolvasós picsogásod sem túl sok társra lelt, 4) üvegfólia-tagadásod meg pláne
] hisztid elfogytával már csak ezért jársz picsogva szemetelni ebbe a topikba, segíteni sem segítesz senkinek...
-
sxxorp
őstag
válasz
kmarci25 #3889 üzenetére
Settings > Apps > megfelelő app > App info lap: Notifications > Notification categories: itt bármelyik, amelyik nem az All notifications (az ki, vagy bekapcsol mindent): itt Alert ON, és szintén itt Sound: amit szeretnél
Csak egy SIM-em van.
All along the watchtower? (Batttlestar vagy Lucifer)? -
sxxorp
őstag
válasz
DrKapocs #3881 üzenetére
Csak tipp volt, ott a menüpont, de nem csinál semmit, egyéni különbség meg ez lehet. De ezért most nem fogok vizsgálatot indítani: szökő évente jut eszembe az osztott képernyő, de akkor a pop-up tudja majd pótolni.
Bence1024: szívesen!
sanyci: akkor ez is igazolhatja, hogy így megkerülhető, de nem mindenkinek van ilyen tokja :) -
sxxorp
őstag
válasz
bence1024 #3877 üzenetére
Azt vettem észre, ha hívásban vagy, elveszed a füledtől a telefont és sötét marad a képernyő, akkor ha a kezed a képernyő felső részéhez teszed (selfie kamera környéke főleg balodlalt, ahol a fényérzékelő is van), és elveszed újra feléled pár másodperc után. Mivel minden telefonomon a kikapcsoló gombot használom hívásmegszakításra, így annyira nem gond csak pl. kihangosítás későbbi bekapcsolásához kellhet a fenti trükk.
-
sxxorp
őstag
válasz
Predatorr #3873 üzenetére
Bő egy hétig azért próbálkoztál: sajnálom, hogy - megint... - nem ment az olvasás
De legalább nem folytatod nevetséges üvegfólia-tagadó, és jelentéktelen AOD-, LAMAX-, ujjlenyomat-olvasó stb., stb., stb. hisztid.
Csak a te sötétséged miatt tűnik mindenki más fényesnek
Látom az írással is gondok vannak, nem kell téged semminek nézni: mesélj egy kicsit a szövegértésVŐL
-
-
sxxorp
őstag
Á, csak 7 hete írtam a One Hand Operation+-ról [link], jó hajlongást
Igaz, nem a képernyő lekapcsolására, mert az a dupla-kopp miatt felesleges, hanem a batár méret miatt 1 kézzel nehezen vezérelhető Vissza, és Appválasztó gombok kiváltására (na meg akkor a gyors panel is egy gyors mozdulattal jöjjön le). -
sxxorp
őstag
válasz
DrKapocs #3805 üzenetére
Huh, én nem bíztam magam egy AI-ra, hogy tanulgasson, telepítettem, elindítottam, és szépen leválogattam, amire nincs szükségem.
- általában olyat érdemes deaktiválni, amit tényleg nem használsz. MIUI-n is volt ilyesmi, az sem tudott a telefonról reaktiválni, de ez tényleg csak akkor kellett, mikor kiderült, hogy olyat sikerült deaktiválni, ami összefügg egy másik, szükséges app-pal és nem tud nélküle menni. Egyelőre semmi ilyesmit nem tapasztaltam az általam közétett deaktiválási lista következtében.
- az ADBAppcontrol-ra gondolsz? (miért tiltanád le? ezzel nem foglalkoztam)
Igen, eddig ilyen funkcionalitású gyomláló app-om nem volt -
sxxorp
őstag
válasz
DrKapocs #3766 üzenetére
Ja, semmi gond, szívesen!
Csak relatíve kevesen foglalkoznak ezzel. Te érdeklődtél, valakinek valami felesleges, szubjektív témában válaszoltál is, erre nem: gondoltam nem érdekel tovább. A mai hozzászólásod alapján úgy tűnt, hogy mégis pont te vagy a célcsoport, ezért furcsálltam.
Huh, nem rémlik, hogy bármihez kellett volna a Package Disable Pro... Az ADBAppControl megcsinált minden lényegeset. -
sxxorp
őstag
válasz
Predatorr #3690 üzenetére
Mit akar az, aki böszmeség után böszmeséget hablatyol ahelyett, hogy leállna?
Milyen telefonról beszélsz? Tokokról hadováltál: ezeknek vagy van eltérő mértékű valamilyen kameravédelme vagy nincs. A fórum legéletlenebb késének mankó: van amelyik kivágott, de legalább egy emeltebb keretet ad, van amelyik a keret mellett csak a kerek kameraüvegeket hagyja szabadon, van még elhúzhatós is. Amit linkeltél az ormótlan sarkaival egy vacak, nincs semmilyen kameravédelme csak egy sérülékeny kivágás
SZÁMTALAN ESETBEN védi meg az üvegfólia az alatta lévő kijelző üveget (nekem eddig háromszor tört el, de a kijelző nem sérült), persze van néhány szerencsétlen kivétel, akinek nem. De ritka az a díszpéldány aki erre beveszi 'gránitszilárdságú' alkotmányába, hogy semmit sem ér (pedig attól, hogy nem 100% a védelem nagyon nem 0% (egyszerű statisztika))
DE hajrá, folytasd végtelen AOD-hisztid (annál is csak egy speciáliskisebbség akarja, hogy örökmécsesként 0-24 világítson, de úgy tűnik azoknak sincs már baja vele); mehet a senkit nem érdeklő Lamax-nyafogás újra és újra, ahogy az ujjlenyomat-érzékelős sirámaidat sem osztják túl sokan
Észreveszed valamikor, hogy ha mindenki szembejön az autópályán, akkor nem velük van a gond?
Ne válaszolj, csak fogd fel -
-
sxxorp
őstag
válasz
donhellner #3665 üzenetére
Hát ha tényleg ennyi ez nem sok... még az általam gondolt hibának is csak egyk is része. Persze ne legyen, de nem túl jelentős, éskönnyen javíthatónak tűnik app oldalról, várjunk
-
sxxorp
őstag
válasz
donhellner #3663 üzenetére
Eddig nem igazán használtam ezt az alkalmazást, de azért lehet helye. Tényleg, könnyen lehet, hogy az alkalmazás oldaláról is javítható! Ha csak annyi a gond, hogy ha elindítom akkor van a probléma, amúgy semmi, akkor mindenképp a türelem javasolt. -
sxxorp
őstag
válasz
donhellner #3653 üzenetére
Erre a 'szakértésre' ennyit: [link]
A fene gondolta, hogy a Samsung-nál is jöhet jól, ha kivárja az ember a frissítést pl. Telekom-os vonalon...
Factory reset: legyen konfirmált eset valamelyik fórumon, hogy tényleg segít. Addig nem csinálnám meg. -
sxxorp
őstag
válasz
zsizsef #3608 üzenetére
Köszi; az USA-ban erre a Refurbished vonalra nagyon ráfeküdtek, de az érdekes, hogy az MM-ben ilyet adnak el... Tájékoztatni kellene, hogy pontosan mit is érint a felújítás (pl. akku?), és remélem az ár ezt tükrözi...
Trooper82: továbbra is elég nagy a szórás a gyártási időben az értékesítési időhöz képest... -
sxxorp
őstag
Azért most jobban ide illik, hogy nincs mit... Emlékszem, hogy utánanéztem, mert nemrégen egy fórumtárs írt ilyen problémáról: [link]
Pár helyen rá lehetett bukkani a problémára, de még az elsőre linkelt topikban volt a legtöbb konkrétum. Samsung-ok, az egyik gyakori áldozat az A52(s), és nálunk ráadásul a felbontás átállítása, mint félmegoldás sem reális opció. Szerencsére pl. nálam még nem fordult elő. -
sxxorp
őstag
válasz
Predatorr #3566 üzenetére
Felébredtél IQ-fighter bő 1 hét után? LOL. Akkor te röfögtél hülyeséget szokás szerint: amire vartyogtad hogy olyat vettél, annak NINCS kameravédelme
. De a biztonság kedvéért, amit most linkeltél annak sincs, valószínűleg nem tudod miről van szó
Biztos te fingod a passzátszelet: amikor a felhasználók többsége üvegfóliával védi a telefonját, majd a te oltásellenes, laposföld-hívő üvegfólia-tagadó kirohanásod fog bárkit is érdekelni(Nem kell semmit fényezni, ekkora sötétség mellett bármi ragyogna
)
A Cube nem érdekel, mikor pár nap múlva akarják ezeket lelőni. Majd meglátom.
Hajtsad az örökmécses AOD-ot, meg a Lamax-kamerát, mint kardinális bug-okat (persze távolról sem azok), már nagggyon hiányoztak az okosságaid!
-
sxxorp
őstag
válasz
p_zsolt__000 #3535 üzenetére
Köszi! Számos friss van, jól tette, hogy visszavitte a most vásárolt '21 okt.-i gyártásút.
-
sxxorp
őstag
Á, értem, mondtam volna eddig , hogy ettől függetlenül lényeglieg OK a teló, csak te pont azt szeretted volna elkerülni, amit sokan bevállaltunk: a T-s CSC-t. gerner1 fórumtárs megnyugtatott, ha történik valami és a TMH-s verzió lemarad, akkor újra belakás nélkül kikényszeríthetem a frissítést, így én elfogadtam. Viszont az, hogy május van és 2021.X.-i ÉS a hardverrevízió is korábbi (pont ezt is néztem Drbubo77 screenshot-ján, hogy nekem ugyanaz), ez már engem is elgondolkodtatna...
Konzolvilág: ismerem a hálózatot, de a Playstation-fórumokból, épp ezért emlékeztem volna, ha a telefon hivatalos viszonteladói között ott lett volna (más Samsung-terméket nem néztem, és nekem a T-nél nem volt olcsóbb hivatalos alternatíva akkor), és telefon esetén biztos, hogy nem ők lennének az elsők, akikre gondolok + az ár is gyanús lett volna, túl alacsony. Pont annyit tettél, hogy a felfokozott igényeidet nem sikerült kielégíteni: orbitálisat nem hazudtak, hivatalos forrásból lehet a telefon, rendes gyártói garival, csak hát pont TMH-s és relatíve régen gyártott...
Újra futod valahol a kört? -
sxxorp
őstag
válasz
dragon1993 #3510 üzenetére
és DrBubo77: köszi srácok, ezek meglepően újak, ráadásul még olyat sem tudok hozzáképzelni, hogy a Telekom-os készletek régebbiek mert az egyik az (bár az elmúlt hetekben valószínűleg jelentősen gyorsult az A52s-készlet forgási sebessége ott is
). Mindenesetre egy fokkal jobb lenne, ha újabb gyártású lenne a telóm, mint '21 december, de remélem nem szignifikáns a pár hónap befőtt-lét hatáss az akku élettartamára.
-
sxxorp
őstag
válasz
gerner1 #3508 üzenetére
Bocs, hogy nekem a Telekomot jelző 1) "TMH 'aktív-CSC'-re aktiválódó szolgáltatós szoftvercsomag", vagyis a menüben a 2) Szoftver adatai között található Telekomos Szolgáltatói szoftververzió: az röviden Telekomos szoftver
(A firmware is csak szoftver, a Telekomos = Telekomhoz köthető).
Szóval a Telekomos szoftver, amit továbbra is nehéz megváltoztatni (részletek nálad) azonnal árulkodott, a listaár továbbra is mellément, pont nincs, ahogy gond sem hiszen picit furcsák a körülmények, de korrekt a készülék.
Jobban érdekel, hogy DrBubo77 megerősítse, hogy ilyen későn is gyártottak még A52s-t (vagy esetleg más relatíve friss tulajdonos megnézze a *#12581*369# kóddal); lehet, hogy hosszabban velünk lesz? -
sxxorp
őstag
válasz
gerner1 #3504 üzenetére
Azért ahhoz óriási szekértelem kell, hogy a Telekomos szoftverrel a Telekomtól került ki valahogy a telefon, főleg, hogy tudjuk milyen körülményes átvariálni másra
Ezért nem jár pont, ráadásul a listaár bukó, de te arra osztasz, amire jólesik
A lényegben egyetértünk, én sem értettem, hogyha ennyire ráfeszül a témára miért nem körültekintőbben vásárolt - de ráadásul egy kielégítő példányt kapott
DrBubo77: ezt dobta arra a fenti kódra? Hm, ez olyan késői, hogy nagyon nehezen hiszem el az A53 érkezésének fényében... -
sxxorp
őstag
Ne álljon meg. Ha ennyire érzékeny vagy erre a témára, akkor nem a Konzolvilágtól kellett volna venned, amit simán leellenőrizhettél volna a Samsung honlapján, hogy nem első körös partner (már csak az árából ítélve is). Az összes elkerekedett szemmel megírt paraméter egyébként elfogadható, legalább nem valami egzotikus országba szánt szürkeimport, és a pár hete vett mobiljaink gyártási ideje is hasonló. De ha ennyire zavar gondolom visszaviheted, és megveheted 130-ért hivatalos partnertől (nem tudom, hogy lehet-e meg 120-ért kapni a Telekomtól).
gerner1: Nincs ott a pont, mert 115-ért adják a 120-as listaár helyett, tehát itt van valami mennyiségi kedvezmény, vagy egyéb diszkont a háttérben.
-
sxxorp
őstag
-
sxxorp
őstag
válasz
razzorr #3407 üzenetére
Redmi 4X -> Xiaomi Mi 9 SE -> ez. Én a Realme GT Master-rel és az Mi 11 Lite 5G NE-vel versenyeztettem. A kamera sokkal jobb az eddigi telefonjaiménál, VISZONT mókás, hogy közhiedelemmel ellentétben a dxomark-ra nézve szerintük az Mi 11 Lite-é (111 pont) veri az A52-t (102) (A52s nem volt, de elég hasonló lehet) OIS ide vagy oda
.
1 napos az üzemidőm úgy, hogy sokat használom a telefont: bő 6 óra képernyőidőt érek el a telefont 85%-ig töltve (lekorlátozható), ->15%.
Ami miatt majdnem Mi 11 Lite lett: tényleg Lite, nincs 160g vs 189g A52s. Ami miatt nem: frissítések, így jövőállóság, és IP-védelem, szoftver. -
sxxorp
őstag
válasz
Dello79 #3408 üzenetére
Hát ez látszik, már most is elég elavult a választottad
A telefonomon fut egy banki app, Revolut, kereskedő platform, Paypal, webáruházak, stb. biztos az Android 7-re fogom bízni a 4 éves biztonsági frissítésével
, de a már a frissítésekkel most nyűglődő Mediatek-es Oneplus-ot sem venném meg (többért...) az A52s helyett. Ha ráadásul cserélgeted, nem buksz rajta többet, mint egy elfogadottabb Samsung-on?
Egy képnézegetős, netezős tabletet amúgy sem vetnék össze egy aktuális munkaeszközzel (filmezőst nem írok, nem sok van, amit ilyen méreten aláznék meg,). (Nekem a tablet amúgy is egy szükségtelen korcs, sosem vettem, nem is hiszem hogy fogok, főleg a megnőtt telefonok és a 2in1 laptopjaim mellé. A tablet mint piaci szegmens is visszaesett pár éves hype után)Ikonok: nem használok egybe öntött témát, így alapból olyan sokfélék, hogy egy-egy kisebb differencia amúgy sem zavarna. Viszont megnevezett ikonokat nagyítóval nézve sem találom zavarónak (főleg, hogy élénk szín + cső feketénél nehezebb kontrasztosabbat találni...). Épp ezért semmi szükségem sincs módosításra, de Novám van, a játék kedvéért oszd meg az über beállításokat
-
sxxorp
őstag
Ha jól emlékszem a gyári launcher-re akkor túl sok mindent nem is csináltál vele, kicsi a valószínűsége, hogy az itt lenni app-ok az ok. Tényleg kipróbálnék egy másik launcher-t, hátha az a gond.
[Egy javaslat: ha számít az akkuidő, akkor 1) AMOLED-en érdemes sötétebb témájú képernyőre törekedni, pl. háttérkép, sötét mód, stb. és 2) érdemes a Facebook, Messenger, stb. appokat is elfelejteni, van élhető alternatíva] -
sxxorp
őstag
Nagyon elégedett vagyok a telefonnal, de csak van egy bosszantó dolog reboot után, csakúgy mint az előző telefonomon: ott a gesztusvezérlést kellett újra és újra beállítani a rusnya helyrabló virtuális gombok helyett, itt a Fejlesztői menüben elérhető Force Dark Mode-ot (több app csak ettől lesz normálisan Sötét, a xiaomi rendszerszintű Dark Mode-ja jobb volt) kapcsolja ki állandóan, és nekem kell vissza.
Ha valaki tud erre valamit, akkor ne tartsa magában -
sxxorp
őstag
válasz
KillBorn #3358 üzenetére
Bocs előző válaszomban autokorrekt: nem szolgáltatós, így nem (letölthető helyett: ) letiltható, nem mindegy
geotigris9: így is nehéz és a telefon, nem egy ilyen batár tokban... Nekem könnyű szilikon tok, üvegfólia, de övcsipeszes övtokban hordozva (immár vertikálisan, de forgatható) a recept, de hála istennek nem vagyunk egyformák
pinnacle: szívesen! Akkor no para, valamit be kell kamuznia a Google-nek -
sxxorp
őstag
válasz
pinnacle #3357 üzenetére
Nem használtál Android-emulátort, mondjuk Bluestacks-et? Nekem az regisztrált be virtuális furcsaságként.
Killborn:
+ Akkor nem is szolgáltatós, ami akár letölthető, hajrá!
geotigris9: na pont az ilyen túlárazott, bumszli Transformers-tokokat skippelném. Munka miatt kell ennyire hardcore védelem?
-
sxxorp
őstag
válasz
KillBorn #3350 üzenetére
Bocsi, csak szeretek alternatívákat is érteni egy szövegben - és ha elolvasod, nálad lehet
Jó tokban hordott telónál a matrica patika, ne az legyen a fő kritérium.
Egy kicsit közelebb vihet a *#12580*369# kód, ahol alulról a 2. az RF Cal a gyártási idő (nekem is elég korai ahhoz képest, hogy kb. 1 hónapja vettem 2021.12, bár a páromé EMAG-os pár héttel hamarabb vettük az meg október végi...)
De a gyártási időnél többet elmond a vásárlási idő (számla?), vagy a Google Play Store regisztrációs idő: [link], ha megmutatja
Dello79: mindenesetre egzotikusabb választás, több téren vállaltál kockázatot. Újabban a Mediatek-ekről több jót hallani, mint rosszat, de nekem pl. a színhelyességnél fontosabb volt, hogy ez a nagyon jól sikerült Snapdragon 778 legyen a telefonban, kérdés mennyi frissítlst kap, de összességében jó lesz az.
-
sxxorp
őstag
válasz
Sajti84 #3339 üzenetére
Nálunk nagyon hamar az lett az egyik fő szempont hogy minél könnyebb legyen az így is nehéz telefon, így maradt a szilikon, abból egy jobbfajta tapadós, tök jó kamera védelemmel. Az enyémet azért nem ajánlgattam, mert offline vettem a KÖKI-ben, 2200-ért az épp négyszer annyiért semmivel többet nem tudó gyári helyett (kapni: [link] de mennyiért
), vagy egy neves, de drága, súlyos, és bumfordi Transformers-tok helyett:
-
sxxorp
őstag
válasz
pinnacle #3311 üzenetére
Pont nem azért vettem Samsung-ot, hogy letiltsam a frissítéseket...
Predatorr:
- a tokra aggatott jelződön látszik az agymosás,
- amúgy is nagggyon faszán véd a választottad, de nagyon úgy tűnik, hogy a kamerákat semmilyen módon nem védi
- üveg nélkül majd az lesz szép, ha lapjával esik egy kődarabra, amelyik röhög az emelt 4 sarkon
- problémamentes és gyors az ujjlenyomatolvasás üvegen keresztül is (legolcsóbb hardveraprós)
Azért nem próbáltam a Cube-ot, mert - bár lehet, hogy jobb - tök jó az ACR is -
sxxorp
őstag
válasz
geotigris9 #3308 üzenetére
ACR Pro-t raktam fel, most megnéztem, rögzít mindent automatán kielégítő színvonalon (mivel nem natív megoldás a másik fél halkabb), a másik ermlített CubeACR-t még nem próbáltam.
DE ha neked ez ennyire fontos, akkor ennek tudatában érdeklődsz gondolom, lehet, hogy ezek az app-ok nem fognak tovább működni: [link]
Van mód a hívásrögzítést tartalmazó indonéz ROM felrakására (keress rá a topikban), de lehet, hogy ez neked már nem fog annyira tetszeni... -
-
sxxorp
őstag
válasz
Dello79 #3278 üzenetére
IPS: Úgy érződött, hogy azzal is, ami miatt egyre inkább szándékos kekeckedésnek tűnt a kommentelgetésed, mobiloknál annyira lenyomta az OLED-technológia az IPS-t (mikor linkeltem az elmúlt bő 1 év kínálatát engem is meglepett mennyire...). Az esetek túlnyomó többségében IPS=alsóbb kategóriás, képernyőben olcsósított eszköz.
Színhelyes: A tulajdonosok / tesztelők többsége több, mint elégedett az átlag Samsung-képernyők megjelenítésével, élénk színvilágával és nem érdekli a színhelyes megjelenítés, sőt. Ha egymás mellett lenne a kettő sem váltana a vibráns, túlszaturáltba hajló palettáról a színhelyes, de fakónak, mosottnak tűnő alternatívára - mint a természetes, de halvány ízek vs jól szétfűszerezett, de ízesebb étkezés.És a megoldás is ott van, nem a hiszti egy ízlésbeli kérdésről, amit nem is igazán tudom, hogy lehet-e utólag jelentősen módosítani (ilyesmi érhet valamit? [link]), hanem eladni (egyébként nem igazán értem egyáltalán miért vetted meg... ismerted a Samsung-ot, ráadásul ez a jellemző elég szembetűnő, akár személyesen üzletben is gyorsan tesztelhető..., vagy miért nem álltál el a vásárlástól 3 nap/2 hét alatt?)
Egyébként jól csinálod: már mindenki tudja, milyen egyedi ember vagy, ínyenc szín-igényekkel, miközben a túlnyomó többség azóta is csak gyanakodva nézegeti, mi a gáz ezzel a gyönyörű képernyővel, egyeztessen-e időpontot szemorvossal, hogy azóta sem képes homályosnak látni az ikonokat...Most meg egy szép cliffhanger-rel direkt nem nevezed meg a Különleges Ember Felsőbbrendű Választását, nehogy össze lehessen vetni ezzel a vizuális selejttel, amit mi kénytelenek vagyunk használni, pedig lehet, hogy azonnal meg kellene szabadulnunk tőle...
Így nehezebb azt mondani, hogy használd örömmel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest