-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
bandee0817 #7198 üzenetére
Szia!
Ez attól függ milyen heyligényű játékot akarsz,ha 3 100mb játékot felraksz nem lesz probléma,azért az a 1,2mb nem sok,de nem is kevés. Nekem 3 játék van fent(kb 40mb/játék)+a képeket,zenét,filmet a memkarira rakom. Nekem egy 8gb van benne,full egyszerű és minden ok(max ha xarakszik restart és ok). Asszonynak vsttünk egy samu tab3 lite verziót(34e) és tegnap agyvérzést kaptam mire az appokat le tudtam frissíteni playből(491 hibakód a 2-im restart után működött). Egyik sem tökéletes,max mondjuk felsőbb kategóriában,de mondjuk egyik ismerősöm most vett Sony Z2 tabot 160e forintért! Nem ér annyit!
-
philips20
aktív tag
válasz
Simán mennek rajta a játékok, 2 gb ra a keveset foglaló játékokbol felmegy pár.
-
VMatteo
őstag
válasz
2 gigára nem tettem nagy játékokat mert egyszerűen nincs hová
Nem játszós tablet ez, de sztem moddolva menne, esetleg a mélyvízbe ússz át, és kérdett rá
-
philips20
aktív tag
válasz
bandee0817 #7196 üzenetére
Arra a 2 gb ra megy minden, nincs külön tárhely.
-
VMatteo
őstag
válasz
bandee0817 #7196 üzenetére
igen. Elvileg nehéz téglát varázsolni belőle, max ha nem jó, visszateszed a gyári rendszert és azzal lehet garizni. (hűű mit fogok én ezért kapni)
-
VMatteo
őstag
válasz
bandee0817 #7194 üzenetére
szerintem, ha V3 script-el felhúzod a belső tárhelyet 4,9-5,5gigára, ahová ugye elvileg a játékok is települhetnek, ezzel rootolod is egyben sztem felmennek a játékok. Elvileg érkezik rá 1-2 héten belül valami frissítés, ami szintén garanciálisan növeli a memóriát. Ha tudsz, sztem 15ért vegyél egyet, ha nem válna be, ilyen áron el is tudod adni. Bár akkor ugye oda a meglepetés. Nemtudom, biztosítsd be magad egy nagy csokorral is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged