- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ernesst
aktív tag
válasz
zeon.hu #8044 üzenetére
Szerintem az, hogy töltőre téve mutat "életjelet", anélkül meg nem, sajnos döglött akkumulátorra utal.
(Viszont én az 5 ATM besorolással nem vinném nyugodt szívvel úszni, főleg úgy nem, hogy a korából adódóan a tömítések sem biztos, hogy bírják még a gyárilag meghatározott nyomást.) -
nyisziati
veterán
válasz
zeon.hu #7688 üzenetére
Pebble health és Voice reply képes: PT; PTS; PTR; P2; P2SE; PT2
(összefoglalóból puskáztam).
Én csak SMS-re használom, de találtam olyan appot, amivel jegyzetelni lehet. Nevét ne kérdezd, mert még tavaly, amikor az első Time Steel-emet vettem, akkor ástam be magam a Pebble App Store-ba.Illetve lehet, hogy más app is használja, nagyon halványan rémlik, hogy valamit még láttam ezügyben.
-
válasz
zeon.hu #7296 üzenetére
A a Timestyle nem lenne jo számodra , igaz nem irja ki a helyet , de jelzi az idojaras adatokat.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
zeon.hu #7299 üzenetére
Akkor sajnos nincs tippem.
Még egyet azért belinkelek, hátha, nekem ez is bevált: All That Info -
Ernesst
aktív tag
válasz
zeon.hu #7296 üzenetére
Én az OWM apit be sem állítottam, hagytam, ahogy volt, ott ez szerepel: "default". Az autodetect locationt on helyzetbe állítva szépen frissíti a település nevét is, ha meg gps off-ra teszem, akkor a default location sorba írt város látszik. Mindkét esetben ugyanazt az időjárást jelzi, mint a mobilomon lévő időjárás app (vagy minimális eltéréssel).
-
Ernesst
aktív tag
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
icemad
nagyúr
-
icemad
nagyúr
válasz
zeon.hu #6804 üzenetére
Ha jól értelmezem, akkor a második az SMS-re vonatkozik. De ez csak tipp. Taskert használtam egy ideig, de nem erre. Nem tudom mennyi szabadidőd van, mert a leírás alapján ellehet indulni. De gyanítom nem éri meg a befektetett energiát. Lehet egyszerűbb venni egy második órát.
-
válasz
zeon.hu #6804 üzenetére
Az a második lépés. Így kezdődik a leírás:
"The good news is that you can, if you have an Android smartphone and an iPhone.""A jó hír az, hogy van, ha van egy Androidos okostelefonod és egy iPhoneod."
Az én értelmezésemben a kolléga által leírt a válasz, két droiddal nem megy, két ájfónnal sem.
-
válasz
zeon.hu #6710 üzenetére
Nekem ugyan ez a hiba jelenség az amazfit stratos-on és a PTR-on is, így a hiba a viberben van. Szerintem azért van így, mert ha azt állítod be, hogy bekapcsolt kijelző esetén ne küldje át az üzenetet, akkor viber kikapcsolt kijelző esetén sem megy át, mert amikor érkezik viber üzenet, bekapcsolja a kijelzőt. Lehet a másik alkalmazás eltakarása jogot meg kell vonni a vibertől, vagy az üzenet kijelzése lezárt kijelzőn-t kikapcsolni. Remélem érthető, amit írtam.
-
-
-
axioma
veterán
válasz
zeon.hu #6672 üzenetére
Mostanaban megjonnek. Fene se erti. (Hm, bar tegnap ota meg mar egy masik peldany, a kitort gombu ment tartalekba, mukodik me'g de gondolom a por, pa'ra idovel ugyis tonkretenne.)
Amugy megneztem a ferjem orajat, az oven hajszalnyi gumiszakadasi jel sincs. Sokkal kesobb es amazonos keszletbol lett beszerezve. Nem bannam, ha az en uj (amugy feher, mas gondolom a gumi anyaga is) oram is jobban birna... -
axioma
veterán
válasz
zeon.hu #6670 üzenetére
En tegnap engedtem fel az oreot, ma meg nem jonnek meg az orara. Nem mondom, hogy eddig mind ment, igazabol nem figyeltem, mert a viber az egyetlen amit nem szandekosan de csipogason hagytam (a telefoncsorges mellett), minden mas némítva van. Nálad mi az android verzio? (Huawei P10, ha szamit.)
-
domojko
senior tag
válasz
zeon.hu #6647 üzenetére
Ahogy koncsik kolléga írta, a Quiet Time-ot akartam írni, de pont nem volt rajtam az óra.
Ha jol emlékszem ez a funkció alapbol az back gombra van beállítva.
Akaratod ellenére is aktiválni tudod, ha pont ugy feszül meg az óra a kezeden, hogy hosszan benyomódik a vissza gomb.
Javaslom h kapcsold ki ezt a funkciót a gombról. -
-
válasz
zeon.hu #6565 üzenetére
Nálam 64/35 és én sem értem, hogy ez most mekkora körzet lehet.
Bár ahogy belegondolok, hogy akinek Pebble-je van és ráadásul fent is van neki az app, akkor az már úgy kellően kis valószínűség, hogy akár az egész világra is értendő legyen a kijelzése.
Úgy lenne a jó, ha minden Pebble tulajdonost kijelezne, de hát az nem megoldható persze, így viszont én is kevésbé látom az app létjogosultságát. -
-
-
czandor
csendes tag
-
válasz
zeon.hu #6371 üzenetére
Én naponta nézem az amazont a pebble miatt és a gearbestet az amazfit miatt. Írjak, ha valahol valamelyik jó áron van? 1. éjszaka pl. az amazfit pár órát éjszaka 89$ volt 114$ helyett, vettem is gyorsan egyet. Az amazonon a PS és a PT néha nagyon jó áron van és ugye két éven belül hiba esetén visszaveszik.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
zeon.hu #6248 üzenetére
Elvileg a Notification Center for Pebble tud ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest