- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen egyetértünk.
Február óta nem költök cigire és bár nem számolgatok utána, de szerintem amennyit spóroltam vele, átvitt értelemben simán ingyen volt így ez az óra.
Nem baj, kollégák értesítések érkezésénél hagy nyúlkáljanak csak a szűk farmer zsebükbe, aztán hámozzák elő a telefont a csúsztathatós tokjukból (akinek van), kapcsolják be a képernyőt és olvassák csak úgy az értesítést.
Ugyanezt szimplán csak a pontos időnek a megnézésénél is (akinek sima órája sincs). -
-
Simán hihető. A régi Samu Galaxykra (S1, S2) sűrűbben jön ki "unofficial frissítés", mint bármely más készülékre a világon.
A KK azért volt biztos, mert olyat még én is töltöttem fel pár hónappal ezelőtt az egyik céges S1-re. Persze szerintem ez már perverzió kategória, olyan lassú mint a tetű... -
Bevallom, hogy még nem csináltam ilyet (még nincs is Pebble órám), úgyhogy lehet, hogy ostobaságot mondtam.
Csak úgy képzeltem, hogy az eredeti Pebble-nél lehetséges a csuklón való töltögetés, mert nekem ez elvileg szempont lenne: az eddigi (buta, vízálló) óráimat úgy használtam, hogy nem vettem le alváshoz sem. -
TOZ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest