- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
Ferenczi Áko #8024 üzenetére
IOS 14 alatt én kényelmesen használtam iPhone 11 és iPhone 12 mini telefonokkal.
-
xhege
veterán
válasz
Ferenczi Áko #8004 üzenetére
iPhone-hoz kellene majd valami.... Apple watch ...
-
xhege
veterán
válasz
Ferenczi Áko #8000 üzenetére
Az nem jó hír
-
xhege
veterán
válasz
Ferenczi Áko #7998 üzenetére
Hát a Pebble- re hátha ugrik majd valaki. Amit nem használok nem szeretem tartogatni a fiókban.
-
xhege
veterán
válasz
Ferenczi Áko #7939 üzenetére
Itt nincs screen tearing? Van velük személyes tapasztalatod?
-
xhege
veterán
válasz
Ferenczi Áko #7937 üzenetére
Hol vannak ilyen eladók?
-
kano
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #7935 üzenetére
Van még egy PTS-em, de azt sajnálom hétköznapra használni. Ezért használom PS-t. Nem akarnám eldobni azért mert már csak olyan 4 napot bír az akkuja. Illetve, ha veszek egy másikat arra sincs garancia, hogy annak jobb lenne az akkuja.
A zebrát már kicseréltem a sajátomban és gondoltam rendelek egy akkut is, 10$ körül már találtam. -
xhege
veterán
válasz
Ferenczi Áko #7928 üzenetére
Túlértékelsz!
Már oviban is majdnem megbuktam irkafirkából.
-
xhege
veterán
válasz
Ferenczi Áko #7922 üzenetére
Figyelem már egy ideje a piacot, de nem nagyon akad értelmes vétel sajna.
-
xhege
veterán
válasz
Ferenczi Áko #7920 üzenetére
Igen bennem is ez merült fel....
Meg az, hogy ha jól emlékszem annak speckó csatlakozó volt a szíj, így adott esetben a csere sem egyszerű.
-
gubacsino
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #7873 üzenetére
Én ezt szoktam lapozgatni. FF böngészőből, telefonon keresztül lehet telepíteni, a kívánt dolgokat. Jó a keresője, Óra típusra, témára (pl. NFL csapatra) is lehet szűrni
http://geol.com/pebble/ -
Ernesst
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #7913 üzenetére
Itt tudsz saját magadnak egyszerűbb watchface-eket készíteni: link Backgroundként kép is beállítható.
-
válasz
Ferenczi Áko #7910 üzenetére
Nekem "Fogadás" és "Elutasítás" van beírva, így szépen működik.
Ami még fontos, hogy a pebble saját alkalmazásában, az értesítések között ki legyen kapcsolva a hívások kezelése (Phone Calls). -
Ernesst
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #7908 üzenetére
A Dialer for Pebble General settings menüjébben a Notification answer pontnál beállítható az Answer button text és a Decline button text. Azt írja az app, hogy ha nem működik az alapértelmezett, akkor érdemes itt átírni arra, amit a mobilod ténylegesen kiír hívások fogadásakor (saját nyelven), így azonosítja az adott parancsot. Nem próbáltam, de lehet, hogy ez a megoldás.
-
xhege
veterán
válasz
Ferenczi Áko #7878 üzenetére
Igen abban is...
-
xhege
veterán
válasz
Ferenczi Áko #7868 üzenetére
Köszönöm!
Hasonló óra ezek szerint azóta sem jött ki? -
axioma
veterán
válasz
Ferenczi Áko #7865 üzenetére
Szep kilatasok, en meg 47 es ha vege a covidnak, cserelni akarok... bar ez me'g majd' 1 evet is jelenthet, ahogy most kinez, hatha addigra jon valami nekunk valo ha nem is rank szabva, de veletlenul...
-
kano
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #7861 üzenetére
Amazonon esetleg?
-
válasz
Ferenczi Áko #7857 üzenetére
Szívesen!
Valami Garmin-t lenne jó kifogni innen apróról korrekt áron, az valszeg hű társ is lenne.
Érdekes, hogy semelyik cég sem használta ki ezidáig ezt a piaci rést, amit a Pebble képviselt, hogy kb ugyanolyan órákat kínáljon, szerintem sokakat egyáltalán nem érdekelnek a sport funkciók, cserébe mindent tudjon, amit egy Pebble és ahogyan.Kár, hogy ezeket egyelőre csak egy drága sportórákat gyártó cég tudja csak nyújtani és akiket tényleg nem érdekelnek a sport funkciók, az feleslegesen fizeti a felárat értük.
-
válasz
Ferenczi Áko #7855 üzenetére
Ezekre a kritériumokra szerintem valóban a Garmin-ok maradnak csupán, amik meg ugye drágák, de kompromisszum mentesek.
Kis kompromisszummal szóba jöhet saját tapasztalaton alapulva az Amazfit Stratos. A fő kompromisszumokat itt az értesítés kezelések és az inkább érintőképernyős használata jelenti.
Előbbi orvoslására van ugyan egy AmazMod nevű program, amit az órára és mobilra is telepíteni kell és ez már ad olyan szintű értesítés kezelést, ami tökéletesen megfelel egy Pebble rendszerhez képest. Cserébe jobban érződik az akksi használat.Mondjuk a Stratosnak vannak csúnya típushibái is (kieső HR szenzor védőüveg, óratoknak a szíjtartó lyukainak a kikopása), ami miatt talán mégsem ajánlom, nem mellesleg kifutott óra is már.
-
guyver
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #7827 üzenetére
Mire váltanál? WearOS órán kívül jó pár órát néztem már meg, de egyik se tetszett a pebble után. Most a samsung tizen van soron, de még mindig azt vallom pebble a legjobb. Android 10 óta vannak gondok ugyan, aztán meg be is ázott, nem vettem észre, hogy megsérült a gomb mellett a gumi. Nagyon sajnálom, hogy kinyírták a pebble-t.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko #7826 üzenetére
Én voltam a béna, most már jó..
Egyébként mennyiért lehet szerintetek eladni egy Pebble Time steel-t, dobozával, 3 szíjjal, töltőkábellel, jó akksival? Az óra megkímélt állapotban van, fóliás kijelzővel.. Gondolkodom a cserén..
-
guyver
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #7824 üzenetére
Mi a gond vele?
-
Ernesst
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #7799 üzenetére
-
Ernesst
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #7793 üzenetére
Ez elég hasonló, nálam teljesen jól működik: GeekyTime
(Mármint Tiger. Fórumtárs Time-on használt wf-hez hasonló. A bipeshez kevésbé...) -
Tiger.
nagyúr
válasz
Működik, anno ezt a watchfacet megvettem lvl2-ig, a 3-mat önkényesen magamava tettem, rajottem mi lehet a 3-dik kulcs 😂😂😂
-
nyisziati
veterán
válasz
Fizetősben támogatja.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #7790 üzenetére
-
nyisziati
veterán
válasz
Ferenczi Áko #7716 üzenetére
Üdv a klubban!
Nekem is nagyon bevált. Épp nézegettem egy Pebble 2-t Alin, amin már van pulzusmérő.
42 ezer...Ettől függetlenül lehet, hogy később benevezek rá. Egyszerűen annyira egyben van az egész, hogy még most is jobb számos okosóránál. Azoknak vagy az üzemideje harmatos, vagy a szoftver bugos, vagy a hardver gyenge (noname kínaiak).
Plusz valaki egy tesztben említette (Android Authority), hogy ez egy 'geeky', magyarul 'kocka' óra. És ez szerintem teljesen így van. Plusz még retro is, régi C64 meg Amiga tartalmakkal.
Ja és a töltés: én akkor rakom töltőre, amikor megjelenik a felirat, hogy "powered 'til tonight".
Ha útközben vagyok, akkor ugye amint hazaérek.
Levenni akkor szoktam, amikor eléri a teljes töltöttséget ("fully charged").Túltöltéstől nem kell félni, nagyon jó töltésvezérlő van bennük. Nekem 3-4 évesen is bírnak 1 hetet.
-
kano
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #7716 üzenetére
Nem kell lemeríteni, csak hagyod lemerülni (ne 0-ra) és utána feltöltöd (lehetőleg ne 100%-ra).
Állítólag a legjobb az ilyen akkukat 30-90% között használni. -
gubacsino
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #7701 üzenetére
Köszi, megnyugtattál ! Akkor rendelek egy narancssárgát is nyárra, pólóhoz
-
nyisziati
veterán
válasz
Ferenczi Áko #7698 üzenetére
Na azt sajnos nem. Talán kijelzővédő (átlátszó) fólia még van, de azon kívül semmi. Én a dbrand-ről vagy a SlickWraps-ről rendelek.
-
nyisziati
veterán
válasz
Ferenczi Áko #7693 üzenetére
Igen. 22 mm-es.
Érdemes a "kis pöcköset" venni (talán "connection adapter" a neve), azzal nem kell annyit küzdeni, mint a "spring bar"-ral (rugós tengely).
színes kaucsuk: [link]
fém hagyományos: [link]
fém milanese: [link]
: Az utolsó rugós, kicsit macerás a berakása, viszont utána a csat bárhova állítható.
A másik kettő pöckös, könnyen behelyezhető, viszont a fémnél, ha keskenyebb a csuklód, ki kell órással vetetni a tagokból.
Ezeket ismerem, mindből van egy. Elég jó minőségűek egyébként, nem vártam volna ennyi pénzért. Mondjuk a kaucsuk kicsit "piacos" (ránézésre), viszont az anyaga meglepően jóminőségű. Ettől sokkal drágábbat láttam itthon boltban lényegesen sprődebb és kevésbé bőrbarát anyagból.Ja és természetesen bármelyik 22 mm-es jó.
Tehát ha itthon találsz hozzá, azt is tudod használni. A külföldivel azért szoktam kezdeni (ez ilyen saját vesszőparipa), mert itthon kapásból 3-4-szeres árakon adják ugyanezt. Vagy még drágábban. Plusz a felrakás, ha nincs szerencséd, és olyan boltban tudsz csak vásárolni, ahol azt is kifizettetik.
Így lesz a 600 Ft-os szíjból 3-4 ezer Ft-os "ajándék". -
nyisziati
veterán
válasz
Ferenczi Áko #7691 üzenetére
Igen.
Sőt, Time Steel-re elvétve vannak méretpontos matricák, 95%-ban amit kapni lehet, az igazából a Time-ra lett méretezve. -
nyisziati
veterán
válasz
Ferenczi Áko #7668 üzenetére
Sajnos az új droidokkal egyre kevésbé működik együtt a régi szoftver.
Gondolom a Google szigorodó biztonsági előírásai miatti párbeszédablakok is jelentős - és talán láthatatlan - gátak lehetnek. -
nyisziati
veterán
válasz
Ferenczi Áko #7666 üzenetére
Én egy darabig kínlódtam ilyesmivel, aztán letettem róla. Valamiért nem működött jól, már nem emlékszem pontosan, mi volt a baj.
Pedig többet is kipróbáltam. -
Bubsy
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #7491 üzenetére
Köszönöm!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #7331 üzenetére
Fél óráig jó volt, azóta semmi...
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #7331 üzenetére
A többin már nem jó?
-
kano
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #7234 üzenetére
Szabad ilyet kérdezni, hogy mennyiért sikerült eladni a Steelt?
Én most egy Ticwatch pron gondolkodom, ha már nem lehet beszerezni ezt a valamit normális áron és állapotban.
-
nyisziati
veterán
válasz
Ferenczi Áko #7224 üzenetére
Van megoldás. Havi 3 dollárért létezik rá előfizetés (weather and dictation, időjárásjelentés illetve SMS diktálás, csak együtt). Valahol a Rebble app beállításaiban bukkantam rá, ha jól emlékszem.
Ilyen a számla, nemrég kaptam.Paid to
Rebble Alliance, LLC
+1 734-707-7742
Paid by
(#81956)
Receipt number 2421-3772
Invoice number 3245DC9-0004
Date paid January 1, 2019
Payment method – 8543
2421-3772 – Page 1 of 1
Rebble Alliance, LLC
$3.00 paid on January 1, 2019
Description Qty Unit price Amount
JAN 1 – FEB 1, 2019
Weather and Dictation 1 $3.00 $3.00
Subtotal $3.00
Amount paid $3.00 -
Ernesst
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #7226 üzenetére
Igen, elég megtévesztő egybeesés.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #7224 üzenetére
Elvileg az adott watchface-eket "csak" frissítenie kellene az adott fejlesztőknek, hogy az új API-t használják. Sajnos nem vagyok otthon a programozásban, Redditen olvastam az infót.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #7222 üzenetére
A Yahoo megváltoztatta a weather API-t, amit elég sok watchface használt.
-
válasz
Ferenczi Áko #7214 üzenetére
Nem, azt gondolom amit írtam, annak a cuccnak annyi az egyetlen baja. Már rég gazdára lelt volna más színben.
-
nyisziati
veterán
válasz
Ferenczi Áko #7215 üzenetére
Gadgetwraps. De van a dBrand-en is, meg még pár helyen.
-
kano
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #7214 üzenetére
Nekem pedig pont az arany színű tetszik. Természetesen a szíjat levcserélném. :-) A fekete szerintem nagyon jellegtelen az ezüstöt még nem láttam élőben. Valószínűleg az ezüst lehet a legszebb.
Tudtam volna egyet hozatni most az USA-ból (ezüst), de 140$ volt és az ismerőseimhez már nem ért volna oda indulás előtt. Pedig nagyon gondolkoztam rajta. -
válasz
Ferenczi Áko #7212 üzenetére
Elég nagy baja annak tényleg. Már régen elment volna ezüstben.
-
kano
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #7210 üzenetére
Itthon vetted vagy külföld?
Nem vettem meg, mert csúnya volt. -
kano
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #7208 üzenetére
Most nem, de árultak (az volt ilyen árban). El is mentem megnézni.
-
kano
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #7205 üzenetére
És milyen állapotú az a Time Steel? Az amit itt árultak az aprón?
-
válasz
Ferenczi Áko #7205 üzenetére
Ha a funkcionalitást nézzük szerintem igen.
-
válasz
Ferenczi Áko #7174 üzenetére
Én is ezt teszem egyelőre.
-
válasz
Ferenczi Áko #7171 üzenetére
Én most AW szoftveres órákat nézek az app telepítési lehetőség miatt, ha neked az nem fontos könnyebben találsz alternatívákat. A keret lehet sovány lesz még használt órára is.
-
válasz
Ferenczi Áko #7168 üzenetére
Akkor semmi alternatíva.
Ennyiért még pebble tudást megközelítő órát sem kapsz. -
válasz
Ferenczi Áko #7166 üzenetére
Zseton keret?
-
válasz
Ferenczi Áko #7164 üzenetére
Egy napos üzemidő jó?
-
xhege
veterán
válasz
Ferenczi Áko #6023 üzenetére
Köszönöm, figyelmetlen voltam! Akkor most ott tartok, hogy Pebble 2 SE (kinézetre jobb már, mint a Classic volt), vagy Pebble Time Steel. A színes kijelző önmagában nem hoz lázba (kicsit "rajzfilmesek" az animációk), de a Steel kivitel azért elegánsabb.
-
kovacs65
őstag
válasz
Ferenczi Áko #5977 üzenetére
-
válasz
Ferenczi Áko #5780 üzenetére
Most akkor lepjelek meg én is azzal, hogy a prémium autó bőröket (pl. S8 Audi szarvasbőr üléssel stb) fókazsírral ápolják, alsó részeket, kevésbé látszó helyeken a felületeket pedig alaposan kifőzött nem avas! kecske faggyúval.
-
icemad
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #5760 üzenetére
Te valamit nagyon félreértettél. A popsitörlő tényleg nagyon jó tisztító. Kíméli a bőrt, nem véletlenül használják kisbabánál is. Lehet, hogy túl fiatal vagy, vagy nincs gyereked, nem tudom. De próbáld ki, és rájössz.
-
válasz
Ferenczi Áko #5760 üzenetére
Veled van a baj, tök komolyan írtam amit írtam és a kolléga is.
-
válasz
Ferenczi Áko #5754 üzenetére
Fókazsír vagy kecskefaggyú!
-
icemad
nagyúr
válasz
Popsitörlő.
-
válasz
Én a gyorsabb elhasználódás miatt lecseréltem fémre.
-
air
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #5708 üzenetére
Béta?
-
-
kano
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #5601 üzenetére
Nekem van egy sima steelem, de vennék egy Time-ot is, amíg lehet kapni. Steel kellene, de nem szép ez a hatalmas nagy fekete sáv a képernyő szélén.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #5585 üzenetére
A 3dfx sokkal jobb volt mint az nvidia, sőt loptak is technológiát be is perelte a 3dfx, amit még is nyert.
Majd az nvidia megvette a 3dfx-et technológiával együtt és még is szűnt.Itt is majdnem ez van. Csak itt a fitbit vásárolta fel egyreszet.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #5583 üzenetére
Ami miatt anno a 3dfx.
-
icemad
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #5580 üzenetére
Válaszd ki a powerampot alapértelmezett lejátszónak. Nekem úgy működik. (fájlkezelőben rányomsz egy MP3-ra és ott lehet választani.)
-
Robynho
tag
válasz
Ferenczi Áko #5574 üzenetére
A kérdéses jövő és a screen tearing miatt nem ajnálottak többen.
Aztán a hang lehet, h kecsegtetőbb a pebble 2-be. Csak előtte a matt steel kinézete egyből megfogott. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #5566 üzenetére
Sztem 7.0 androiddal nem lesz gyári weather, nálam nincs de az htc 10
-
golya32
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #5562 üzenetére
Hát miután újonnan is 35e nem hiszem hogy jót kapnál 20e alatt.
Fémszíjat se tudok 10e alatt szerezni.. -
kovacs65
őstag
válasz
Ferenczi Áko #5560 üzenetére
Jófogáson kapásból négyet találtam.
-
kovacs65
őstag
válasz
Ferenczi Áko #5539 üzenetére
20-25 ezer Ft az új az angol Amazonon
-
pampika
őstag
válasz
Ferenczi Áko #5537 üzenetére
Ha amazonról veszed, ahol az amazon az eladó, ők 2 év garit adnak
-
kano
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #5041 üzenetére
Igen, régebben sokan.
-
nTom
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #5039 üzenetére
Nekem 2 év után jött elő
Gondolkodom time steel beszerzésén
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest