- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Jaja, én is ezzel is "vígasztalom" magam, hogy legalább ritkábban kell majd tölteni (nem mintha így is olyan sűrűn kéne mondjuk).
-------------------------------------------------
@Benoe77: Akkor tehát nálad is elváltotta az úgy hagyott számlapot magától. Köszi a reagálást!.
-
cibere11
tag
Neztem 10 dollar eleg huzos csak foliaert.Majd meglatom milyen strapabironak tunik.
. Masik:ugye nekem most Mo.-rol jon ha baja van az oranak a kereskedot keressem vagy a hivatalos oldalt?Csak azert mert a helyi kereskedo elkuldi bevizsgalni meg kinlodik es egy honap mire rendezodik.itt meg olvasom hogy a hivatalos oldal csak kuldi a cseredarabot.
. Elnezels telefonrol irok.
-
cibere11
tag
Persze par ev es a kutyanak sem kell majd az okosora.(nem bantaskent irtam
)Már nem érdekel az ára..
Esetleg tudsz linkelni valami jo minosegu foliat ebayrol?vagy mire kell figyelni?Esetleg valami blog vagy forum ahol appok watcfacek vannak.angolom nagyon gyenge.
de megbirkozom vele.koszonom
-
doongoo
addikt
Frissült az app és be van állítva az appban, hogy jelezze a frissítéseket. Frissítsd nyugodtan. Gyári hívás notificationben semmit sem tudsz állítani.
(#1600) bacsig: hosszabb kijelzővilágítást majd talán a külsős firmware engedi (pebblebits, ha lesz rá). Legalábbis a többi verziónál ebben lehet ezt is állítani. Esetleg mehet visszajelzés a pebble felé is és ha sokan kérik ezt, akkor bekerülhet a kijelző világítás növelésének lehetősége a firmwarebe.
Kickstarteren a backed projectsen belül ha rámész a pebble timera, akkor fent a # utáni szám a sorszámod. Én #28116 vagyok a time steelre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest