- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem nem ér annyit, hogy érdemes lenne eladni. Tartsd meg, mert azért a Pebble mérföldkő az okosóra piacon, muzeális értéke tuti lesz majd.
Egy éve nem volt rajtam a PTR. Néha bekapcsolom, töltök rajta. A gyári szíj bontatlan, doboz sértetlenül megvan. Szerintem marad az örökkévalóságig nálam. Jó érzés néha nyomkodni picit, de a Garmin Instinct Solar túlnőtte.
-
-
-
Ez nem a Bip, ez színes kijelzős.
A Bip monokróm.Nem akarok offolni, csak leírom, ha már szóba került.
Megszoktam a színes kijelzőt, ha már a Time Steel az volt. Egyénként először én is a Bipet néztem.
Nekem csak arra kell majd, hogy az értesítéseket mutassa, meg lássam rajta az időt.
Sem a pulzusmérés, sem a GPS nem lesz használatban. -
nyisziati
veterán
Ezek mind szoftveres nyíkok.
Eleve az iPhone az AppleWatch-ot "szereti", más óráknál sok problémáról hallottam/olvastam.
A másik a Xiaomi szoftvere, hát az se 100%-os. Én végül azért is nem cseréltem a Pebble-t Pace-re, mert a topikjában folyamatosak a szoftveres panaszok. Meg a BT hatótáv is kicsi, mindössze pár méter. Mondjuk ezt más, drágább órának is felróják.
A Time Steel-em meg sík terepen kb. 60-70 méter után csatlakozik le. -
nyisziati
veterán
Szia, az Összefoglaló alján van egy link, egy régebbi hozzászólásra mutat, ami alapján el tudod végezni a Rebble beállítását. A Pebble sajnos már nem működik.
-
-
-
-
1. Lépj be a mobilod böngészőjén a https://auth.rebble.io/ címen.
2. Iratkozz fel az időjárás szolgáltatásokra a https://auth.rebble.io/account/ oldalon.
3. Lépj be a mobilod böngészőjén a https://boot.rebble.io/ oldalra, a többi instrukciók az oldalon.
4. Az oldal alján lévő szürke Switch to Rebble gombra kattints, majd megnyílik a Pebble app. Ha minden jól megy, bezárod az appot, és elindítod újra és már a Rebble acc működik. Ios esetén +15 mp várakozás.Majd írok rendes how-to-t ha lesz igény rá, de most nászúton, nem EU országból, hulladék wifis nettel, hulla fáradtan ennyire tellett.
-
-
-
-
-
dynca
csendes tag
Nekem csak új szíjra volt szükségem (2 és negyed évet bírt ki az eredeti, piros bőr), amazonon szereztem egy gadgetwraps modellt, máshol nem találtam semmi jónak tűnő ajánlatot. Mondjuk nő mivoltom miatt a 14milis változatom van, a szélesebbre sokkal több alternatíva volt.
8-án rendeltem, ma hozták ki, jó minőségű, szimpi.
Ha esetleg pesti vagy és nem bánod, lehet, h csatlakoznék egy fólia vagy még egy szíj erejéig, már bánom, h nem rendeltem mellé másikat, potom pénzért adtak volna mellé vmi ugyan kevésbé tetsző, de jó pántot. Gyanúsan mindenhol készlethiányos a színpaletta, ráparázzam, h mi lesz velem, ha ez az új is szétesik, vagy még jobban sérül a fólia. -
-
-
-
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
Remélem, nem kell majd pc hozzá, ugyanis jelenleg nincs asztali gépem
-
air
nagyúr
Nehéz lenne a link gombot megnyomni, és úgy beilleszteni a linket?
Egyébként a Rebble csapat már saját fw-t készít.
RebbleOS.
Úgyhogy én nem aggódok.
A Pebble Junkies fb csoportban pedig valaki torrentre tette a Pebble appstore teljes archívumát. -
domojko
senior tag
Néztem én is ezen az oldalon. Pebble 2 SE-re kellene. Picit sokallom az árát. Sima fólia 10$+3,99$ szállítás/2db, üvegfólia 12$+3,99$ szállítás/2db. Mi a fene kerül majd 2000ft-ba egy 5ft-os nagyságú fólián.
4-5-6 colos telefonokra kerül 2-3k-ba a hajlított nillkin fólia. -
doongoo
addikt
Nekem inkább sport tracker kinézete van. Az Amazfit watchot is erre használom már csak és arra jobb is az, mert van benne zenelejátszó, így futáshoz nem kell telefont vinnem. Bip (egyelőre) nem tud zenét lejátszani. Ha később beleteszik, akkor lehet érdekes számomra esetleg.
-
-
RealZuperman
tag
Nekem sűrűn tette... Sajnos 1 hónap folyamatos működés után óra újraindítása, majd megint ment egy ideig. Almám van, lehet, hogy amiatt problémázott.
Viszont a lényegen nem változtat, a jelenlegi telóhoz legyen jó az elvárásaim szerint.
A leírás szerint sem lesz full funkciós IOS-en, de nekem megfelel a jelen állapot is (idővel meg úgyis fejlesztenek). -
gubacsino
aktív tag
Köszi a tippet. De az valami rejtett menüben van? Mert alapból nem látok még utalást sem a timeline ra. De ma reggel a "past" tehát a jobb fel gombra, megjelent az időjárás. menü gombal 2x és remove, azt hittem csak törlöm az értesítét. A jobb le. Tehát a jelen, és a jővő az midig nincsen. De lehet hogy ez már szimbolikus
😯 -
-
-
-
-
-
tknof1871
őstag
Pebble Classic tetszik. Csak 1 watch face-t tettem rá, nekem így tökéletes. Nagyon elégedett vagyok vele. De szükség lenne a sokkal erősebb rezgésre.
eBay.-en Pebble time 18,967.72 HUF +1,506.35 HUF shipping, From Germany. Összesen 20,500 HUF. Ez jó ár? Illetve jó választás lenne a Pebble time? -
-
Ez jo kerdes , eddig a free appokal kiserleteztem , de hatha lehet majd a fejlesztokkel kommunikalni a megvasarolt appok ugyeben ...szeintem a fejlesztokkel kellene kommunikalni a vasarlas elott ,hogy ev vege utan mi varhato , es ezek fugvenyeben donteni a penz kolteserol appok teren ...
-
-
tknof1871
őstag
A Pebble Classic rezgője nem tud mindig felébreszteni az alvásból. Már volt hogy tovább aludtam. Olyan órát kellett volna vennem aminek sokkal erősebb a rezgője.
De még mindig azt gondolom döbbenet mennyire hasznos a Classic. Az alapfunkcióit állandóan használom, csak a dialert nem. Hosszú üzemideje van. Nagyon jó. Szerintem egy ilyen óra nélkülözhetetlen kiegészítője egy telefonnak. -
hatpersze
tag
Amikor próbáltam régebben valamiért sokkal megbízhatatlanabbul működött, most úgy tűnik teszi a dolgát. Van pár értesítés amit figyelmen kívűl hagy, de a fontosabbak (email, viber, nem fogadott hívás ilyesmik) rendben megjelennek. Kicsit fogyasztja az aksit, de egy egész napot elmegy (az én felhasználási szokásaimmal). Remélem hosszabb távon is működni fog.
Köszi még egyszer! (:
-
hatpersze
tag
Köszönöm! Ezt is ismerem, de nagyon hektikusan működik, és eleve mutatja a saját ikonját (hiába rejtem el az értesítési sávból), ez baromi zavaró (nekem). De egyelőre tesztelem, ha más nem marad.
Igaz, egyéni probléma, de azért vicces hogy ennyire "sután" kezeli az értesítéseket az óra. Nálam ez lenne a fő feladata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Óvodások homokozója
- EAFC 25
- Légies iPhone halvány színei
- Mesterséges intelligencia topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest