Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz
imrus72 #2453 üzenetére
Először is jelentkezni kell a béta programba.
Ha elfogadták a jelentkezésed akkor kapsz majd egy linket. Arról a linkről telepíted a PebbleTime progit telóra.
Amikor a progi lefrissíti magát a 3.8.0-rcX-re (most éppen X=5) akkor mehet a buli az alábbiak szerint.
A régi progival nincs dolgod. Ha akarod maradhat én leszedtem, biztos ami biztos. BT eszközök között törlöd az órát. Az órán törlöd a telót.(settings->BT). Elindítod a 3.8.0-rcX-et. Rögtön megkérdi milyen órád van. Kiválasztod. Frissíted. Beállítod a nyelvezetet, pontosabban nem piszkálod, az alap US-t választod. Bejelentkezel a Pebble fiókodba az alkalmazáson belül. Örülsz a szép új SW-nek. Mivel minden korábbi APP és WtchFc elérhető lesz az új progiban ezért a korábbi beállítások is. Például nekem még az is megjegyezte, hogy mik voltak a gombokhoz dedikált programok...
Lehet nem teljesen pontos a leírás, de ha elakadnál segítünk. -
tothferenc
aktív tag
válasz
imrus72 #2416 üzenetére
2 mail? mi a második, azon kívül, hogy jeleztem a problémát? egyébként, nem lehet, hogy szoftveres gond -is- lehet? teljesen le is merítettem, tőltőre dugtam, a akku jel, és a pebble felirat nem csíkos.... amint bekapcsolt, az lett... kicsit megnyomkodtam a menüt, most minden frankó, aztán egyik pillanatról a másikra olvashatatlan a kijelző...
-
tothferenc
aktív tag
-
válasz
imrus72 #2338 üzenetére
Szia!
Nekem ugyan sima Pebble-m sosem volt, hanem egyből egy Pebble Steel-el kezdtem a pályafutást, szóval összehasonlítási alapom nincs.
Az én Steel-em szolíd hang kíséretében rezeg, ami szerintem normális is. Persze asztalra rakva oldalra fektetve, olyankor kis traktor módjára rezeg.---------------------------------
@kisspepe: Ahogy a többiek mondják, ezt BT kapcsolat jelzést watchface-ek tudják.
Ez az az egyedüli pont amúgy, ahol nem tetszik a Pebble szoftver, ugyanis nekem ne az aktuális watchface-en múljon, hogy éppenséggel tudom-e használni az óra adott funkcióját vagy nem.Sokkal jobban örülnék, ha globálisan lehetne csak állítani, hogy jelezzen-e az óra BT kapcsolat szakadáskor vagy ne.
Ezt annak idején szerintem nem gondolták teljesen át. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Router gondok
- Elektromos autók - motorok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest