- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
válasz
Cabrio #27597 üzenetére
Szintén zenész.
Már gondolkoztam a Xioami Redmi Note 5-ben is akksi miatt. De ott a kamera még nem hozza azt a szintet + hátul van a ujjlenyomat olvasó.
Remélem 2 év elég lesz hogy a kijelző alatti ujjlenyomatolvasó rendesen működjön.
Bár lehet nem lesz a következő telefonom OnePlus ha így növekszik évről évre az ár.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Cabrio
aktív tag
Pedig sok új telefon tetszik, de annyira jól szuperál még a Oneplus 3, az akksit leszámítva, hogy még fizetnék is érte, hogy kihúzza egy darabig, mert nincs szívem lecserélni. Eddig még 2 évet egy telefonom sem volt meg, ez meg nagyon hozzám nőtt és kíváncsi vagyok milyen lesz a 9es Pie verzióval. De már naponta 2x töltöm, mondjuk sokat is netezek vele és minden be van kapcsolva rajta, wifi, mobilnet, bt, gps...
-
Cabrio
aktív tag
Na rákérdeztem az ügyfélszolgálaton, mennyibe kerülne összesen munkadíjjal és szállítással együtt az akksi csere, erre azt a választ kaptam, hogy a Oneplus 3-hoz nincsenek alkatrészek, frissítsem az eszközöm...
Egy rohadt akkut nem cserélnek gari után pénzért??? -
Tibko8
senior tag
válasz
Carvus #27590 üzenetére
OnePlus 8T várom.
Jó lenne új telefon de annyi plusz pénzt nem ér nekem. Egyedül jobb akksi idő miatt vennék új telefont.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Carvus
senior tag
Igen csöndes a topik...mindenki a 6T-t várja?
Bár nekem tökéletesen megfelel a mai napig a 3, de ez az új nagyon bejövős, remélem szarul lesz árazva és akkor talán nem csábulok el!
divi#2208
-
PartyShan
aktív tag
válasz
Cabrio #27586 üzenetére
Felveszed a kapcsolatot a support-tal a Oneplus fiókodban és ott leírod, amit szeretnél. Nyitsz egy ticketet azt hiszem.
Küldenek, majd egy futárt DHL vagy UPS. Garin túl valószínűleg, ahogy írtad is futárköltség, munkadíj és akku lesz benne az árban, de mindenre kérdezz rá. Nekem nem volt még ilyen ügyem velük, de szerintem valami ilyesmi lehet az ügymenet. -
Cabrio
aktív tag
Valaki tudna nekem segíteni abban, ha a garancia letelte után szeretnék akkut cseréltetni a hivatalos megoldással, azt pontosan hogy tegyem? És a 7eurón kívül még mennyi összeg jön rá? Munkadíj, posta, stb...?
-
flegga92
senior tag
válasz
ToniSlow #27580 üzenetére
Szerintem ez teljesen jónak számít. A két nap csak két nap készenlét, pláne ha éjszakára nincs repülő üzemmódban.
Más:
Nem lehet valahogy rávenni a telefont, hogy itthon váltson át az 5 GHz- es wifire? Külön SSID-n vannak, de a 2,4 Ghz-re már a lépcsőház aljában kapcsolódik, fent pedig nem vált át. Régen mintha lett volna ilyenre opció, de nem találom. 2,4 GHz nagyon rossz, teljes jelerősséggel 11 hálózatot lát a telefon, kb használhatatlan. -
ToniSlow
senior tag
válasz
flegga92 #27579 üzenetére
Én a készülékemet két kártyával használom, használok fb-t, messengert, vibert meg mindenféle akku zabáló alkalmazást + van 3 exchnage fiók beállítva push szinkronizálással, vagy wifi vagy 4G folyamat megy. Annál az alkalmazásnál amiben az exchange fiókok vannak beállítva a fejlesztő ajánlása alapján ki van kapcsolva az akku optimalizálás, továbbá ennél az alkalmazásnál be van állítva hogy állandóan fusson a háttérben hogy ne legyen delay a levelek érkezésekor.
A lényeg: én nem nyomkodom kimondottan sokat a készüléket, persze azért böngészek, levelezek, viberezek stb, így a SOT nekem annyira nem mond semmit. Most van kb 2 óra SOT, a készüléket 1 nap 18 órája töltöttem utoljára és 21%-on vagyok.
Ez most jónak számít, vagy rossznak számít?[ Szerkesztve ]
-
flegga92
senior tag
válasz
Crabface #27578 üzenetére
Biztos így van. Sajnos nehezen nélkülözöm, admin vagyok egy csoportban, minden posztot jóvá kell hagyni és óránként 15-20 simán van. Lite nem kezelei jól, böngésző mobil nézete erre meg kicsit buta és lassú. Akku csere előtt ha semmi nem volt a telefononon akkor is 2 óra SOT volt. Ennyi nekem elég egy napra, bőven kihúzom vele.
-
flegga92
senior tag
Múltkori akksi mizériám végre lezárult. Most a UPS jött érte, és a csehek helyett Lengyelországba ment. Hétfőn délbe elvitte a futár, csütörtök délben pedig már a kezembe volt a telefon, fizetni nem kellett.
Visszaraktam rá az összes alkalmazást amit használok, FB, Messenger stb, ugyan úgy használom mint korábban és a tegnapi nap végére 4 óra SOT jött ki úgy, hogy volt még 30% az akkuba. FB app továbbra is a legnagyobb fogyasztó.
Szóval nem elérhetetlen akár a 4,5 órás SOT, úgy hogy 2 sim aktív, mobilnet, wifi/BT mindig bekapcsolva, jelenleg az összes Google akkuzabáló nyomkovetés, Fitnessz stb be van kapcsolva, fényerő autómatán van.
Új korában is ilyen volt, a korábbi 2 órás SOT kicsit csalódtam a telefonban, szerintem 2 évig nem lesz lecserélve, ha nem történik vele semmi. Új kijelző, kamera, hangszóró, alaplap és akksi van benne, a ház pedig még mindig makulátlan állapotban van, szinte új az egész telefon. -
norbe74
csendes tag
Sziasztok! A garancia kezdete a rendelés napja, vagy az átvétel napja? Nem mindegy, mert nekem a kettő között pont 1 hónap van. Köszi a választ.
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Van valakinek elfekvőben gyári fehér TG-je, amitől megválna némi Ft-ért cserébe?iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Rick4
félisten
válasz
thomasvold #27569 üzenetére
Bocsi, autós töltőre gondoltam először.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
PartyShan
aktív tag
válasz
thomasvold #27569 üzenetére
Hello!
Ha van lehetőséged külföldről rendelni. Töltő
Visszajelzések alapján működik vele a dash charge[ Szerkesztve ]
-
thomasvold
őstag
válasz
thomasvold #27568 üzenetére
Lejárt a garanciám augusztusban...
Most nézem, 20 euro a töltőfej, plusz szállítás. Az szép.
[ Szerkesztve ]
-
thomasvold
őstag
válasz
bAtt001 #27566 üzenetére
Igen, az lesz a ludas. Most rádugtam megint, de már végképp megadta magát. Mostanában jár le a garancia, megnézem, ha még garanciás, szerintetek a töltőt cserélik? Ha meg már lejárt a garanciám, tudtok olyan töltőfejet, ami működik ugyanígy? Vagy rendeljek a gyártótól?
-
Nagytoll
senior tag
Van új usb type-C bullets.
https://forums.oneplus.com/threads/introducing-the-type-c-bullets.905246/
-
bAtt001
addikt
válasz
thomasvold #27565 üzenetére
Gyanús a töltőfej meghibásodás, nekem volt egy oppo töltőm aliról egyik nap gondolt egyet és nem töltött többet.
-
thomasvold
őstag
Olyat művelt a telefonom, hogy töltőre dugás után vette a töltést rendesen, kb. 10 perc múlva ránéztem és semmi. Led nem világított, töltést nem vette. Újracsatlakoztatás nem segített és újraindítás sem. Rádugtam csak simán PC-re, akkor kezdte el venni a töltést. Utána visszadugtam a saját töltőjére és megjavult. Másnak is volt már ilyen?
-
blueye
veterán
válasz
Arween #27561 üzenetére
Ez itt kezd nagyon OFF lenni, de talan tenyleg kozerdeku, sokan valtanank erre a telefonra, ha gond toroljetek, de nekem ma reggel 9:33kor Jennifer Customer Service Representative ezt irta:
"I checked that the item is A3003 and we have checked that the order item will be available on 17th September."
Jol beszelek angolul es az item az jellemzoen targyat jelent tehat HW es nem SW.
Visszakerdeztem ujra h beszeljen technikai emberekkel konkretan a B20rol, varom a valaszt.
-
blueye
veterán
Ezzel a pre-order-rel az a baj h barmikor visszamondhatjak. Mikor is gyartottak utoljara ilyen telefont?
-
plejik
addikt
Új béta jön valamikor? Mert már jó ideje nem jött semmi.. :/
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
citkar
addikt
válasz
Crabface #27553 üzenetére
Ha mindenképp szükséges a B20 akkor érdemes. Amúgy jó ár érte ez a szűk 60. Új készülék, garanciális, igaz Kínába, de én garanciáztattam így, elküldtem Kínába, megcsinálták és visszaküldték, jól ment, bár kétségtelen, hogy másfél hónapba került. Nem egy premium gari, de itt Mo-n is előfordult, hogy egy hónapig csak hitegettek, hogy jövőhétre készen lesz, aztán egy hónap múlva sem volt kész.
[ Szerkesztve ]
-
Crabface
senior tag
Nah, ezek után inkább veszek egy hazai A3003-at aminek nem túl halott az akksija...
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
citkar
addikt
válasz
Csorbi #27549 üzenetére
Ha kézbe veszi az ember jó tudni. Nem tudom, hogy az OP3 ROM-tól függetlenül írja-e ki a modellszámot (illetve néha ebbe is belepiszkálnak a kínaiak), de az érintett webshopnál hiába írják felül, hogy A3003, lejjebb az egyik képen a menüben már A3000 szerepel. Persze lehet, hogy csak egy másik OP3 képét tették oda (általában csak copy-zzák a teljes leírást, ahogy látom), de az is megeshet, hogy csak ráhagyták, hogy A3003, aztán mégse. Szerintem csak azután derül ki, ha megérkezik.
[ Szerkesztve ]
-
Csorbi
addikt
válasz
citkar #27543 üzenetére
Szerintem egy új telefonnál a [feliratok] [elárulják], hogy A3003 vagy sem, akármilyen ROM-ot raknak rá...
Ha a dobozon/telefonon A3000 van, akkor az NEM EU-s verzió!
[ Szerkesztve ]
-
-
citkar
addikt
válasz
Crabface #27540 üzenetére
Szerintem nem A3003-ast árulnak (sokszor elírják, nem tudják az ilyen részleteket a kínaiak, aztán persze lehet, hogy mégis), de még így is jó vétel.
Ezt írják a hirdetésnél: This is office global ROM(A3003), cause after we installed the firmware, the phone is setted to A3003. But the package box show A3000 model number.
Nem tudom, hogy másik ROM esetén megmutatja-e, hogy valóban A3000-es, vagy ha A3003-as ROM-ot tesznek rá, akkor A3003-t mutat, akkor is, ha nem az nem felel meg a hardware-nek.
[ Szerkesztve ]
-
Arween
senior tag
válasz
Crabface #27540 üzenetére
Most rendeltem meg ,előrendeléssel +vámmentes szállítással+biztosítással 203$ ,Többen megkérdezték és azt a választ kapták a hogy a A3003-verziót kapjuk meg.( ha nem akkor meg majd reklamálunk ) Szóval most várás van
Gyors visszakeresek mik az ajánlott kiegészítők ,és azokat is megrendelm
-
Crabface
senior tag
Geekbuying-on még lejjebb ment a telefon ára. $195.99 + $2 a Shipping Insurance. Ez mennyire jön át a vámon? A3003 verzió lesz vajon a dobozban?
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
Macika66
őstag
válasz
noorbertt #27535 üzenetére
Az OnePlus nem ad el gyári alkatrészt harmadik félnek, így ha itthon cserélnek is kamerát benne, egészen biztosan nem gyári eredeti lesz.
Érdemes kiküldeni, nem drága a kameracsere még a postadíjjal együtt sem. És akkor nyugodt lehetsz, hogy tuti gyári minőség.
Egyben egy akksicsere is bejátszhat, és akkor nincs külön postadíj, a kettő megy egy füst alatt.Rossz kamerával és 2 éves akksival nem nagyon tudod korrekt áron eladni...
-
Arween
senior tag
sziasztok, páromnak rendelnék én is egy ilyen telefont a geekbuying akcióban,de lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban:
Mi ez a Pre-order?(előrendelés oké de hogy működik?Eddig még nem vásároltam semmit így)
EU Priority Line szállítással vám és áfa mentes lesz a telefon?
Érdemes rá Shipping Insurance-t kötni?
Az itt megvásárolt telefonra is jár a 2 év gyártói garancia,be lehet regisztrálni esetleg a gyártó honlapján a garancia érvényesítéséhez?köszi
[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
Valaki csereltetett kamerát és aksit itt Magyarországon? Mennyibe került?
Karcmentes, patika állapotú készülék mennyit érhet? 2 éves akksi bírja (bár két évente egy csere nem árthat) viszont a kamera nem fókuszál.. mennyit érhet?
[ Szerkesztve ]
-
horvath85g
aktív tag
Milyen fóliát/üveget ajánlotok?
Pár napja valaki ajánlott valamit, de most nem találom meg.
Köszi! -
pècsimunkás
addikt
válasz
PistiSan #27532 üzenetére
Az akkumulátor mèg okès . Biztos nem olyan mint új korában , de mèg jó . Van hogy naponta 2x rakom töltőre , de akkor van használva rendesen . Meg sokszor 30-40 % nál felrakom tölteni , a Dash hamar teli pumpálja , aztán nincs nincs gond egy darabig ...
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
PistiSan
addikt
válasz
mbalint987 #27524 üzenetére
2 éves a készülékem, csak a gyári gyors töltővel töltöttem mindig, érzem én is hogy gyengébb az akku mint amikor meg vettem, de nálam 2 napot még mindig bír normál használat mellett. 1 hetet voltam Pesten, akkor intenzív használat mellett is simán hozta az 1 napot, csak azért töltöttem esténként, hogy biztos ne maradjak navigáció nélkül valahol.
Ha elérem ezt a szintet ami nálad van, akkor fogok én is akkut cseréltetni.
Sokszor már a 3 óra képernyő idő sem jön össze a két nap alatt, de amíg nem kell folyton töltenem addig ez nem zavar.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz
beginnerguy #27528 üzenetére
Oké, akkor az a rész kimarad, a többi fokozott kockázat, és mindenképp pluszkiadás lehetőségét hordozza magában.
Ki hogy szereti a kockázatot....
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan boltot Budapesten ahol lehet vásárolni (felrakatással együtt) kijelzővédő fóliát 3T-re?
Ma három üzletben voltam és mindenhol úgy néztek rám,mintha az űrből jöttem volna... -
Rick4
félisten
válasz
zolikaDB #27516 üzenetére
Számolj rá még nyugodtan áfát, ezt azt, mert nem hiszem, hogy ez mostanság simán átcsúszna, miután a kezedbe kerül, akkor derül ki, hogy melyik sávokat ismeri, aztán használd egy ideig, ha garis gondod lesz, postázhatod vissza kínába. Szerintem ennyiért így ez nem olyan jó ajánlat.
-
klooo
tag
válasz
mbalint987 #27524 üzenetére
Sztem küld vissza, ez a legjobb és legmegbízhatóbb megoldás. Nekem most jött vissza, kijelzőt és akksit cserélték. 28800ft volt. Nem pénz érte. Abszolút megérte.
Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
-
mbalint987
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem egy OnePlus 3-as (A3003) telefonom, aminek semmi gondja nincsen, eltekintve a kijelzőn lévő, de OLED-nél szerintem normális beégéstől (az állapotsor állandó helye, ha nagyon odafigyelek látszódik akkor, amikor mondjuk fektetett módban használom a telefont) és a botrányos akksi időtől. Ez utóbbi rettentően zavar, 24 órát a telefon max. akkor megy, ha ki van kapcsolva minden rajta, és takarékos üzemmódban van, egyébként max. 12-16 óra üzemidővel tudok vele számolni.
Vettem bele egy eredeti OnePlus 3 akkumulátort, ezzel kapcsolatosan 2 kérdésem lenne. Egyrészt mehet-e vissza a telefon RMA-ra az akksihiba miatt (szvsz nem, azért vettem meg az akksit), másik pedig hogy tudtok-e valami megbízható embert/szervizt, akihez el tudnám vinni akksicserére a kicsikét?
Előre is köszönöm a segítségetek!
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
-
StarDeLuxe
tag
válasz
zolikaDB #27522 üzenetére
Nem tudom tutira de gondolom igen. Szerintem szinte mindannyian a OnePlus - tól vettük, nem webáruházból. Neked ha valami gond van macerásabb lesz a gari érvényesítése, nem hiszem hogy futárt küld érte a Geekbuying. Szerintem saját költségre kell szervízbe küldened, de hozzáteszem még nem vettem náluk semmit, nem tudom. Nézz utána vagy kérdezz rá. Egyébként jó árban van. 1 év garit adnak rá?
[ Szerkesztve ]
Oneplus 3 / Oneplus 7T Pro / Amazfit GTR 2e
-
zolikaDB
veterán
válasz
StarDeLuxe #27520 üzenetére
Koszi!
Garis ugyben hova kell kuldeni? Geekbuying?
-
citkar
addikt
Sziasztok!
Láttam akcióban egy OnePlus 3 telót, A3003-as modell, de a leírásban nem szerepel a B20-as frekvencia. Rákérdeztem, ez eladó szerint A3003, B20 nélkül.
Mindenhol azt olvastam az A3003-as az Európába szánt modell, amelyik kezeli a B20-t.
Az a kérdésem tudtok-e ilyenről, vagy csak az eladó nem volt kellően tájékozott?[ Szerkesztve ]
-
-
flegga92
senior tag
válasz
flegga92 #27489 üzenetére
Elküldtem a screenshotokat az akku ügyében a supportnak. Persze nem mondták rá az áment, de újra elviszik szervizbe és tesztelik. Ha esetleg mégsem akarják gariban cserélni, mennyibe áll meg egy hivatalos akksi csere? Alkatrész listát megtaláltam, de arra rájön még a posta, ÁFA, szerelés díja.
Thanks for keeping in touch.
Since the issue still persists in regards to the Battery issue. We would recommend that we send it in again to our facility. Please keep in mind that device will still be subject to inspection for unconfirmed/undisclosed issues/faults.
If you wish to proceed, we'd like to ask for your confirmation.
We'll be waiting for your response.
Regards,
OnePlus Customer Support -
bach66
tag
válasz
pandamaci #27512 üzenetére
Hogyan kérdezted meg?
Úgy értem, hogy beírtad a kérdésed lenn a "Questions and answers" részbe, vagy írtál emailt a supportnak, vagy hogyan?
Mert ezt tényleg fontos lenne tudni, hogy van-e benne B20.
Illetve az igenő válaszra lehet később hivatkozni is.Köszönöm a válaszodat!
-
bAtt001
addikt
válasz
Atish19 #27509 üzenetére
Én rendeltem és fel is tettem azóta, a szélein vna egy kis rész ahol nem tapad de igazából alig lehet észrevenni, amúgy teljesen jó, tapad mindenhol, sokkal jobb mint a pöttyözött csak alul felül tapadó vackok. Régen azt használtam mert nem volt más, de megváltás azokhoz képest
-
flegga92
senior tag
válasz
zolikaDB #27506 üzenetére
Vigyázz vele. Nevében A3003-at ír, de a leírásban ez van:
Networking:
2G: GSM850/900/1800/1900;
3G: WCDMA B1/2//5/8; TD-SCDMA: B34/39
4G: FDD-LTE: B1/3/7, TDD-LTE:38/39/40/41
Nincs B20.
Kérdezz rá mielőtt rendelnél.
Esetleg úgy megérheti, akinek van egy törött kijelzős telefonja, rossz akksival és kamerával. Alaplapot át kell rakni és megy minden. -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Aki innen rendelt, az meg tudja mondani, h ez EU modell-e vagy kínai? -
flegga92
senior tag
válasz
horvath85g #27504 üzenetére
Én se veszek észre semmi különbséget most. Régen használtam miband 2-t de azzal sem volt rosszabb az akku idő. Pedig nem a gyári appot használtam, hogy a hívó nevét kiírja.
Kocsiban szokott menni a Bluetooth, bevallom, néha elfelejtem kikapcsolni. -
horvath85g
aktív tag
válasz
flegga92 #27500 üzenetére
Ezt nem tudom, én használtam vettem és sosem láttam 5-6h SOT-ot
Érdekes, de jelentősen nem befolyásolta, hogy hány appot teszek fel (messenger lite, hangouts, teams, gmail, outlook, ezek futnak mindig).
Ennél jobban számít, hogy az amazfit bip miatt a bluetooth állandóan be van kapcsolva. -
flegga92
senior tag
válasz
ToniSlow #27501 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van ilyen benne, köszi!
Vissza írt a support, kérnek egy olyan tesztet is ahol úgy használom a telefont ahogy megszoktam, tegyem vissza a FB appot nyugodtan. Annyit kértek, hogy az akku optimalizálás legyen bekapcsolva, kivéve ha az értesítések sokat csúsznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest