- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Nem túl nehéz szétszedni. Én egy PS-t szedtem szét és mondjuk letörtem a belső töltő csatlakozó egy részét, de csak az én bénaságom miatt. Úgy kell kiszedni a belsőt a házból, hogy a töltő csati másik oldalát kell kiemelni először, segítségül hívva a gombokat (befelé nyomva).
Classic-on nem tudom mennyivel más, de ott is hasonló lehet. A kábel nincs sehol egybeépítve , sem a kijelző, sem a másik részével. Egyszerűen méretre kell vágni egy szikével (egy picit hosszabbra) és megnyomni a helyére. Az akksi ahogy látom az alaplapra van forrasztva. Vagy rosszul látom a képeken? -
A sima Instinct lényegesen jobb áron van. Az is elmegy 2 hetet egy töltéssel, a sw ugyanez. Az most aqua 79e Ft. Annyiért Best Buy. Persze, nem Pebble àr, de azért ez tudásban messze túl szárnyalja azt. 100M vízálló, MIL-STD minősítés, ant+ kompatibilis, GPS, ABC szenzor...
-
Soltee1
tag
-
kano
nagyúr
Akkor egy tapasztalat is legyen itt a jelenlegi beszerezhetőségről.
Mindenképpen szerettem volna vásárolni egy jó állapotban lévő PTS-t.
Amazon.com-on éppen volt jó árban fekete és gold is "Used - Like New" állapotú, így megrendeltem.
Először egy fekete érkezett, de a képernyő jobb alsó része nagyon karcos volt így ment vissza. Sajnos USA-ba kerület visszaküldeni és nem mertem küldeni sima ajánlott levélként így ment 14k EMS küldeményként. Az amazon írta, hogy ok adjam be a számlát. Meg is érkezett a cucc ki és jött is a visszatérítés de csak az óra ára+15USD. Chat, majd jött még 10 USD és ma végre megjött a többi 25 USD is.
Közben mivel nagyon fogytán volt a készlet így megrendeltem még 2db PTS-t tőlük, bízva abban, hogy ezek jók lesznek. Ma meg is érkeztek, de sajnos a gold elég karcos (hátulja), így ez is megy vissza. Viszont a most érkezett fekete nagyon jó állapotú.
Tanulság: a Like New állapotú sem tökéletes sajnos, ezeket is jól meg kell nézni. De örülök neki, hogy sikerült még 1db ilyen órát elcsípni. -
-
-
A miui levelezo kliense helyett használd a gmail kliens+exchange apk (ez utóbbit az apkmirror-rol töltsd le es telepítsd), az ertesitesek es alapotsor beallitasok menupontban is nezz korul hogy a hangouts milyen prioritasu , e mellett akku kimelo kikapcsolasa ,lakat es automatikus inditas ahogy fentebb emlitettek . Miui eu 10.2.2 alatt nincs gond . Egyedul a viber rosszalkodott , de az is csak a telefonon, mert oreo alatt a 2016.6.-ik havi viber enyhen inkompatibilis volt a rendszerrel . esetleg egy próbát megerne a hangouts torlese majd ujboli telepitese , a szukseges engedelyek , beallitasok megadasa .
A miui- nem lehet nem szeretni , a Stock droid nem kicsit fapados .Viktor
Miui 7 ota hasznalom a pebblet , konnyu beallitani ahogy te is irtad , lakat,automatikus inditas ,akkumulator hasznalat nincs korlátozásra beallitasa . Esetleg egy regebbi hangouts hasznalata , mert pie alatt kisse valtozott az android ertesites kezelese . -
-
-
Mi?
Ha jól értem, neked nem a Pebble értesítésekkel van bajod, hanem a push-értesítésekkel.
Ez MIUI specifikus dolog.
Mindent, amit szeretnél a háttérben futtatni, lakatolj le (hogy memóriában maradjon), állítsd be az automatikus indulást (hogy újraindítás után is biztosan fusson), illetve kapcsold ki az akkumulátorkímélőt (hogy a háttérben maradhasson).Bővebben a telefon topikjában vagy a MIUI topikban.
A Wear appot nem is kell elindítsd, csak telepítsd.
-
-
-
-
Robynho
tag
Koszonom!
Akkor az uvegfolia ez: gadgetwraps..
Muszaj ra, mert mostanaban egyre tobbet utom oda laborban, femkannakhoz, asztalsarkahoz :S.Szijat pedig vadaszok meg valamilyet.
Még valami csavarhuzo keszletet kell szerezzek, h a ST-t megjavitsam, neztem ezt a Xiaomi wiha-t, de talan van masik hasonlo minosegu olcsobban.Kosz a segitsegeket!
-
-
Jó döntés! Nálam gear s3 frontiert váltotta a PTR. Sokkal jobban szeretem! Amazon.de. kettőt vettem, mert az első kijelző ragasztás hibás volt. 3 hónap után adta meg magát, addig a tartalék várt a szekrényben. Mind a 89 euró vételárat, mind a postaköltséget ( ráadásul 6euro plusszal) visszakaptam, miután visszaküldtem. A második tökéletes. 15 perc alatt 2 napra feltölt. A legszerethetőbb okosórám.
-
Tiger.
nagyúr
Köszönöm az infót, azóta inkább a classic tetszik jobban, ezt a fényérzékelős dolgot valahol olvastam hogy elvileg mozgásra bekapcsol a világítás de be lehet úgy is állítani hogy ez csak akkor amikor sötét van tehát fényes nappal nem engedi bekapcsolni, a szenzor elvileg segíthet ebben. Az lenne a jó ha lenne egy olyan progi alá amivel lehetne szabályozni hogy hányszor rezegjen a karodon az óra ha megszakadt a bl kapcsolat, így időben észrevenném ha valahol elhagytam volna a telefont pl konditerem
A powersavingnél nem lehet beállítani hogy 23-07iga bekapcsoljon? -
-
zezoka
őstag
Ja, nekem is ilyen érzés volt, mivel a szíj szemei szorosan illeszkednek, nem hajlanak annyira, szóval merevebb az egész, ezért nem úgy ér az óra sem az ember kezéhez. Szóval gyengének érződött a rezgés. Az ebay-s szíjat én egy hét után a fiókba süllyesztettem, amíg megjött a gyári fém szíj.
-
-
-
-
doongoo
addikt
Írj rá a Gadgetwraps-es srácokra. Nekem eddig minden rendelésem (ami ideért simán*) az megjött 1 héten belül légipostával. *A legutolsóval (a Pebble Time Steelhez) volt gondom, nem ért ide 2 hét alatt sem. Rájuk írtam, elnézést kértek a problémáért, szó nélkül küldtek egy újabb levelet ami ide is ért 4 nap alatt rendesen.
USA-ban máshogy értelmezik a vevőközpontúságot (igaz, nem is ők a legolcsóbbak a piacon), a javunkra (nem beszélve arról, hogy a helytelen felrakásból származó esetlegese sérült cuccok cseréjét is vállaják egy postaköltség ellenében). -
sajo13
senior tag
Én üveget használók a Steel-en, és teljesen jó, a szélek nem váltak el, szinte úgy néz ki, mint új korában. Szeptemberben tettem fel rá, tehát hónapok óta fent van és egyértelműen jobb, mint a fólia.
Előtte fóliát használtam(6 db-os csomag), de a fólia két hét után már karcos volt, szinte minden nyomott hagyott rajta. -
-
-
nemtomkiki
csendes tag
"Szóval sima fólia érdekelne, de leginkább a ti tapasztalataitok.
Szóba jöhet lassan a gadgetwraps féle, mert ára ellenére mégis megérdemelheti az óra, viszont azért még mindig elég csábító pl ez a 6x ócó eBay-es fólia pakk.
Sajnos nem tudom mennyivel lenne rosszabb minőségű a gadgetwraps-hoz képest, az/érték tekintetében így hirtelen tuti az eBay-es felé megy a mérleg, mert akár havonta cserélgethetem ennyi pénzért a fóliát az órán."ég és föld a különbség, a gadgetwraps-os fólia megdöbbentően jó minőségű. ráadásul tartós is, alig karcolódik, pedig nem vigyázok rá. ha jól emlékszem, kb. 10$ 2 db, simán ezt fogom venni legközelebb is, ha majd a második darabot is elhasználom, de 1 év alatt még nem szorultam rá a cserére.
amúgy a gagyi ebay-es fólia nem is tudta követni a kijelző ívét (classic), úgyhogy fél napig sem volt rajta, mert ronda volt a kapálózó lábacskáival.
-
-
-
zezoka
őstag
Jaja, most használom a Dashboard nevűt ecélból. Habár a mobilnetet nem tudom kikapcsolni, mert most épp unrootolva van a telefonom.
Köszi mindkettőtöknek, akkor jelenleg 10% az óra. Remélem estig elmegy (v legalább 4ig, mire hazaérek), aztán akkor otthon töltő, majd frissítés. Most már megvan melyik wf a jelenlegi kedvenc, az épp nem időjárásos, csak óra, és ma nem fogok ráérni nyomkodni. Így remélem kibírja.
-
zezoka
őstag
Ja, azt hittem a telefonon állít profilt (Hang-rezgő-néma). Már kezdtem örülni.
Akkor a Time-hoz való progi a hivatalos sima Steel progija is, szóval nyugodtan rárakható mint gyári fimware? (ok, tudom többen is felrakták már) Mert azt mondtátok nincs visszaút, és nem akarok mókolni.
-
zezoka
őstag
Nekem a vissza gomb hosszú nyomása a sima Steelen menüt hoz elő.
Amúgy az szerintetek rendben van, h (első töltés) pénteken du 60%-al raktam le, és ma reggel 30%-on volt úgy, h hétvégén konkrétan meg sem lett mozdítva, se megnyomkodva, sőt, szét volt kapcsolva, ezáltal jelzések, vibra, semmi nem volt.
Most már 20%-on áll, mert ma viszont szinte reggel óta nyomkodtam!
-
tothferenc
aktív tag
köszönöm szépen. tervben van a vásárlása, de szerettem volna előtte tisztázni a méretet. Ha használtan veszem, a S/N-t ha elküldöm a pebble supportnak, meg tudják mondani, hogy garis-e még, vagy sem? a kijelző csíkozása a leggyakoridd hiba, ha jól olvasgattam a forumot, igaz?
-
sajo13
senior tag
Hát én ezt nem értem. Nekem is olyan szíjam (Clockwork Synergy) van már 1 éve, de semmi baja a kezemnek. Eddig nem figyeltem fel rá, hogy belül is van minta/logó. Most levettem és tényleg
De ez a logo nem dudorodik ki nagyon, egy szintben van a szij szélén levő kis peremmel.
Nem lehet, hogy túl erősre húztad a szíjat? Állítólag akkor jó az óraszíj mérete, ha nem lötyög a kezeden, de az óra és a csuklód közé egy ujjadat be tudod passzírozni. Ezt órások mondják, mindenféle szíjra igaz. -
-
scream
veterán
Én ezt soha nem értettem, miért háborodik/szörnyülködik ezen, mert egy normális "sima" óra is kerül ennyibe, sőt többe is, mi olyan meglepő (mármint az árán)? Gondolom, akik már 10+ éve dohányoznak, azoknak nem mondanak semmi rosszat, pedig mennyi pénz mehetett el cigire...
És az okosórával ellentétben a cigeretta semmilyen formája sem hasznos.
-
Érdekes és logikus szempont volt a felvetésed, de ahogy a tisztelt Kolléga megjegyezte, valóban sajnos "up to 2 days" szerepel a marketingszövegben.
Az egyszerűsített szövegben meg nagyvonalú módon "days long", ami ugye vicces, mert a kettő a legkisebb egész szám, amire a többes számot alkalmazni lehet.
-
B.F.G.
senior tag
Figyeltem rá, hogy ne keverjem össze a time-al csak a lenti Steel szíjakat néztem:
Olcsó és jó minőségű lenne a cél, ti milyet vetettek és hol?
(#1944) doongoo
Van, de inkább szakemberre bízom.
(#1945) doongoo
Egyet értek nekem is a 20mm-es a szimpatikus.
Csak itt (#1936) doongoo írtad, hogy bármilyen szabványos 22-es szíj mehet, ez melyik paraméterét mutatja a szíjnak ha a másik a szélessége?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest