-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
lord.lakli #6798 üzenetére
a 7t és a 8 sima között alig van valami különbség. A processzor sebessége jelzetten lassabb lett (855 és a 865 sebességre azonos!, 855+ kicsit gyorsabb), a memória sávszélesség viszont jelentősen gyorsabb lett. A kamerák ugyanazok, kijelző ugyanaz (máshol van benne a kameralyuk), bluetooth 5.0 helyett 5.1 (wow), no meg ugye a csodálatos, varázslatos 5G, ami ha ugyanúgy jön be mint a 4g, meg a Volte meg a VOvifi, akkor hagyjuk a picsába
-
M3oH
addikt
válasz
lord.lakli #6593 üzenetére
Azért ment könnyen, gyorsan és full wipe nélkül.
Amúgy meg, lásd Cifu kolléga kalandjait
TWRP egyszerűbb lett volna szerintem is. -
M3oH
addikt
válasz
lord.lakli #6589 üzenetére
Az a jobbik. Nyitott Bl és/vagy root volt?
-
Sztich
újonc
válasz
lord.lakli #5835 üzenetére
Jogos! Csak nem volt időm kifejteni, csak gyorsan be akartam írni, hogy ne tartsam fel a topikot a problémámmal.
Ez jött be végül:
Hangerő fel + bekapcsológomb vagy 15 mp-ig nyomva tartva. -
Frederic
tag
válasz
lord.lakli #5409 üzenetére
Nálam is ez a gond a Waze-el sajnos.
-
Rick4
félisten
válasz
lord.lakli #4203 üzenetére
Ezek szerint mégiscsak jó valamire...
-
PistiSan
addikt
válasz
lord.lakli #3146 üzenetére
Kikapcsoltam, hatástalan volt, a doze mód kikapcsolás alatt erre gondoltam.
Az, hogy már mások is panaszkodnak rá rajtam kívül, jelzi hogy a probléma nem egyedi. -
vajasmester
csendes tag
válasz
lord.lakli #953 üzenetére
A telefon oldalán a kis tolókapcsolót átállítod néma üzemmódra, és a beállításokban beállitod hogy a néma üzemmódnál rezegjen is (beállítások-> riasztási csúszka -> néma). Az automatikus szabályok menüből nem elérhetőek, de egy kis trükkel előhozható: mintha új widgetet akarnál kitenni a főképernyőre, csak éppen a "beállítások parancsikon"-t keresd, és azt húzd ki a főképernyőre. Ezután bead egy listát, ahol válaszd az "automatikus szabályok"-at. Nem tudom ez például menüből miért nem elérhető. Egyébként nekem OP2 van, nem tudom ez a kis trükk működik-e 3/3T készüléken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest