Hirdetés
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Köszönöm mindenkinek még egyszer a javaslatokat és kommenteket, egy újraindítás után most úgy tűnik minden rendben, és igen, tisztában vagyok vele, hogy ez a Google bűne...

De ha még 1x megjátsza ezt, először jön Helltak által említett app., aztán a custom ROM...

-
Looserke
őstag
én az LG G2-met minden egyes töltés előtt rebootolom, mielőtt lehúzom a töltőröl, egyrészt ilyenkor a google play leszedi minden programhoz a frissítéseket, másrészt azért csak egy számítógép lapul a telefonban szerintem jót tesz neki, és eddig soha nem is volt semmi memory leak, battery drain stb bajom az LG G2-vel...

-
Cifu
félisten
Még nincs root. Eddig az volt a tervem, hogy megvárom a Nougat-os OOS-t, és megnézem azzal mit alkot a telefon. Nem vetettem el a főzött ROM-okat sem, de bíztam benne, hogy nem lesz gond. Eddig nem is volt komolyabb probléma (ami volt, az nem a telefon, hanem a windows sara volt), sőt, határozottan elégedett voltam. Ma reggel meg 77%-on fogadott a telefon, úgy, hogy este vettem le a töltőről...

-
( V )
veterán
Hát amilyen kis huncut volt a T megjelenése, ki tudja

ellenben, vannak jó főzött romok a gépre? esetleg egy jó kis PureNexus (anno az opo-ra aka bacon-re készült
)? vagy a gyári flyme jól optimalizált?(#462) Cifu
persze főleg irónia volt, de azért picit mindig úgy vagyok vele hogy mivel kb félévente jönnek ki az újabbnál újabb készülékek, lehet megérné várni az újabb generációt hátha rá tud aludni a mostani ár/érték csodára
PS ha google alkalmazások nem alszanak, érdemes megpróbálni a force doze apport, ha van root.
-
csipuka
senior tag
En az XDA alapjan telepitettem a TWRP-t es a root-ot.
A dm-verity-t csak akkor lehet problemas, ha nem telepited a root, csak a TWRP-t. Mivel root-olni akarsz, menjel csak tovabb.At this point, you will reach the screen asking you if you want to allow system modifications.
By swiping right, you will trigger dm-verity, and if you don't follow the next step you will be unable to boot!
If you are going to root your device and follow the rest of these steps, then it is safe to swipe right and enable modifications. -
Koszi az össze hasonlítást ollie egy kicsit elgondolkotatott lemeritem a teleofnt úgy kora délutánra a sok használattal és ezért nem a telefon a hibás . A game launcher miben segít hogy ne fogyjon ugy az aksi .
cifu :átlagos felhasználás alatt eső vízbe bele ejtes és gyorsan ki kapás ertem . Ha neked fontos lett volna hogy ott fényképez akkor vittem volna a helyedben .
Bocs a fogalmazás ért be vagyok kicsit baszva.
Egy jó kis 3000 mAh órás battery case kellene hozzá és nem sírnak. -
ToMmY_hun
senior tag
Itt hallottam róla. Nem tudom mennyire megbízható az oldal, de ha valóban hiteles mérések, akkor jelentős az előrelépés.
-
-
ToMmY_hun
senior tag
Köszi a tapasztalatok megosztását. A felsoroltakat máshol is alátámasztották, a QHD kijelzőn valóban olyanok a képek, mintha le akarnának mászni a megjelenítőről.
A kamera is jobb, sötétben gyakorlatilag össze sem lehet hasonlítani őket. Viszont az audió minőség a 3T-ben sokkalta jobb lett, mint amilyen a 3-ban volt. Jelenleg ebben veri a Samsungot, a többiben viszont az eddigi nyomozásaimat figyelembe véve teljesen igazad van. Köszönöm még egyszer. 
-
dreko
aktív tag
oneplus 1-et használva tökéletes ma is, specifikációi alapján nincsen gond, számomra nem avult el
egy dologgal nem tudtam számolni a vásárláskor, ez pedig az, hogy az akku elhasználódik, emiatt kell lecserélni és félek, hogy ezen a dash gyorstöltése sem segít a 3t-n sokat... -
kano
nagyúr
Igazad lehet, de egy óriási hátránya van a Samsungnak: TW (illetve a knox). Itt már el is hasal nálam sajnos, pedig nekem kevés az OP3 kamerája sajnos.
Pont amit Te is említettél a gyatra fényviszonyok mellett az OP3 képei számomra vállalhatatlanok.
Mate 9 milyen ebböl a szempontból mások TG kolléga?
-
válasz
ToMmY_hun
üzenetére
Ezek némelyike valamennyire szubjektív, nem vitának szánom. Elfogadom, hogy van akinek ez OP3 jön be jobban.
Nekem ezek miatt jobb az S7 edge:
+ SoT, persze most javított az OP3 a nagyobb akkuval, de óriási előny az edge-nél, hogy játékokkal sem merül jobban, ha használom a game launchert. Én elég sokat játszom, szóval sokat számít. Így akármennyire nyúzom, akármilyen hw igényes játékkal játszok, akkor is megvan a napi 6-7 óra SoT. Ha meg csak netezek, levelezek, ennél több.
+ kijelző, nekem számít a QHD, és nem akarok vitázni arról, hogy de úgysem látszik. Elfogadom, hogy sok embernek elég az fHD.
+ hangminőség, ez határozottan jobb fülessel. Mivel én rengeteg zenét hallgatok mobilon, ezért nekem sokat számít (ez amúgy csak az Exynos-os S7-re vonatkozik, de amúgy is az kapható Európában).
+ kamera, na ez határozottan jobb. Nappal még nem nagy a különbség, de rosszabb fényviszonyok között verhetetlen az edge.Akinek ezek a fenti szempontok nem számítanak, annak jobb választás az OP3, mert kb feleannyiba kerül, mint a Sasmung. Egyébként az OP3-mon smoothabb volt a droid, de ez az előnye el fog tűnni a 7-es androiddal, mert ott sokat javított a samsung (nem mintha most laggolna, de egy kicsit érezhető a különbség az OP3 javára).
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Jövőhéten rendelném meg ezt a kézséget. Egész nap fóliák után kutattam és a 2 kiszemelt: IQ Shield és az Ultimate Shield. Nem találtam még összehasonlítást egyik topicban sem. Van itt olyan akinek volt már dolga mindkettővel? Esetleg ha csak az IQ shieldről tudnátok pár szót mondani. A self healing csak parasztvakítás vagy tényleg működik? Illetve honnan lehetne rendelni? Ahol idáig megtaláltam sajna nem postáznak Magyarországra. Illetve ha jól tudom a külső maradt teljesen a régi így jók rá a sima OP3 fóliák igaz?
-
kurucz7
csendes tag
válasz
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Az angol leírásokban azt ajánlják (ha jól értem a fordítós szöveget), hogy root előtt frissítsük a rendszert 3.5.3-ra, valamint valamilyen titkosítási eljárás miatt a SuperSu telepítése előtt fel kell tenni egy "dm-verity and forced encryption disabler zip"-et, mert különben nem indul a rendszer.
Ezek miatt bizonytalanodtam el, és kértem segítséget, de a linkelt leírásban ezek nem szerepelnek!
-
Cifu
félisten
Ez már megbocsáss, de szubjektív kérdés. Mitől "avítt" egy telefon. Nálam egy Nexus 4-est váltott a Oneplus 3T. Ha őszinte akarok lenni, mindennapos használatra az N4 is tökéletes volt. Oké, az iszonyatosan zavart, hogy nem bővíthető a tárhelye, és a 8GB belső tárhely bizony irgalmatlanul kevés, meg hát a kamerája se volt egy csúcs, és persze 1280x720 pixel se sok egy közel 5"-os képernyőre, de kérem, egy 4 éves telefonról beszélünk. Naponta Viber-eztem, fórumoztam, Facebook-oztam, neteztem, 9Gag-eztem rajta, meg persze Waze-val navigáltam és telefonáltam / SMS-eztem rajta. Tökéletesen elvoltam vele.
A felhasználói élmény elavulása terén egy 2-3 éves felső kategóriás telefon nem avulhat (normális esetben) el. Egy LG G3, Oneplus One, stb. még ma is megállja a helyét, bármilyen feladattal bízod meg. Na most a 3T konkrétan a jelenleg legerősebb Qualcomm SOC-ot és 6GB RAM-ot tud magáénak, plusz 64/128GB belső tárhelyet. Ez még évek múlva is meg ki kell tudjon szolgálni mindent.
Ami már más lapra tartozik, az az erkölcsi avulás, vagyis talán máshogy megfogalmazva: érzelmi élmény terén meddig nyújtja egy telefon azt, hogy élvezet a birtoklása. Ha valaki úgy véli, hogy a tavalyi modell neki már derogál, és csak a legújabb készülék az, amivel meg lehet jelenni, amit kézbe lehet venni, akkor annak tök mindegy, hogy felhasználói szinten valóban szüksége van-e az újabb telefonra, avagy a "régi" is megfelelne neki amúgy - mert nem racionális alapon fog dönteni, hanem érzelmi alapon.
Az előbbi esetében biztos, hogy a 3T nem fog elavulni, ahogy kijön a Oneplus 5 (mivel állítólag a 4-est átugorják). Utóbbi esetében természetesen fintorogni fogsz, ha a 3T-t egy 5-ös mellé teszed le az asztalra.
A kérdésedre így mi nem tudjuk a választ - csak te magad válaszolhatod meg.
A félreértések elkerülése végett: nem kívánok senki felett pálcát törni, csak a felhasználók közötti különbségre akartam rávilágítani...
-
kurucz7
csendes tag
Sziasztok!
Valaki aki már rootolta a telefont, legyen olyan jó, hogy leírja magyarul a lépéseket, mert a google fordítóval nem merek nekiállni, azt még nulla angol tudással is kihámozom a fordításból, hogy el lehet rontani!
ezeken az oldalakon találtam megbízható leírást:
https://forums.oneplus.net/threads/guide-oneplus-3t-how-to-unlock-bootloader-flash-twrp-root-nandroid-efs-backup-and-more.475142/
http://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/development/recovery-twrp-oneplus-3t-t3507308
Előre is köszönöm szépen!
-
tybsen
addikt
Sracok, van lehetőség a telefonon dual appok működtetésére, úgymint whatsapp, satöbbi?
-
no more
veterán
Nagyon bejövős telefon.
De könyörgöm: "vánplusz"??? Ne már!

-
( V )
veterán
erősen gondolkodom egy ilyen ketyerén, de mi a garancia hogy jövő áprilisban nem lesz avítt ha kijön a 4?

-
Cifu
félisten
Mi az átlag? Nekem hosszú ideig volt Motorolla Defy-m. Imádtam. Azóta nem volt vízálló telefonom, nem is hiányzott.
Most pénteken voltam a párommal barlangfürdőben... És bizony kicsit irigykedve néztem, ahogy egy csapat srác vígan szelfizett, fotózkodott a vízben egy mobillal.
A Defy esetén nem nagyon fotóztam, arra dedikált DSLR volt, így eszembe nem jutott vízben használni. A Oneplus 3T kamerája viszont bőven ott van, hogy szívesen fotóztam volna vele.... De hát a víz közelébe nem viszem...
-
Én csak áruháza kban kirakott note 7 nezegtem próbálgatam félelmetes en jó mobil volt kár érte . A víz allosagra rá terve az OP youtube oldalán vannak tesztek milyen probaknak vetik alá a telefont valamilyen szinten bírja a vizet pont annyira amennyire egy átlag emberek kell sztem.
-
ToMmY_hun
senior tag
Sziasztok!
Jövő héttől én is One+3T remélhetőleg boldog tulajdonosa leszek. Felmerült bennem kérdésként, hogy milyen lehet Samsung S7 edge-ről váltani ilyen készülékre. Valaki van itt, aki meglépte ezt a bátor változtatást?
Amennyiben igen, akkor megtenné, hogy leírná a tapasztalatokat?Köszönöm előre is!
-
gyalu 1
aktív tag
Nálatok megy a youtube alkalmazás? Nálam valamiért nem megy. Már próbáltam a frissítést eltávolítani, letiltani aztán újra engedélyezni, de nem segít

-
kano
nagyúr
Kicsit kevered a dolgokat.
Van olyan, hogy jótállás (amit hétköznapi nyelven garanciának hívunk) és van a szavatosság amiről Te írsz. A kolléga nincs tévedésben, olvad el, hogy mit írt le.Ez ugye egy magyar kormányrendelet.
A Onepkusnál minden esetben ők vizsgáljá be a készüléket és utána javítják. Alapvetően ügyfélközpontúak, ha megértik mit akarsz (angolul is le tudod írni nekik egyszerűen és érthetően, amit magyarul is meg tudsz fogalmazni) és ha nem átverni akarja őket a jó magyar felhasználó.
De továbbra sem értem, hogy miért a 5. OP telefon topicjában kell ezt megbeszélni. Volt ez előtt 4 OP készülék ahol ezeket már biztosan kitárgyalták. Van olyan, hogy kereső is...
És az, hogy más gyártó mit csinál nem értem, hogy mit jelentene az OP-re nézve.
-
Sanya
nagyúr
Nagy tévedés. Garancia esetén te észlelés a hibát, odaadod a szervíznek, aki megpróbálja bebizonyítani, hogy nem rendeltet és-szerűen használták a terméket (pl leesett és akkor tört be a kijelző), ha ezt nem tudja, akkor javít, cserél.
Szavatosság esetén neked kell bizonyítani a termék hibás működését, ami nem mindig egyszerű.Pl LG a G4 telefonok esetén hibás alaplapokkal szerelte az összes G4-et, de 12 hó letelte után csak az elismert alaplap hibát cseréli az LG, míg a kijelző foltosodást nem.
-
Madwe
nagyúr
Igen, a jótállás a hétköznapi nyelvben a garancia. Azonban ez a fenti angol szöveg (manufacturing defect) és az általam idézett magyar szöveg (korlátozott garancia) alapján nem jótállás, hanem szavatosság. Ami nagyon nem ugyanaz! 1 év jótállás és 1 év szavatosság van a termékre (hacsak nem euban nem kötelező az 1 éves jótállás mobilokra, s ilyenkor az érvényes, ennyire nem vagyok benne...) Mindenesetre pl fb oneplus csoportjában elég kedvező garanciális javításokról beszéltek, olyankor is adtak egy kb új készüléket, amikor nem garanciális hiba miatt keletkezett a kár.
Vagy a fene se tudja, most továbbolvastam a garancia feltételeit, s eléggé rendes jótállásnak tűnik, nem szavatosságnak az a 2 év...
A factory resetnél újra is formázza a telefont? s majd 7.0nál így az új filerendszert használja? vagy h kell újraformázni egy androidot?
-
kano
nagyúr
Miért érzem azt, hogy megint idejön valaki megmondani a tutit?! Elsők között volt One telefonom és azóta követem az OP dolgait. Minden telefonjukra EU-ban 2 év gar (jótállás, náluk ez teljesen mindegy) járt.
Valaki véletlenül az USA oldalt nézi, erre jön a követő igazolni a hülyeséget. Ráadásul még köti az ebet is a karóhoz.
De, hogy valaki azt írná, hogy bocsi, tévedtem....
-
asturel
őstag
Ezek szerint csak engem idegesít az adaptive brightness? Általában sose "jól" lövi be: vagy túl sok vagy túl kevés, ha kézzel állítom sokkal jobb SOT is összejön, csak akkor problémás mikor hirtelen kimegyek az utcára és nem látom a kijelzőt, hogy felhúzzam a fényerőt

-
metal01
őstag
Valaki használja az automatikus fényerőt? Érdemes bekapcsolni?
-
Értem köszönöm a válaszokat és a kamera program linkjét .
-
-
gyalu 1
aktív tag
Csak én nem találom, vagy nincs benne kapcsoló a szinkronizálás ki-be kapcsolásához?
-
Madwe
nagyúr
Ugyanezt nézem a magyar profilommal (amit te írtál az usa-ra vonatkozik):
"Garancia feltételei
A oneplus.net oldalon vásárolt OnePlus telefonokra az EU fogyasztóvédelmi törvényeinek megfelelően 2 év korlátozott garanciát vállalunk, amely a kézbesítés napjától érvényes. Eltérő rendelkezés hiányában ez a garancia a kiszállított termék hardver elemeinek minőségére vonatkozik. A termékkel együtt szállított szoftvert, kiegészítőket es hozzátartozó elemeket nem fedezi ez a garancia, még akkor sem ha ezek a fő termékkel egy csomagban érkeztek."Amúgy ha már hozzászólok: olvastam hogy valami új filerendszert fog használni 7.0val ha formázom s installálom. Tekintve h ez életem első androidja, vmi linket tudtok dobni támpontnak, vagy pár szóban összefoglalni, h ennek mi lesz majd a pontos menete? köszi!
-
Zola_84
csendes tag
Ki milyen fényképező appot használ?
Én személy szerint nagyon nem vagyok megelégedve a gyári megoldással. -
-Gerzson-
aktív tag
Hol tudom állítani a zárolt képernyő háttérképét és az elérhető alkalmazásokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- iPhone SE 2022 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (153A)
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)