- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
nyisziati
veterán
Esetleg próbálj segítséget kérni a mélyvíz topikban. Igaz, ez telefonos, de hátha ért hozzá valaki. Vagy próbáld meg a Rebble fejlesztőket.
-
axioma
veterán
Maxra toltve probalkozol? Nekem volt hogy hasonlot csinalt es a letoltes utan azert nem kezdte el a frissitest, mert vigyazott sajat magara, ne epp iras kozben alljon meg.
Mondjuk jo kerdes, az akkut hogy erintette a hosszabb allas. Allitolag 70%-on szeretik a teli almot, en most ugy raktam el az enyemet aminek csak a gombjainak kulseje nincs meg (p2 de ebbol a szempontbol mind1). -
nyisziati
veterán
Igen, nekem is volt egy kínaim (No.1 G5), de az valami förmedvény volt. Maga a ház persze nem nézett ki rosszul, sőt, zafírüveg volt az elején, úgyhogy nem karcolódott, de a szoftver az valami szétgányolt szörnyeteg volt. Párosodni alig akart, zabálta az áramot, délben (!) már tölteni kellett, pedig nem is volt always-on... Nem sorolom, vissza lehet olvasni az okosóra topikban.
Ez ahhoz képest egy szenzációs készülék.
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
-
kano
nagyúr
A rajta lévő bőrápoló miatt tényleg nagyon maszatol.
Vagy utána le kell törölni egy tiszta ruhával.
Mi pl. a Rossmanosat szoktuk használni, mert elég nedves is és nagy is a mérete 1-1 kendőnek (4-es pakk szokott lenni egy ezres). A Pennys szokott lenni a legolcsóbb, de az viszonylag kicsi méretű. -
-
bendess7891
csendes tag
Szia,
Közvetlenül gyors gombhoz rendelni, szerintem csak a beépített opciókat, plusz a telepített appok indítását lehet.
Két lehetőséget gondolok megoldhatónak:-Keress olyan appot a pebble store-ban ami pont annyit csinál amit szeretnél, telefon csörgetés, riasztás küldés, és rendeld őket hozzá gyors gombhoz. (settings/quick launch) Ez az egyszerű, ha találsz megfelelő appot.
-Nézz utána a Tasker / Pebble Tasker kombónak. Az egyikük egy automatizáló amivel "triggerre/akcióra" bármit végre tud hajtani a telefon, azt is amiket te szeretnél. A másik pedig egy órára telepíthető app ami ezeket az "akciókat" tudja elindítani. Ezzel összehozható ez a funkcionalitás, igaz annyi megkötéssel, hogy egy hosszan nyomott gombra bejön a Pebble Tasker és abban egy hármas listából a megfelelő gomb megnyomásával indul a kívánt "akció".
-
-
-
majdnemkocka
tag
Hivatalosan annyit közölt a Fitbit, hogy az év végéig biztosan üzemeltetik az összes szervert, addig pedig igyekeznek az órák "felhő-függőségét" csökkenteni. Az alkalmazásboltról hallgatnak, egyes tippek szerint azért, mert ősszelők is be akarnak mutatni valami hasonlót (gondolom valami új termékhez, nem a Blaze-hez). Maga az áruház nem tűnik rettenetesen erőforrás-igényesnek, alighanem kb bármin elfut, így a fenntartása inkább elvi kérdés, mint gyakorlati.
Ha netán mégis a leállítás mellett döntene a Fitbit, a lelkes közösség vszeg a bejelentést követő három nap alatt lefejlesztené az utódját. -
doongoo
addikt
Kinézetre nekem is bejön teljesen még a PTS színes kijelzője nélkül is, viszont a testreszabhatóság és a megfelelő működés messze elmarad attól. Példák (androidos verzióról beszélek):
- van a storeban kb. 50 watchface (nekem mondjuk elég is lenne, mert vannak nagyon szépek közte, pl. Panerai, Rolex, Omega, Tag Heuer, Fortis, stb.)
- ezekben különféle mennyiségű stream (widget talán a jó megfelelője a telefonon), amiknek frissülnie kéne folyamatosan (pl. időjárás, események, stb.)
- DE: saját tapasztalatból alig találok olyat, ami a gyakorlatban is frissül (lépésszámláló, kalóriaégető, megtett táv, dátum, akkumulátor, telefonos akku). Az időjárás pl. a beállításkor lehúzza az aktuális adatokat (egy fixen beállított helyre, de a helyet nem frissíti pl. telefon GPS alapján, ha mozgok), de később nem frissül, így értelmetlen. Az eseményeket nem tudtam életre kelteni egyáltalán, bármilyen naptár alkalmazást is töltök le a telefonra (onnan kéne az órának vennie az adatokat)
- alkalmazások: jó része értelmetlen a számomra (pl. román vizek hőmérséklete, Chuck Norris viccek, stb.), ami meg jó lenne (pl. agenda) az nem működik. Legalább az ébresztő, a stopper, a visszaszámláló és a zenelejátszó vezérlés ill. az óra beállítás (igen, ez is egy külön alkalmazásként tölthető le) működik.
- értesítések kezelése: sms, email, időkép riasztás megy, de pl. játék és egyéb értesítések nem (hiába vannak engedélyezve). A PTS-en nem győztem kikapcsolni minden felesleget, itt meg alig jön pár értesítés az órára (igaz, azok legalább tényleg értelmesek)Épp elkezdtem írni egy szép kis összefoglaló levelet a supportnak a problémáimról, kíváncsi leszek a válaszukra (egy korábban elküldött requestemre már reagáltak 8 órán belül, de ez most egy kicsit több téma lesz).
Röviden: ez tényleg a saját koncepciójuknak megfelelően watch first és csak aztán okos (már amennyire)
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Kerékpársportok
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- Trollok komolyan
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest