- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B.F.G.
senior tag
Megjött az új csere óra, és azt kell mondjam, nagyon elégedett vagyok a garis ügyintézéssel!
Emelem kalapom. Még a szíjat cserélem át, mert bőrszíjjal érkezett és nekem fémszíjjal jobban tetszik és le felvétel is kényelmesebb.Egy kérdésem még lenne, ilyenkor újraindul a gari? attól a naptól kezdve amikor átvettem a csere órát?
Azt tudom, hogy a telefonnál nem (Z3C van), de itt?
-
-
B.F.G.
senior tag
Köszönöm a segítséget!
Először a order@getpebble.com -ra írtam és onnan is válaszoltak, hogy mi kell a garihoz, aztán amit kértek erről az e-mail címről továbbítottam a supportos e-mail címre is és jött is a megerősítés, hogy küldik az új órát!
Küldtek egy e-mailt mintha rendeltem volna egy órát csak 0 -ás Zéró összeggel. 3-5 munkanapon belül érkezik az új óra ha meglesz a tracking number azt is küldik. Ezt nevezem garis ügyintézésnek, korekt gyors és smooth!Valaki kérdezte itt a fórumon, hogy lehet-e ilyenkor másik típust kérni, nos erre is rákérdeztem most az ügyintézés közben, de teljesen figyelmen kívül hagyták.... a kérdést nem válaszoltak rá, azontú, hogy küldik az új órát.
Köszi a segítséget
-
-
oszy
veterán
-
-
-
-
-
Laca1212
őstag
Sok ilyen időjárásos WF-t kipróbáltam.
Egyik, hogy szarul mutatják a hőmérsékletet, lokációdat..ha épp mutatják. Másik meg, hogy ritkán találják meg a forrást és azt csinálják amit írtál Te is.
Harmadik, hogy iszonyat meríti Pebblet és a telefont is.Feladtam..marad egy sima analóg órás, BT kapcsolatot , dátumot és töltöttséget jelző WF.
-
doongoo
addikt
nem ismerem a watchfacet, de a beállításaiban állítható esetleg, hogy melyik szolgáltatótól szerezze be az adatokat? Esetleg nem Openweathermap.org-ról próbálkozik, mert az 2015. okt 15 óta nem megy, csak ha a fejlesztők regisztrálják magukat egy ID-val és ezt beépítik a watchface-be.
-
B.F.G.
senior tag
Közben rájöttem.
Működik a Pebble Notifier, csak az volt a gond, hogy be volt állítva a pebblel-en hogy ha a telefonon nézem az értesítéseket akkor ne küldje át az órára és a Viber felébresztette a kijelzőt ezért nem küldte át a viberes értesítéseket a többit meg igen... sms hívásokat, de most az egyéb értesítések küldésénél alapból beállítottam, hogy küldje át a Viberes értesítéseket, most épp teszt van.
Erre tudtok esetleg ingyenes programot:
[link]
Olyat ami ugyanezt tudja, csak nem fizetős vagy legalább megközelítőleg ugyanezt? -
"Vegyél egyet ne tökölj, ez az az óra amit keresel! (Obi-Wan Kenobi)"
Köszönöm a kedvcsinálót, nagyra értékelem!
Valóban sok előnye van, a hátránya meg csak talán annyi, hogy időnként töltögetni kell. Én meg igyekszem egyszerűvé tenni az életem, a korábbi órámat felvettem amikor megvettem, és nagyjából csak akkor vettem le, amikor megpusztult.
A korábbi jelentős magaslatokba hágó, krónikus kütyübuziságomat is próbálom megzabolázni.Szóval venni fogok egy ilyet, vagy nem. És ez biztos.
-
TOZ
addikt
A gyári watchfaceket lehet ám "törölni".
A trükk:
Gyári fw alatt felraksz legalább egy nem gyári WF-et. Aztán a pebblebits.com segitsegevel generalsz egy olyan FW-t (akár magyarítottat is), amiből kiveszed a gyári faceket, aztán azt rányomod a telefonra. Nekem csak a Heavy van fent és így a felső/alsó gombokat nyomva nem vált WF-et, hiszen nincs több az órán.Fontos! Mindenképpen legyen egy nem gyári WF a telepítve, különben recovery mode-be kerülsz. Nem para az sem, mert akkor újra húzza magán a gyári fw-t.
A magyarítással könnyen lehet, hogy a Text Watch is magyarra vált (de ezt nem próbáltam soha), nyilván akkor azt nem kell kivenni a fw főzés során.
-
oris
aktív tag
Milyen üzemidőt produkál (és milyen alkalmazásokat használsz)?
Nálam gmail, céges mail, messenger, viber, sms, Google Keep értesítések jönnek, alvásnál Morpheuz figyel (de a Gentle Wake is fenn van), telefonálást a Dialer for Pebble könnyíti meg. Battery+ fut az ACTIVITY-nél a háttérben (ha már beáll az óra, akkor átváltom UpTempo-ra, ami most is fenn van de nem logol a Battery+ miatt). Timer+ is visszaszámlál napi egy-két alkalommal .
Az első töltést két nap alatt kivégeztem (de ez ugye érthető
), a második alkalommal öt és fél nap sikeredett. Ja, az enyém is PTS.
-
-
sajo13
senior tag
Ezek szerint változnak az idők, amikor én rendeltem(tavaly) akkor még mindkét szíjat tartalmazta a doboz.
A Pebble Steel sajnos nem szabványos tokkal rendelkezik, így csak speciális(hozzá való) szíj tehető rá.
De van egy átalakító, amivel aztán bármilyen szíjat rátehetsz: -
oris
aktív tag
Ha a "szabványos" szó jelentését keresed, akkor megpróbálom elmondani. Akkor mondjuk, hogy az óraszíj szabványos (vagy általános, univerzális), ha az órához csatlakozó része egyenes, nincsen benne kiugrás vagy bevágás. A szíj órához csatlakozó szélességét határozzuk meg mm-ben, ebből szinte tetszőleges szélességűt lehet kapni. Ha megnézed az általad is linkelt Pebble Steel karcsatoknak az óra felőli részét, azokon "kiugrás" van, hogy így illeszkedjenek a Steel egyedi kialakítású tokjához. Hasonló egyedi kialakítású pl. a Swatch órák csatlakozó oldala is, kimondottan azért, hogy ne lehessen rájuk általános szíjat feltenni.
-
Lehet jobban járnánk, ha bedobnád ide azokat a linkeket, mert akik laikusabbak, azok pl simán benézhetik és nem nézik névnél esetleg a "Time" szót, ami annyit tesz csupán, hogy totál más órához való a cucc.
Persze ezt most nem azért, mert hogy azt gondolnám, hogy biztosan nem tudod, csak amolyan figyelem felkeltésnek írom.Ha igazán minőségi szíjat akarsz, akkor valahonnan valami ilyesmi Truffol félét vadásznék.
De ha olcsóbban kell, akkor különféle külföldi webáruházakon (aliexpress.com, banggood.com, eBay) "Pebble steel metal band/strap" címszavakkal is lehet esetleg indítani kereséseket. -
sajo13
senior tag
Honnan rendelted? Mert ha a hivatalos oldalról, akkor jár hozzá bőrszíj és fémszíj is, és egy kis csavarhúzó, amivel cserélni tudod őket.
Amúgy a meg töltéssel nem nagyon kell törődni, 1 hétig simán bírja, én pl. vasárnap este töltöm mindig.Két dolog tudja igazán szívni az aksit:
- pörgő-forgó, csilli-villi animációs számlap vagy a másodperc mutatós számlapok legtöbbje
- háttérvilágításCélszerű az automata háttérvilágítást kikapcsolni, ami rázásra bekapcsol, mert nekem pl. kézmosáskor is mindig bekapcsolt(az én hibám, nem tudok statikusan kezet mosni), meg ha úgy lendíted, forgatod sokat a kezed, akkor is. Azért is felesleges az auto háttérvilágítás, mert ha sötétben megnyomod valamelyik gombot, úgyis bekapcsol és le tudod olvasni mennyi az idő. Nappal meg amúgy is mindig látható a számlap.
-
Maradék kérdésekre reagálva:
Nincs külön topik neki jól látod, ez az összesített van csak, de mivel egyébként sem pörög itt annyira az élet, felesleges is volna külön topik neki. Szóval ide jöhet minden.
Első használatba vételkor ugyanarra kell figyelni, mint telefonoknál. Szóval megkapod, feltöd, akármikor leveszed töltőről és használod.
Mivel ezt úgy sem naponta fogod tölteni (ha nem olyan számlapot használsz, ami másodpercet is jelez, 1 hétig is bírhatja), itt végképp nem kell az akksival foglalkozni, nem fogod tudni elnyűni.Akksikat úgy sem tudod rendszertelenül tölteni, elvileg pont azt szeretik, ha nem sokat töltesz rajtuk egyszerre, hanem egyszerre mondjuk kevesebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest