- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
válasz
#40047616 #8013 üzenetére
Tudom, ott sok sírás, de hova (s)írjanak? Lehetne jobban is kezelni vagy kommunikálni a hibákat. Ha bejelentesz "szabályosan" egy hibát, kapsz egy általános választ vagy logot kérnek maximum, és csak egy-két hónap múlva a changelog vagy a tapasztalat ad valójában választ, hogy foglalkoztak-e a kérdéssel.
A tömeges visszajelzés, azért legalább mindig nyomást is gyakorol (egy bizonyos határig persze, mert átmehet ignorálásba).
Akksit mindig emítik, de most a szokásnál is többet. Sokkal többet... (Ja és nekem is melegszik, de nem játszom, így nem is érdekel ez a része).
HR-tel az a baj, hogy erre nem kérhetik az összes létező embert. Piszok sok apró beállítás tud lenni, ezért én is utálom. Recovery cache törlésnél nem szívesen megyek "messzebbre", de már az is overkill a felhasználók 95%-a számára.
Pl. nekem agyamra ment - főleg mikor leesett, akksi csere miatti két hónappal ezelőtti kényszer hard reset kapcsán, hogy mindig felfele húztam a hívásfogadásnál a gombot. Csak ugye alapértelmezés szerint a két gomb meg van cserélve, én viszont a kezdetek óta megfordítottam őket. Nem értettem, miért teszik le, amikor felveszem.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
#40047616 #8013 üzenetére
Dettó sajnos az op fórum ebből a szempontból haszontalan.Az indiaiaknak mindig van valami bajuk.
Melegedést 2 év alatt egyszer sem tapasztaltam.
tény hogy vannak hibák de mikor haverom mi 10t proja jan sec patch-el jött neki és nem talál új updatet miközben op fórumon keresztre feszítik a fejlesztőket hogy mi az hogy csak májusi patch elérhető.
most jött a hír maga az op vezére írta fórumra
I’m confident that this change will be positive for our community and our users. With this deeper integration with OPPO, we will have more resources at hand to create even better products for you. It will also allow us to be more efficient, for example, bringing faster and more stable software updates for OnePlus users. -
mrszitya
senior tag
válasz
#40047616 #8000 üzenetére
Rengeteg a visszajelzés a OnePlus 7 topicjában az akksi merülésről az új Droiddal. Váltig állítva próbálják egy páran ugyan védeni valamiért hogy nincs gond náluk ilyen tekintetben, de tényleg túl sokan írják és tapasztalják a csökkenést. Magam is, régen egy teljes napig elvoltam vele, az új akksi dacára most kétszer kell hogy töltsem több esetben.
Miután régen is, ma is szoktam diagnosztizálni az akksi SOT üzemidőt, így számszerűen, konkétan látom a változást. Legjobb esetben, 7 órát tudtam kisajtolni belőle a napokban, de 10 - legalább 50%-os - merülési ciklusból számolva 5,83 óra a SOT átlag.
2 éve még 9,4 óra volt nekem. Ez nagyon gáz - hangsúlyozom ismét, új akksival. Vagy az új akksi ennyire vacak (elviekben ugye ez nem lehet), vagy a szoftver. Mindegy miért, a Google (Play) rendszerfolyamatai miatt, vagy másért, de akkor is gáz.
(A legutolsó 10-es se volt már jó, teszem hozzá.)Hajlok afelé, hogy kipróbáljak, egy pár verzióval korábbi 10-est, de semmi kedvem a tiszta telepítéshez. Ez sokak mániája, de ha nem muszáj, nem élek vele... Akkor legalább az kiderülne mondjuk, hogy a friss Play rendszerupdatekkel, Webkittel hogy működne a régebbi szisztéma. :)
-
Busterftw
nagyúr
válasz
#40047616 #8000 üzenetére
Hat pedig a dxomark is kb 2 napot irt, excellent a battery teszten, a 7 Pro top 18-ban sincs benn. (pontok alapjan)
Igazabol nem lehetetlen, mert 21%-al kevesebb pixelt kell meghajtania mikozben az akku kapacitas csak 8%-al kisebb, mindezt 60Hz-en es OLED panellal. Na meg ugye a szarra optimalizalt ios.
Persze nyilvan uj es uj telot kell osszehasonlitani.
-
mrszitya
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged