- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
válasz
tvamos #14155 üzenetére
Én nyugdíjaztam az A52s-t, GPS lett belőle. S23-at vettem a simát. Annyi, hogy 256-os a 4.0-ás tárhely miatt, ami jóval gyorsabb (2x), mint ami a 128-asban van, igaz ez állítólag durván nem érződik használat közben, nagyon minimális a különbség.
Teljesen más világ nyilván, mint az A52s. Most is ezt venném. Minél kisebb kijelzőt akartam az A52s után, mert szenvedés volt zsebre tenni, meg ülni. 13 minit akartam, de újonnan sehol nem kaptam már. Így lett az S23. Tudom ajánlani. Nézzetek be a topikjába.
-
Roxbury
őstag
válasz
domper2015 #13959 üzenetére
Kb 50-et ér a telefon. Én elengedném. Nekem is, ha tönkremegy, megy a levesbe. Kivéve, ha akksi, vagy mikrousb csati megy szét.
-
Roxbury
őstag
válasz
Krisztián12 #13691 üzenetére
Nekem az S23-on régóta fent van. Hibátlan.
-
Roxbury
őstag
válasz
vodrosjozsi #13450 üzenetére
Én is most cseréltem le. Egy sima S23 256GB váltotta. De nem engedem el ezt sem. GPS lett belőle a kocsiban egy domino kártyával.
-
Roxbury
őstag
Ez az első telefonom, amit nem cseréltem 2 év után, inkább kapott egy új akksit. Teljesen meg vagyok elégedve vele immár 2.5 éve. Karácsonyig tuti megmarad, de, ha nem hullik szét, akkor lehet átviszem 2025-be is. Igaz a kijelző már szénné van égve, de legalább nem kell vigyázni rá.
-
Roxbury
őstag
válasz
donhellner #12097 üzenetére
Hétfőn jelentettem be, hogy szeretnék akkut cseréltetni, azt mondták, hogy kb 1 hét, mire megjön az akksi. Értesítenek, ha megjött, aztán utána az egyik reggel beviszem és délután mehetek is érte.
Aryes: én kb 1 évesen kezdtem észrevenni, most 2 évesen már szépen látszik. De rengeteg üzemóra van a kijelzőben az tény. Fehér háttér nézésénél látszik a legjobban. Érdekes amúgy, mert az A70-emben is hasonló üzemóra lehetett, de ott semmi beégés nem volt.
GEPESZ66, t72killer :
-
Roxbury
őstag
Szeptemberben múlt 2 éves az A52S -em. Kb. 1000-1100 ciklus lehet az akksiban, rengetegszer töltöttem naponta kétszer. A 2 év alatt minden este töltőn volt végig ezen felül még. Még mindig kb 4 óra SOT-ot tud így is. Mivel jön rá még az Android 14 is, plusz egy év biztonsági frissítés is, ezért úgy döntöttem nem éri meg leváltani sem az A54-re, sem a hírek alapján az A55-re. 400-600 ezret nem vagyok hajlandó egyszerűen komolyabb mobilra kiadni, de még 300-at sem. Még mindig imádom ezt a telót. Ez az első, ami 2 év után is megmarad fő telefonnak. Igaz, hogy az értesítési sáv, meg a Tiktok úgy be van rajta már égve, hogy fehér képnél látni tisztán a live feliratot, a videó hozzáadását meg mindent, de a mindennapokban még mindig nem zavaró.
Kereken 20 ezer forintért cseréli a fehérvári Mobilvilág GSM hivatalos Samsung szervízpartner gyári új akksira kompletten. Ennyit megér még az a +1 vagy több év. Az A70-emnél is elkövettem azt a hibát, hogy 2 évesen lecseréltem erre, pedig semmi baja nem volt annak sem. Spigen üveg volt rajta végig, meg ugyancsak Spigen Rugged armor tok. A tokban már kicsit lötyög a telefon, meg az üveg tiszta mikrokarc. Viszont alatta a kijelző karcmentes, mert azonnal felkerült rá az üveg. A megújítás örömére kap megint egy szettet erre az 1 évre, vagy többre. Annyira jól sikerült ez a telefon, hogy a 150-200 ezres kategóriában nekem nem volt meg a must have érzés a Samsungok között, hogy én most cserélnék. Kellemes használatot mindenkinek!
-
Roxbury
őstag
Sziasztok! Ismerősömtől hallottam, hogy a Note 7 akksi mizéria óta, kijelző beégésnél cserélik az akksit is, nem csak a kijelzőt. Nincs erről valami infótok? Gyönyörűen beégett másfél éves korára az A52s-em. Fehér háttérnél látszik nagyon durván a felső sáv, az ébresztő a 4g, a térerő, minden. Auto fényerőn volt végig, soha nem ment feleslegesen autóban sem. A70-em 3 éves múlt lassan, de semmi beégés nincs azon pl. ugyanolyan felhasználás mellett. Ettől függetlenül meg vagyok elégedve a telóval maximálisan. Szóval az akksi a kérdésem igazából, mert mielőtt lejárna a gari, akkor kicseréltetem a kijelzőt, meg jó lenne az akksit is akkor már. Köszi!
-
Roxbury
őstag
válasz
Crvsh3R #1397 üzenetére
Szia! Elvileg ha azt írja, hogy szupergyors töltés, akkor tölt 25W-al. Mert nekem, ha a Galaxy A70 25W gyorstöltőjével töltöm (ehhez is ugyanazt a gyorstöltőt lehet megvenni még most is), csak akkor írja a "szuper"-t. Ha a saját gyári töltőjével (15W), akkor gyorstöltést ír. Ha valami noname gyenge töltővel, akkor pedig töltést ír. Szóval, ha a szupert írja, akkor jó vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyenes az Epic Store-ban a The Operator
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Anime filmek és sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- Hálózati / IP kamera
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest