Hirdetés
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajo13
senior tag
Endomondo-hoz kell az órára is app és a mobilra is, majd a mobil app-ban be lehet kapcsolni a Pebble supportot.
Strava és Runkeeper meg úgy működik, hogy elég csak a telefonra az appot tenni, az órára nem kell semmi app, majd a telefonos app fogja küldeni az órára a default sport képernyőre az adatokat.Ez a Pebble beépített screenje: [link]
-
sajo13
senior tag
válasz
Viktor0610 #3755 üzenetére
Igen, matt fekete a szíj, az eredeti gyári. 2 éve még bőr és fémszíjjal együtt adták, ma már csak úgy tudom 1 szíjjal. Igaz az óra ára is olcsóbb lett azóta.
Egyelőre nem tervezem eladniMegvárom a jövő év tavaszát, hátha előrukkolnak valami normális designos órával.
-
sajo13
senior tag
válasz
Viktor0610 #3753 üzenetére
Én használtam a Steelt bőrszíjjal is, de jelenleg fémszíjjal(gyári) használom. Kb. 8 hónap fémszíj használat alatt nincs kopás a szíjon. (futásnál az izzadság sem tudta lekoptatni
-
sajo13
senior tag
válasz
majdnemkocka #3657 üzenetére
A sima 2-es kissé csúnyácska...ha azt veszed utána majd sóvárogni fogsz a Time 2-re és újra költesz rá, így meg már tiszta ráfizetés
Egyébként én is szemeztem a Time 2-vel, de valahogy a sima Steel még mindig jobban néz ki, a Time 2 engem egy kicsinyített mobilra emlékeztet a lekerekített téglalap formájával. Szóval egyelőre marad a PS, majd megvárom jövőre mivel rukkolnak elő.
-
sajo13
senior tag
Vissza lehet állni Pebble Steelen a régi, nem Timeos firmware-re?
Ezzel az új Time felülettel nem jönnek a Viber értesítések, cserébe ott a Time interface(tegnap, ma holnap), amit soha nem használok, mert minek (a látványos animáción kivül semmi haszna)
-
sajo13
senior tag
Elfelejtettem feltölteni a Pebble-t(sajnos már napok óta). Most már 0%-on, lekapcsolta a watchface-t és képernyő közepén csak az időt mutatja és hogy 0% az aksi.
BT-t is lekapcsoltaNa ilyet se láttam még. De nagyon jól bírta, két hete vasárnap töltöttem (feb. 21-én)
-
sajo13
senior tag
Én üveget használók a Steel-en, és teljesen jó, a szélek nem váltak el, szinte úgy néz ki, mint új korában. Szeptemberben tettem fel rá, tehát hónapok óta fent van és egyértelműen jobb, mint a fólia.
Előtte fóliát használtam(6 db-os csomag), de a fólia két hét után már karcos volt, szinte minden nyomott hagyott rajta. -
sajo13
senior tag
válasz
Laca1212 #2548 üzenetére
Ma töltöttem én is, nekem sem zöldül. Ez egy bug sajna, reméljük mihamarabb javítják. Eddig legalább elég volt félóránként rápillantani, zöld színű-e a led.
A Time felületnek(past and future) nem sok értelmét látom egyelőre, meg tudom nézni milyen névnap volt tegnap és mi lesz holnap. Na bumm!
A kibővített menü és a 8 slot megszűnése viszont jó dolog. -
sajo13
senior tag
válasz
Laca1212 #2502 üzenetére
Ezt a menüpontot én is megtaláltam, azt írják rá a Pebble fórumon, hogy ha 30 percig nem mozog az óra, akkor standby módba teszi magát, lekapcsolja a bluetooth-t. Ezzel aksi időt lehet spórolni. Elsősorban éjszaka hasznos, amikor az óra asztalon fekszik. Ha felveszed, megmozdítod, újra aktív lesz.
Én arra lennék kiváncsi, hogy híváskor csak elutasítani lehet a hívást? Némítani vagy felvenni(kihangosítva) nem? Ha már itt az új csilli-villi firmware, akkor igazán lehetett volna a hívás eseményt is normálisabban kezelni, ne kelljen már 3rd party app.
-
sajo13
senior tag
válasz
DonDragonka #2491 üzenetére
Köszi, így már jó lett. Még szokni kell az új Time felületet
-
sajo13
senior tag
Hát én ezt nem értem. Nekem is olyan szíjam (Clockwork Synergy) van már 1 éve, de semmi baja a kezemnek. Eddig nem figyeltem fel rá, hogy belül is van minta/logó. Most levettem és tényleg
De ez a logo nem dudorodik ki nagyon, egy szintben van a szij szélén levő kis peremmel.
Nem lehet, hogy túl erősre húztad a szíjat? Állítólag akkor jó az óraszíj mérete, ha nem lötyög a kezeden, de az óra és a csuklód közé egy ujjadat be tudod passzírozni. Ezt órások mondják, mindenféle szíjra igaz. -
sajo13
senior tag
válasz
koncsik #2230 üzenetére
Szerintem meg arról van szó, hogy nem fogy úgy, ahogy remélték. Amíg ment a Kickstarter kampány rengeteg példányt eladtak, de utána valszeg meredeken csökkent az érdeklődés. Több oka is van, drága, nem túl szép, és egyre több gyártó rukkol elő ilyen-olyan, sőt egész pofás kinézetű okosórával.
-
sajo13
senior tag
Teljesen jó a Pebble Steel (az új Timeok nekem sem jönnek be), nem kell tartanod nagy elavulástól. Elvileg még az idén megkapja ez is a Time felületét, de őszintén szólva anélkül is teljesen jól használható az óra. Egy nagy előnye lesz, hogy megszűnik a 8 appos korlát.
Amúgy ha idővel nem is támogatják majd az 1.gen órákat, mi baj lehet? Van rengeteg watchface, értesítések megjönnek, vannak aktivításmérő és fitnesszappok. Szóval ha majd idővel csak csilli-villi színes kijelzőre optimalizált appok lesznek, akkor is elég sok mindenre tudod használni az órát. -
sajo13
senior tag
Ha nem kétnapos lenne az üzemideje, hanem 10, akkor szerintem mindegy lenne mivel töltjük
-
sajo13
senior tag
A vékonyabb szíjjal gondolom a női vásárlókat akarják megcélozni, de szerintem őket is elriasztja a 2 napos üzemidő(nem szeretnek a nők folyton a töltéssel tökölni), ráadásul vékonyabb kerettel/kávával ízlésesebb lett volna az óra.
Valami jó designert felvehetnének a csapatba, mert nekem a Time sem jött be külsőre, és a Round sem -
sajo13
senior tag
Nekem nem tetszik, mert ismét túl vastag a káva... És a két napos készenléti idő sem túl sok, még akkor is, ha 15 perc feltölt.
-
sajo13
senior tag
Ezek szerint változnak az idők, amikor én rendeltem(tavaly) akkor még mindkét szíjat tartalmazta a doboz.
A Pebble Steel sajnos nem szabványos tokkal rendelkezik, így csak speciális(hozzá való) szíj tehető rá.
De van egy átalakító, amivel aztán bármilyen szíjat rátehetsz: -
sajo13
senior tag
Honnan rendelted? Mert ha a hivatalos oldalról, akkor jár hozzá bőrszíj és fémszíj is, és egy kis csavarhúzó, amivel cserélni tudod őket.
Amúgy a meg töltéssel nem nagyon kell törődni, 1 hétig simán bírja, én pl. vasárnap este töltöm mindig.Két dolog tudja igazán szívni az aksit:
- pörgő-forgó, csilli-villi animációs számlap vagy a másodperc mutatós számlapok legtöbbje
- háttérvilágításCélszerű az automata háttérvilágítást kikapcsolni, ami rázásra bekapcsol, mert nekem pl. kézmosáskor is mindig bekapcsolt(az én hibám, nem tudok statikusan kezet mosni), meg ha úgy lendíted, forgatod sokat a kezed, akkor is. Azért is felesleges az auto háttérvilágítás, mert ha sötétben megnyomod valamelyik gombot, úgyis bekapcsol és le tudod olvasni mennyi az idő. Nappal meg amúgy is mindig látható a számlap.
-
sajo13
senior tag
válasz
DonDragonka #1912 üzenetére
Én is hasonló okok miatt várom a következő Pebble generációt, remélem az már szebb lesz. Ez a mini-kvarcjáték kinézetű cucc nekem sem tetszik. De ahogy mondani szokták, kinek a Pap, kinek PebbleTime
Ettől függetlenül érdekel majd, hogy milyen a színes kijelző olvashatósága(a kontrasztot sokat szidták) a sima Pebblehez képest, illetve az aksi mennyit bír valójában?
-
sajo13
senior tag
válasz
petrson #1847 üzenetére
Szerintem sincs szükség az aksicserére. Az enyém picit több mint 1 éves, de nyoma sincs annak, hogy gyengült volna az aksija. Ritkán tölti az ember a Pebble-t(én vasárnaponként), szóval nincs olyan elhasználódás, mint egy mobiltelefonnál, amit 1-2 naponta töltesz.
Egyébként új Pebble szerintem is jövő tavasszal várható (vagy később). Remélem a designon sikerül változtatniuk, mert a Time széria nekem nem tetszik (mini telefon - mini kvarcjáték feeling)
-
sajo13
senior tag
A bőrszíj témához: én épp az ilyen esetek miatt vettem műanyag szíjat. Tavasztól-őszig a futás miatt műanyag szíjjal, ősztől-tavaszig bőrszíjjal használom, akkor nem futok vele
Esetleg megpróbálhatod a fémszíjat is, az is vízálló, bírja a sportot(próbáltam) Bőrszíjat csak akkor használj, ha nem sportolsz, az izzadtság gyorsan tönkre tudja vágni (persze nem 1 alkalom után) és még büdös is lesz. -
sajo13
senior tag
Én úgy emlékszem akkor sem volt írva, hogy csavarhúzó jár mellé. Meg is lepődtem, mikor kibontottam a dobozt és a dobozban ott lapult a csavarhúzó is. Sokkal jobb, mint a gyári, mert a gyári pebble-s csavarhúzó egy miniatűr darab, ez pedig egy jobban kézbe fogható. Ráadásul forgatható is, így nagyon egyszerű szétcsavarozni a szíjat, én mindig ezt használom szíjcserére. Azt nem tudom, hogy most is csomagolnak-e mellé csavarhúzót, egy kérdés az eladó felé nem árt.
Egyébként erről a csavarhúzóról van szó: [link]
-
sajo13
senior tag
válasz
DonDragonka #1712 üzenetére
+1
Steel tulajként nekem sem tetszik a PebbleTime és a PebbleTime Steel designja sem. Valahogyan olyan kvarcjáték/mini telefon hatása van, vastag kávával.
Bízom benne, hogy a 2016-os PebbleFuture majd szebb lesz.
-
sajo13
senior tag
válasz
JoceeHunt #1705 üzenetére
Ha a kinézet a fontos, és az, hogy ne fapados legyen, hanem csilli-villi, akkor az iWatch-ot vagy bármelyik Andread Wear-t javaslom. De azt tartsd észben, hogy másfél naponta töltened kell majd és az óra kijelzője elég ujjlenyomatos lesz(majdnem, mint a telefonodé)
Amúgy meg szerintem is a Pebble-el jársz a legjobban, és a Pebble Steel már egész jól néz ki.
Ezzel viszont az a "baj", hogy olyan lassan merül, hogy könnyű elfelejteni feltölteni
Tegnap este későn, fáradtan értem haza és elfelejtettem. De sebaj, mert még 30%-on van az aksija (és ez már a 8. nap, hogy állandó kijelzővel megy)
-
sajo13
senior tag
válasz
Fapuma77624 #1673 üzenetére
Itt találsz egy-két ötletet: [link]
-
sajo13
senior tag
válasz
Fapuma77624 #1650 üzenetére
Én a 2 napot a leírásból szedtem, ott írták, hogy elketyeghet 4 napig is, de az átlag a 2 nap.
Ha ilyen szemszögből nézzük, volt hogy a Pebble nekem elment 9 napig is, de átlagban az egy hetet hozza (7 nap). -
sajo13
senior tag
válasz
Williamgrant #1647 üzenetére
Nekem azért nem kell, mert:
- csúnya...a Moto 360-at majmolja, nekem nem tetszik, ha a tokozás teljesen kör alakú, legyen már a szíjnál kiszögletesítve, mint a "rendes" órákon.
- átlagban 2 napig bírja (Pebble 1 hétig)
-
sajo13
senior tag
válasz
Berci77 #1628 üzenetére
Köszi a kimerítő leírást a kijelzőről. Ez még inkább arra sarkall, hogy megvárjam a 2016-os modellt
Nekem a Time designja nem tetszik, túl vastag a káva.
Amúgy én Pebble Steelt használok, fém tokozás, ujjlenyomat nincs rajta, hiszen nem is érítőképernyős az óra, mitől is lenne. A kijelzője pedig olyan, hogy minél nagyobb a fény, annál jobban látszik.
A szines kijelző gyenge kontrasztjáról más máhol is olvastam. Még azt is el tudom képzelni, hogy energiatakarékossági szempontból ilyen, hogy a szines is bírja 1 hétig. -
sajo13
senior tag
válasz
Williamgrant #1446 üzenetére
Én 2-3-szor használtam csak az Endomondo appot, igaz nem állítottam le az óráról, úgyhogy nem tudom, hogy szétkapcsolna-e. Viszont a 3 megjelenített adat általában elég, de jobb lenne, ha pl. a felső vagy alsó gomb hosszú megnyomásával lehetne váltogatni a megjelenítendő adatokat, gondolok itt a pulzusmérő adatára.
-
sajo13
senior tag
Én télen a bőrszíjat használtam, most tavasszal tettem rá a szilikon szíjat a futás miatt. Az izzadtság hamar tönkre vágná a bőrt, na és persze a víz is. Én ilyen szíjat rendeltem még tavaly: [link]
Kicsivel olcsóbb volt, de teljesen jó szíj. És adnak mellé egy nagyon jó csavarhúzót, sokkal jobbat és kányelmesebbet, mint amit a Pebble mellé csomagoltak.
-
sajo13
senior tag
Én is azért kapcsoltam ki az automata világítást, mert össze-vissza világított. Ha sétáltam a gyengén megvilágított folyóson és mozgott a kezem akkor bekapcsolt, vagy ha kezet töröltem a fürdőszobában akkor is, stb, stb. Tök feleslegesen bekapcsolt a világítás néhány másodpercre ilyen esetekben.
Ha ki van kapcsolva az automata világítás akkor este bármelyik gombot lenyomva látom mennyi az idő, mert akkor bekapcsol a világítás, szóval sötétben is tudom mennyi az idő. Amúgy én sem számoltam meg mennyi értesítés jön csak rámondtam, hogy 20, de lehet hogy annál több: sms, viber, FB, email, email spam
Jön minden, mint a búcsúban.
-
sajo13
senior tag
-
sajo13
senior tag
válasz
doongoo #1270 üzenetére
Persze, a sima Steel-en is ott a keret, de mivel ott fekete a háttér, nem annyira szembetűnő. Viszont a színes háttérnél már jobban előjön a vastag keret. Így már olyan az óra, mint egy kis mobiltelefon.
Nekem nem tetszik, de örülök neki ha vannak emberek akiknek bejön, mert így sokan támogatják őket és lesz pénz majd egy következő generációra is
-
sajo13
senior tag
válasz
Williamgrant #1211 üzenetére
Szerintem csak annyi lesz, hogy hamar összejött a pénz, köszönjük nektek, egy részét már elittuk, eltőzsdéztük, de azért küldjük az órákat
-
sajo13
senior tag
válasz
DonDragonka #1195 üzenetére
Igen, mert a Steel elég egyedi az okosórák között, még egy olyat nem találsz.
Ez a mostani Pebble Live kinézetre(legalábbis képeken) elég gagyi, gyerekes, 90-es éveket idéző designnal.
Nem értem, miért erőltetik ezt a vastag kávát, lehetne sokkal vékonyabb is, hogy még "órásabb" legyen a kinézete, ne pedig egy mini-telefon legyen. -
sajo13
senior tag
Sajna a kinézete egy kicsit olyan, mint egy telefoné. Én is inkább megvárom míg lesz Pebble Time Steel. De az új funkciók tetszenek benne és az új op. rendszere is.
-
sajo13
senior tag
válasz
doongoo #1151 üzenetére
Úgy látom nem ma, hanem kedden lesz a nagy bejelentés. Kiváncsian várom, mert elég vad dolgokat írnak: színes és szélesebb kijelző, ugyanilyen üzemidő mellett, hangvezérlés, új operációs rendszer...
Ez egy kicsit soknak tűnik így, túl szép, hogy igaz legyen. Lehet, hogy csak annyi lesz, hogy feloldják a 8 alkalmazásos korlátot
-
sajo13
senior tag
válasz
DonDragonka #1094 üzenetére
Nem számít, hogy kikapcsolva vagy bekapcsolva töltöd, nem lesz gyorsabb kikapcsolva
Amíg tölt narancssárga a led, ha kész, zöldre vált. Később talán majd az üzeneteket is jelezni fogja néma (rezgés kikapcsolva) üzemmódban, de ez még csak amolyan városi találgatós legenda.
-
sajo13
senior tag
válasz
DonDragonka #966 üzenetére
Azért lapos a fórum, mert mindenkinél működik a cucc és kész
Egyedüli hiba a kijelzővel szokott lenni(csíkozódik), de úgy olvastam, azt meg kicserélik.
-
sajo13
senior tag
Ha nem kell magyar menü, csak normális ékezetes karakterek(nem négyzet az ő és ű helyett), akkor a 2.8-as gyári firmware megoldja ezt.
-
sajo13
senior tag
válasz
DonDragonka #820 üzenetére
Nálam nincs ilyen probléma.
-
sajo13
senior tag
válasz
DonDragonka #728 üzenetére
Igazad van, azt el is felejtettem, hogy közben az Androidos Pebble appot is frissítettem.
Szóval az új verziójú Pebble app képes megmutatni a 3rd party értesítéseket. Amúgy az új Pebble app tényleg jobb és gyorsabb, egészen addig, amíg a pebble áruházba nem lépünk, ott aztán ismét be tud lassulni és eszi a procit meg a memóriát, de még így is jobb, mint az előző volt. -
sajo13
senior tag
Az árához képest sajnos elég buta az az óra. Mindössze egy kis ikon jelzi, hogy SMS vagy hívás jött, a tartalmát nem látod. Ennél azért jóval tud a hasonló árú Pebble.
Hetente kell tölteni a Pebble-t(7 napot kibír) ami nem rossz, főleg a Moto 360-nak a 0,5-1 napjához és az LG Watch 1-2 napjához képest.
-
sajo13
senior tag
A kulcs az utolsó mondatodban van, mindkettő óra ugyanaz, ugyanazok az appok futnak rajtuk, de a Steel egy picit több a másikhoz viszonyítva (több memória, állapotjelző led - de egyiknek sincs szerepe jelenleg).
A legnagyobb különbség a külső, fém vs. műanyag, illetve a Steel picit kisebb. -
sajo13
senior tag
Mennyi jó ez a Pebblebits?
You can build 2.6 firmware with fonts, but only CallerID, music app and large font patches supported.
Az ékezetes karakterek ezek szerint csak a hívó nevében, a music appban működnek és csak large fonttal?
És mi ez a BackLaunchBank14, ami nem nagyon akar működni sose?
-
sajo13
senior tag
válasz
DonDragonka #610 üzenetére
Nekem elég stabil a 2.6, semmi bugot nem tapasztaltam. Amit jó lenne végre megcsinálni, pl az UTF-8 kezelés, vagy valami hasonló, hogy az ékezetes karakterek is jók legyenek.
-
sajo13
senior tag
válasz
Williamgrant #593 üzenetére
Endomondohoz most egy third-party app van, amit egy user írt, de a hivatalos verziót elvileg erre az évre ígérték, iPhone-ra már a nyáron kijött.
Az alap értesítések(hívás jelzése, SMS, email, calendar, facebook, hangouts) megjelennek alapból az órán. Persze a Pebble nevű app telepítése után, de azt mindenképp telepíteni kell.
Ha egyéb értesítéseket is szeretnél(pl. Viber), akkor célszerű telepíteni a Pebble Notifiert. Ebben be tudod állítani melyik appok küldjenek értesítést. -
sajo13
senior tag
válasz
Williamgrant #586 üzenetére
Esetleg ezt elolvashatod, de már régi cikk, sok minden nem aktuális: [link]
A lényeg, hogy a Pebble alapvetően egy olyan okosóra, ami óra is és mellette megjönnek az értesítések. Nincs csilli-villi színes kijelző, nincs érintéses vezérlés sem, de legalább a kijelző állandóan mehet és keveset fogyaszt(Sharp Memory LCD). Az órát folyamatosan látod, nem kell bökdösni/kapcsolgatni ehhez az alapvető funkcióhoz. Az aksi 5-7 napig bírja a gyártó oldala szerint, nálam ez 6-7 napot jelent és jönnek szép számmal értesítések. Amire érdemes figyelni az a háttérvilágítás, mert az azért fogyaszt. Ha auto módban van, akkor a csuklódat megrázva bekapcsol a világítás, így sötétben is látod mennyi az idő. Viszont ingben, hosszú ujjú pólóban is bekapcsol elég gyakran, nálam pl kézmosás és egyéb alkalmakkor is.
Az óra szuper futáshoz, biciklizéshez is, sport tracker progit(pl. Strava, RunKeeper, később Endomondo is) használva az órába épített sport alkalmazás elindul, így nyomon követhető a megtett km, az idő és a tempó.
Vannak kisebb játékok is órára és egyéb appok, valamint rengeteg watchface(óra felület). De saját órakép is szerkeszthető itt: [link]Ami még jó, hogy lehet vele vezérelni a telefonon egy tetszőlegesen kiválasztott zenelejátszót(start, stop, előre, hátra lépés, hangerő fel-le) Na ezt csináld meg egy Android Wear-rel
Használható az alvás monitorozására is, pl Sleep as Android vagy Morpheuz(ez Pebble app). Elvileg navigálni is lehet vele(a telefonon levő Google navigációt használva). -
sajo13
senior tag
válasz
mike99.hu #570 üzenetére
Ez az Activity menüpont csak most jelent meg a 2.6-os firmware-ben, még elég új dolog. A háttérben képes futtatni aktivitást mérő appot. Pl. Misfit, Jawbone, Swim.com Biztos van még egyéb is, egyelőre ezeket reklámozzák.
Itt a weboldal, egy-két screenshot is van az appokról:
[link] -
sajo13
senior tag
Igazad lehet, ezt a szöveget nem olvastam el. Amúgy én nem szándékozom vásárolni(nemrég vettem), csak meglepődtem az árakon.
Gork: Én Steel-t vettem és utcai viseletre valamint sportolásra teljesen jó ez is. Annyi a lényeg, hogy ne a bőrszíjat használd a sporthoz. Egyébként lehet hozzá rendelni ebay-ről frankó műanyag(szilikon) szíjat is.
-
sajo13
senior tag
válasz
DonDragonka #541 üzenetére
Nem gyorsabb, csak az animációk gyorsabbak, ezért tűnik úgy
-
sajo13
senior tag
Szerintem a pulzust nem fogod tudni megnézni rajta. Én a Runkeepert és a Strava-t próbáltam, csak az időt, a megtett km-t mutatta és a tempót(vagy a sebességet). De nekem ez elég is volt.
Ezen az ábrán is látható működés közben: [link]Ha a pulzus, idő, km, pace is kellene, akkor ilyet érdemes nézned: [link]
-
sajo13
senior tag
Az Endomondohoz van egy nem hivatalos app(kerülő megoldás): https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.anisart.pebble.endomondo
Mindez azért, mert az Endomondoék még mindig nem csinálták meg, hogy együttműködjön az alkalmazás a Pebble-vel(fekete pont). Pedig nem lehet nagy kunszt, mert a Pebble rendelkezik beépített sport funkcióval és csak meg kell hívni rajta. A RunKeeper Android alkalmazás használja is. Valamint egy másik sport alkalmazásról is tudok, ami működik Pebble órával: Strava
Sajnos a nem hivatalos Endomondo Pebble appot nem tudtam kipróbálni, mert még a Pebble megérkezése előtt 4.4-re frissítettem a telómat és KitKat alatt az Endomondo nem trackel nálam (még egy fekete pont nekik).
-
sajo13
senior tag
Most én is fémszíjjal használom, de semmi lánc-csörgés effekt nincs, ha rezeg az óra. Egyébként a szíjat tartó karmokat tervezhették volna egyből olyanra, mint a klasszikus órákon(nincs középen semmi), így bármilyen szíjat rá lehetne tenni. Ehelyett lehet bohóckodni az adapterekkel, már aki akar
Talán ez az egyetlen negatívuma a Steel-nek. Egyébként az aksi jól bírja 5-7 nap garantált. -
sajo13
senior tag
válasz
MaciLaci1122 #455 üzenetére
Szerintem vegyél egy használt Sony Xperia X10 minit vagy Samsung Galaxy Minit vagy Galaxy Y-t és szíjazd a kezed köré és kész is. Sokkal olcsóbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- RAM topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Akciókamerák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ford topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest