- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
-
nyisziati
veterán
Van igen.
Ebben a kommentben írtam róla, mert nem mindegyik típus támogatja.
Összefoglalóban is benne van egyébként.
De fizetős, havi 3 $.
Visa vagy Mastercard kell hozzá.
Google-on keresztül vonják, előfizetés terhére nem tudod megrendelni, csak a Rebble csapatán keresztül. -
air
nagyúr
Köszi.
Viszont a Dialert nem igazán sikerül életre kelteni.
Elvileg ugye tudnék a kontakt listából is hívni, de ott hiába nyomok bármit, nem tudok névjegyet választani.
Az alkalmazás website linkje nem jó, és semmi leírást vagy FAQ-t nem találtam hozzá.
Egy helyen találtam egy olyant, hogy "TURN OFF CALL NOTIFICATION IN ANDROID PEBBLE APP. OTHERWISE THIS WILL NOT WORK PROPERLY."
Csakhogy az alkalmazásban nincs Call notification, amit ki lehetne kapcsolni.
Vagy én vagyok nagyon béna? -
air
nagyúr
-
-
-
-
Emag moi viszonylatban átlagos vagy picit az alatti (mallnál azért jobb), de a Pebble supporthoz képest mindenki gyenge. Kvázi minden garanciális problémát úgy old meg hogy kapsz egy zsír új órát, ingyenes a futár is, a régi termék marad nálad.
Ezt talán csak az a cég fogja überelni, aki egy maláj masszőz csajt küld a termékkel és az ideget ott helyben kimasszírozza belőled. -
-
Az teljesen más, mivel annál az esetnél vállalták hogy cserélik mindegyiket aminél előjön a hiba. Ennél fogva nekik teljesen mindegy hogy te a sajátod cserélteted ki, vagy a szomszédét, ha csíkozik, és Pebble, akkor az egy csere számukra, a gyári számát pedig lehúzzák a listáról, tehát onnét a szomszéd órája nem lesz garis, és újat se kap. Majd legközelebb megtanulja hogy ne adja a kezedbe, meg ne mutogassa a szériaszámát neked
-
1stvan
csendes tag
Sajnos van rá esély, hogy az emag azért akciózta be, mert régi hardveres verzió vol. Az is lehet, hogy a Pebble szórta ki az emagon keresztül... Amúgy én nagyon nem bírom az emagot, mert egy hatalmas kamucég az egész. Rengeteg cucc külsős cégektől van a választékban. Totál megbízhatatlan is lehet.
Viszont valószínűleg a Pebble elfogadja az emagos számlát és a szériaszámot garaciához.
Amúgy a Pebble garancia a vásárlástól számít, ahogy más termékeknél is. Én pl a Classicomat az eu-s oldalról rendeltem, csak az ő elektronikus levelük volt a gari. Mikor a kijelző meghalt megírtam mikor vettem és honnan és kértek képet az órán a szériaszámról és a dobozon a szériaszámról. Ezután küldtek egy újat. Az Eu-s gari 2 év volt, nekem 10 hónap után romlott el, és így az új órára is legalább 1 év maradt. Az USA rendelésre ha jól emlékszem 1 év a gari.Szóval igazából csak a Pebble fogja megmondani, hogy meddig ad garit vagy szavatosságot a termékére.
-
1stvan
csendes tag
-
1stvan
csendes tag
Sziasztok!
Tavaly nyárig volt egy Classic-om, de eladtam. Most lesz egy Time Steel-em és nézegettem a Pebblebits oldalt, mert a classichoz ott lehetett teljesen magyar nyelvű menürendszeres Fw-t készíteni (fontok,stb). Sajnos azt látom, hogy tavaly óta áll a projekt. Ezek szerint semmi lehetőség nincs a menük magyarítására, vagy van másfajta buhera? Rendeltem hozzá fóliát a kijelzőre, kíváncsi leszek milyen minőségű.
-
-
doongoo
addikt
Én így kezdeném: óra fullra feltölt. Ha a beállítások, bluetooth alatt van párosítva valamihez, azt efelejteni.
Telón bluetooth bekapcsol és bluetooth láthatóság átállít korlátlan időre. Ezután telóról keresni az órát. Ha megtalálja (pebble és pár betű/szám szöveget ír ki), akkor párosít. Telefonon és órán is elfogadni a párosítási kódot. Ezután csatlakoznia kell. Ha folyamatosan a connecting megy, akkor szoktam egy olyat, hogy a telefonos appon belül a conectingre bökve disconnect majd connect.
Ha ez nem segít, akkopr jöhet a pebble helpdesk: [link] -
-
sajo13
senior tag
Én is azért kapcsoltam ki az automata világítást, mert össze-vissza világított. Ha sétáltam a gyengén megvilágított folyóson és mozgott a kezem akkor bekapcsolt, vagy ha kezet töröltem a fürdőszobában akkor is, stb, stb. Tök feleslegesen bekapcsolt a világítás néhány másodpercre ilyen esetekben.
Ha ki van kapcsolva az automata világítás akkor este bármelyik gombot lenyomva látom mennyi az idő, mert akkor bekapcsol a világítás, szóval sötétben is tudom mennyi az idő. Amúgy én sem számoltam meg mennyi értesítés jön csak rámondtam, hogy 20, de lehet hogy annál több: sms, viber, FB, email, email spam
Jön minden, mint a búcsúban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest