-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
Ezek szerint érdemes úgy csinálni, hogy ha a hardreset bill. kombóra nem jön be a bootloader, akkor vagy megtanulok frissítés nélkül együtt élni a készülékkel, vagy visszaviszem és kicseréltetem. (ezt csak azért kérdezem, mert online házhozszállítással rendeltem meg a tabot.)
Amúgy a frissítés miben hozott változást/újítást a készüléken.
Tehát ha netán úgy döntök, hogy nem frissítek mert nem jött be a bootloader menü, akkor miben szenvednék hiányt? -
csubuka
addikt
Nagyon kis holtjátéka azért van a hangerőgomboknak...
Ha elfelejtettem áfa.s számlát kérni és eredeti akármilyen garipapírt adtak nem a teszkósat azt már sehogy sem tudom korrigálni? Vagy kérjem vissza a pénzem az egyik áruházban és vigyem vissza a kütyüt? és vegyek másikat?
-
Örni
senior tag
Haver vett ma egy ilyen tabot. Otthon teszteltük, minden szépen ment. Aztán kipróbáltunk egy sd kártyát, de nem ismerte fel. Nosza vissza a Tescoba. Hölgy hoz egy cserét, nem ismeri fel a kártyát. Hoz egy másikat, az se ismeri fel a kártyát. Aztán leültünk egy padra, hogy mitévők legyünk, végül megpróbáltuk kissé ferdén berakni a kártyát, hogy jobban az érintkezők felé álljon és onnantól kezdve felismerte.
Másnak volt ilyen problémája? Azért 3-ból 3 problémás volt ilyen szempontból, az gázos. -
Scoobyka
addikt
Egyenlore meg nem szuletett vegleges dontes,ami tobszor elhangzott,hogy barki aki 29.990ert vette annak ingyen cserelik az uj tipusra fuggetlenul attol miert viszed vissza.
Egyetlen kitetel van,ne legyen fizikai serules a kijelzon. (Karcos kijelzoset nem cserelnek,sem ha horpadt a haz) erre mindenkepp figyelj!
phernadi:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged