- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gabócza #7529 üzenetére
Én is használtam amazfit pace és stratos órát is
. A kijelző mindkét esetben tök jó, a stratos még jól is néz ki. Kb 7 nap üzemidő. Sajnos mindkettő esetén, ha nem kapcsolódott az óra a telefonhoz, a note 8 esetén wifi hiba lett a következmény, mert a BTLE az alaplapon a wifi antennát használja és az amazfit app radikális 5mp bt keresése miatt nem lehetett wifin netezni a telefonnal, csak ha az óra csatlakoztatva volt, vagy a bt ki volt kapcsolva. Nekem a PTR a mai napig megvan. Most van mellé kettő másik. Az egyik a withings hr sport, ami 1 db kis amoled kijelző egy analóg órán, és pont annyit tud kiírni, amennyi nekem kell, kb 24 napot bír egy töltéssel . A másik egy garmin instinct, ami meg mindent (is) tud. Ez is transzfektiv, mindig leolvasható kijelzős, g-shock forma, 100M vízálló, és az első okos órám, ami pontosan mér pulzust es lépés számot. 6 napja megy jelenleg és 1 csík ment le az 5bol. -
-
-
-
doongoo
addikt
válasz
Gabócza #2116 üzenetére
Szép kis készlet a a ClockWork Synergy-től Ott vannak az újonnani árak is a linken. A fém így ránézésre eredetinek tűnik. Az átbújtatós-pöckös szilikonnal még nem találkoztam, a csatos szilikonnal meg az lehet a gond, hogy az is méretre van vágva és így kicsi lehet a kezedre (a kép alapján azonos hosszra van beállítva, mint a fémszíj hossza.
-
doongoo
addikt
válasz
Gabócza #2110 üzenetére
Használt óraszíjak (mégha alig használt is) elég szűkös (hacsak nem prémium órák egyedi szíjairól beszélünk). Szerintem nem éri meg a fáradságot sem vesződni az eladással. Neten nézz utána az áraknak.
Fém szíjhoz külön szemeket találni nem egyszerű. Gyári szíjhoz esetleg a german-pebblers fórumban találhatsz szemeket, mintha anno ott futottam volna bele ezzel foglalkozó topicba.
Az eredeti pebble steel fémszíj az már maga is "utángyártott kínai", az egész óra az (ott gyártják). A hivatalos weboldalon megnézheted, hogyan néz ki, de csak az ún. prémium stainlessen van pebble felirat (ha jól emlékszem azon ami az órával jött azon sem volt márkejelzés). Nem prémium óra, ha passzol hozzá a szíj, akkor mindegy, hogy eredeti, vagy utángyártott (a csatlakozása a lényeg), nem lesz különbség a minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest