- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Soltee1
tag
Persze, teljesen belemélyedtem az emui világába és az androidos doze-t is buheráltam, de a pebble-t ledobálja teljesen véletlenszerűen. Van, hogy 1 napig nincs vele gond, de olyan is, hogy folyton bezárja.
Egyébként csak ezért gondolkodom telefon váltáson, mert amúgy ár, érték, design szempontjából verhetetlen a honor 8. -
tknof1871
őstag
-
RealZuperman
tag
2 nap után sok minden még nem jött le.
Pozitív:
A kijelző nagyobb, színesebb.
Talán nem dobja el olyan sűrűn a BT-t
Vérnyomásmérő (csak érdekességként eleinte)Negatív:
A töltéssel viszont nem vagyok megelégedve, 2 óra szemben a PT 1 órájával
A szíja gagyinak tűnik, rendeltem is egy normális 22mm-est. -
Köszi!
Egyelőre nem túl könnyű a menete a drive-ra lementett offline számlapok használata sem. A Pebble app társítását sehogy nem ajánlja fel. Ha lementem a telefonra a drive-ról, a saját file-ok file kezelő nem tudja értelmezni. A total commander már kirakja apebble ikont a pbw file elé, de ha rákattintok, nem a pebble-t nyitja meg, hanem a file-t és nem történik semmi. Társítani itt sem tudom a pebble appot. Egyedül úgy működik, ha total commanderben kijelölöm és kiválasztom, hogy "ikon létrehozása a kezdőképernyőn". Így a kezdőképernyőn rákattintva már a pebble alkalmazás nyitja meg és kérdezi, hogy telepítem-e az alkalmazást, ill. az csak az eszközön lesz elérhető. Telepítés után ott van a számlap a számlap menüben, elónézeti ikont viszont nem csatol hozzá. Mindegy. Ha offline lesz a pebble, nekem így is jó.
A gadgetbridge-et még nem próbáltam.
-
vampire17
addikt
Igazabol a kerdesem:
Pebble 2 HR VS Amazfit Bip
Pebble 2 HR
Pro:
- Gazdag funkciok
- Teljesen azt tudja, amire en gondolokKontra:
- "csak" normal uzremido (7 nap)
- nincs frissitesAmazfit Bip
Pro:
- Hatalmas uzemido (~45 nap, de legalabb 20-25
)
- Rendszeres frissites
- Xiaomi fan vagyokKontra:
- Jelenleg csak kinai nyelven elerheto (mokolni nem akarok FW-t)
- Messze nem tud annyit, mint a Pebble 2Ennek fuggvenyeben ti melyiket valasztanatok?
-
hatpersze
tag
Az én felhasználási szokásaimnak- holott szerintem is a legjobb!- nem felel meg. Próbáltam kiemelni hogy ez az ÉN véleményem.
Én úgy képzelem el a működését mint ahogy az instant for pebble, vagy a notify to watch cselekszik, nagyjából.
Csak egy kis ikon kellene valami wf-en hogy hé te paraszt, valami történt amit még nem láttál. Ehhez legközelebb a tizen rendszer (egyetlen egy) wf-e áll, viszont minden másban a pebble tetszik...Remélem ezzel nem sértettelek meg benneteket
Szerk:
Sután kezeli= vagy teljes kijelzőn jeleníti meg az értesítést, amit vagy nyugtázásig, vagy bizonyos ideig teszi. Én nem akarom folyamatosan nyomkodni, vagy ha beállítom bizonyos időre, esetleg elfeledkezem róla. Vagy a legutolsó értesítést, vagy a legelsőt mutatja csak. Ezek (szeintem, az ÉN véleményem szerint) suta dolgok. Természetesen együtt tudok élni vele, de ha valaki tud megoldást (tiger. pont tudott) az szívesen látnám. -
-
-
És igazad van!
Hiába magyar címmel vagyok belépve 29 eurót ír, és a kasszánál egy 32 eurós tételre felszámol 8 euró Post and packing költséget. A szállítási költség oldalon tényleg 39 euro van. Úgy látszik eddig még nem vásároltam 29 és 39 euro között, csak 39 fölött, így nem tűnt fel. A lényegen nem változtat, egy Pebble okosóra amazon.de rendelve ingyen jön, ha fulfilled by Amazon az eladó, meg ha amerikai kirakat cég is. PTR fekete most pl 85 euro.
-
domojko
senior tag
Teljesen új vagyok amazonon. Első rendelésem. Azt sem tudom mi hol van. Azt gondoltam h alapból az amazon vállal garanciát. Ezt utólag meg tudom nézni valahol?
Más: valaki mondja már el legyen szives, hogy a fenébe lehet az apps.getpebble.com-ról pc-re letölteni.
Akármit is próbálok, nem jelenik meg a download pbw link.
Ha mobilról nyitom meg ugyanezt az oldalt akkor megjelenik a download pbw link. Sőt, mobilrol még a jobb felső sarokban ott van a beállítás fogaskerék is, ahol ki tudom választani az órát, android vagy ios, és a nyelvet. Ez pc-n szintén nincs. -
domojko
senior tag
Ez így marha jól hangzik.
Akkor így semmi értelme a német amazonnak, ha még azt is figyelni kell hogy milyen nemzetiségű cég hirdet. Így hol van az union belüli illetékmentesség?
Az nem lehetséges h az eladó amerikai székhelyű, de németben van raktára, és onnan küldik a terméket? -
-
A bal gombra azt állítok, amit akarok, nekem airplane mód van ott, de ha 10mp-n túl nyomom, gyári visszaállítást csinál. És nem kapcsol be minden gombra, csak a bal gombra. Ha lerakom, magától standby módba megy, de akkor is merül. És mivel max 1 napot bír ( a kettő nagy kamu), nem szeretem reggel töltővel kezdeni. Tény, hogy kb 10 perc alatt feltölt, de akkor is!
-
axioma
veterán
Azert ennel jobb a pebble, soxor rajon, hogy nem valos, csak nem mindig. Ami viszont fura, hogy nem kombinalja az erzekeloket, van hogy azt mondja aludtam melyalvasban, pulzust meg nem me'rt (pontosabban me'rt mert aktiv volt, de eldobta, mint hibas) ugyanarra az idoszakra -- ez nekem valahogy trivialisnak tunt, hogy ilyenkor inkabb mondja azt hogy nem tudja mi van. [Bar persze a masik oldalt is ertem, hogy az alvasosnak mukodnie kell hr adat nelkul, nem kulonbozteti meg a be van kapcsolva de biztos nincs csuklon esettol, es igy veszi alvasnak a szekrenyen toltott idot.]
-
-
-
Én ezzel eddig is tisztában voltam
(Amúgy egy német és esetenként angol közvetítő vállalaton keresztül szerintem az USA-ból hozzák be ők is az olcsót és azt adják tovább. Ha megnézed az eladó címeit, láthatod, hogy kirakatcégek)
De épp most fizettettem vissza velük az Express költséget, mivel nem jön meg péntekig a kedden feladott DHL Express, mivel kitalálták, hogy majd átadják a Magyar Királyi Postának jövő hétfőn... Eddig sose volt ilyen, mindig a DHL hozta az Expresst, úgyhogy vki vagy elcseszte vagy megpróbálták a hülye magyart átverni.
-
-
Tiger.
nagyúr
Jolvan ezt szarul fogalmaztam.
Tehát ha telefonrol nézek valamit a youtubon, akkor azt az óra is tudja vezerelni, ezzel nem lenne baj ha miután már nem nézem akkor az óra se látná de ő látja. Tehát ha orarol akarok zenét indítani nem tudok csak miután elindítottam a telefonrol a lejátszót, remélem igy már érthető. -
pampika
őstag
Redditen kitárgyalták a dolgot. Ott jött rá vki erre a megoldásra. Ők sem tudják pontosan, miért így megy, de vmi olyasmire tippelnek, hogy a sniffer progit egy köztes szervernek érzékeli a pebble szerver és mivel nem közvetlenül a telefonos app kéri az infót, hanem kvázi harmadik fél, így másképp működik az appok cachelt képeinek kiadása és lejön a kép. Ha közvetlenül az app kéri, akkor meg nem...furi, de működik sokaknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest