- Redmi Note 8 és 8T
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord.lakli
őstag
válasz
vajasmester #959 üzenetére
A sima telefon némítás néma mód kivételével elérhetőnek kellene lennie. Az független a hardveres gombok meglététől. Az ütemezős részt meg értem, de csak azért feláldozni egy ilyen kényelmet - amelyért az androidos társadalom éveket sírt a Google-nak, hogy a rendszerben legyen - egy hardveres gomb miatt. Igazából nem értem mit befolyásol a hardveres gomb. Ott állapot váltásnál úgy is egy új állapotba mész át, így nem értem a korlátozást.
-
lord.lakli
őstag
válasz
vajasmester #954 üzenetére
Köszi szépen.
Az a bajom, hogy a néma üzemmód az legyen néma üzemmód. Azért mókás, mert gyári android kezdetektől tudja, hogy csak a telefon hangját le lehet venni, de attól még rezeghet és az üzenetek is adhatnak ki hangot. Neten találtam, hogy elméletileg működött is ez 3.5.5 előtti verziókon, de az új 4.0-ban sem működik. -
lord.lakli
őstag
Sziasztok!
Nekem is megérkezett a telefonom. Eddig N5-öt és Z1C-t használtam és ezeket fogja váltani. Az alábbi kérdéseim merültek fel:
Hogy lehet beállítani, hogy a telefon ne csörögjön, csak rezegjen amikor hívás érkezik?
Hogy lehet beállítani, hogy adott időtől-időig automatikusan menjen ne zavarjanak állapotba?Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Eredeti játékok OFF topik
- Sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen autót vegyek?
- Redmi Note 8 és 8T
- Hobby elektronika
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged