Hirdetés
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeleztem Gadgetwraps felé, hogy nem érkeztek meg a fóliáim.
Még aznap rám írt egy Nick nevű fazon, hogy ha lehetséges, adjak meg egy alternatív címet, ha egyébként biztosan jól adtam meg a saját címemet. Ez volt 5 napja.
Aznap visszaírtam, hogy végülis a városnevet lehet elírták (megírta azt is, hogy a nyílvántartásukba hogy került be a címem), legalábbis a kezdőbetűje az utcanév és szám után szerepel, alatt pedig új sorban a városnév az első betű nélkül. Lehet ez miatt nem jött meg a csomag.Erre a levélre már nem jött válasz. Három napja írtam nekik egy alternatív címet is, de arra sem jött semmi visszajelzés sem.
Azért kérdem ezeket, hogy akiknek innen volt már ugyanilyen témájú levelezésük, nektek visszaírtak-e vagy nem.
Picit fura, hogy semmi visszajelzés, de persze ha közben a háttérben már intézkedtek és legkésőbb jövőhéten befut a csomagom, akkor végülis semmi szavam sem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest