Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem semmi ez a Clockwork Synergy féle szilikon szíj a Pebble Steel-hez...
Pár hónapja szereztem egyet használtan és ha pár napot hordom az órát, a csuklómon egy ponton elég feltűnő piros folt keletkezik, ami aztán enyhül szerencsére, ha pár napig leteszem az órát.
Arra gondoltam, hogy esetleg valami bakteriális dolog lesz és majd lefertőtlenítem a szíjat és úgy jobb lesz a helyzet.Most tűnik fel, ahogy nézegetem a szíjat, hogy azon a ponton valószínűleg a márka geometriailag kintebb dudorodó logo-ja kezdi ki folyamatosan a bőrömet, mert pont ott helyezkedik el, ahol hozzáérhet használat közben a csuklóm azon részéhez.
Ejj de idegesítő ez, ilyen idiótaság miatt nem szívesen szeretnék lemondani erről a szíjról, mert egyéb elérhetőbb, minőségi szilikon szíj nagyon nem létezik már ehhez az órához, de persze azt sem szeretném, hogy leszáradjon a kezem az óra miatt.
Most méginkább vágynék egy SHANK szíjra (hátha ott nincs a szíj belső részén semmi kidudorodó márkajelzés), de egyszerűen NINCS.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest