Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
DonDragonka #3128 üzenetére
Mindenkinek mások a szokásai és az igényei. Én már csaptam oda pár órámat (nem csak okosórát) véletlenül falhoz, acélhoz, stb. Vannak is karcok mindegyiken üvegen és fémen is, sőt az egyik legdrágábbnak az üvegét is sikerült berepesztenem. Pl. a PS-re felhelyezett tempered glass protector az pont az üveg berepedése ellen tud védeni. A karcoktól meg védenek a fóliák is. Aki pl. nem éert a polírozgatáshoz és esetleg fél, hogy utána még randább lesz az egész, akkor annak olcsóbb lehet egy fólia, mint valakinek fizetni a polírozásért. Én inkább védem azért a kis felárért, magamból kiindulva.
-
válasz
DonDragonka #2952 üzenetére
Igen, azt már korábban is tapasztaltuk, hogy az az Offsett WF nagyon jól tud bánni az akksival és emellett praktikus funkciói is vannak.
-
oris
aktív tag
válasz
DonDragonka #2945 üzenetére
Az egyiken be van kapcsolva a bt, a másikon meg ki van kapcsolva.
-
ravebp
senior tag
válasz
bocs dupla lett volna
-
ravebp
senior tag
válasz
milyen WF ez?
-
válasz
DonDragonka #2780 üzenetére
Nekem nappal is bekapcsolja a világítást ha rázom.
-
válasz
DonDragonka #2778 üzenetére
Na most ezt a feature-t vagy nem vettem észre, vagy kikapcsoltam alső pillanatban. Mindegy, én azóta is azt hittem hogy ha este meg akarom nézni az időt akkor meg kell rázni, vagy gombot nyomni.
Gondoltam valami innovációt hagynak a Time-ra is. -
válasz
DonDragonka #2769 üzenetére
Annak a funkciónak kb alapjáraton kéne kikapcsolva lennie.
Rázásra bőven elég nekem az is, ha az adott WF kimutat plusz infókat (a komolyabbak ugye), nem kell, hogy pl kézmosáskor villogjon a kijelző.
Azzal bizony, hogy sokat lehet spórolni.Viszont nálam valamiért munkahelyemen, a gyáron belüli világítást nem elég világosként érzékeli (miközben egyébként egyáltalán nincs félhomály) és gombok nyomkodásakor gyakran villan a háttérvilágítás is.
Itthon és úgy általánosan sokkal nagyobb arányban érzékel helyesen a fényérzékelő.
Talán a világítás/fényforrás típusa is számít neki.Az Offset WF-t meg kipróbálom én is hosszabb távra, nem tűnik rossznak.
-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #2768 üzenetére
Ez még eszembe jutott, de lejárt a szerkesztési idő...
...nincs automatikusan bekapcsoló háttérfény(ez nagyon sokat spórol az aksin, használójától függően akár 3(!!!!) napot is lehet nyerni vele)...
Gondold csak el. Kinek fog az óra világítása többet bekapcsolni? Annak aki pólóban rohangál vagy annak aki ingben, vagy aki kabátban melózik egész nap? Az automatikus világítás akkor kapcsol be ha úgy érzi sötét van. Nem kell neki sok, hogy úgy érezze, kipróbáltam. Viszont mi a töknek világítson ing, vagy kabát alatt ha egyszer nem nézi senki? Attól még, hogy a viselője nem látja villog az órája mint a karácsonyfa izzó... De minek is? -
tothferenc
aktív tag
válasz
DonDragonka #2764 üzenetére
Es ezt milyen wf-szel es mennyi aktiv kapcsolattal tudja?! Mert ugye az enyem is ha nem kapcsolodik telohoz, akkor elment egy hetnel tovabb is boven ☺️☺️
-
zezoka
őstag
válasz
DonDragonka #2761 üzenetére
Én este rádugom, reggel lehúzom a sz.g. USB portjáról.
-
Bathalsar
aktív tag
válasz
DonDragonka #2593 üzenetére
Igen, pontosan ezt tapasztalom én is. És közben lett még egy bug: a zenelejátszót a lista végére tettem, de rendszeresen felugrik a tetejére. Fogalmam sincs, hogy minek hatására történik, és azt sem tudom, hogy mitől kerül vissza a lista végére..
-
Bathalsar
aktív tag
válasz
DonDragonka #2496 üzenetére
Persze, vállalható, még akár az 1 hónap is. Csakhogyde: váltottam jó néhány levelet a Pebble amerikai és EU supporttal is. Elég nehezen röffent be a garanciális ügyintézés, pedig rögtön válaszoltam minden kérdésükre, és küldtem a fotókat is. Megbeszéltük azt is, hogy az óra karácsonyi ajándék, fontos lenne, ha az ünnepekig befutna a cseredarab.
Igazából egyszer sem írták azt, hogy OK, de azt sem, hogy nem tudják teljesíteni. Majd jött a Singpost-os feladásról szóló e-mail. Erre írtam nekik, hogy ha lehet, akkor inkább UPS-szel szeretném megkapni, még akkor is, ha kell érte fizetni. Mert jelen esetben a sebesség fontosabb az árnál. Csak annyit reagáltak (valószínűleg sablon e-mail), hogy rendelés előtt kellett volna pontosítanom a kiszállítással kapcsolatos igényeimet. Most már nincs rá lehetőség..
-
sajo13
senior tag
válasz
DonDragonka #2491 üzenetére
Köszi, így már jó lett. Még szokni kell az új Time felületet
-
válasz
DonDragonka #2484 üzenetére
HÁt már itt nyomkodom egy fél órája, jó ez
(#2485) koncsik: Én bátor vagyok! Reggel töltöttem fullra, így ráengedtem
-
válasz
DonDragonka #2484 üzenetére
IOS-en is megjelent tegnapi dátummal. Régi app-ot unistall, és kéretik 3x ellenőrizni, hogy töltésre van dugva a pebble, mert különben súlyosan sérülhet... Na itt megálltam, otthon van a töltő. Este próba cseresznye.
-
válasz
DonDragonka #2480 üzenetére
Települt az app is és az új fw is
-
imrus72
tag
válasz
DonDragonka #2480 üzenetére
Jó. Csak mondom hogy idáig nem volt a play áruházban odaírva, hogy a régi órákat is támogatja.
-
imrus72
tag
válasz
DonDragonka #2478 üzenetére
Jól látod. Nekem a béta volt fent. Ma frissült. A béta is tökéletes volt amúgy. A playen a leírásában is benne van most már hogy támogatja a steelt, és a classicot.
-
imrus72
tag
válasz
DonDragonka #2454 üzenetére
Akkor jól értelmeztem én is az angol leírást.
Már napokkal ezelőtt jelentkeztem a csoportba,akkor sajna marad a várakozás.
Köszi a választ!
Á most látom,hogy nem elég csatlakozni a csoporthoz,az első hozzászólásban lehet jelentkezni tesztelőnek -
imrus72
tag
válasz
DonDragonka #2452 üzenetére
Elmondanátok hogy kell átállni az új felületre?
Jól értelmeztem,hogy le kell törölni a régi pebble appot a telefonról,és a time appját kell felrakni?
Androidon vagyok. -
doongoo
addikt
válasz
DonDragonka #2447 üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdem:
- pebble dialer a hívó képét is átdobja az órára az új firmwarerel, vagy ez maradt továbbra is time sajátosság? -
CrAzY88
aktív tag
válasz
DonDragonka #2431 üzenetére
Igen letöltöttem, így már működik a válaszolás a hangouts-on, viszont a fb messenger üzeneteket továbbra sem jelzi.
Újra fogom telepíteni, az talán megoldja.Igazából szeretném nem "külső" alkalmazással megoldani, ha eddig működött érdekes módon...
-
válasz
DonDragonka #2431 üzenetére
Én letöröltem a wear-t, így is megy minden (amit én használok).
-
válasz
DonDragonka #2307 üzenetére
Köszi
Én max. csak kezet mosok benne -
janekq
csendes tag
válasz
DonDragonka #2301 üzenetére
No most jöttem rá Nálunk így mondják leesett! Köszönöm a segítséget. Jó lett. Elvet - Válasz ezt kelett beírni. Még egyszer nagyon kösz!
-
janekq
csendes tag
válasz
DonDragonka #2298 üzenetére
4.4.4 en tökéletesen ment. Egyébként van másik telo is azon 4.2 android van és ott is működik. Csak 5.1 el nem. LenovoP70 en. Azért elolvasom figyelmesen hátha valamit másképp kell beállítani Köszönöm. Support nak is jeleztem de még nem kaptam választ. Csak visszaigazolták a hozzászólásomat.
-
válasz
DonDragonka #2279 üzenetére
Csak én értelmeztem úgy hogy jófiú volt és már jelezte hogy két órát küldtek és annak visszaküldésére adták az infót?
-
b_alazs
tag
válasz
DonDragonka #1983 üzenetére
Az alap probléma változatlan:
Töltő közelben kell lenned, gyakrabban kell töltened.Aki figyeli azt, hogy mikor kapjon energiát a cucc, nem fog belefutni abba, hogy szüksége legyen erre a fícsörre, max nagyon-nagyon elvétve.
Aki pedig nem követi nyomon a töltési ciklusokat, ergó hasznát veszi a funkciónak, annak meg a töltő must have cucc a mindennapokhoz.
Igazából engem a naponta töltögetés sem zavart az Androidos motonál, amíg alszok, had csinálja alapon.
Csak úgy gondolom, hogy ez nagyobb részben marketing maszlag.Üdv,
Balázs -
válasz
DonDragonka #1918 üzenetére
Akkor is írtam: a dizájn terven szereplő cuccra vevő lennék.
Szerintem a Time pont a apple cuccra akart hasonlítani. :-(
-
doongoo
addikt
válasz
DonDragonka #1912 üzenetére
Nekem meg pont az teszik benne, hogy nem virít róla messziről, hogy ez egy okosóra. Az ős pebble ugye adta magát a műanyag geek kinézettel, azt elég könnyű volt messziről is egy "normális" órától megkülönböztetni. Aztán a pebble steel az már úgy néz ki messziről, mint egy normális óra (persze közelről nem). És ezt a vonalat követi a time steel is. Amíg nem látja valaki a számlapot közelebbről, addig ez is egy normál órának látszik. És nekem ez jó.
Meg az is jó, hogy a sok ratyi szir-sz*r kínai, meg márkás android wear, tizen, alma, stb. rendszerű okosóráktól eltérően (amikről a fekete kijelző miatt szintén messziről látszik a mivoltuk) ezen bármikor megnézhetem az időt (mert mégiscsak egy óráról beszélünk) és ehhez nem kell legyeznem meg emelgetnem a kezemet, vagy bekapcsolgatnom a kijelzőt. És ezt tudja több napig folyamatosan egy töltéssel. és még úszhatok is benne.
Tudom miről beszélek, mert szépen megjelenési sorrendben megvolt mindegyik. Jó látni, hogy szépen fejlődik a dolog (az okosóra), mint olyan, a kategória igazi megalkotójánál. Vannak persze gyengéi (pl. a képernyő méretét tényleg növelhetnék, hogy ne legyen az a széles fekete keret körben - ez meg gondolom a lefele kompatibilitást csökkentené, mert a sok régi appot újra kéne írni az új felbontásra is), de legalább marad még min fejleszteni a következő típusra. És sanszos, hogy azt is meg fogom majd venni...(#1914) sajo13: nyilván nem olyan kontrasztos a kijelző, mint a régieken, mert a színek ugye mindenképpen ez ellen szólnak, de eddig nem vettem észre olvashatóságbeli problémákat (pedig tegnap óta kb. 90%-ban beltérben nézem). A színek pedig az egész felhasználói élményt növelik a kis egyszerű animációkkal együtt meg az új rendszerrel. Az akksira tényleg kíváncsi leszek én is, este vettem le töltőről és sok nyomkodás megy az újdonság varázsa miatt, de egyelőre még 90%-on áll.
Ami számomra legalábbis újdonság:
- Pl. a Dialer for Pebble alkalmazás híváskor megjeleníti az órán a hívó képét is (nemcsak a számot és a nevet, ahogy a pebble steelen van) -
sajo13
senior tag
válasz
Én is hasonló okok miatt várom a következő Pebble generációt, remélem az már szebb lesz. Ez a mini-kvarcjáték kinézetű cucc nekem sem tetszik. De ahogy mondani szokták, kinek a Pap, kinek PebbleTime
Ettől függetlenül érdekel majd, hogy milyen a színes kijelző olvashatósága(a kontrasztot sokat szidták) a sima Pebblehez képest, illetve az aksi mennyit bír valójában?
-
válasz
Én nem kövezlek meg. Nekem sem tetszik.
De persze kinek mi...
-
válasz
DonDragonka #1812 üzenetére
Köszi szépen a bő reagálást!
Elég HardCore Pebble felhasználó lehetsz, ha kettő órád is van, ennyi szíjjal.
Tegnap reggel tettem fel az időközben megérkezett üvegfóliámat a Steel-emre (erről képek lentebb), szóval most már munkában sem kell nélkülöznöm a használatát és tényleg úgy vagyok már, hogy nem tudom miért még csak most szereztem be ilyen kütyüt, olyan praktikus meg fantasztikus.Custom firmware akkor nekem így nem fog kelleni, ha nem lehet bővíteni vele a slot-ok számát, mert igazából csak azért szerettem volna leginkább. Más praktikus funkciója nem annyira izgat, hogy miatta kockáztassam az óra esetleges elrontását custom firmware-rel (nem tudom milyen nehéz vele amúgy elrontani).
Nekem valamennyire sűrűbben kell majd töltenem, mert nekem állandóan fut Misfit is. Ha már tud lépést számolni, meg alvást mérni, akkor miért ne.
-----------------------------------------------
Végül valamennyit a tegnap reggel felhelyezett eBay-en randomra kiválasztott 800 Ft-os üvegfóliáról is...
Azt gondoltam laikusként, hogy nem fog vele tetszeni az óra, de aztán pont ellenkezőleg alakult. Jobban bejön, hogy az üvegfólia miatt a keret síkjából kiemelkedik picit a kijelző (üvegfólia nélkül ugye pont, hogy belesüllyed).
Teljes tökéletességgel sikerült rá felhelyezni, pontosan körbefogja a keret mindenhol, sehol egy rés.
Mintha gyárilag ilyen lenne az óra.KÉPEK (6,3 Mb összesen)
-
válasz
DonDragonka #1816 üzenetére
Sima pebble-mről elég csúnya karcokat polírpasztával nyomtalaul szedtem le...
-
válasz
DonDragonka #1816 üzenetére
Akkor remélem a tiéd nem fog megkarcolódni!
-
válasz
Nekem simán megkarcolódott több helyen a Steelem. A fémház is, és az üveg széle is. Nem mintha érdekelne, a telefonomon sincs fólia és védőtok, nem zavar ha a használati tárgyaimon látszik hogy használtak, amíg a funkcionalitásuk ezzel nem csökken.
-
cibere11
tag
válasz
Thx! Szepen leirtal rola mindent.Forgacsolo muhelyben vagyok de nem tervezem hordani.Csak felten hogy valami puhabb muanyagbol van.Elvileg ma kapom meg mar nagyon varom
A sharkot meg majd megnezem neten.Koszonom
-
leeka
tag
válasz
DonDragonka #1744 üzenetére
Használtan vettem, és azt mondta hogy karácsonyi ajándék volt a cégénél (IGO)
Ha jól olvastam EU-ban 2 év gari jár?
Lekaptam a jelenséget és a sorozatszámot, de pár nyomás után meg is javultVárom, hogy megint becsíkosodjon
-
válasz
DonDragonka #1735 üzenetére
Ezzel kevertem akkor én. Most már világos.
-
waces
aktív tag
válasz
DonDragonka #1731 üzenetére
köszi, akkor csak az én figyelmemet kerülte ez el idáig.
-
nikkel111
csendes tag
válasz
DonDragonka #1724 üzenetére
Nekem pont ez nem jött be ... túl vastag volt és nem zárt rendesen. Kb. 1 hónapja névjegy kártya vastagságú minőségű karton papír van benne .. bírja ... lekopogom ...
-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #1698 üzenetére
Na itt egy kis tapasztalás...
A papír nem jó.
A túl vastag nem engedi, hogy rendesen le legyen zárva az óra(félő, hogy oda a vízhatlansága), a túl vékony meg egy idő után elveszti a tartását, benyomódik és újra csíkozni kezd a kijelző...
Most egy műanyag lapocskát tettem be. Szétvágtam egy memória tartó csomagolást és annak a műanyagját szabtam méretre... Elvileg ez pont olyan vastag mint egy átlagos névjegykártya viszont mivel kemény műanyag ezért nem deformálódik... Tegnap csináltam, mert a legutóbbi papír megoldás viszonylag gyorsan megadta magát és már zavart, hogy állandóan szétesik a kép... Most megint frankó.
Frissítem, ha ez se válik be... :-D -
sajo13
senior tag
válasz
DonDragonka #1712 üzenetére
+1
Steel tulajként nekem sem tetszik a PebbleTime és a PebbleTime Steel designja sem. Valahogyan olyan kvarcjáték/mini telefon hatása van, vastag kávával.
Bízom benne, hogy a 2016-os PebbleFuture majd szebb lesz.
-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #1098 üzenetére
Pont 5 hónapig semmi gond nem volt a megoldással, de pár napja megint szét-szétesett a kép. Kicseréltem a lapocskát (megint egy névjegykártyát áldoztam fel) egy újra és most megint frankó.
Jah és ha már nekimentem akkor megnéztem azt is, hogy egészen pontosan milyen fej kell a csavarokhoz, T5-ös.
Úgy látom, hogy a papír lap nem lesz jó megoldás hosszútávra. Ha ez a lapocska is idővel kevésnek bizonyul, akkor keresek valami műanyagot amivel kiválthatom. -
válasz
DonDragonka #1659 üzenetére
Ja, egy Pebble Time-os szálra válaszoltam. Tehát Pebble Time-ra jött ki firmware:
[link] -
válasz
DonDragonka #1594 üzenetére
Irigy is vagyok, mint a fene, nagyon jól néz ki a képeiden! Ne is kelljen megválnod még tőle jó darabig!
Igazi komoly óra kinézet jön le összképileg. Nem úgy, mint ez az újgenerációs, színeses (nekem ezzel picit kacat jellegű) Pebble.Még a végén berendelek egy szilikon Shankot, majd megsaccolva az ide érkezését pár hét múlva veszek használtan egy Pebble Steelt és nagyjából egyszerre hozzám érkezve lehet majd örömködni.
-
válasz
DonDragonka #1590 üzenetére
Volt erről is egy poszt, hogy amennyire játéknak néz ki a képeken, annyira jól élőben.
https://m.reddit.com/r/pebble/comments/38pz9h/does_anyone_else_think_the_pebble_time_looks/
Majd meglátjuk. -
leeka
tag
válasz
DonDragonka #1588 üzenetére
köszi
-
leeka
tag
válasz
DonDragonka #1581 üzenetére
A sima vastag fekete szíjról küldenél nekem egy linket, hol lehet venni?!
Köszi -
TOZ
addikt
válasz
DonDragonka #1581 üzenetére
És miért nincsenek? Mármint a fémek?
-
doongoo
addikt
válasz
DonDragonka #1554 üzenetére
Anno a csere steelem kb. 8 nap alatt ért Szingapúrból Magyarországra, majd a ******** hatóságoknak és hivataloknak sikerült itthon rajta ülni még 20 napot...
Viszont jó hír: megkezdték az első backereknek a time kiszállítását. Hamarosan jönnek a hands-on review-k tömegével...
-
hito
nagyúr
válasz
DonDragonka #1551 üzenetére
Köszi! Igen, ez az ami csak akkor működik ha előtérben fut az app
-
nemtomkiki
csendes tag
válasz
DonDragonka #1525 üzenetére
a pebble dialer beállításai között van egy olyan, hogy rázásra mit csináljon (külön menüpont, hogy hívás közben, vagy csörgéskor). nekem is kihangosított egy-egy hirtelen rázkódásra, vagy mozdulatra, míg ki nem kapcsoltam ezt a fícsört.
-
doongoo
addikt
válasz
DonDragonka #1511 üzenetére
sajnos beigazolódott a sejtésem...
-
siskad
őstag
válasz
DonDragonka #1499 üzenetére
1: Nem próbáltam.
2: Igen
3: Igen -
SolymossyBal
tag
válasz
DonDragonka #1476 üzenetére
A T4 tényleg nagy. T3-at meg nem tudok szerezni. Illetve pont most vettem egy "kínai" szetet, de a T3 szarul van öntve. Nem megy bele. Ha esetleg van valakinek Budapesten (Pécsett) és ráér 20 percre, amíg a "hekkelés" elkészül, szívesen venném.
-
válasz
DonDragonka #1362 üzenetére
Semmi gond.
Valami hír azóta hogy nem akarnak-e véletlen egy kevésbé vastag fekete kávás változatot is kiadni?
-
válasz
DonDragonka #1360 üzenetére
Köszi, de nem én keresem, hanem a hozzászóló véleményéhez csatlakoztam.
De ha neked van, írj neki privit! -
mumk1
addikt
válasz
DonDragonka #1235 üzenetére
Szerintem szép lesz ez élőben.
[link] -
doongoo
addikt
válasz
DonDragonka #1215 üzenetére
holnap meglátjuk, én is remélem nagyon
-
válasz
DonDragonka #1207 üzenetére
Írj a cikk szerzőjének.
-
sajo13
senior tag
válasz
DonDragonka #1195 üzenetére
Igen, mert a Steel elég egyedi az okosórák között, még egy olyat nem találsz.
Ez a mostani Pebble Live kinézetre(legalábbis képeken) elég gagyi, gyerekes, 90-es éveket idéző designnal.
Nem értem, miért erőltetik ezt a vastag kávát, lehetne sokkal vékonyabb is, hogy még "órásabb" legyen a kinézete, ne pedig egy mini-telefon legyen. -
Fryskitt
addikt
válasz
DonDragonka #1195 üzenetére
+1
-
válasz
DonDragonka #1188 üzenetére
Nem az a lényeg hogy egy terméket meg tudsz-e csinálni vagy sem. Ha van egy gyártósorod, amin már flottul működik egy termék előállítása, és annak bevételeit szoftveres változtatással meg tudod tartani (kap egy új SW-t a régi vas), célszerű a terméket nem kifuttatni ha házon belül nem csinál konkurenciát a többi termékednek. Szóval tippem szerint először kijön a műanyag házas Time, utána a TimeSteel és utóbbi gyártókapacitásának felpörgése után futtatják ki a sima Pebble Steelt. Én így maximalizálnám a profitot.
Arról nem is beszélve hogy ha a Steel gyártását befejezed, akkor mivel szolgálod ki azokat akik a Steeljüket hibásnak jelentik le? Adod az új terméket?Kissé megszaporodnának a hibák, a tuti
Szóval ezt a forgatókönyvet tartom reálisabbnak pénzügyi szempontból.Kivétel:
Azt sem tartom lehetetlennek, hogy már az első Pebble gyártósorra kerülésekor rendelkeztek azokkal a technológiai tervekkel, megoldásokkal amik színes e-ink kijelzőt kezelnek. Tehát megfinanszíroztatták a kickstarteren a profitot. Zseniális lenne ha így lenne!
Ráadásul ne feledjük el, hogy ahogy az LCD panel esetében is, minél nagyobb egy megjelenítő felülete, annál nagyobb a selejt képződés költsége. Tehát az is simán lehet, hogy az egyik színes e-ink gyártó megkereste a Pebble-t az első termék megjelenésekor, hiszen neki pont kapóra jön egy olyan termék amiben meg lehet jelenni úgy, hogy akár nagy számú selejt ráta esetén is profitábilis lehet a termelés. Erre egy apró óra felület kitűnő lehet. Az ugye belátható, hogy a szoftveres megoldások (animáció, buborék stb.) nem igazi innovációk, és egy mikrofon implementálása a panelre, szintén nem nevezhető korszakalkotó durranásnak.Egyre jobban tetszik a Pebble, minél több pénz van mögötte. Reméljük nem a Smartwatch-ok Appleje lesz belőle.
-
TOZ
addikt
válasz
DonDragonka #1185 üzenetére
Sokkal olcsóbb nem hiszem. Esteleg beesik 150 dodora. Aztán kifutattjak mire jön a Pebble Time Steel. Persze csak talalgatok.
-
válasz
DonDragonka #1175 üzenetére
Kiégtem ezen a pénzözönön!
Milyen brutál módon nőhet a cég most a befektetők szemében? -
válasz
DonDragonka #1133 üzenetére
Ennyi.
-
kano
nagyúr
válasz
DonDragonka #1114 üzenetére
Lehet, hogy mégsem kellene eladnom?
-
doongoo
addikt
válasz
Én ma fogom megnézni a steelen, de én nem fűzök hozzá sok reményt. Nekem olyan szinten volt anno tönkre, hogy a töltést sem jelezte már a led ill. semmi nem történt a bekapcsolásra. De azért szétszedem már csak kíváncsiságból is.
-
kano
nagyúr
válasz
DonDragonka #1102 üzenetére
Gondolom, hogy valamilyen áthúzás, nem kívánt érintkezés okozza ezt a kijelző hibát. Ez a kis papírdarab pedig szigetelésnek kellett.
-
válasz
Ha érdekel, szívesen elárulom miért oldja meg a problémát, de nem biztos hogy örülni fogsz neki. ;-)
Úszott már? -
kano
nagyúr
válasz
DonDragonka #1099 üzenetére
Akkor ezek szerint neked is szürke van.
-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #1057 üzenetére
Na megcsináltam.
Mivel nekem V3R2-es az órám ezért nekem is olyan mint a linken a második képsoron(barna szíjas), tehát nem kell semmiféle plusz szigetelés, a kialakítás megoldja a zártságot.
Szétkaptam. Figyelni kell, mert amikor a csavarokat kiszedted, akkor a hátlap viszonylag könnyen, csekély ellenállás mellet levehető, de az a gombelem szerű izé(rezgőmotor?) az rá van ragasztva, mármint a hátlapra. Szóval nem szabad vehemensen lekapni, csak óvatosan.A gombelem szerűséget egy vékony lapos fejű csavarhúzóval lefeszítettem óvatosan, majd az órába igazítottam oda ahol a helye van(látszik). Kivágtam a megfelelő darabot egy névjegykártyából, az kellően vastag, beraktam a hátlapba, pontosan ugyanakkora méretben és helyre mint a képen, majd óvatosan a hátlapra illesztettem az órát, hogy ne csússzon el az alátét papír. Meghúztam mind a négy csavart és...
...és kérem azóta nem esik szét a kép. Itt nyomkodom már kb 2 órája de sehol semmi szétesés. Korábban ennyi nyomkodástól már régen előjött a zizije... Rezgő motor is ugyan olyan mint volt, nem érezni gyengébbnek.
Most még kap 24 órát, hogy kimondjam a végső verdiktet meg este megy a teli kád aljára kb 1 órát pihenni, hogy nem ázik e be...Eddig biztató. (érteni nem értem, hogy ez miért oldja meg a problémát, de működni látszik)
Folyt.Köv....
-
kano
nagyúr
válasz
DonDragonka #1094 üzenetére
Nekem bekapcsol, ha kikapcsolva teszem töltőre. Nektek nem?
-
sajo13
senior tag
válasz
DonDragonka #1094 üzenetére
Nem számít, hogy kikapcsolva vagy bekapcsolva töltöd, nem lesz gyorsabb kikapcsolva
Amíg tölt narancssárga a led, ha kész, zöldre vált. Később talán majd az üzeneteket is jelezni fogja néma (rezgés kikapcsolva) üzemmódban, de ez még csak amolyan városi találgatós legenda.
-
kano
nagyúr
válasz
DonDragonka #1092 üzenetére
Amikor töltöd.
-
válasz
DonDragonka #1084 üzenetére
Nem, de attól még lehet hogy minden rendben. Kérdezz rá a supporton.
-
válasz
DonDragonka #1070 üzenetére
Kiadták futárnak átadásra, tracking numbert utána kapsz.
-
EnDaN
tag
válasz
DonDragonka #1067 üzenetére
rendelés: október 2.
feladva: október 3.
kézbesítve: október 8. -
doongoo
addikt
válasz
DonDragonka #1062 üzenetére
Csak kell valahonnan egy ilyen pici torx csavarhúzó, meg némi szilikonos zsír...
-
válasz
El-eltűnő pixel hibára is működik vajon?
-
doongoo
addikt
válasz
Na ezt én is kipróbálom a rosszon
-
TOZ
addikt
válasz
DonDragonka #1053 üzenetére
Ezüst. A feketéről olvasni, hogy szeret kopni.
A gyári fém szíj sem egy nagy durranás. -
kano
nagyúr
válasz
DonDragonka #1003 üzenetére
Végül is nincs is benne kivetni való csak a Mi Band ilyen szempontból jobb, és ez meglepett.
-
xhege
veterán
válasz
DonDragonka #992 üzenetére
Teló: Xiaomi Redmi Note
Android: 4.2.2, MIUI V5Pebbel REV: 102V1
FW: v2.9-beta6Bt. Hatótáv=20-25 méter (gondolom nálam is annyi kell legyen, mint nálad)
Bt. Stabilitás=OK(nincs eszközvesztés hatótávon belül) -
xhege
veterán
válasz
DonDragonka #968 üzenetére
Nekem most ez a nyolc alkalmazás van fenn az órán:
- Pebble dialer híváslezeléshez
- Dashboard a telefon fontosabb funkcióinak állításához
- Camera (Pebble rocker) a telefon kamerájának
- Tally watchface
- Heavy watchface
- Ultra watchface
- Cards for Pebble ez is olyan watchface féle, de nagyon sok mindent meg lehet még jeleníttetni vele
- Dislock a telefon pinkódjának kezeléséhezJa és a 2.9 béta van fenn
-
válasz
DonDragonka #968 üzenetére
Én is megírtam, de net hiba miatt elveszett és nem volt energiám újra írni. Február 1-én pótolom! ;-)
-
sajo13
senior tag
válasz
DonDragonka #966 üzenetére
Azért lapos a fórum, mert mindenkinél működik a cucc és kész
Egyedüli hiba a kijelzővel szokott lenni(csíkozódik), de úgy olvastam, azt meg kicserélik.
-
mumk1
addikt
válasz
DonDragonka #820 üzenetére
A ONE M8-al nekem is állandóan szarakodott frissítés óta, viszont két hete egy Galaxy Alpha-val használom és azóta megint rendben működik az 2.8-al.
-
sajo13
senior tag
válasz
DonDragonka #820 üzenetére
Nálam nincs ilyen probléma.
-
Blaise
veterán
válasz
DonDragonka #769 üzenetére
Nem kopik vagy karcolódik a háza?
-
sajo13
senior tag
válasz
DonDragonka #728 üzenetére
Igazad van, azt el is felejtettem, hogy közben az Androidos Pebble appot is frissítettem.
Szóval az új verziójú Pebble app képes megmutatni a 3rd party értesítéseket. Amúgy az új Pebble app tényleg jobb és gyorsabb, egészen addig, amíg a pebble áruházba nem lépünk, ott aztán ismét be tud lassulni és eszi a procit meg a memóriát, de még így is jobb, mint az előző volt. -
doongoo
addikt
válasz
DonDragonka #610 üzenetére
Tegnap fel is ment, most várhatom megint, hogy elérhető legyen a pebblebits-en is.
-
sajo13
senior tag
válasz
DonDragonka #610 üzenetére
Nekem elég stabil a 2.6, semmi bugot nem tapasztaltam. Amit jó lenne végre megcsinálni, pl az UTF-8 kezelés, vagy valami hasonló, hogy az ékezetes karakterek is jók legyenek.
-
doongoo
addikt
válasz
DonDragonka #596 üzenetére
hamarosan én is kiegészítem az én tapasztalataimmal, ajánlásaimmal (csak dolgozni is kéne valamikor)
-
xhege
veterán
válasz
Hálás köszönet!!!
-
válasz
Magam részéről nagyon köszönöm a listádat (különösen hogy linkek is kerültek mellé)!
Remélem mások is követni fognak, és mire ideér az órám, addigra teljes ötletlistával esek neki. Sokat segítettél! -
xhege
veterán
válasz
DonDragonka #577 üzenetére
Állítólag ez a Pebble notifier app már nem támogatott
A notify pebble pedig fizetős.... Nem mintha nagy összeg lenne, de ha van tök jó ingyenes progi azt szívesen venném ha megosztanátok. Köszi! -
zezoka
őstag
válasz
DonDragonka #577 üzenetére
A simára akármilyen szabvány szíjat rátehetsz (ami olyan méretű), a Steelre csak spécit, vagy megveszed hozzá az átalakítót, ami után már arra is lehet szabvány szíj!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest