- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nemtomkiki #3655 üzenetére
Protonus hozzászólását érdemes elolvasni, kép is van csatolva.
-
zezoka
őstag
válasz
nemtomkiki #2900 üzenetére
Ja, elég meggyőző!
Fery02: Ha kínai rendelés, akkor ott most késés lehet a rendeléseknél, mert kínai új évük volt, ami náluk több hetes szünet is lehet. Állítólag a héten kezdtek dolgozni.
-
válasz
nemtomkiki #2731 üzenetére
Köszönöm!
Jól tettem, hogy nem hamarkodtam el a rendelést, gadgetwraps fólia lesz akkor nekem is!----------------------------------
@body007: Nekem is TLQ féle (legalábbis a doboza szerint) az üvegfólia, nálam mégis durván roncsolódik.
Azt már nem fogom kideríteni, hogy ebből is van-e egyaránt gagyi és minőségi is, mert órák ügyében üvegfóliákkal végeztem.
BT-s kérdésedre meg sajnos nekem sincs ötletem. :/ -
válasz
nemtomkiki #2002 üzenetére
"vettem ebay-es töltőkábelt, hármat is. olcsó volt, apró szépséghiba azonban, hogy egyiket sem tartja meg a mágnes az órán. a három különböző kereskedőtől vásárolt töltőkábelből egy olyan van, amivel lehet tölteni, azzal is csak úgy, ha rágumizom az órára. a másik kettő még úgy sem jó."
De durva!
Köszi, ez hasznos info volt. Nem gondoltam volna, hogy ilyen ócskák az utángyártott töltőfejek. -
válasz
nemtomkiki #1899 üzenetére
Nekem a Sleep as ansroid-dal annyi bajom volt csak, hogy elvesztem a töménytelen sok beállítás rengetegben.
Igen, az se jó, ha valami keveset- és az se jó, ha sokat tud. -
b_alazs
tag
válasz
nemtomkiki #1899 üzenetére
Ios-en tolom majd!
-
válasz
nemtomkiki #1839 üzenetére
Igen, ezeket én értem, de mint ahogyan írtam, nem tudhatja, hogy mennyire vagyok elfáradva.
Szóval ha egyébként bőven aludnék 8 órát és véletlenül sem kelnék 8 óra alvásnál előbb, ez ugye akkor is előbb ébresztene, mert meg kell adnunk neki időpontot.Hogy érthetőbb és konkrétabb legyek:
Nekem igazából egy "hétvégi" ébresztős app kellene, ami ugye hétvégenként ébresztene, minden előre beállított ébresztés időpont nélkül.
Ne engedjen túl aludni, de korábban se ébresszen a szükségesnél.Egyszerűen tudja magától, hogy nekem éppen mikor esne legjobban kelni. Ha kell, akkor 8 órán túl menőleg, 9-10 óra alvással.
-
cibere11
tag
válasz
nemtomkiki #1785 üzenetére
Az árral nincs bajom csak a közelemben senkinek sincs ilyen kütyüje.A rendeléstől meg azért félek mert gondolom előre kell utalni...
-
cibere11
tag
válasz
nemtomkiki #1783 üzenetére
http://www.emag.hu/pebble-original-okosora-fekete-301bl-pebble/pd/DDZBMMBBM/ itt néztem.
Jó az eurót jól számoltam
Másban is tudsz segíteni? -
kano
nagyúr
válasz
nemtomkiki #1534 üzenetére
B@sszus, most esett le...
Akkor nem is az új ROM-om volt a hibás a kihangosításért, hanem ez a sz@r.
-
DonDragonka
őstag
válasz
nemtomkiki #1534 üzenetére
Köszi! Rájöttem. Azért elsőre meglepett a dolog, mert alapból be volt kapcsolva amikor jött az új progi. Azóta frissítették és ez az opció alapból ki van kapcsolva...
-
Tujmos
tag
válasz
nemtomkiki #1480 üzenetére
köszi! már repül is a kosárba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest