Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
pampika
őstag
válasz
McAlo27
üzenetére
- nincs gyártói gari, józskabéla a sufniban hátul majd megforrasztja okosban
- ki tudja, honnan származik, esetleg volt-e köze bűncselekményhez, necces emberhez
- ki tudja, milyen alkatrészekkel cserélik a te nem működő alkatrészedet
- vajh miért működik az ilyen cégek nagy része 0%-os áfáskéntSoroljam még? ;-)
-
McAlo27
újonc
válasz
PowerBuldog
üzenetére
S3 minit-at anno így vettem, semmi probléma nem volt vele. Mitől lenne maga a készülék rosszabb? Kétlem hogy buherálgatnák őket, az csak plusz pénz lenne. A gariban igazad lehet.
-
FNZ
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
szürke importosoknál csak készülék, ahol kétes a gari + a tartozékot is (töltő, kábel, stb) is pénzért adják pluszban.
-
McAlo27
újonc
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Itt:
http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/samsung/galaxy-s7-edge-g935f-single-p330638813/
-
McAlo27
újonc
Sziasztok!
Eljött számomra is a mobil váltás ideje S3 Minimet cserélném le Oneplus 3-ra.
Gondolom kissé nagy váltás lesz...Pár dolgot szeretnék kérdezni, mert látom itt mindenki jobban forog a telefonok világában mint én.
1: Zsebben hogyan lehet hordani? Lehet kényelmesen? Vagy túl nagy ahhoz? Átlagos gyerek vagyok.
2: Az S3 mininek tönkrement a kamerája kb. szerintem azért mert kívülről összekarcolódott az üveg. Homályos most..Na ezt szeretném elkerülni. Milyen kiegészítőt kéne vennem OP3-ra, hogy védve legyen? Igazából a többi karc marhára nem érdekel, az nekem inkább csak patina, ez is csak azért mert a funkciót érinti. S3 kijelzőn 0 karc van így gondolom az OP3 sem karcolódna..Ezért sem értem, hogy a kamerán nem ugyanaz az üveg van? Szóval ezt szeretném kivédeni..Látom az oldalukon, hogy van ilyen rápattinthatós tok..az megvédi ez ellen? Azt látom a képek alapján. hogy még úgy is érintkezhet tárgyakkal. Má mbiloknál láttam ezt a könyvszerűen kihajthatós bazi nagy tokot, na olyat nem akarnék, azt bazi rondának tartom. Mi lehetne a megoldás?
3: Hogyan alakulnak most a kiszállítási idők?
4: Új színekről lehet-e tudni valamit? Mikor lesznek?
5: Kamera, videó minősége, egyéb minősége hogyan javult a frissítések hatására? Látom szép szorgalmasan frissítgetik, nem tudom más gyártónál is így van-e ez, de elég sűrűnek tűnnek a frissítések, ennek örülök. Ha jól olvasgatom akkor egy S7 Edgehez képest a kamera kb hasonlót tud, csak sötétben rosszabb?
6: Gondolkodom dash vételén is autóhoz..Ez a dash mennyire nyírja az aksit? Mennyibe kerül egy aksi most bele? Bár ha belegondolok, hogy az S3 minibe 2000 Ft volt most az aksi, gondolom abba se lesz egy ökör ára...
7: Jobb-e valamiben az S7 Edgenél? Van ilyen tulajdonsága? Látom, hogy 168-ért az is kapható..Nem is értem ez hogy lehet, mikor itt mindenki az ár-érték aránya miatt írja kíválónak az OP3-at..Vagy az valami más régióra szánt S7 Edge?Elnézést a sok kérdésért, de nagyon ki vagyok most pihenve.
Nagyon érdekelnének a válaszaitok is! Köszi! -
Ubi
tag
válasz
silvergod
üzenetére
Ha lesz is T, akkor sem lesz eget rengető nagy változás. Egyedül a 820-ból lesz 821. A többi minden marad ha jól látom. Szerintem a kijelző is. És ha csak ennyi lesz a változás, akkor az engem teljesen hidegen hagy annak ellenére, hogy még nem kaptam meg a telefonom. Jól van ez így. A fejlődés nem állhat meg. És ha így tudnak pár vevőt pluszban szerezni, ám legyen, mert akkor megmarad a márka és még sok OnePlus telefont vehetünk.

-
syler123
veterán
válasz
Macika66
üzenetére
Igen lesz jobb, csak éppen nem ugyanannak a gyártónak kellene kiadni új flagship telefont pár hónapra rá. Aztán nézhetünk majd hogy a sima Oneplus 3 el lesz hanyagolva. Én sem örülök kicsit sem...
Ráadásul nem is logikus, adtak volna ki kisebb kijelzővel valami kompakt modell, de az x szériát meg elhagyták, amire tuti lenne igény. Én pl azt vettem volna pl 5"-al.
-
Nippel
tag
válasz
silvergod
üzenetére
Mondj egy olyan alkalmazást játékot ami kifog ezen a hardveren? A másik hogy nem biztos hogy az is ugyan ilyen jól fog teljesíteni. Meg ugye a hírek hogy az újabb lehet nem is amoled lesz. Engem pl nem izgat ha jön egy erősebb, nekem ez teljesen bevalt. Meg emlekeim szerint vannak ezonos típusú de regionkent eltero tudasu telefonok.
-
-
silvergod
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Persze nincs ezzel gond,csak nem ilyen gyorsan,mert lehet akkor azt vettem volna....
-
FNZ
őstag
sziasztok!
ha szeretnék plusz garit, akkor az is elég, ha a megadott német emilcímre elküldöm a rendeléskor kapott megerősítő emilt csak elé írom, hogy a lenti telóra akarom a plusz garit?
-
-
Tommy1982
tag
válasz
UberMutant
üzenetére
-
Potrien
senior tag
Ahhoz,hogy az ember mindenről biztonsági mentést tudjon készíteni a telefonról, mindenképpen kell a root?
Vagy van másik megoldás is esetleg? -
válasz
Tommy1982
üzenetére
valószínűleg nincs feloldva a bootloader és ezértnem tudsz másikat feltenni.
Did you enable OEM unlock in developer options and unlock the bootloader in bootloader mode?
The correct order is :
1. Enable OEM unlock and check usb debugging <<< ezt ellenőrizd először
2, Unlock the bootloader (fastboot oem unlock) and reboot
3. Flash TWRP in bootloader mode and flash the systemless superSU.zip in recovery. -
Tommy1982
tag
Sziasztok,
mit csináltam rosszul?

C:\Users\xxxxxx\Desktop>fastboot oem unlock
...
OKAY [ 0.023s]
finished. total time: 0.024sC:\Users\xxxxxx\Desktop>fastboot reboot
rebooting...finished. total time: 0.006s
C:\Users\xxxxxx\Desktop>fastboot devices
a22c2d3 fastbootC:\Users\xxxxxx\Desktop>fastboot flash recovery C:\recovery.img
target reported max download size of 536870912 bytes
sending 'recovery' (17776 KB)...
OKAY [ 0.401s]
writing 'recovery'...
FAILED (remote: Partition flashing is not allowed)
finished. total time: 0.422s -
Potrien
senior tag
Olyan root nem létezik ami után mégis ota-n kapja a készülék a frissítéseket?
-
Macika66
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Igen, 5 GHz, AC.
-
-
Potrien
senior tag
válasz
Potrien
üzenetére
Van valakinek ötlete még?
Szerintem mindent jól csinálok de mégsem működik a dolog!
Többször ujrainditottam,teljes visszaállítást csináltam, angolra állitottam a nyelvet hátha.
Sajnos nem működik.
Akármit csinálok csak négy ikont hajtando megjeleníteni egy sorban.
Se hármat, se ötöt!
Hibás lehet a telefonom?
Ki van pipálva az öt ikonos megjelenítés, de hiába nyomok a mentésre akkor is csak négy ikonra ugrik! -
andrewb0y
csendes tag
M8-ról nem jött valaki véletlenül? Főleg a kijelző minősége érdekelne tekintve, hogy annak magasabb a ppi-je és sokat olvasgattam, hogy a pentile nem az igazi.
-
Potrien
senior tag
Egy ügyes mozdulattal sikerült Az összes ikonomat a kezdőképernyőről letörölnöm.
Hogyan lehet az alkalmazások ikonjait kirakni újra a kezdőképernyőre? -
zhata
senior tag
válasz
üzenetére
Na de itt lépnek a porondra a telefongyártó cégek. Pl a Samsung annyira tiltja a rootolást, hogy külön hardverhez kötött elemet, a knox flaget égette be alapszinten a telefonjaiba. Ha rootolod, akkor a knox ugrik, és ugrik a gari is. (Bár van KitKat alá egy két rootoló progi, pl a Kingroot, ami ezt kikerüli.)
-
törölt tag
Ezért illene már lassan gyárilag (igen, a Google részéről) betenni a root opciót a rendszerbe, mert egyáltalán nem jelent (normális implementáció esetén) biztonsági kockázatot, és legalább tényleg az ember uralhatná a készüléket. Bár ha a G bele is tenné, a sok sutyó gyártó úgyis kivenné, ahogy az adaptive storage opciót is...
-
zhata
senior tag
válasz
Potrien
üzenetére
Igy is egyszerű. Az első lépés a kényelmetlen, a bootloader nyitás. (Ha még nem tetted meg). Ez mindent töröl a telefonról, utána újból be kell lakni. A kinyitott bootloadert ne zárd be, mert a további folyamatok már nem okoznak adatvesztést. Maradhat az nyitva. Utána rakd fel a TWRP-t, az is állandó marad a telón.
Ha ezeken túlvagy - ezt csak egyszer kell megcsinálni, utána már flashelheted is az új full romot az első két fázis nélkül. (Maga az egész folyamat az első két lépés nélkül 10-15 perc mindössze.)
Célszerű a bootloader nyitás előtt a telefonra feltenni egy full romot. (Nem flashelni, hanem csak rámásolni a zip fájlt.) -
zhata
senior tag
válasz
Potrien
üzenetére
Rootolás teljeskörű adminisztrátori hozzáférést jelent. Önmagában a root-tól a telefon alapfunkciói éppúgy működnek, mint nélküle, csak a lehetőségek bővülnek.
- pl. TiBivel nemcsak progikat menthetsz le, hanem azok adatait is.
- reklámblokkolás (pl. AdAway)
- rendszerfájlokhoz hozzáférés, és editálásuk (nem próbáltam, de van egy sanda gyanúm hogy az említett
"ini" fájl editálásához is kell)
- bizonyos programok, pl. Greenify teljeskörű működéséhez
- Xposed modulok működtetéséhez,
- teljeskörű rendszerpucoláshoz, stb.Ha rootolt a telefon az OTA inkrementális update - tudtommal - nem megy.
De ha letöltöd az új full ROM-ot, azt felrakhatod, utána meg rootolhatod.
Részletek itt. -
zhata
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
"/system/et/wifi/WCNSS_qcom_conf.ini" =>
"/system/etc/wifi/WCNSS_qcom_conf.ini"
-
derrik
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Kösz....
Lehet az 1.HSz-be is jó lenne ez -
FingR86
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
ez a dolog nem segített.
az esetleg hatással lehet rá, hogy már le van korlátozva a mobilnet ?
működik, csak már eléggé csökkentett sebességgel.vodás kártyát is sokat használtam így, ott nem szórakozott a messenger.
lehet a telekomnál más a helyzet és itt már hatással van rá a korlátozás ?
-
-
Potrien
senior tag
-
Ubi
tag
Akkor valóban nem konstrukciós hiba lehet! Ez nagyon jó hír!
Ha megjön a telefonom, már állítom is át.
Köszi mindenkinek! -
Rick4
félisten
válasz
UberMutant
üzenetére
Ez a channel bonding érdekes, itt ülök a router mellett, 5GHz-en kapcsolódok, és 72.2 a sebesség, a 120-as netből át is jön 52-53 mbit.
Most átállítottam a HT módot 40MHz-re, és át is ugrott 150-es link speedre, speedtest 96mbps lett. Köszi a tippet.
Viszont az asszonyt a sajátjával átküldtem a másik szobába, egy fal mögött a 94-es link speed mellett beesik 10-13 mbitre a letöltés, 2.4-en a 72-es link speeddel is 50 mbps megy át. Tehát tényleg kérni kellene a következő frissítéshez ezt a javítást a channel bondingnél.
-
válasz
UberMutant
üzenetére
Magyarán ki lehet jelenteni, hogy a 2.4 GHZ-es sávon tapasztalható alacsonyabb speed tisztán software-es jellegű és nem konstrukciós. Ez jó hír

-
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
a probléma az volt, hogy a 2.4 GHzes sávon, 40 Mhz-es szélesség esetén is alapból 72 Mbps kapcsolatot épített fel a telefon. miután a fenti változtatást megtettem, 150 Mbps a kapcsolati link. (ez nem a routertől függ egyértelműen, mivel azon nem állítottam semmit)
Annak meg semmi értelme, hogy ide keverjük az 5GHz-et (nem csak neked mondom, hanem a 150 feltti értéket mutogatóknak is, mert az elején írtam, hogy 2.4 GHz sávról van szó) És azért sem érdemes idekeverni, mert mint látható a channel bonding 5GHz-en engedélyezett az alapbeállítással is.
-
Ubi
tag
Bár nekem sosem volt és nem is lesz semmi a telefon kijelzőjén, de hátha valakit érdekel: Glass Screen Protector
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
A speedtestben allitsatok fikszen telecomos szerverre a teszt szervert! Bekem az ATW-t szokta beadni es az letoltesnel nagyon keves tud neha lenni. Meg a wifi kapcsolat sebessege fugg a csatorna szelessegtol is, ami router fuggo, hogy tud-e 40MHz-t vagy csak 20-at, ugyanez 5G-re is igaz, ott meg meg lehet 80MHz is.
-
-
Macika66
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
-
ztoldy
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Valóban segít, nálam dupla lett a sebesség az 1-re állítást követően.
-
válasz
randras_83
üzenetére
valami mégis furcsa
-
randras_83
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
-
Lassú 2,4GHz wifire tényleg megoldás lehet a leírás :
Radolex, Sep 7, 2016 :
I find answer:/system/etc/wifi/WCNSS_qcom_conf.ini
go to line:
#Channel BondinggChannelBondingMode5Ghz=1
gChannelBondingMode24Ghz=0 <---you need to change this to 1tényleg , eddig 47 Mbps volt a letoltés, most sikerült ezt a fent jelzett értéket átírnom, és 88 Mbps lett a lefelé sebesség (ezek az internet sebesség speedtesttel mért értékei). A routerhez pedig eddig 72/72 Mbps sebességgel kapcsolódott, most 150/150-et ír. (routerben néztem, nem tesztelt sebesség). A routeren mindkét esetben azonos beállítások voltak, azokon nem változtattam.
[ Módosította: CoolMan ]
-
-
Potrien
senior tag
Hogyan lehet több ikont kirakni az oldalakra?
Nova nélkül természetesen. -
YAS-dude
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Itt egy tesztvideo, 2:50-től jön a netes speedtest rész:
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gondolom kissé nagy váltás lesz...Pár dolgot szeretnék kérdezni, mert látom itt mindenki jobban forog a telefonok világában mint én.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hardverelemeket tudnak gyártani, de amint kész terméket próbálnak belőle csinálni, az általában nem sül jól el.