-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cirkus
aktív tag
hogy tudom megnézni a névjegyzékben, hogy az egyes telefonszámok a készülékre vagy a SIM kártyára vannak-e mentve ?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #641 üzenetére
Ahogy az 1.0-ás topikban is írtam, nekem ez a kamera védő üveg bevált.
[link] -
válasz
szunyi777 #644 üzenetére
De én gyalulom le a miui és megyek Aosp vonalra
Én is ezt terveztem de most vhogy belustultam
(lehet a meleg) pedig már ott virít a kártyán minden
Kíváncsi vagyok mennyi idő lesz a BL nyitás(#645) 30z.Samu
jah igen! A Note 4 mellett nem gondoltam volna, hogy ezt a nagy lapát dögöt is tudom majd egy kézzel navigálni
-
30z.Samu
félisten
Mindkettőtöknek have fun!
-
-
-
pilu01
senior tag
válasz
Viktor0610 #641 üzenetére
Bocs, valamiért csak az maradt meg bennem, hogy az árusításért jár terror.
Volt hogy elrontotta a képeket a kameraüveg, nálam is, de az azon a készüléken volt amelyiken a két lencse között volt a vaku, kis kínaiak meg vágtak az üvegre lyukat, azon meg megtört a vaku fénye.
Remélem itt, ha tisztán tartja az ember, nem lesz minőségi romlás. -
-
pilu01
senior tag
Megkérdezem hátha: nincs valakinek felesleges kamera védő üvege?
Pesten átvenném.
Rendeltem hozzá vastagabb kínai tokot, de amíg megjön addig a gyárit használom, amiből ugye kilóg a kamera, és félek megkarcolódik. -
timbookedtwo
csendes tag
Sziasztok!
Úgy látom, van irodalma a külföldi fórumokon a GPS problémának.
Kipróbálta már valaki az elkerülő megoldások valamelyikét? -
lócitrom
őstag
és most egy kérdés: tud valaki naprakész gcam portot, amihez esetleg konfiguráció is van és már érdemben jobb képeket csinál, mint a gyári? mikor utoljára foglalkoztam a kérdéskörrel nem nagyon volt értelme keresnem.
-
lócitrom
őstag
egyrészt nem tudom elképzelni, hogy valamit a Xiaomi egy az egyben letilt, másrészt van pár kipróbálható út. lásd: ezt leginkább régi Xiaomi tulajok ismerik, de kezdetben a rendszertöltő kinyitása nem járt automatikusan a telefon formázásával, holott rég ezzel fenyegetett a program a nyitáskor. aztán évekkel később valóban életbe lépett ez. sanszos, hogy ez a tiltás sem azonnal lép/lépett érvénybe, esetleg bizonyos szoftververziókig nincs még ez korlátozva. ha mégis kiderülne, hogy ez így van és élesben megy akkor lehetséges, hogy van kiskapu és az úgynevezett EEA kiadás felmegy felmegy rá, ami majdnem azonos a global kiadással.
a videóban az látható, hogy a srác kerül egyet és TWRP-ből teszi fel a global kiadás recovery frissítését. ez valószínűleg simán működhet, ha nincs valami komolyabb korlátozás a rendszertöltőben.
aztán ha nagyon nem megy semmilyen hivatalos megoldás sem, akkor még mindig ott van az EU (telefonról ne!) kiadás, amit aztán végképp rá lehet varrni. minden esetben rendszertöltő nyitása kell és utána lehet variálni.
sanszos, hogy Mi Flash segítségével akár felmegy a global és EEA egyaránt. ez találgatás, de hátha.
még valami: ilyen Xiaomi mániás tenyészetek, mint a helloxiaomi az minden, csak nem megbízható. amolyan Blikk feeling. ha megnéz az ember egy „techvideót” tőlük akkor hamar leesik, hogy műszaki analfabétákról van szó. ráadásul tudomásom szerint a Note 7 nem érintett és a téglásítás meg akkor fordulhat elő, ha sima recovery (gyári) frissítéssel akarja valaki frissíteni a telefonját zárt rendszertöltő mellett. hogy ez változott-e nem tudom. de mindenesetre én nem zárom ki, hogy a korlátozás felületes. a felvetésemben továbbá az erősít meg, hogy hivatalos fórumon egy moderátor megválaszolta a kérdést. persze aki sokat jár a hivatalos fórumra az lehet tapasztalta már, hogy mennyire relevánsak ezek a keleti, ügyes okos moderátorok...
-
trassher
addikt
Megérkezett a telefon. Redmi 3 Pro-hoz képest érthető, hogy kb űrhajó.
Ami probléma eddig, hogy az üvegfólia amit rendeltem hozzá nem rá való. Mármint méretben még hagyján de a notch íve köszönőviszonyban sincs a kivágott ívvel.
MI PC Suite-al még nem sikerült összebarátkoztatni hiába raktam fel hozzávaló ADB driver-t.
Amatőr kérdés lesz de miért nem találom sehol a pin kód megváltoztatása lehetőséget? -
Z.É.T.
őstag
válasz
Viktor0610 #629 üzenetére
Nekem holnap jön csak meg, jelenleg Note5-öt használok és ott vagy igen, vagy nem.
A bt eszközön múlik. -
-
novinyul
veterán
válasz
Viktor0610 #626 üzenetére
Gondolom függ a fülestől is a beállítás, meg elvileg automatikusan megtörténik a váltás.
-
Riegerr
tag
válasz
Viktor0610 #626 üzenetére
Megnéztem. És alapból az aptX-et állítja be. Köszönöm a segítséget.
-
-
Riegerr
tag
Sziasztok!
Jól látom, hogy a Redmi Note 7-es telefon képes aptX-es kodeket használni?
Csak azért kérdezem, mert a vezeték nélküli fejhallgatóm tudja az aptX-et és akkor már úgy használnám. Gondolom sokkal szebb lenne a hangja.
A fejlesztői módba mennyire szerencsés állítgatni? Nem akarom elbarmolni a telót.
Előre is köszönöm a választ. -
Doki16
addikt
válasz
vadászcsiga #617 üzenetére
Az adatkapcsolatot a két nyilacska mutatja. Ha 2G-re van kapcsolva akkor ezt láthatod. És itt is látszik a dupla nyíl.
-
aelod
veterán
válasz
vadászcsiga #619 üzenetére
Otthon ha wifin vagyok akkor felesleges a 4g, 2g-re állítva akár 1.5 óra + SoT nyerhető.
-
aelod
veterán
válasz
vadászcsiga #617 üzenetére
Az a hálózat amire kapcsolódik. Nem a mobilnet sebessége. Ha átállítod 3-2g -re elvileg nem jelzi
-
novinyul
veterán
válasz
vadászcsiga #614 üzenetére
Hogy mi van a 4G-vel?
-
vadászcsiga
félisten
Az eltűnő értesítés és a "rosszul tartom" után a fals 4G jelzésnek is van valami xiaomi féle magyarázata?
-
-
hislah
aktív tag
válasz
#22743424 #605 üzenetére
A proximity szenzorról tőlem egy utolsó előtti hozzászólás.
A Xiaomi Magyarország javaslatára holnap elviszem a készüléket a szervizbe. Állítólag nem gond, megoldják. De ha nem akkor kapok egy új készüléket. Vagyis vélhetőleg fogalmuk sincs a dologról...
Írók, ha megjavult. -
törölt tag
Ezeket például be lehetne tenni.
hogyan-kapcsoljuk-ki-a-reklamokat
google-camera
VoLTE
VoWIFI bekapcsolása [link] -
válasz
szunyi777 #602 üzenetére
Köszi!
Apropó aki Likestore-bol rendelt, mennyi idő telt el a rendelés visszaigazolása, és a futárnak átadva emailek közt?
Volt egy törölt rendelésem ami után azonnal leadtam az újat, de ma csak a töröltről jött visszaigazolás. (sikeresen törölték)Mindegy reggel remélem válaszolnak, de van egy olyan sejtésem, hogy ez már csütörtök estig nem ide... utána meg már csak hétfőn leszek.
-
szunyi777
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest