- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
DrKapocs #5998 üzenetére
Régen a játékoknál is törekedtek arra, hogy minél jobb állapotban kerüljenek rá a lemezre. Mert anno nem volt internet, nem tudtak hip hop kiadni patch-et. Most meg kiadják lazán félkész állapotban és ugyanúgy elkérnek érte AAA árat. Aztán majd a user lesz a beta tesztelő és jelzi, ha valami fatális hibát talált.
-
DrKapocs
őstag
Mi értelme van annak, hogy kb. 3 naponta jön egy új verzió a gmail appból? De ez igaz az összes többi google appra is. Totálisan semmi. Tapasztalatból mondom, ha évekig nem frissíted a google appjait, akkor is ugyan úgy használhatók maradnak. Mi újat adott a gmail app a frissítések által az elmúlt 2 hónapban, ami nélkül nem tudsz meglenni?
Egyébként én is jártam úgy, hogy elcsábultam, felraktam egy frissítést. Utána pedig késtek a levelek. Ment is vissza a régi verzió. Van olyan appom, amire a fejlesztő 4 éve nem adott ki update-et, Call meter 3G. De előtte sem igazán. Megírta, hibátlan, megy. Az első okostelefonom óta jól méri a céges flotta keretem. Nem update és bugfix kell, hanem jól kellene megírni egy appot.
-
bul07
nagyúr
válasz
Marci112233 #5991 üzenetére
Kínából jön az üvegfólia?
Ha megjött akkor kérlek linkeld már be, meg hogy mégis milyen, méreteivel együttA70 esetén is sok idő volt míg meglett a jó, de már nem tehetem meg hogy sok eladótól rendelek
Most fogok egyet keresni és tőle rendelek vagy 8db-ot, ugye nekem két telefonnal kell számolni, öcsém meg jobban eszi az üvegfóliákat mint én
Addig majd teszek rá a A70 készletből, van miből válogatni [link],
A70 után nekem szoftveresen azért nem olyan nagy a különbség
Bár ezt is finomhangolnom kell
Mert egyedi háttér egyedi ikonok vannak most beállítva (A70 kezdő oldala nálam így néz ki[kép], ilyenre fogom ezt is beállítani)
Na meg a kedvencem a Dinamikus zárolt képernyő([link]) szebnél szebb dolgok jelenek meg zárolt képernyőn ([link], [link], [link]) -
Marci112233
addikt
Én sem használtam élesben addig míg meg nem jött hozzá a védőtok meg az üvegfólia, és addig élesben a régi J3 2017-est használtam, ettől függetlenül mikor volt rá időm tesztelgetem az új telefont, bár a J3-as után nem volt vele gondom elsőre sem tekintve hogy kis híján megegyezik a két rendszer. Igaz azon még android 9 volt, de ugye kezelésben hasonló. Na meg az android alapokat még anno a 2.2-vel kezdtem ami anno a J3-asnál is segítség volt. ( A 2.2 az egy régi, de még működő Huawei Ideos S7 Slim táblagép volt ami sima volt, és nem a sim foglalatos.)
-
bul07
nagyúr
Öcsém telefonja ki lett bontva be is üzemeltük
Nem olyan drasztikus a nagyságbéli különbség a A70 meg e között, szélességre elenyésző, magasságra is minimális
Próbáltam képet csinálni hogy mennyire[kép]Tettem rá egy A70 üvegfóliát, volt kisebb de ép hogy nem lóg túl magasságra, szélességre tökéletes (ezen a képen nagyjából érzékelhető [kép])
Persze a szelfi kamera elrendezés miatt nem tökéletes ráNem tudom hogy megfogja szeretni a telefont mert a Huawei androidja nagyon más (hajamat kitépem ha nyomkodni kell)
Míg nem tudok venni egy tokot addig lehet az enyémet addig nem bontom ki, tok nélkül nem kezdem el használni
-
pinnacle
nagyúr
Köszi Breki, DrKapocs! Felraktam ez az ajánlott verziót. Lehet tényleg semmit sem kell állítani csak kell találni egy megfelelő kiadást. Előtte eltávolítottam a frissítéseket, majd telepítés után ez az üzenet fogadott.
Nem tudom, hogy ez az alapbeállítás, de én nem kapcsoltam ki az értesítéseket. Küldtem egy emailt magamnak, 18mp múlva jelezte is a telefon. Igaz még nem volt ideje elaludni.Bárcsak ezzel már jó lenne. WhatsApp-ra kellene még megoldást találni. Abból nincsen valakinek működő verziója, ami egyből jelzi a hívást, üzenetet?
-
bul07
nagyúr
Kibontásra várnak
[kép]
-
Floyd80
addikt
Van, RAM plus néven fut.
A Samsung új RAM Plus funkciója extra RAM-ot ad a telefonhoz - NapiDroid
-
DrKapocs
őstag
Gmail ügyben egy ötlet:
Nekem a céges leveimet is "leszippantja" a gmail, hibátlanul. Voltak korábban gondjaim vele, ami - tapasztalaim szerint - az app adott verziójának a hibája volt. Esetenként ez hosszabb ideig is fennállt. Ezért, ha van egy számomra hibátlan verzió, akkor nem frissítem, amíg nem muszáj. Nálam ki van kapcsolva az auto update a play áruházban és az összes energiatakarékossági lehetőség is. Háttérfolyamatok is engedélyezve vannak. De ez ugye alap.Egy dolog biztos, nálam a 2022.04.17.446322006. -os verzió hiba nélkül teszi a dolgát. Én rákeresnék erre pl. az apkmirroron.
-
Breki
veterán
Ezt a google camera-t próbálta már valaki?
-
Breki
veterán
válasz
pinnacle #5972 üzenetére
Én mivel kezdő Samsungos vagyok, semmi beállításon nem módosítottam ezzel kapcsolatban, max annyi, hogy a régi telefonomról programmal áthoztam az alkalmazásokat.
Illetve az energiatakarékos módot bekapcsoltam.
De azt majd én is tesztelem, hogy a saját email címemre írt levél egyből bejön-e
Esetleg megpróbálhatnád másik levelező appal ott is így működik-e.
[link] -
osonte
őstag
válasz
pinnacle #5972 üzenetére
Két ugyanolyan telefon, én állitottam be mindkettőt és a feleségem valamikor csak másnap kapja meg a gmail-t, én pedig időben aznap este 6 körül.
Én úgy tudom a gmail szervere sem százas, szoktak rá panaszkodni. Valakinek jönnek az emailek, valakinek csak jelentősen késve. Nem tudom mi alapján működik a dolog. (Persze ezt arra értem, ha két telefon ugyanúgy van beállítva).
-
pinnacle
nagyúr
Mi tudnék még kikapcsolni ezeken kívül? Azt kellene kideríteni, hogy akinek nincs gondja a Gmail-el, WhatsApp-al, milyen beállításokat használ.
Köszi gerner1, Breki! szerintem valami beállítás probléma lesz, jó lenne megtalálni. Ugye az nem lehet, hogy azonos telefon, azonos beállítás mellett az egyik jól működik a másik meg nem?
Breki beírnád, hogy milyen beállítást használsz, valami gyárin módosítottál, a fenti képhez képest, neked valami másképpen van? Ha neked működik a Gmail, akkor ezek szerint be lehet állítani. -
Breki
veterán
válasz
pinnacle #5955 üzenetére
Nekem nincs.
gmail rendben jön, WhatsApp-or nem használok
De minden egyből jön, messenger, viber, facebook, még tinder is. :-)
Pedig én jellemzően energiatakarékos módban használom.
Engem inkább az érdekelne, hogyha jobboldalt az értesítési hangokat leveszem, akkor még mindig zenél, ha érkezik valami ezt hogy lehet kikapcsolni?
Ja és még korábban rájöttem, hogy facebook, messengert lehet kisebb jobb energiatakarékosabb alkalmazásokkal helyettesíteni, amik nem foglalják annyira a memóriát
és nincs bennük sok felesleges dolog. Ez remekül működött, de most sajnos vissza kellett egy dolog miat raknom a facebook-ot, így pont az volt a gondom, hogy a facebook értesítések kétszer érkeztek meg. -
gerner1
nagyúr
válasz
pinnacle #5959 üzenetére
Szerintem, valamilyen 'felhasználói-szokás' (pl: beállítás, 3rd party-app hatás, ADB tiltás, stb..), vagy valamilyen felhasználói körülmény állhat -nagyobb eséllyel- a háttérben.
Érdemes kitekinteni más gyártók topijaiba is, mert máshol is jelen van ez, az ittenihez erősen közelítő arányban (gyorskereséssel, a teljesség igénye nélkül, nehány példa: LINK. De van akit a szifon+gmail, és olyan is akit szifon gyári mail -je "szivat" ) .
-
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
válasz
pinnacle #5965 üzenetére
pinnacle, Aryes:
nekem a korábbi telefonom is késtek az értesítések vagy néha nem is érkeztek meg
az xiaomi mi a1 volt android one-nal, ott be tudtam annak, hogy kínai meg már régebbide most már inkább azt gondolom, hogy ez az android működéséből fakad, szerintem nem samsung specifikus
egyelőre csak a gmail-nél vettem észre, a többi appnál nem tudom, hogy mi a helyzet
Aryes WhatsApp hívásokkal sincs gond? Az a furcsa, hogy nem cseng ki, de a lerakás után egyből jön az értesítés a hívásról.
kapcsold ki az összes akku optimalizálást és a többi automatizálást is próbaképpen
én az összes ilyen okoskodást kikapcsoltam -
tachikoma
aktív tag
Az aod meg a képernyőfelélesztés értesítésre két külön dolog. Ha kikapcsolom az aod-t teljesen (és a duplakoppot is) akkor is feléled értesítésre, és az alatt a pár másodperc alatt, amíg aktív, simítással előjön a keypad a pin kódhoz. És akkor már gáz lehet.
A legnagyobb szívás a factory reset után ez a bohóckodás az ujjlenyomat felvételell. Századjára sem megy pl mutatóujjal, már fáj, annyira rá kell nyoni. És mikor mondjuk 88 vagy esetleg 96 százaléknál írja ki, hogy mégsem tudja regisztrálni, akkor legszívesebben falnak vágnám...
-
Egyedül a gmail-nél vettem észre késést, de mivel arra csak másodlagos fiókok vannak beállítva, az elsődleges pedig a Samsung mailt használja, ami meg nem késik, valóban, nem zavar a probléma. A whatsapp pedig eddig nem késett, sőt, semelyik másik app értesítése sem.
Korábbi telefonjaimon is volt gmail értesítés probléma, de a fenti okból kifolyólag sosem foglalkoztam vele. Lehet, hogy ez Samsung specifikus gond. -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Látod nincs válasz, így nem tudom, hogy ez csak kettőnket érint vagy általános probléma. Mobilnetre váltottam, akkor is csak a kijelző feloldása után jött meg a Gmail értesítés. A40-el nincs gond, akkor ez mégis valami hardveres probléma lehet? Látom ez a "doze" mód valami altatás lehet, csak azt nem értem ha miondenhol kikapcsolom akkor miért csinálja?
Aryes WhatsApp hívásokkal sincs gond? Az a furcsa, hogy nem cseng ki, de a lerakás után egyből jön az értesítés a hívásról. -
-
tlac
nagyúr
válasz
pinnacle #5955 üzenetére
biztos, hogy a többieket is érinti csak nem vették észre, vagy nem zavarja őket
kísérlet:
-tedd le a telefont az asztalra pár órára, úgy, hogy hozzá sem nyúlsz, nem mozdítod meg
-küldj egy emailt magadnak, hogy a gmail app-ban landoljon
-ne a nyúlj továbbra se a telefonhoz és figyeld meg mennyi idő múlva fog jelezniegyébként "doze" módnak hívják ezt, amivel szívunk
-
tachikoma
aktív tag
Ma sikeresen factory resetelt a telefon a zsebemben, miközben járkáltam egy bevásárlóközpontban. Leírom hogy mit kell ehhez csinálni, hogy más ne járjon így...
- AOD és duplakopp aktív (Accidental Touch protection is be volt kapcsolva, de láthatólag sz@rik rá)
- pin kódos belépés + ujjlenyomat
- pin kódnál be volt kapcsolva, hogy nem kell "OK"-t nyomni - na ez volt a fő hiba
- Intunes Company Portal-on keresztül munkahelyi céges policy le-enforce-olva a telóra, miszerint 10 hibás feloldási kísérlet után automatikusan factory reset, figyelmeztetés nélkül.Egyszercsak veszem ki a zsebemből, és ez fogad. Korábban is csinálta már, hogy behozta a tárcsázót, és hallottam ahogy a zsebemből jönnek a tárcsázó hangok, de ez a mostani komolyan felcseszte az agyam.
A legidegesítőbb az egészben hogy az ujjlenyomatokat is újra fel kell venni, azzal szívtam a legtöbbet. Hiába volt backup GDrive-on meg Samsung cloud-on, egy csomó appnak nem jön vissza a beállítása.Természetesen az OK-gombos elfogadást visszakapcsolom, anélkül a megadott darab számjegy után elkezdi a kiértéekelést. Ha be van kapcsolva, akkor legalább egy kicsi területet kell megnyomni, hogy elinduljon a kiértékelés, sokkal kisebb az esély, hogy azt sikerül megnyomnia a zsebemnek.
Persze marha jó lenne, ha nem lenne ilyen szigorú a céges policy, de szerintem erre kicsi esélyem van, hogy azon változtatni tudjak. Még valami bixby-s automatizálást tudok elképzelni, hogy ha nincs otthoni meg céges wifi-re kapcsolódva, akkor kikapcsolja az AOD-t, vagy nem tudom. Szívesen várom az ötleteket, mert ma ez szuperjó vasárnapot csinált nekem...
(az nem ér, hogy tegyem be becsukható tokba, mert az nekem nem bejövős...) -
pinnacle
nagyúr
Jellemzően otthon wifin veszem észre a problémát. Majd kikapcsolom a wifit, hogy lesz-e változás. Routernek melyik beállítása okozhat ilyet? Egyik ASUS 65P másik az újabb fekete illetve fehér dobozos ConnectBox.
tlac lehet, hogy Android probléma, de szerintem inkább készülék probléma. Anyám A40 telefonjával nincs ilyen gond. Vetettem vele egy A52 EE-t. Szid is miatta rendesen.
Feleségemnek, gyerekeimnek iPhone-juk van, ott sincs semmi gond, nem is értik, hogy mi a bajom. Egyébként lehet az Apple megoldása a jobb, semmit nem lehet állítani, mégis működik.
Ezért is kérdeztem, hogy másnak nincs gondja a Gmail-el, WhatsApp-al? Jó lenen ha kiderülne, egyedi problémám van vagy ez általános. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Gmail, WhatsApp üzenet, hívás nem jön meg. Csak a képernyő feloldása után jön értesítés. Minden beállítottam, amit lehet, de nem semmi változás. Régen is ez volt a gondom a J5 2017-el, A52s-en sincs változás, A52-ön meg a WhatsApp hívás nem cseng, de ahogy leteszem a telefont, egyből jön értesítés a hívásról.
Mi lehet a gond? Szerintem az, hogy a beállítások ellenére mégis alvóba teszi az alkalmazásokat.
-
Oryctolagus
tag
Közben jó lett.
-
bul07
nagyúr
válasz
attilaxxxx #5941 üzenetére
-
osonte
őstag
Szerintem ne aggodj. Én is szeretem a nagyobb kijelzőt és előtte A71, A72 volt - 6.7", pár nap és megszokod. Volt S20 FE is, ott 6.4" volt a kijelző, az már bántó volt nekem, de lehet azt is megszoktam volna, csak 2 nap alatt nem volt rá időm.
Feleségem most váltott A71-ről A52s-re, ő például nem is érezte a kijelző méretének a különbségét.
A kijelzővédő mérete: 6.9 x 15.4 mm. Ez takarja a teljes kijelzőt.
Amúgy én is nagyon várom hétfőn a Sprintert a Samsung.hu rendelés miatt.
-
jeni
félisten
Ezt ismerné valaki?
Nagyon olcsó kategória?
[link]
Ugyan ez az Alza boltban bontottan 3100Ft de miért? -
Ganzer
aktív tag
válasz
Oryctolagus #5939 üzenetére
Szia!
Beállítások - zárolt képernyő - always on display - zene adatainak mutatása bekapcsolva.
Kipróbáltam, youtube, spotify, tidal működik vele. -
válasz
Oryctolagus #5939 üzenetére
-
Oryctolagus
tag
Hogyan lehet megjeleníteni az AOD képernyőn a zene streamelő appot?
Ebben az esetben Apple Music, de Spotify, vagy Tidal sem jelenik meg.Köszi!
-
bul07
nagyúr
Van itt köztettek olyan aki A70-ről vagy olyan méretről váltott
Kérdés mennyire volt érezhető hogy ez kisebb ez a telefon?
Bennem még csak tegnap este tudatosult hogy ez bízza kisebb telefon mint a mostani A70
Eddig azt terveztem hogy a A70 üvegfóliáját fogom rárakni míg nem tudok értelmes áron venni rá, de így nem hiszem hogy lesz ilyen kicsi méret a készletbe
Szélességbe nem sokkal kisebb lesz de magasságban azért 4.4mmMár kértem de hátha átsiklottatok
Valaki megmérné hogy milyen széles magas üvegfóliát rakott a telefonjára
(És megjegyzésként hogy teljesen kitölti vagy lehetne kicsit nagyobb)Hétfőn jön a futár ha minden igaz
(Sprinter futárszolgálat, hogy annak menyire primitív a csomag követős oldala) -
Floyd80
addikt
Sziasztok, a Samsung böngészőbe hogy lehet átvinni a könyvjelzőket, jelszavakat?
-
tlac
nagyúr
azzal lehet valamit kezdeni, hogy a gmail értesítései ne késsenek?
az összes globális akkuoptimalizálás ki van kapcsolva, plusz gmail app-nál is ki van kapcsolva a korlátozás, de így sem jó
-
Floyd80
addikt
válasz
attilaxxxx #5924 üzenetére
Hát nem szép dolog, hogy erre nem gondoltak.
-
bul07
nagyúr
válasz
30z.Samu #5906 üzenetére
Én sokszor járok így
Így mostanra két óra alkalmazás van beállítva 3perces eltéréssel hogy biztos felkeljekDe múltkor csak egyet állítottam be és 1órával később riadtam ébresztő meg rendesen beállítva
Aha
Na de a szobába van két kamera
Visszanéztem, és igen ébresztett, igen ki is nyomtam, és igen szépen vissza is aludtamSőt ezért is veszek fel minden hívást is
Öcsém mondja hogy nem mentem hozzájuk a megbeszéltek szerint, mondom de hát nem beszéltünk meg semmi, mondja hogy telefonon beszéltünk
És igen pont aludtam hívott és beszéltünk is 2percet, na de én ebből semmire nem emlékeztem még arra se hogy csörgött a telefon és felvettem -
Floyd80
addikt
Elnézést ha volt már, a legutóbbi hívásokat nem lehet csoportosítani név szerint?
-
Breki
veterán
Megjöttek az üveg hátlapos tokok, szerencsére nem kellett semmi extra költséget fizetnem.
Nagyon szépek minőségiek, és úgy tűnik jól.is védik a telefont, viszont felrakva kicsit bunfordibbnak érzem a telefont, én bebújtatós bőrtokkal használom ilyen kihúzós füllel így sokkal karcsúbb használat közben és nem.kell minden telefonhoz új tokot venni. Úgyhogy még filòzok ezt feladjam-e.
j
-
válasz
attilaxxxx #5918 üzenetére
Lehet valamelyik bt eszköz okozza. Nálam még csak be se lassult, nem hogy fagyott volna...
-
törölt tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy az A52s 5G készülék fényképszerkesztője tartalmazza-e a "Tárgyeltávolító" opciót, mint mondjuk az S21 FE?
Android 11-es készüléken nem találtam, lehet Android 12 alatt már van benne?Köszi a válaszokat.
-
válasz
Trooper82 #5913 üzenetére
Igen, Android 2 környékén még volt ilyen issue, hogy a telefon kilökte a memóriából az ébresztő appot és elmaradt a riasztás. Annak idején voltak 3rd party ébresztő appok, amik megbízhatóbbak voltak. Ez a telefon appal is előfordult, olyan jelenségeket produkálva, hogy csörög a telefon de nem lehet felvenni, mert nem jelent meg a zöld gomb a kijelzőn (ez sem érintett engem, mert minden eddigi telefonomon valamelyik fizikai gombbal fogadtam a hívást, régebben a home gombbal, most a hangerő fel-lel). Azóta talán az Android 5 körül kezdték a rendszer appokat magasabb prioritással kezelni, azóta nincs ilyen gond.
-
30z.Samu
félisten
"Egyébként azt tartja a tudomány, hogy sokkal kipihentebben ébredünk, hogyha az ébresztőt nem kerek időpontra állítjuk be. Például 4:30 helyett 11:18-ra.
"
Ebben van valami.
Alapból én is mindig előző este szoktam beállítani, de most úgy alakult hogy fixen kellett minden nap kelni. Így gondoltam akkor beállítom előre. Elképzelhető simán az is, hogy most annyira bealudtam, hogy kinyomtam az ébresztőt és fel sem tűnt. Anno többször volt ilyen, azért találtam ki hogy legyen Szundi is és másodjára már felébredek. Lehet úgy nyomtam le, hogy egyből kinyomtam a Szundit is.
-
osonte
őstag
Én úgy olvastam, hogy még újabb kutatások szerint akkor leszünk a legkipihentebbek, ha nem használunk ébresztőt és magunktól ébredünk, amikor a szervezetünk jónak látja. Természetesen a teljesen lehúzott redőny alapkövetelmén, hogy véletlenül se zavarja meg a fény az alvást, illetve a teljes csend is fontos!
-
válasz
30z.Samu #5906 üzenetére
Egyébként azt tartja a tudomány, hogy sokkal kipihentebben ébredünk, hogyha az ébresztőt nem kerek időpontra állítjuk be. Például 4:30 helyett 11:18-ra.
Nagyobb összegben mernék fogadni, hogy nem történt szoftveres baki, egyszerűen az agyad nem ébredt fel, még talán az álmodba is beleálmodtad az ébresztőhangot.
Nem emlékszem, hogy Samsungon valaha is kimaradt volna ébresztő ilyen hiba miatt. Talán még az Android 2.1 körüli időkben.Én egyébként mindig lefekvés előtt állítom be a következő reggelre az ébresztőt (ez onnan jön, hogy a nokiákon nem is lehetett időzített ébresztőt beállítani, később meg zavart, hogy folyton kint volt az értesítési sávon az ébresztő ikon). Ennek viszont van egy pszichológiai hozadéka, ugyanis az agyat be lehet programozni az ébredésre, így szinte mindig a beállított időpont előtt ébredek.
Plusz egy tipp: úgy kell beállítani az ébresztőt, hogy az alvás ideje osztható legyen másfél órával.
-
30z.Samu
félisten
Nekem ezért van egy Szundi beállítva 10 perccel későbbre. Az elsőre is felébredek, de hajlamos vagyok visszaaludni, ezért kell a második. Másodjára viszont már felébredek annyira, hogy ne aludjak vissza. Lehet, hogy a mai nap kivétel volt vagy véletlenül úgy nyomtam le, hogy kikapcsoltam a Szundit.
-
osonte
őstag
Az A verzió régen nálam is rendszeres volt. Akár 2 ébresztőt is lenyomtam álmomban és aludtam tovább, utána meg állítottam, hogy nem ébresztett a telefon. Viszont a feleségem közölte velem, hogy hallotta minden alkalommal amikor ébresztett...
Nekem az vált be, ha pl. 8-kor akarok kelni, akkor 7.50, 7.53, 7.55, 7.58, 8.00-ra van állítva és így tényleg felébredek.
-
30z.Samu
félisten
Az A verzióra talán még azt is mondhatnám, hogy elképzelhető, elvégre már péntek van.
Vagy szimplán tényleg bakizott egyet a szoftver, ugyanis előre be volt állítva a hétre melyik nap ébresszen. A többi nap ébresztett, ma nem. Mindegy, tanulság, nézni kell minden este az ébresztőt, akkor is, ha előre be van állítva. Nézzük a jó oldalát, az a plusz két óra alvás jól is esett.
-
válasz
30z.Samu #5904 üzenetére
Én tudom hogy történt!
A verzió: Beállítottál pénteki ébresztőt. Csörgött hajnalban, te pedig álmodban úgy kinyomtad, hogy nem emlékszel rá, a telefon pedig dolga végeztével átállította magát a következő péntekre.
Megoldás: tedd kartávolságon kívülreB verzió: nem állítottál be szundit, 1 perc után abbahagyta a csörgést, a telefon pedig dolga végeztével átállította magát a következő péntekre.
Megoldás: szundi 5 percenként, végtelenítve -
30z.Samu
félisten
Na ez nem tudom hogy sikerült a telefonnak. 4.30-kor kellett volna ébreszteni, nem ébresztett. Felkelek 6.20-kor, gondoltam lehet elfelejtettem ébresztőt állítani. Megnézem a telefont, fent ott a kis ébresztő ikon, mondom akkor mi történt? Belépek, péntek van beállítva, 4.30 perc. Így pláne nem értettem elsőre hogy akkor miért nem szólalt meg, aztán néztem felette hogy Szeptember 9, vagyis valamiért egy héttel későbbre állította az ébresztőt.
Nálatok volt már ilyen? Bár Nekem eddig minden telefonom bejátszotta legalább egyszer, hogy nem ébresztett, csak eddig valahogy mindig felébredtem időben. Hát ez most nem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest