- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Jellemzően otthon wifin veszem észre a problémát. Majd kikapcsolom a wifit, hogy lesz-e változás. Routernek melyik beállítása okozhat ilyet? Egyik ASUS 65P másik az újabb fekete illetve fehér dobozos ConnectBox.
tlac lehet, hogy Android probléma, de szerintem inkább készülék probléma. Anyám A40 telefonjával nincs ilyen gond. Vetettem vele egy A52 EE-t. Szid is miatta rendesen.
Feleségemnek, gyerekeimnek iPhone-juk van, ott sincs semmi gond, nem is értik, hogy mi a bajom. Egyébként lehet az Apple megoldása a jobb, semmit nem lehet állítani, mégis működik.
Ezért is kérdeztem, hogy másnak nincs gondja a Gmail-el, WhatsApp-al? Jó lenen ha kiderülne, egyedi problémám van vagy ez általános.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest