- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Ernesst #8040 üzenetére
En igazabol egy dolgot szeretnek, az egyik watchface-t athozni. Az eltunt az orarol mikor csereltem alatta mobilt. Az elozo koltozes is viszont mar boven rebble idoben volt, tavaly januarban, szoval nem tudom hogy akkor hogyan nem ugyanaz a mostani. A linket otthon akkor majd kovetem, koszonom!
Na meg nem tudom, hogy hol tarolodik a meresi multam, azt azert nem bannam, foleg erdekes a wfh/nem wfh alatti lepesek, alvasok... de az jo nekem akkor is ha a regirol valami olvashato formaban mentheto. De ez kisebb prioritasu, foleg hogy nem lesz FR most a regin me'g jo ideig. -
tknof1871
őstag
válasz
Ernesst #7996 üzenetére
Üdv! Nem segített a watchface csere. Visszaállítottam a Pebble watchface-re. Így is "lefagy" az óra és telefonról, a Pebble appból, kell visszaállítani a firmware-t.
Hasonló tudású óra kell. Milyen órákkal lehetne lecserélni? Ami fontos. Legalább ennyi beállítható alarm és timer, rezgő legalább ilyen erős vagy erősebb, vízálló, gombokkal lehessen lépkedni a menüben mert érintőképernyőt sokszor nem tudom használni. Kesztyűben, munkaruha alatt. Kisebb kijelző ne legyen, Pebble Classicon a karakterek még olvasható méretűek voltak
Okosóra topikban már kérdeztem. Amiket ajánlottak azok 70 000 forint körül vagy felette vannak. Az nagyon sok pénz. Garmin Instinct, Garmin Vívoactive 4. Sokat tudnak. Szerintem sokkal több funkciójuk van, mint amit használnék. -
axioma
veterán
válasz
Ernesst #8015 üzenetére
En ugy emlekszem hogy a szines kijelzo az rontja a lathatosagot de lehet hogy csak bekepzelem (egy garmint lattam, haaat...), steel tuti nem mert a femet nem szereti a borom, amugy a HR-t nem mondom hogy nagyon hasznalom (elegge hektikus kijelzest is ad), de multkor mikor szedulgettem raneztem hogy nem valtozott az alvaskori pulzusom (az me'g kb. hiheto), akkor nem ott van (remeljuk) a baj. [Nagyszulom volt akinek ejjel 30 ala ment es onnantol pacemaker-re szorult, azert neztem ra.]
Amugy nem tudom mennyivel nagyobb de nekem hasznalati targy (nem egy tipikus noi hozzaallasom van), viszont vagyok annyira techie hogy ne lepjek visszafele (amugy ha nem kaptam volna ajandekkent a refurbished-et, akkor melohelyre visszatereskor vettem volna valamit magamtol). -
tknof1871
őstag
válasz
Ernesst #7994 üzenetére
Ez annak a jelen, tönkre fog menni az óra?
Nem értek hozzá, de mondjuk van egy firmware verzió amit a gyárban "beleégettek" a Pebble Classic memóriájába, Read-Only Memory tárolja, a frissebb verziót meg Random Access Memory tárolja. A RAM meghibásodott, elfelejti az új verziót, az óra automatikusan áttér a "beleégetett" régebbi verzióra, megnézi van-e újabb verzió és akkor letölti 3.12.3-as firmware-t? -
-
-
-
válasz
Ernesst #7362 üzenetére
Ilyen feledékeny volt nálam is MIUI 10 / Android 9 alatt.
A megoldás az lett, hogy lelakatoltam, beállítottam automata indulásra, meg kikapcsoltam az akkuoptimalizálást.Szuper az app, de két dolog zavar.
Egy. Ha jól emlékszem, a gyári hívásértesítő bekapcsolta a háttérvilágítást bejövő hívásnál, ez nem.
Kettő. A normális működéshez ugye ki kell kapcsolni a Pebble appon belül a Phone Calls értesítéseit, így viszont nem értesít a nem fogasott hívásokról sem.Persze, jó így is, de lehetne javítani rajta.
Az appot elég rég frissítette a készítője, így nem bajlódom a bugreporttal.
-
-
-
Ernesst
aktív tag
válasz
Ernesst #7133 üzenetére
Gondoltam, megosztom, hátha másnak is hasznos:
Most újra jól számol az óra. Úgy néz ki, ez volt a megoldás:
Éjszakára repülő üzemmódba teszem a mobilomat. Ilyenkor az órát is repülőbe teszem, azt olvastam, hogy a folyamatos kapcsolódási kísérlet jobban meríti az akkuját. Na most nem tettem. Kapcsolódva hagytam a mobilt az órával és reggelre rendesen nullázta a lépések számát. Most szinkronban van az appal egyelőre, remélem így is marad. Amúgy meg ez legyen a legnagyobb problémám ezzel az órával. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Exkluzív órák
- Metal topik
- Milyen egeret válasszak?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest