Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
doongoo #7445 üzenetére
Pár hónapja diskuráltunk erről az Okosóra topikban, és valaki mondta, akinek Pebble-je volt és Ticwatch-ra váltott, hogy bizony szenved vele, mert bőven nincs olyan stabil szoftveresen, mint a Pebble.
Ráadásul a bluetooth is a Pebble-ben az egyik legjobb, úgyhogy funkcionálisan még mindig
a legjobbak közt van. Szóval nehéz a váltás. Ezért is CSAK a legjobb-ban (bocsánat...) gondolkodom, ami szerintem a Samsung. Talán a Tizen nem túl jó, de ha az alapok jól működnek (mégha progi nics is sok rá) és hardveresen is eléri a Pebble színvonalát, akkor megéri a kb. 100 e Ft-ot.
Vagy használtan a felét.(jövőre...)
-
-
-
nyisziati
veterán
válasz
doongoo #7233 üzenetére
+ Williamgrant :
A szolgáltatások már csak ilyenek. Ahogy egy kocsira is kiadsz havi tízezreket (ha használod is). Miközben egy BKV bérlet csak egy tizes. Kinek mi éri meg, mik az igényei.
Egyébként amcsi szemmel ez nem sok pénz, nyilván abból indultak ki. De még szerintem is elviselhető. -
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
doongoo #6550 üzenetére
Én mindig mobilról vagyok, nincs most asztali gépem
Itt van lelkesítve. -
-
-
-
válasz
doongoo #6133 üzenetére
Én ez alapján lementettem a kedvenc szamlapjaim. Némelyik zip tömörítve, némelyik meg .pbv fileként jött le a download mappaba. Az még mindig nem egyértelmű, hogy tudom ezeket megnyitni majd a Pebble appban, ha már nem működik majd a szerver?
Próbáltam megkeresni a telefonomon a Pebble app mappáját, nem találtam. Ha azt lementem a jelenlegi állapotban és későbbiekben majd felül írom a Pebble appot, az járható út?
-
válasz
doongoo #6116 üzenetére
Nekem teljesen megfelel, hogy masnaponta reggel 15 percet vezetéken van. A gear S3 is két napot bír, de majd 2 órát tölt. 25 perc egy reggeli kávé. Belefér.
#Viktor0610: kár... Kénytelen leszek megjegyezni, hogy melyik melyik. Az appból amúgy hogy lehet törölni már nem használt órát?
-
xhege
veterán
válasz
doongoo #6091 üzenetére
A HR szenzor nem lényeges (szerintem ezen a csuklón mérős cuccok nem megbízhatóak, amikor ez számított nekem, akkor mellkasi jeladós órával sportoltam). A kijelző már érdekesebb kérdés. A színes kijelző jól hangzik, de állítólag a kontrasztja nem az igazi. Nem tudom ez mennyire látványos vagy zavaró. Egyébként melyikre lehet elérni több watchfacet vagy alkalmazást?
-
hatpersze
tag
válasz
doongoo #6017 üzenetére
Ha már stabilan tudna 24 órát, az már nekem tökéletes lenne, állandó kijelzéssel (a pebble se tud sokkal többet a n2w wf-el). A (casio) megoldás ráadásul szerintem napfényben is tökéletesen látszik (látszana). Ennyi elég is lenne nekem.
De persze amíg húzza a pebble addig úgyis ezt használom (illetve néha egy geart). -
hatpersze
tag
válasz
doongoo #6011 üzenetére
Igaz már régebben nézegettem, de valami olyasmi rémlik hogy dupla rétegű kijelzővel próbálkoznak. Egy monokróm felső réteg, ez csak az aktuális fontos adatokat jeleníti meg állandó jelleggel, üzemtakarékosan, és a színes kijelző pluszban. Egy hirtelen találat, nem olvastam végig, de a képek alapján látszik (talán) mire gondolok.
Az ezeréves pro trek prt 501-es casiom is hasonló elven működik: -
-
Soltee1
tag
válasz
doongoo #5834 üzenetére
A másodikra gondoltam igen.
De jól értelmezem 5mm vastag??????
Az durva! Ilyesmi van nekem is 3mm de az is vastag nagyon és merevNa ez elég jónak tűnik: https://www.aliexpress.com/item/22mm-TOP-Rubber-Watchband-Super-thin-Silicone-Silver-Stainless-Steel-Fold-Deployment-Buckle-Watch-BANDS-Strap/32323147103.html?spm=2114.search0104.3.113.qFuyjm&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10152_10065_10151_10068_5430020_10304_10307_10137_10060_10155_10154_5370011_10056_10055_10054_10059_100031_10099_5400020_5410011_10103_10102_10052_10053_10142_10107_10050_10051_10325_10171_10326_10084_10083_10080_10082_10081_10110_10111_10112_5390011_10113_10114_5380017_10312_10313_10314_10315_10078_10079_10073_5420011,searchweb201603_5,ppcSwitch_3&btsid=123ce735-c7e3-4bae-a449-810c8bd2f076&algo_expid=a41a0f96-1a72-4272-8aae-4641e1d23339-14&algo_pvid=a41a0f96-1a72-4272-8aae-4641e1d23339
-
-
-
válasz
doongoo #5291 üzenetére
iOS-re nekem feltelepült az app, v.:4.4, watch:4.3... most megint csak a két alap WF van, nem tudtam telepíteni a megszokottakat. Nem látom, hol kell bejelentkezni, de nem is kell talán... Sajna nem volt időm elolvasni az új dolgokat még, majd foglalkozonm vele később... Másnak is ez van iOS-en?
-
-
sszemtelen
őstag
-
sszemtelen
őstag
válasz
doongoo #5142 üzenetére
Az üvegtől "messze" elhelyezkedő LCD mennyire befolyásolja a betekintési szöget? Régebben volt olyan negatív értékelés, hogy a kijelző háttérvilágítása nehezen, csak sokadjára kapcsolódott be, ezen az algoritmuson frissítettek valamit a nagyurak?
Köszi!(#5143) kano:
"Én egy Time Steelen gondolkodom, de annyira ronda szegényemen az a nagy káva és a kicsi kijelző."
Igen.. meg azt a 15k pluszt nem igazán éri meg..(imho) Bár itt is elég vastag a káva..:/(francért kellett visszamondani/letiltani a 2HR rendelésemet..
büdösfitbit.) -
-
-
-
-
-
-
-
-
majdnemkocka
tag
válasz
doongoo #4660 üzenetére
Pebble Classicról váltottam kb két év után. Pár összevissza gondolat az első másfél hét után:
- sokkal jobban eltalált anyaghasználat: az új default szíjat jobban szereti a bőröm (anno a harmadik napon lecseréltem egy "NATO" szíjra), ráaádásul a pulzusmérés miatt az új kb éjjel-nappal rajtam van, a régit napközben kiraktam egy állványra. A GG üveget még nem volt szerencsém tesztelni (a classicot kb a második napon végigkarcoltam egy téglafallal), de lehet, hogy kap majd valami fóliát.
- nem méricskéltem, de vékonyabbnak, majdhogynem kecsesebbnek tűnik, mint a Classic, de ugyanolyan "kocka"
- a pulzusmérő és lépésszámláló nagyjából ugyanazt méri, amit a Mi Band 2-m és amit "kézzel" mérek/számolok. A pulzusmérő mozgás közben és magasabb tartományban lényegesen jobb, mint a Mi Band 2 (nyilván a mellkaspántos szenzorokhoz képest így is pontatlanabb)
- a pulzusmérő dombocska viselés közben egyáltalán nem érződik, de egész napos viselás után azért meglátszik a nyoma
- nekem eddig nem volt Pebble Health, úgyhogy most nagyon tetszik, főleg az automatikus aktivitásfelismerés, DE egy picit zavar, hogy a Pebble alkalmazáson kívül nem lehet máshol-másképpen megnézni, hovatovább exportálni az adatokat (OK, van még a Google Fit)
- vszeg nem a Pebble hibája, de az Endomondo még nem tud mit kezdeni a pulzussal (miközben a Sleep as Android már simán), alighanem lusták átírni az appot.
- általában véve gyorsabbnak érződik az eszköz
- szubjektív, de szebb a csomagolás és adnak hozzá matricát
- a hangfelismerés remek móka, de sajnos csak angolul (nincs módomban rootolni a telefonom)
- másfél hét alatt kétszer töltöttem, de rengeteget baszkuráltam. Normál használatban nem merül gyorsabban, mint a Classic, a pulzusmérő nem eszik annyit, hogy érezhető lenne.
- a rezgések mintha diszkrétebbek lennének, de továbbra is jól érződik (és az ébresztésnél van két mintha, ami konkrétan "zenél")
Hirtelenjében ennyi, kérdezz, ha valami kimaradt. -
noorbertt
őstag
válasz
doongoo #4660 üzenetére
Nincs sok mindent írni róla
idáig kétszer töltöttem, de azok sem voltak teljes töltések.
Lépés számláló csalde nem is lehet elvárni egy órától hogy pontosan mérje a lépéseket, de statisztika alapján látszódik a különbség a munkanapok és szabadnapok között.
Szívverés nem tudom mennyire pontos de kB működik (nincs tapasztalatom más eszközökkel). Anyaghasználat minőségibb és sokkal kényelmesebb mint vala. Előző verziósat nem is bírtam alvasnal viselni, de ezt meg sem érzem.
Ezen kívül minden működik ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest