Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeleztem Gadgetwraps felé, hogy nem érkeztek meg a fóliáim.
Még aznap rám írt egy Nick nevű fazon, hogy ha lehetséges, adjak meg egy alternatív címet, ha egyébként biztosan jól adtam meg a saját címemet. Ez volt 5 napja.
Aznap visszaírtam, hogy végülis a városnevet lehet elírták (megírta azt is, hogy a nyílvántartásukba hogy került be a címem), legalábbis a kezdőbetűje az utcanév és szám után szerepel, alatt pedig új sorban a városnév az első betű nélkül. Lehet ez miatt nem jött meg a csomag.Erre a levélre már nem jött válasz. Három napja írtam nekik egy alternatív címet is, de arra sem jött semmi visszajelzés sem.
Azért kérdem ezeket, hogy akiknek innen volt már ugyanilyen témájú levelezésük, nektek visszaírtak-e vagy nem.
Picit fura, hogy semmi visszajelzés, de persze ha közben a háttérben már intézkedtek és legkésőbb jövőhéten befut a csomagom, akkor végülis semmi szavam sem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Apple Watch 9 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4263
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest