- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarabeus
aktív tag
Így van, az lesz az, egy betű és 18 szám. Egyátalán nem gond, én is második tulajként rendeltem garis szolgáltatást, csak ilyenkor chaten kell felvenni a Repair ticketet és megadni az adatokat, ennyivel bonyolultabb, mintha az eredeti tulaj intézné a fiókjából.
@CptAdamica: Nincs mit! Én is gondolkozom még mindig, ugyanis áramforrásom szinte mindig van, Power bankom is kettő, naponta 1x elég töltenem, ha este megyek buli akkor még rátöltök, de ilyen gyorstöltéssel azt a félórát amíg bele megy egy félnapnyi energia kibírom. Viszont nekem a gari pont kálváriás volt, és valamit elkevertek a telón és 7 munkanap helyett lett 14, emiatt bennem van a félsz, nehogy hasonló legyen. Holott mindenki másnak a standard 7-10 nap között van, azért is "promozóm" amúgy a garit, meg végülis nekem is jó munkát végeztek és az ütődés se számított (Samsungnál pl. ezért márt szóltak volna szvsz, ott is gariztattam és ott morcosabbak ezekre).
enginev3.0: a gyári fóliától jobb elől soha nem lesz, a ClearPlexet néztem már haverom Samsung S9-én, jóval másmilyenebb a tapintása mint a gyári fóliának. A Sandstone tok viszont szerintem nem vastagít sokat rajta, nekem gyakran van munkakörülmények közt a teló (por, főzés, hasonlók) így jobban lemerem tenni az asztalokra.
De ha már tokoknál járunk, használ valaki gyári Carbon Bumper Case-t? Gondolkodom, hogy rendelek még egy ilyet a telóra, ugyanis a Sandstone alul-felül illetve a gomboknál nem véd, csak félek, hogy az már tényleg sokat vastagítana rajta.
-
Scarabeus
aktív tag
Egy order number mindenképpen jó lett volna ami a számlán rajta van, de ha jófej az akitől vetted, leírja neked. Azt megadni tényleg elég, képpel / fizikai formátumban nem szükséges bizonyítani a számlát. Chaten mondod, hogy ez az order number, megadod a telód IMEI-ét, az összes saját adatodat ami ahhoz kell, hogy feltudják venni a házadnál, leírod részletesen mi a hibád alkatrészenként és ennyi.
Order number nélkül viszont eléggé meg vagy lőve, nem tudom akkor hogyan lehet bizonyítani, hogy a teló valóban a Oneplus hivatalos oldaláról lett rendelve. A saját fiókodból talán sokkal könnyebb lenne, dedikált felület van amit végig lehet vinni és nem kell chaten egy pici kínaival (van, hogy nem igazán tudnak angolul és nehézkes lehet) ezt így leboltolni.
Ja külön beregisztrálni tudtommal nem lehet, az account amivel rendelve lett a teló ahhoz örökre hozzá lesz kötve, migrálni szerintem nem igazán lehet. Chat lehet megtudja oldani, de ahhoz kell a régi tulaj mindenképpen, és neki kell kérnie a migrációt az új accountba. Kérdés ezt megcsinálják-e.7-10 Munkanap alatt végigmegy a folyamat, UPS viszi-hozza, Akksira is 2 év gari vonatkozik, kijelző ha be van égve egyből cserélik újra, ha fizikailag le van verve a telefon teteje vagy az alja (persze emberi keretek között, pl. 1-2 kisebb horzsolás) illetve karcos a hátlap nem számít. Gondolom betört kijelzőt azért nem fognak gariban cserélni, de alapvetően a support ezen része csillagos 5-ös!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Konteó topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged