- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
válasz
ottoarc #7783 üzenetére
Én ilyet rendeltem, ebbe kényelmesen belefér a gyárival megegyező Teclast tokkal is:
ebay.com/itm/290980059283 -
fater01
tag
válasz
ottoarc #5852 üzenetére
Keresd meg a belső tárhelyen a clockwokmod mappát egy normális file-kezelővel. (es file explorer, root explorer, aminek meg van adva a root jog. File kezelő beállítások/root checking pipa be. Utána Su-val engedélyez). Valaki említette, hogy az app/data mappában van. A clockvorkmod/backup mappán belül van egy dátummal ellátott mappa. Na abban van a mentés, A tulajdonságok menüpont alatt 600-700 MB körül kell mutatnia. Meg kell annak lenni, nem tűnhetett el. A file explorerben pipa legyen a rejtett file-ok mutatásánál is.Majdnem elfelejtettem. Az egész backup mappát töröld és utána a cwm recoval csinálj egy mentést az sd kártyára.
-
fater01
tag
válasz
ottoarc #5790 üzenetére
A szintaktikai elemzés hiba általában a: sérült apk v. kompatibilitási probléma üzenet. Próbáld meg másik forrásból beszerezni az apk-t és újra telepíteni. Ha minden külső alkalmazással ezt csinálja, akkor gáz van újra kell rakni a gyári ROM-ot. De az hiszem van itt az oldalon ilyen.
-
Frigetrus
aktív tag
válasz
ottoarc #4591 üzenetére
A recsegés nálam is fennáll, és összesen 3 ilyen készülékben próbáltam. De megnyugtatlak, Vega tabletben is így van, és a Sony Ericsson Xperia Prom-nál is van recsegés és zúgás. Nem a zene nyomja el,előtte, és utána szokása egyet reccsennie. Nem hinném hogy gond lenne.
-
easy...rider
őstag
válasz
ottoarc #1421 üzenetére
Ismerősök kérdeztek hogy milyen tabot vagyenek olcsóért és ezt ajánlottam nekik. 21000 (20990) Ft volt Clubcarddal. Neked is ennyi volt?
Garrit nem tudom mennyit adtak nekik, holnap hátha kiderül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest