Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #7462 üzenetére
Engem nem kulonosebben izgat hogy pontos vagy sem, valamit azert kb-ra tud (pl. hogy evente 2x ha sikerul a 10e lepes...). Inkabb ugy gondoltam masnak hasznos lehet az info, hogy egy elvileg fitnesz-cucchoz kepest (bar valami olcso cucc) mit tud.
-
nyisziati
veterán
válasz
Williamgrant #7449 üzenetére
Köszi a tippet, majd ha aktuális lesz, ránézek. Bár eléggé megkedveltem a kicsikét, most skineztem újra.
-
válasz
Williamgrant #7396 üzenetére
Köszönet a munkádért, sok sikert kano-nak
-
kano
nagyúr
válasz
Williamgrant #7386 üzenetére
Voltam két órásnál is. Az első nem is látta, hogy miről beszélek a második pedig azt mondta, hogy tényleg zavaró a dolog, főleg ha nedves az óra felülete (más szögben verődik vissza a fény a meghúzott részekről).
Azt mondta, hogy polírozás nem játszik több okból sem, úgyhogy küldjem vissza gyorsan. -
kano
nagyúr
válasz
Williamgrant #7384 üzenetére
Meg is kaptam USA-ból a fekete PTS-t. Nem tökéletes az óra sajnos, a jobb alsó sarokban a kijelzőn van egy mattolás (nem karc, csak mint amikor két műanyag felületet összedörzsölsz és az ott hagy egy kis nyomot).
Ha jól emlékszem ezt lehet políroztatni, igaz?
Vagy küldjem vissza (Amazon)? -
kano
nagyúr
válasz
Williamgrant #7382 üzenetére
Nekem is, egy fekete szíjjal mondjuk.
Az ezüst sajnos elég drága, jó lesz a fekete. Meglátom milyet kapok "Used - Like new"-ból. -
válasz
Williamgrant #7340 üzenetére
Rendben, koszi a tanácsot
-
válasz
Williamgrant #7338 üzenetére
Köszi.
Valami egyébként nem oké. A probléma abból idlndult hogy este felraktam tölteni és valamikor éjszaka arra keltem hogy az óra zizeg 10-20mp-enként egyet.
Akkor lehúztam és reggel néztem hogy az óra ki van kapcsolva. Nem tudtam vissza kapcsolni így fel dugtam tölteni amitől feléledt. Ha lehúztam a töltőről akkor egy eddig sosem látott képet rajzolt egy villás dugó villám és valami kombóval majd kikapcsolt. Rádugtam ismét tölteni egy darabig töltött is szépen, aztán megint elkezdte a 10-20mp-es rezgést. Akkor láttam hogy kiírja ezt a hibákként majd restart. És ezt csinálta sokáig. A vicces az hogy legalább egy órája törődött de továbbra is le van merülve. Most épp megy, de alig van töltöttsége. -
doongoo
addikt
válasz
Williamgrant #7312 üzenetére
találtam egy magyartesztet
A benne lévő képek szerint a túrázás megy vele... -
nyisziati
veterán
válasz
Williamgrant #7317 üzenetére
Ja oké, erről nem tudtam.
-
nyisziati
veterán
válasz
Williamgrant #7315 üzenetére
Mindezt egy Pebble topikban... Kész...
Valaki szóljon a topikgazdának, törölje az irreleváns offokat. -
iscsu
tag
válasz
Williamgrant #7313 üzenetére
1. Ott a pont (bár nem szabtad feltételként)
2. Még mindig opció a fénix 5 , vagy D2 Delta PXA leírt felhasználásra viszont tényleg overkill lenne. Esetleg használt* Fénix 3, az állítólag hasonló "menetidőt" bír, és 60 körül néha újszerű Sapphire is van néha.
*ha ez kizáró ok, akkor nem szóltam, tényleg csak segíteni próbálok. -
iscsu
tag
válasz
Williamgrant #7309 üzenetére
Garmin. Nálam az FR935, 3 órás workout alatt, 1s GPS-el kb. 22-24%-ot fogyasztott. Plusz az egy hetes készenlét simán megvan.
-
doongoo
addikt
válasz
Williamgrant #7309 üzenetére
Akkor jó lehet neked akár, csak olvass utána, hogy a túrázást épp rendesen kezeli-e (mert futólag csak annyit olvastam, hogy eléggé behatárolt, hogy mely sportféléket kezeli)
-
doongoo
addikt
válasz
Williamgrant #7307 üzenetére
Az érdeklődésem megrekedt pár teszt elolvasásánál, de nem éreztem késztetést, hogy ki is próbálnám...
Az, hogy nem lehet rá letölteni még csak számlapokat sem ill. a hívást csak elutasítani lehet, az nekem már elég negatívum (továbbá nem lehet AOD kijelzővel használni sem). Zenét sem lehet rá letölteni sajnos.
Ugyanakkor jól (klasszikus óraként) néz ki, nem túl nagy méretű, jó a kijelzője és az üzemideje, vízálló és akinek elég pár alapvető okos funkció (pl.értesítések kezelése, időjárás, pár aktivitás követése, stb.), annak jó alternatíva lehet egy hagyományos óra helyett, mert az ára is kedvező. -
válasz
Williamgrant #7285 üzenetére
Ezért is írtam le az általam beállított dolgokat, nálam úgy minden működik rendben.
-
domojko
senior tag
válasz
Williamgrant #7266 üzenetére
-
domojko
senior tag
válasz
Williamgrant #7262 üzenetére
Ezeket az infókat nem lenne érdemes berakni az összefoglalóba?
Akár az egész rebble vonalat? -
xhege
veterán
válasz
Williamgrant #7262 üzenetére
Hálás köszönet!
-
válasz
Williamgrant #7259 üzenetére
-
Robynho
tag
válasz
Williamgrant #7257 üzenetére
Ohhh, mik ezek és hol kaphatóak?
Lehet akkor újra szétszedem. -
kano
nagyúr
válasz
Williamgrant #7255 üzenetére
Egyébként az bennem is felmerült, hogy azt a ragacsot honnan lehet beszerezni?
Most nézem, hogy van ahol sima kétoldalú ragasztót használnak. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Williamgrant #7213 üzenetére
Ez most irónia volt?
Ha igen, akkor úgy értettem, hogy férfiként nem hordanám a színe miatt, inkább egy hölgynek való szerintem..
-
válasz
Williamgrant #7202 üzenetére
Ezt a reszet a tortenetnek nem ismerem . Igaz sajnos ez nem valtoztat semmin sem . Ha ossze akarnam foglalni a gondolatom, kar a pebble sw munkajaert , sajnos nem olyan vette meg aki elne a lehetoseggel hogy sw teren egy korrekt alapra építkezve uj nev alatt de megbizhato sw-el dob piacra eszközt adna a felhasznaloknak,hanem olyan aki temetni,kanibalizalni akarja azt ami jo . Pedig boven lenne potencial abban amit a pebble fejlesztoi letettek az sztalra . RIP CITIZEN , ez elhibázott lepes volt , ami mar tortenelem (sajnos) .
Az mas kerdes hogy nem ertem a fitbit dontes hozoit , hogy miert kell megsennisiteni azt ami jo , nem hogy építkeznének ra es sajat nev alatt egy uj(folytatast) dobnának a piacra . 😣😖
A pebble-t megkozeliteni sem tudjak. -
válasz
Williamgrant #7195 üzenetére
Mondjuk tény, mióta okosórát használok, az oragyujtemenyem a fiókban és a forgatón pihen. Egy svájci órám sem volt a kezemem évek óta.
-
twon
tag
válasz
Williamgrant #7173 üzenetére
Milyen az az aw softwares óra?
-
válasz
Williamgrant #7184 üzenetére
A mai napig azt szeretem a PTR-ban, hogy van egy bájos esetlensége. A tok iszonyat vékony, a pvd bevonat nagyon jó, sehol egy leverés. De a tok- üveg közti ragasztás olyan bénácska. Egy már szétesett, az amazon visszafizette a teljes árat + postát, csak vissza kellett küldenem szétesve. Volt lehetőségem belülről megnézni. Az lcd is esetlen hülye forma, az egész olyan kis manufaktúrás hendmade feeling. És pont emiatt szerethető nagyon. Most a withings a napi szinten használt óra, de nagy becsben tartom a pebble-t, remélem még kibír pár évet! Szerintem a citizen nagyon jó órákat gyártott volna, ha...
-
kano
nagyúr
válasz
Williamgrant #7179 üzenetére
Még most sem értem, hogy miért tették tönkre a Pebblét. Kb mindenki ezt hajtja. A nagy gyártóknak állhatott érdekében, hogy kicsinálják őket.
Memmaao
Kb én is ezt vettem észre magamon, de a wf onnan legyen amilyen nekem tetszik. -
válasz
Williamgrant #7177 üzenetére
Az a baj, ha az ember beleszerelmesedik a transzflektiv kijelzőbe, akkor nehéz bármi mást megszeretni. A samsung amoled nagyon szép, AOD mellett jó, hogy mindig látható, de az mégis egy háttérvilágítást igénylő mini telefon kijelző. A ticwatch pro dual kijelző is jó ötlet, de az meg nagyon kvarcvórás kikapcsolt amoled mellett. A 1,5-2 órás töltési idő is bosszantó. Számomra ezért etalon a PTR, mert két napot bír csak, de egy 15 perces "kakiszünet" alatt feltölt. Én azt vettem észre, hogy számlapot nem váltogatok, egyet használok, ai tetszik, és leredukálódott arra a szintre az "okosóra" igényem, hogy rezegjen minden értesítésre, és kiírja, mi az. Erre tökéletes a withings HR sport, ami havi 1 töltést igényel és minden értesítést jelez.
-
nyisziati
veterán
válasz
Williamgrant #7177 üzenetére
Egy-két hónapja írt egy volt Pebble tulajdonos az okosóra topikba, hogy neki szenvedés a Ticwatch a Pebble után.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Williamgrant #7173 üzenetére
Köszönöm, akkor lehet hogy megtartom még egy ideig..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Williamgrant #7169 üzenetére
Jah igen, használt óra is jó..
-
nyisziati
veterán
válasz
Williamgrant #7169 üzenetére
Állítólag az Amazfit Bip egész jó.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Williamgrant #7167 üzenetére
20-25ezer ft..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Williamgrant #7165 üzenetére
Igen
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Williamgrant #7156 üzenetére
Az se véletlen: ha órát veszel, idővel kell egy ios phone is mellé, hogy rendesen működjön.
Mellesleg az üzemideje botrányosan kevés. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Williamgrant #7154 üzenetére
-
Ernesst
aktív tag
válasz
Williamgrant #7132 üzenetére
BT vesztés volt, igen, van, hogy a mobil az asztalomon felejtődik és az óra szól, hogy "helo, nem hiányzik valami?"
Huawei mobillal használom, van saját "Health" appja, ami szintén számol. Eddig nem zavart be, nem is szoktam megnyitni. -
nyisziati
veterán
válasz
Williamgrant #7123 üzenetére
Ne haragudj, én se akartalak megbántani.
#7124 kano : jöhetne már! Legalább lenne értelme olyan watchface-t használni, ami változik az időjárással. Meg amúgyse kedvelem a fekete decembert.
-
kano
nagyúr
válasz
Williamgrant #7123 üzenetére
Valahogy kicsit ingerült mindenki.
Jön a hó.
-
válasz
Williamgrant #7120 üzenetére
Ne vedd a szivedre amit irtam ,nem allt szandekomban se megbantani ,se oltogatni teged ..azert volt a vigyorgos smiley a vegen .Elnezesed kerem , ha soraimat bantonak,provokativnak erzed. Nem az volt a szandekom vele .
-
kano
nagyúr
válasz
Williamgrant #7103 üzenetére
Meg, hogy tényleg azt tudja ami papíron le van írva.
Sajnos a tapasztalat nem ez...
-
válasz
Williamgrant #7087 üzenetére
Akkor az én PTR-em Pebble Time Reneszánsz?
-
nyisziati
veterán
válasz
Williamgrant #7082 üzenetére
Majd szólj, ha töredékáron eladod.(#7083): elég BASIC ez az óra.
-
Soltee1
tag
válasz
Williamgrant #7076 üzenetére
Mindenképp!!!
-
kano
nagyúr
válasz
Williamgrant #7067 üzenetére
Az amazonos hsz-eket is olvastam már, de azért a fórumtársak személyes tapasztalatai érdekeltek volna.
-
nyisziati
veterán
válasz
Williamgrant #7054 üzenetére
Remélem nem.
Csak arra reagáltam, hogy minek az órán diktálni, ha telefonon is lehet.
Dehát ettől lesz igazán "Knight Rider"-es.(#7055) Memmaao : köszi, hogy leírtad, valahol mindig is kíváncsi voltam, mik a normális alternatívák, ez már egy nagyon jó fogódzó. Bár igazából én elégedett vagyok vele, mert atomstabil a szoftvere, és ez még az Amazfitokról sem mondható el (tudtommal).
Nekem volt egyébként "nagyonkínai" órám (No. 1 G5), a tapasztalataimat leírtam az okosóra topikban, tavaly tavasszal valamikor. Borzalmas gagyi a cucc, és főleg a szoftver a hulladék, a hardver nem is lenne rossz. Evbből is látszik mit számít, hogy a Pebble-t geekek rakták össze. Nem túl dizájnos, de a szoftverezettsége még most is kiállja a próbákat. Főleg a lokalizált és spéci cuccok.
-
nyisziati
veterán
válasz
Williamgrant #7050 üzenetére
Jaja, végülis a telón is meg tudom nézni az időt, a FUTÁRt, SMS-t is tudok küldeni...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Williamgrant #7050 üzenetére
Ja, csak az írásjeleket nem tudja egyik sem, kivéve a Swype, aminek megszűnt a támogatása
(Mai napig azt használom) -
kano
nagyúr
válasz
Williamgrant #7042 üzenetére
Igen!
nyisziati
Viszont az a Samsung Gear vagy az Apple Watch lehet, hogy nincs ilyen jó mint ez. -
domojko
senior tag
válasz
Remélem két kezed van, egy jöhet nekem is.
-
nyisziati
veterán
válasz
Williamgrant #7038 üzenetére
Persze, érdekes lett a lista, mert elég gyér a kínálat, ezért megpróbáltam a típusok körét szélesíteni, hátha meggondolja magát és másikat választ.
Főleg, hogy az állapotuk is elég vegyes képet mutat, és aki új (vagy újszerű) órát keres, annak szerintem inkább bejön egy másik típus, ha patika állapotú. Főleg ha nem drága.Mert ugye amiket ajánlottál azok gyönyörűek voltak (tényleg), csak hát 400-500 euróért már vattaúj AppleWatch-ot vagy Samsung Geart kapsz, nem egy discontinued, 3 évvel ezelőtti fejlesztésű órát, amit már csak a közösség tart életben.
(és akkor még nem beszéltünk javításról, akkucseréről stb.)
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Jöhet, cím ment privátban...
-
kano
nagyúr
válasz
Williamgrant #7038 üzenetére
Igazad van, de megnézek minden lehetőséget ami Pebble.
Ő legalább próbál segíteni.
És köszönöm a segítségét! -
válasz
Williamgrant #7028 üzenetére
-
kano
nagyúr
válasz
Williamgrant #7028 üzenetére
Jó vicc volt.
-
nyisziati
veterán
válasz
Williamgrant #7024 üzenetére
Ja bocs, azt hittem ez is Time Steel (elírásnak véltem a Sime Steelt).
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #7017 üzenetére
Koszonet a nep neveben!
-
hatpersze
tag
válasz
Williamgrant #6984 üzenetére
Ezek szerint nincs már fent a play-en. ez látszik? Ez a telefonomról lementett apk.
-
Robynho
tag
válasz
Williamgrant #6974 üzenetére
jauóóó PS
-
nyisziati
veterán
válasz
Williamgrant #6971 üzenetére
-
válasz
Williamgrant #6952 üzenetére
Elsőre is olvastuk, csak mint MIUI használók, jeleztük, hogy nekünk nincs gond vele, illetve miket próbáljon ki, hogy nála is jó legyen.
-
nyisziati
veterán
válasz
Williamgrant #6937 üzenetére
Azért ebben nem vagyok biztos. Szerintem a Citizen se csinált volna sokkal többet a Pebble-lel, talán hosszabb lett volna az agóniája...
-
válasz
Williamgrant #6934 üzenetére
Ez engem azért nyugtat, mert ha bekulázik majd végül a PS-em a sok "tearing" után egyszercsak, akkor kb 15ezer Ft-ért tud jönni helyette egy PTS (a fentiek alapján) és nem lenne ott a késztetés, hogy többszöröse pénzért legyen egy modernebb, de szoftveresen kevésbé fejlett órám.
Pl egy időben szemezgettem a Stratos-szal, de nekem fontos a minimum ilyen szintű értesítés kezelés, mint ami itt a Pebble-nél van.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
Williamgrant #6934 üzenetére
Tényleg így van...
-
Pifi59
csendes tag
válasz
Williamgrant #6913 üzenetére
Igen,nekem csak jelzi,hogy érkezett viberem.És csak a telefonon tudom elolvasni,pedig a Pebble pont arról volt híres,hogy ilyen gondok nem voltak.A kínai okosóráknál alapból gondok vannak ezzel,már elegem van belőlük,pedig nem az olcsó kategóriáról beszélek.(Lemfo LEM 5 PRO)
Szóval nagyon bízom benne,hogy a javasolt megoldással majd elolvashatóvá válnak a viber üzenetek....Azért furcsa,hogy pont az egyik legtöbbet használt,legdinamikusabban fejlődő csetelő program nem olvasható el sehol,vagy csak nagy nehézségek árán....:-( -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Williamgrant #6911 üzenetére
De nála pont az a gond, hogy semmi nem megy át az órára Viberről, csak jelzi.
Vagy én értettem rosszul? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Williamgrant #6909 üzenetére
Most egy email-nél megnéztem, kb 60 szó jelenik meg az órán.
Viberen gondolom hasonló, de ilyen hosszú üzenetem most nincs benne. Amik vannak, egyik sincs levágva. -
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #6894 üzenetére
Szuper, koszonom!
-
konzi
aktív tag
válasz
Williamgrant #6878 üzenetére
3 gyari orakep van csak amik nem nagyon tetszenek. Honnet tudnek letolteni masikat ? Egyebkent mas gondom nincs.
-
guyver
senior tag
válasz
Williamgrant #6833 üzenetére
ha megint pebble órát veszek, kipróbálom. szerintem nem fog életre kelni, ma össze raktam de csak vibrál a kijelző. alaplapon mintha pár alkatrész "elégett" volna vagy nem tudom. alaplapot nem találok eladót és a fene tudja a kijelző is jó e még. meg gondolom az aksi se szereti a vizet. Így jártam...
-
guyver
senior tag
válasz
Williamgrant #6828 üzenetére
mert amég a gyári szoftverrel működik minden, nem akarok váltani. pl. használom a hangbevitelt viber, messenger, stb. rebble tudja ezt?
-
air
nagyúr
válasz
Williamgrant #6828 üzenetére
Gondolom nem a Rebble-lel van gondja, hanem az órával.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Williamgrant #6820 üzenetére
Igen.
Utána kell néznem, hogy a Tasker hogy kezeli a voip hívásokat. Ahogy korábban írtam, nekem már az is elég lenne, ha a hívóképernyőt el tudná kapni.
(Tiszta telepítéssel kéne egy romot feltenni, de ahhoz kéne egy asztali gép, meg némi idő)
-
válasz
Williamgrant #6798 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy az időjárás szolgáltatásra nem szükséges előfizetni, ha olyan watchface-t használtok, ami más szolgáltatásból húzza be, pl. Casio-WV-58DE.
-
válasz
Williamgrant #6798 üzenetére
Nagyon köszi. Sztem jó, mert, tudok watchfacet leszedni, olyan, mint a régi.
Kellemes pihenést, és gratulálok.
-
air
nagyúr
válasz
Williamgrant #6761 üzenetére
Ok, de ha már eleve látszik, hogy kamu, akkor minek parkoltassam a pénzem másnál, 2-3 hónapig.
-
xhege
veterán
válasz
Williamgrant #6761 üzenetére
Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam. Nyilván lehet még kapni, de sokkal kevesebb elérhető van (pláne jó áron), mint korábban. Engem a sima Time nem igazán hoz lázba, csak a Time Steel érdekelne.
-
air
nagyúr
válasz
Williamgrant #6758 üzenetére
Áh! Ezt semmiképpen! 10 értékeléses eladó, még a kép sem stimmel, mert sima Time, ráadásul sem saját kép.
Erre én azt mondom, hogy full kamu hirdetés.Egyébként tuti forrás az Amazon.
Ott $80-ért van új Time, 70-ért refurbished, de akár $50-ért piros.
Én 63-ért vettem utóbbit a Firemall LLC-től. Az óra tökéletes állapotban volt, a doboz volt kicsit viseltes. -
xhege
veterán
válasz
Williamgrant #6758 üzenetére
Elengedhetetlen a két sim, így android vonalon mozgok. A fitnesz funkció egyáltalán nem érdekel, csak az értesítéskezelés.
-
air
nagyúr
válasz
Williamgrant #6747 üzenetére
Inkább
-
válasz
Williamgrant #6739 üzenetére
De PS-em van igen és akkor valami nálam továbbra is hibázni látszik, mert most a linked is inkább csak Time/Time Steel-hez mutat szíjakat (ugye ezek nem kompatibilisek PS-sel).
Egyedül a második hirdetés PS-es, konkrétan egy ezüst PS látszik a hirdetés képen is, de hát a 4xxxFt-os ár rögtön lelombozó.
-
válasz
Williamgrant #6737 üzenetére
Bocsánat akkor a fals infóért, őszintén Alin nem is néztem, csak bátorkodam gondolni, hogy ha eBay-en ez a helyzet, akkor Alin sem lehet más.
Tévedtem.
-
guyver
senior tag
válasz
Williamgrant #6718 üzenetére
nem látok változást. a szerver gondolom amúgy is lassú, mert a letöltő részleg meg a fitnesz adatok lassan töltődnek be.
-
válasz
Williamgrant #6718 üzenetére
Nálam is frissült. Annyit ír, hogy offline is használható lesz a program, nem lesz szerver függő, scippelni lehet a bejelentjezest
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Williamgrant #6691 üzenetére
Gondolom, hogy az idojárás szolgáltatónak kell a gps adat.
Különben az app is tudna frissülni, nem csak a gyári. -
giroud199
senior tag
válasz
Williamgrant #6587 üzenetére
Köszi ,Classic on nem engedi
-
válasz
Williamgrant #6582 üzenetére
Hát nekem azzal a timeon 4 nap. Amúgy ki írja az csak furán. 3 apiból lehet választani.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Williamgrant #6564 üzenetére
Értem én, hogy gőzgép, de mi hajcsa...?
Szóval a városban, megyében, 10 km-en belül?
Nálam 64/32 most. -
válasz
Williamgrant #6498 üzenetére
-
doongoo
addikt
válasz
Williamgrant #6487 üzenetére
burzsuj
-
konzi
aktív tag
válasz
Williamgrant #6442 üzenetére
Koszonom a tippet !!
-
konzi
aktív tag
válasz
Williamgrant #6440 üzenetére
Hogy lehet a keretet felujitani ?
Csak mozgatja az agyam... -
konzi
aktív tag
válasz
Williamgrant #6436 üzenetére
Még vagyok elégedve a classickal, első tulaja vagyok és megkíméltem. A steel még egy lelakott példány lenne. Tiszta mérő karc a kerete és a karpantja is.
-
konzi
aktív tag
válasz
Williamgrant #6430 üzenetére
Meg de szamomra nem volt egyertelmu.
D
Gondolkodtam hogy csereljem e a classicot steelre de nem lenne tul nagy elore lepes. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Williamgrant #6430 üzenetére
Sry, jogos.
-
golya32
senior tag
válasz
Williamgrant #6383 üzenetére
Ok, bocs..
-
pusihusi
addikt
válasz
Williamgrant #6366 üzenetére
Nagyot
-
csuporkola
újonc
válasz
Williamgrant #6359 üzenetére
okés, először elviszem, de benyomni be lehet.. a neten olvastam, hogy ez előfordult másnál is és kicserélte a pebble, amikor még volt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- OLED TV topic
- Horgász topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gitáros topic
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Watch Ultra 2/2+ év gari/AppleCare+/SZÁMLA/plusz szíjak
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest