- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Google kereséssel (
) találtam egy videót, ahol a plusz alátámasztással játszanak, igen.
Bár nem papírzsepkendőt tesz a hátlap alá, hanem hasonló anyagot, mint ami eredetileg benne van.Ja, újratelepítés után nálam is eltűnt a weather. Bár rákerestem az appok között és rengeteg alterenatív megoldás van, szóval nem akkora probléma ez.
-
-
-
-
guyver
senior tag
Nap közben nekem sem kell a háttérvilágítás. De pl. ha olyan helyre kerülök, ahol kevés a fény és jönnek az üzenetek, nem tudom rögtön elolvasni, mert nem tudom bekapcsolni a háttérvilágítást sötétben. Nekem a goclever órán, ami monokróm memory lcd paneles volt, úgy működött, hogy a vissza gomb hosszan nyomásával bekapcsolt folyamatosra a háttérvilágítás, de csuklómozgásra is felvillant 3mp-re. azt hasznosnak tartottam. itt annyit kéne a menübe rakni, hogy on, off, meg pl motion only. Meg most azt vettem észre az új frissítés óta, hogy érzékenyebb mozgásra a háttérvilágítás kapcsoló (szerintem).
-
-
Ehh, ezekkel a third party szíjakkal még csak a csalódás ért (ezelőtt Clockworks féle szilikon szíjam volt). Tényleg ennyire minőségibb minden téren a gyári fém szíj?
Picit azért én várnék még vele a magam részéről, hátha idővel jobban be tudnak még kopni a szemek és erősödne majd vele a rezgés.Köszi a visszajelzést persze!
----------------------------------------
@helixP: Szerintem maximum annyit tudsz tenni, hogy időközönként ránézel a pebblebits oldalra, bár tekintve a legutóbbi aktivitás idejét a főoldalon, nem nagyon bizakodnék ebben a magyarításos dologban.
-
... és még te bőven elviselhetőbb helyzetben is vagy hozzám képest, mert csoportvezetőm nekem nappalos műszakban nem is engedi nekem az órát a napközben minket sűrűn környékező vezetőségi fejesek miatt.
Tetszik ez a mesztellennek érzem magam szóhasználat, tényleg durván hozzá lehet szokni.
Tegnap tetettem fel órásnál az eBay-es fémszíjat, valóban meg tudott vele kínlódni, el is kérte érte tőlem az árát, 1500 Ft-ot elkért bizony érte.
Már csak az újra küldött Gadgetwraps fóliáknak kéne megérkezniük az új címre, de nekem már ez is gyanús, mert itteni infók szerint 1 hét alatt meg kéne érkezniük, viszont ez már megint túllépte ezt az időt (igaz, egyelőre még csak 1 nappal), de szerintem berendelek eBay-ről valami gagyi fólia pakkot, mert valami mindenképpen kellene már az órámra sürgősen. :/
-
-
-
zezoka
őstag
Na, ma este kap enni az óra... A mai napot még simán kibírja, reggel még 20%-on indultam, most 10%-on áll, de ma kaptam is az értesítőket sokszor (előtte p-sz-v meg sem reccent, szétkapcsolva, mozdítatlanul otthon a szekrényen).
Szóval 13 nap üzemidő lett, ha csak hétköznap délelőtt és kora du-ig van használva az óra, úgy h már a kezdeti nyomkodós faktor elmarad. Nem rossz!
-
-
-
tothferenc
aktív tag
Felraktam. Nem rossz, bar az integralt naptarat pont nem fogom hasznalni. A 8as korlatozas megszunese franko, de hogy tudok feltolteni WF-eket az orara? Ahogy neztem, az lesz aktualis, amit az appban kivalasztok, es ennyi. Telo nelkul nem tudom a mar letoltott WF-ek kozul valasztani?!
-
DonDragonka
őstag
Én hetente 1x, vasárnap, egész éjszakára teszem töltőre mindkét órát, ugyan így PC-USB porton.. Mivel felváltva használom őket, akár napon belül is, ezért a Classic kb 60%-on van míg a Steel 50% körül szokott lenni. Nyilván a Steel-t picit többet használom... Egyik sincs soha kikapcsolva függetlenül attól, hogy éppen hordom e avagy se...
Van olyan, hogy elfelejtem Őket felrakni vasárnap a töltőre. Így jártam pont ezen a héten is, ezért ma reggel a Classic sipákolt, hogy 20%-on van. Feltettem töltőre és kb. 30 perc alatt 70%-ig töltötte.
Amikor ilyen gyors töltésre van csak idő akkor szerintem sokkal jobban merül is. Most pl már csak 60%-on van az aksi. Egy egész éjszakás töltést követően kedden este szokott 90%-ig eljutni... Ezt nem bebeszélem magamnak, tapasztalat.De... És itt a lényeg... Van olyan, hogy elfelejtem töltőre rakni őket egy egész hét után, mert nem kérnek enni...Ez a nem semmi...
Egyszer már filóztam, hogy kipróbálom hol a vége a két órának. Azt nézném meg, hogy két órával meddig bírnám ki töltés nélkül. Hétfőn leveszem mindkettőt a töltőről. Amelyiket nem használom azt kikapcsolom és csak akkor kapcsolom be ha azt veszem fel, de akkor meg a másikat kapcsolom ki... No így vajon hány napig nem kéne töltő után nézni? -
-
-
-
oris
aktív tag
Rocker For Pebble eléggé jó távvezérlési funkciókkal rendelkezik, még a gyári fényképezőt is vezérli. Magadnak tudod összeállítani a választékból, hogy a pebble app melyik négy funkciót tartalmazza.
-
-
A Pebble Time app kell neked, igen, most már ebben van a Steel és a Classic Pebble támogatása is. Annál meg azért okosabb hogy csak úgy mindnféle firmwareket felrakjon, e felől nem kell aggódnod, pontosan tudja hogy milyen órád van, és meg fogja kapni a legfrissebb arra való firmwaret. Visszaút nem tudom hogy van e, azt majd megmondja más. De egyébként nincs is rá szükség, december óta a Pebble Time app, és a 3.x-es firmware a supported a sima Steel esetén is, teljesen felesleges régi dolgokkal küzdeni.
-
Valószínűleg a régi firmware-en vagy, másképp a csendes módot kapcsolgatná a hosszú vissza gomb.
Akku merülésed lehetséges, hogy esetleg egy bug-os watchface miatt lesz.
Javasolnám az elkövetkezendő napokban egy másiknak a használatát és figyelni azzal az akksit.De akár csinálhatsz factory reset-et is, vagy akkor már inkább az új firmware-nek a felpattintását, amit úgy érhetsz el, hogy telefonon törlöd a mostani Pebble app-ot és telepíted a Pebble Time app-ját.
Az onnantól elintézi az órának a frissítését is majd.----------------------------------------------------------
@l86544: Szívesen!
-
Hedgehog9780
tag
Én bátran ajánlom az új FW-t. Nekem bejött. Ráadásul nincs kötött 8 memóriahelyes korlát.
100%-ban nem merem azt állítani, hogy az éppen inaktív watchface-ek nem frissítenek időjárást a háttérben, hiszen a fitness követő appok is háttérben futnak. Ez a saját véleményem, tehát nem állítom hogy így is van. -
Hedgehog9780
tag
A ChronoCode létezik, de a 11 nyelvben nincs magyar nyelv. Ha nagyon tetszik akkor érdemes lenne felvenni a fejlesztővel a kapcsolatot, talán fejleszti
A sima Steel elvileg akkor frissül, ha a Pebble Time appot töltöd a telefonra és nem a sima Pebblet-t. A pebblebits-en található firmware csak a korábbi firmware-en segít magyar ékezetekkel, WF kivétellel stb. Ha frissítesz a 3.8-ra, akkor a régi FW nem lehet visszatenni rá. Tehát a frissítés végleges, nincs downgrade lehetőség. -
Olyat csináltam már hogy nem jött meg valami, és buyer proteciton keretében visszakértem az árat. Tudtommal simán megy más esetekben is, persze az Ebay/Paypal lehet hogy kér be tőled fotókat, meg ilyesmit.
Viszont ha ilyen kopott rézből készített vacakot küld, akkor az elég egyértelmű félrevezetés, mert a termék leírásában rozsdamentes acélról van szó. Szóval nem gondolom hogy itt a refund kapcsán nagy szívások lehetnek, nyitsz egy ticketet ebayen, lehet hogy visszakérdeznek egyet, válaszolsz, és ennyi. Szerintem ez esetben irreleváns lesz hogy visszaérkezett e az eladónak a cucc.
-
Hedgehog9780
tag
Az "Order status" linkje csak azt mutatja, hogy a rendelésem feldolgozás alatt van. Az e-mail pedig azt írja, hogy kapni fogok majd egy másik mailt, amiben a tracking szám lesz. Na ez még nem jött meg. Van egy sanszom, hogy kifogytak belőle. (Vagy megfogadták Tibi Atya jótanácsait szilveszterre....
)
A sima ezüst steel (csere) óráról kaptam tracking számot. Az elvileg ma jön, majd pedig megy fel hardverapróra.
-
-
-
Berci77
tag
Szoktatom magam, ha lesz egy kis időm,akkor jobban beleásom magam, hátha találok megoldásokat a felvetett kérdésekre, problémára.
Android-IOS:
Pár éve még vágytam volna arra, hogy jobban turkálhassam a rendszert, funkciók hiányoztak az IOS-ből, de az akkor megismert androidos telefonok nem jöttek be. Sok fagyás, állandó tárhelyproblémák, (számomra) zavaros rendszer. Aztán az IOS kibővült a hiányzó funkciókkal, az Android is stabilabb, simább lett. Szerintem mindkét platformnak vannak előnyei és hátrányai, de alapvetően mindkettő használható. Igazából ízlés kérdése. A csúcs telefonok android alá is bazi drágák, korábbi IPhone-t is lehet kedvezőbb áron venni. Szerintem az ökoszisztéma a döntő. Aki már berendezkedett az egyikre, nehezen vált. Tízezrekért vettem appokat IOS és OSX alá, elsősorban ezért nem váltok. A mostani telefonomnál (IP6) van szebb androidos készülék, lehet, hogy jobb is, de megszoktam a rendszert. Nem akarok már turkálni a készülék lelkivilágában, nekem az IOS kicsit egyszerűbbnek tűnik. Akinek meg valamelyik androidos cucc jön be, azt is meg tudom érteni, rugalmasabb a rendszer. Egészségére váljék!
-
Most tetted meg az első lövést egy éppen egy Droid-Alma háborúban.
Nem azt írta hogy sz@r az Android, hanem azt hogy "köszönöm szépen nem". Ennek annyi oka lehet, hogy tényleg kár lenne belemenni a részleteibe, és az biztos hogy egy Pebble miatt nem érdemes még csak elgondolkodni sem a telefon (oprendszer) váltáson.A privát véleményem az, hogy nem hiszem el hogy iPhone esetén a Berci77 által leírt problémák csak nála jelentkeztek, kicsit böngészni kellene a pebble fórumot, biztos van rá megoldás is. Ha pedig nincs, akkor ott kellene a bugot jelenteni. Nem lepne meg ha az USA-ban a Pebble tulajok jelentős része iOS-t használna, míg biztos vagyok benne hogy itthon ez a szám pont fordítva van.
-
doongoo
addikt
Csak meglepődtem, hogy valakihez ez még nem jutott el infóként. Amúgy szintén dolgozom, van 2 gyerekem (4 és 2) és szintén van házam is és sajna már én sem vagyok tini. De ezt az infót pl. megírták a kickstarter update-ben ill.a neten is mindenhol Azért ne szégyelld magad nagyon
-
doongoo
addikt
az esély a fennakadásra csökkenne. Magánszemélytől jönne ajándékként és a magánszemély akár nyilatkozna is erről. Bár a NAV még ezt is felülbírálhatja. Volt ilyen esetem telefonnal. Simán küldtek egy linket a NAV-tól ,hogy ennek biza ennyi az ára és ez alapján fizessek ÁFA-t, ha behozom az országba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest