- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
l86544
aktív tag
Valami csak nem jó. Egy fél napig jöttek a viber értesítések a letiltott WebView-al. Aztán egyik pillanatról a másikra nem jött. Engedélyeztem a webview-t, elkezdett jönni az viber értesítés, majd egy pár után megint megállt. Frissítettem eltávolítottam a frissítést mindent kipróbáltam. De csak egy ideig működik aztán nem jön az értesítés. Ilyen hiba a 3.9.0 alatt nem volt.
Csak a viber csinálja, kezdem feladni.
Nincs több ötletem mit csináljak. -
-
Szia!
Minden más egyéb értesítést jelez rendesen amúgy az óra?
Ha nem, lehet néma módban van, amit az óra vissza gombjának hosszú nyomásával tudsz ki-be kapcsolni.Ha nem ez a gond, akkor az Pebble Time app harmadik fülénél, az sms programod értesítései be vannak-e kapcsolva.
Ha ez sem segít, akkor telepítsd még Play-ről az Android Wear alkalmazást, ha nincs még fent (bár erre mondjuk a Pebble Time app is figyelmeztet, hogy érdemes telepíteni) és úgy próbáld majd ki (el sem muszáj indítanod a Wear app-ot, csak legyen telepítve és kész)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest