- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gerner1 #6783 üzenetére
Időközben megjavult, nem értem
?
De fogok csinálni egy cache partíció-pucolást
-
orso0355
őstag
Ha ANNYIRA kirívó lenne a probléma, azért csak észrevennék sokan :-)
Így 6+ év távlatából pont azt látom, hogy mennyire rá vannak sokan feszülve a 1. frissítések vs akku élettartam (??), 2. frissítések vs SOT 3. frissítések vs KB BÁRMI témára 😃
Én meg csak elvagyok, működik, használom, 'sztjóvan 😃 -
jeni
félisten
válasz
vodrosjozsi #6797 üzenetére
-
vodrosjozsi
addikt
-
jeni
félisten
válasz
Marci112233 #6793 üzenetére
szerintem az A13 nem támogatja a szuper töltést.
mivel gyors töltést mutat tehát tölthető vele vagyis fizikailag nem hibás az adatkábel és a töltőfej sem. -
válasz
Marci112233 #6793 üzenetére
Kábel vagy koszos a csati. Akár kopás, hajlítgatás is okozhatja. Eszméletlenül kényesek ezek, messze nem az, mint amikor a traktorakksit rárakod a 30 amperes töltőre.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Mivel faternak lett véve egy A13 és ahhoz vettünk egy gyári Samsung 25W-os gyors töltőt, kipróbáltam az A52S 5G-vel és működik vele a szupergyors töltés. Viszont eljött az idő hogy az A13 is töltőre került, viszont nem szupergyors töltéssel csak gyors töltéssel tölt. Elvileg az A52S és az A13 is ugyanúgy 25W-os töltést támogat papírforma szerint. Mi lehet az oka hogy nem tölti szupergyorsan?
-
Breki
veterán
Gcan
Már van applikáció is :-)
[link]
Download Gcam Config app on play store: @everyoneLink:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.octocore.gcamconfig
About Gcam Config app -Gcam config app made for help Gcam user to find her best xml/ config file easily. Gcam config app save your time. Thousand of config creator with us. Config list daily updating. If any of user need help they can contact us.
Video
[link]
-
bul07
nagyúr
Akkor én itt a Román határ mellet sehogy nem tudom felküldeni ingyenesen a TMX-hez?
Vigyem be Debrecenbe(65Km) és ott kell leadni, aztán még majd menjek is érte (az nekem kb 21liter üzemanyag)Hát ez elég harmadik világbeli megoldás ha így van
De jó is volt mikkor a S2-nél itt előttem az asztalon szedte szét és cserélte a dolgokat a szerelő.
Utolsónál olyanra is rábeszéltem ami nem kellett volna cserélni -
kutga
félisten
Futárról nem tudok, nekem legutóbb az Oktogonon lévő szervizben kellett leadni készüléket.
A második bekezdésben idézett rendelkezés azt jelenti, hogy ha 10.000 és 100.000 forint közti értékben rendelsz valamit, akkor arra a jogszabályban kötelezően előírt 1 éves garancia vonatkozik, ezen felül vállal a Samsung további 1 év kiterjesztett garanciát önként, ez utóbbi azonban nem terjed ki az akkumulátorra és a tartozékokra.
-
bul07
nagyúr
Ha már garancia
Most jelenleg milyen lehetőségek vannak garanciális szervizre küldeni ingyen
Jönne érte futár?
A postán keresztüli dolog van e még?
Vagy mindenkinek maga kell megoldja fizetősbe?Amúgy az akkumulátorra garancia szempontjából ez mit jelent
Mobiltelefonok esetén a kiterjesztett Samsung jótállás nem terjed ki a készülékkel együtt értékesített tartozékokra, és a beépített akkumulátorra.
[link] -
Roxbury
őstag
Sziasztok! Ismerősömtől hallottam, hogy a Note 7 akksi mizéria óta, kijelző beégésnél cserélik az akksit is, nem csak a kijelzőt. Nincs erről valami infótok? Gyönyörűen beégett másfél éves korára az A52s-em. Fehér háttérnél látszik nagyon durván a felső sáv, az ébresztő a 4g, a térerő, minden. Auto fényerőn volt végig, soha nem ment feleslegesen autóban sem. A70-em 3 éves múlt lassan, de semmi beégés nincs azon pl. ugyanolyan felhasználás mellett. Ettől függetlenül meg vagyok elégedve a telóval maximálisan. Szóval az akksi a kérdésem igazából, mert mielőtt lejárna a gari, akkor kicseréltetem a kijelzőt, meg jó lenne az akksit is akkor már. Köszi!
-
A galaxy store nektek is sz.rakodik? Hiába törlöm a cache-ét, indítom újra, a frissítésekre (jelez 5db-ot!) rátapicskolva gondolkozik kicsit és visszadob a menübe. My apps detto.
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Dr Bubo #6766 üzenetére
Hát ha ennyi akkor számomra semmi
Amúgy a Dinamikus zárolt képernyő miért van a videóba?
Az már most is elérhető, még 2021 júliusában fedeztem fel A70 használva, és ki tudja mennyivel előtte jelent megMegjött a telefonra a tok így elhárult minden hogy napi használtba vegyem
399Ft sarcot kellet fizetni ennyi plusz költség voltKépek
[kép], [kép] , [kép], [kép], [kép](nem rávaló üvegfólia de nekem jó így is, ott úgy sincs semmi a kijelzjőn) -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
bul07
nagyúr
Majd tesztelitek egy-két hónapig, aztán majd én is felrakom
-
kmarci25
veterán
Szóval december, One UI 5/Android 13.
Ja, látom vótmá.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Decemberben várható a One UI 5.0 a mi telefonunkra.
-
A per app beállítás júzer error volt. A másik szerintem nálad is úgy van, kapcsold be a Hz kijelzést, és vedd le 0-ra a fényerőt. 10mp is kell, mire visszamegy a sebesség.
már nem is tudnám csak 60 hz-en használni, annyira megszoktam
Én is azért vettem meg, elég volt 3 nap a jóból 🤣
Azért aggódom kicsit, mert nagyon sok hozzáférése van a programnak, többek közt a kijelző olvasása meg ilyenek, én meg sok banki meg egyéb érzékeny appot futtatok a telefonon, remélem nem lesz gond belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung Galaxy A52 már alapból egy jól sikerült konstrukció volt, a modellvariáns pedig csak fokozza az élvezeteket, lényegében ugyanazon az áron.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest