- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
Memmaao #7989 üzenetére
Köszönöm mindenkinek így tényleg jó lett.
Volt most USA-ban 100USD-ért vivoactive 3 óra akcióban, de nagyon nem jön be a kerek design (árulom a Xiaomi Pace-m is, mert egy percig nem volt rajtam).Axioma
Ha lenne a PTS-hez valamilyen Pay szolgáltatás (és ugye az NFC chip benne) én is azt használnám. -
axioma
veterán
válasz
Memmaao #7896 üzenetére
Koszi, fontos szempont - ha jellemzo a meghibasodasra (bar hogy az ebay-en van refurbished az mar lehet jel).
Kozben konstataltam, hogy ez 2016-ban megjelent termek, es a folytatasa mar kor alakuSzoval nem lenne meglepo ha nemsokara nem lenne belole mar uj, igy valoban most lenne erdemes.
-
axioma
veterán
válasz
Memmaao #7894 üzenetére
Nagyon koszonom hogy ennyi idot szantal ram es kikerested, nagyon hasznos volt! Ezek szerint a 30 vs. 35 ebben pont kulonbozik, pedig ami a 30-as tesztben volt hogy mi a kulonbseg a 35-hoz, az ezt pont nem emliti.
Me'g nyilvan megnezem pontosabban esetleg eloben, de valoban, azt a funkciot amit szeretnek lefedni latszik, es kulon orulnek a valodi vizallosagnak, garminnal gondolom valoban hosszutavu. Es ugy latom szin miatt nem erdemes tobbet sokkal tobbet adni erte mert 1200Ft-ert lehet ebayrol masikat venni hozza szereloeszkozzel egyutt.
Szoval koszonet! -
axioma
veterán
válasz
Memmaao #7890 üzenetére
chrome history alapjan ez lehet: [link]
Azt nem mondja hogy nem ertesit, csak hogy az ertesites tartalma nem lathato.
A zerge.hu-n sincs az ora tesztjeben hogy az ertesites tartalma latszik. Mondjuk be kell menni valahova ahol ki van teve es kiprobalni... [Na igen, nem baj a zart rendszer mert en tuti nem irok ra app-ot meg abbol nincs is specko igenyem, de tudni kell elore, mit tud, mert az annyi is marad.] -
axioma
veterán
válasz
Memmaao #7886 üzenetére
En a linkelt termek [forerunner 30] tesztjeben olvastam, hogy csak hivo szam/nev plusz sms, semmi mas ertesitesi tartalom nincs. A 80e-es valtozat vagy amit mutogatsz egyreszt hulyen nezne ki a kezemen [2-essel kezdodo szemelyi szam], masreszt nekem ami irast jelenit meg, az teglalap legyen, ne kerek. Raadasul kiegeszitoert csak akkor adnek 80e-et, ha 100%-ban lefedi az en elvarasaimat [tobb lehet benne max azt is megszeretem ;-) ]
-
-
válasz
Memmaao #7731 üzenetére
Köszi a választ. Próbáltam a kijelző alá nézni, hogy nincs-e felpuffadva az akku, és az első mozdulattal sikerült is elrepesztenem az lcd-t.
Egyébként fel volt puffadva, úgyhogy az is cserés lett volna. Úgy döntöttem, hogy elengedem a javítás kérdését és próbálok neki egy másikat venni, mert nagyon szerette...
-
hatpersze
tag
válasz
Memmaao #7614 üzenetére
Valójában nem akartam válaszolni, de furdal a kíváncsiság, pontosan milyen okos funkcióra gondolsz?
Amit mutat az lcd:
- pontos idő
- dátum
- akkumulátor töltöttség
- megtett lépések (letiltottam)
- pulzusszám (letiltottam)
- értesítéskor bekapcsol az amoled kijelző, beállítható időre.Az időjárásra gondolsz? Vagy hogy nem színes?
(:Szerk: esetleg félreérted az lcd funkció működését? Csak mint aod müködik, amint valóban használni akarom, az amoled működik.
-
nyisziati
veterán
válasz
Memmaao #7549 üzenetére
Biztos nem vagyunk egyformák, te vagy a kivétel.
Én életemben egyszer vettem kápéra olyan értékű autót, mint amennyit az órád ér, és már azzal is a jobbmódúak közé tartoztam errefelé.
Itt ritka még az 50 ezres óra is.
Nekem is az a plafon, ezért nézegettem az Amazfitet, vagy használtan samut.Csak az Amazfitre azt mondták, nem 100%-os a szoftvere, meg ráeső fényben nehéz leolvasni, ezért hajlok inkább a samu felé.
-
axioma
veterán
-
-
válasz
Memmaao #7180 üzenetére
Nálam is hasonlóak már az igények okosóra terén (PS-em van), szintén hónapok óta használom ugyanazt a számlapot, emellett sport/fitness funkciók nem érdekelnek, viszont ahhoz nagyon hozzászoktatott, hogy akár rövidebb e-mail-eket, de komplett SMS-eket (ez utóbbi munkahelyem miatt különösen fontos nekem) minden esetben egy az egyben el tudok olvasni az órán és ha jól nézem videók alapján, erre ez a Withings HR aprócska kijelzője nem lenne képes.
Szóval továbbra sem lényeg, hogy 1 hónapot bírjon ki (az 1 hetes üzemidő is bőven oké nálam) és az igazi óra kinézet is hattérbe szorul, szerencsére nem vagyok olyan nagy "órás", hogy ez a szempont zavarjon.
Továbbra is várom ezek után a számomra tökéletes alternatívát, de nem is akarok mindenképp Pebble alternatívát keresni.
Mindent összevetve nagyon örülök, hogy Pebble Steel tulajdonos lehetek még ma is. -
válasz
Memmaao #7182 üzenetére
Totálisan igazad van. Kb ezt szajkóztam anno én is, az egy tök jó irány lett volna. A fitbit total egyértelműen azért vett belőle egyáltalán, hogy ne lehessen egy másik csapattal folytatni.
Sajnos nem egyedi dolog az elektronikai cuccok világában, tudnék ennél sokkal fájóbb technikai lenyúlást is, ami egy egész iparágat vetett vissza 20 évvel. -
-
-
nyisziati
veterán
-
nyisziati
veterán
válasz
Memmaao #6942 üzenetére
Szerintem nem tévedés. A Citizen nem hiszem, hogy túllépett volna a connected watch kategórián. Maximum egy kísérlet erejéig.
Egyszerűen, ha okosórát akartak volna létrehozni, már a Pebble nélkül is megtették volna.
Meg kell békélni vele, hogy a Pebble a mai dizájncentrikus világban egy zsákutca volt.
Persze óriási dolog nekünk, akik értékeljük a szoftver-hegyeket, a retrót, a funkcionalitást és a jó üzemidőt, de manapság a csilivili a menő, az eladható.Csak nézd meg az AppleWatch-ot.
-
zeon.hu
nagyúr
-
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Memmaao #6373 üzenetére
Okosóra topikba néha beteszik az akciókat.
Esetleg az Olcsó Ebay és egyéb kütyük topikba, de ott ritkább. -
-
válasz
Memmaao #6302 üzenetére
Ez nagyon jól néz ki!
Jó pár éve nyúzok már egy PS-t, ami kiválasztásánál még anno az volt főbb szempont, hogy acél házas, mert melóm miatt fontos, hogy ne akármilyen anyagból legyen a tok.
Ha ez szintén acél lenne,dettó uganyezzel a külsővel és szíjjal (plusz ez a watchface), legalább annyi évig biztos búven meg lennék vele, mint most a PS-emmel.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
kovacs65
őstag
válasz
Memmaao #5790 üzenetére
Helló!
Sajnos nincs lehetőségem kipróbálni az S3-at.
Most egy PS-t használok.
Kérdésem:
A kijelzőt mindig lehet látni?
Ha nem, akkor van-e olyan lehetőség, mint a PS-en a világítás felkapcsolása, hogy egy mozdulattal bekapcsoljuk a kijelzőt? Tehát a mozgásérzékelő használatával.
THX -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest