- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
-
N_A_S
veterán
válasz horvath85g #29200 üzenetére
Magisk -al Hide Rootot alkalmazni a meki appra + a Magiskot átnevezni, mondjuk arra amit alapértelmezettként felkínál, "Manager" -re.
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
ToniSlow
senior tag
válasz horvath85g #28447 üzenetére
Passz, ezt nem tudom. Havoc-nál pl. látom a feature-ök között felsorolva, de nincs részletezve hogy ez most pontosan melyik megoldás.
-
flegga92
senior tag
válasz horvath85g #27504 üzenetére
Én se veszek észre semmi különbséget most. Régen használtam miband 2-t de azzal sem volt rosszabb az akku idő. Pedig nem a gyári appot használtam, hogy a hívó nevét kiírja.
Kocsiban szokott menni a Bluetooth, bevallom, néha elfelejtem kikapcsolni. -
flegga92
senior tag
válasz horvath85g #27499 üzenetére
Köszi! Csak régen miért volt jó? Holnap kiveszem az egyik SIMet megnézem milyen lesz.
-
horvath85g
aktív tag
válasz horvath85g #27467 üzenetére
Rájöttem, hogy a problémát az 5Ghz-es wifi okozza, a régi upc-s modemmel ami csak 2,4Ghz-et tud tökéletesen működik. Ha kikapcsolom az 5Ghz-et akkor rá tudok kapcsolódni és ha utána visszakapcsolom akkor már minden oké.
-
PistiSan
addikt
válasz horvath85g #27464 üzenetére
Nálam is jelentkezett egy két lassulás, arra gondoltam, hogy már 1 éve kb nem nyomtam cache törlést, lehet kellene neki egy, csak most nem emlékszem hogy pontosan mit kell törölni a recovery menüben.
-
plejik
addikt
válasz horvath85g #27464 üzenetére
A wifi az lehet attól is rossz, hogy a Google mentett jelszavaid és wifi hálózataid használja, néha szokott rosszalkodni, főleg "főzött" romoknál. Olyankor el kell felejtetni a hálózatot és újra csatlakozni sajnos. Én számtalanszor belefutottam romolgatásnál ebbe a hibába.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
HSM
félisten
válasz horvath85g #27318 üzenetére
Óriási jó hír, nagyon örülök neki.
Kicsit szomorú voltam, mikor kiderült, hogy treble-t nem kapunk, de ezzel így bőven kiegyezem.[ Szerkesztve ]
-
hard74
senior tag
válasz horvath85g #26747 üzenetére
Aida64-ben pl látod az aktuális frekiket, a Cpuspy pedig megmutatja, hogy melyik frekin mennyit pörgött a proci.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Macika66
őstag
válasz horvath85g #26734 üzenetére
Kellene tudni, el tud-e menni sleep mode-ba a proci, mert ha nem, ha 300 MHz-en pörög, akkor jó érték.
Ha van sleep mode, akkor viszont már nagyon nem az... -
ToniSlow
senior tag
válasz horvath85g #26737 üzenetére
Ha 14 óra lenne a készenléti időm akkor tuti befonnám a hajamat. Ilyen a fogyasztás a legutolsó beta-val, de ezzel sem vagyok teljesen megelégedve. Én két SIM-et használok, 4G vagy wifi folyamatosan megy, és éjszaka sincs airplane módban. A SOT nálam nem annyira érdekes, keveset nyomogatom a telefont és természetesen van egy csomoó akku zabáló alkalmazásom ahogy az látszik is (fb, messenger, viber), továbbá a nine alkalmazásban három exchange fiók. A nine alkalmazás ráadásul a gyártó ajánlása szerint van beállítva (akkuoptimalizálás kikapcsolva az alkalmazásnál, és lockolva hogy folyamatosan fusson a háttérben) hogy ne legyen késés az emaileknél.
[ Szerkesztve ]
-
emeron
tag
válasz horvath85g #26735 üzenetére
Működik vele a gyors töltés is? Portok kompatibilisek? Ez lenne az első Power Bankom...
-
HSM
félisten
válasz horvath85g #26737 üzenetére
Nem eszi valami alkalmzás a háttérben az akkut? A 820-as snapdragonnak nem erőssége a takarékoskodás folyamatos kis piszkálások mellett.
(#26739) ribarszki: Nekem fontosak az előlapi fizikai gombok, ujjlenyomatolvasó, és a stabilizált kamera. Ezzel kb. le is fixáltam magam az 1+3 mellett a következő évekre.
Pedig tetszene amúgy a 845 extra sebessége és takarékossága.... -
ribarszki
őstag
Gyanús, hogy tőlem semmilyen képet nem kértek. Egyszerűen elfogadták a javítást. Hogy csak a hangszórót cserélik, vagy az akksit is, az majd kiderül. Jó lenne ha cserélnék, mert a telefon maradna még 2 évig. Én szeretem és nem érzek késztetést, hogy 6ra cseréljem..
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
Simán lehet ha rossz a lefedettség a környéken és mind a két sim állandóan ugrál a hálózaton akkor leszívja az akkut elég hamar, egy simmel is látom ezt ha olyan helyen járok. Nem feltétlen az akku a hibás.
-
PistiSan
addikt
Szerintem nem olyan rossz, nálam a mobilnet/wifi/bluetooth csak akkor van bekapcsolva ha tényleg használom is valamelyiket, így 3.5-4 óra SOT jön össze dualsim mellett.
Nálam ez 2 napi használatot jelent egy feltöltéssel. -
emeron
tag
válasz horvath85g #26496 üzenetére
Hmm, erről még nem hallottam. De pl YouTube-on megy a fullHD, vagy ezek szerint az csak kamu? A kép elég pengének tűnik nekem. HBO GO is jó.
-
emeron
tag
válasz horvath85g #26491 üzenetére
Nekem nem engedi telepíteni, mert nem kompatibilis az eszközömmel. Gyári OOS rendszerrel ilyen nem volt soha. Csak most LineageOS nem engedi. De több helyen olvastam, hogy custom romoknál nem engedi a Netflix valamiért a Play-ből telepíteni.
Ami a streamelést illeti, jó csomagra vagy előfizetve? A standarddal nem lehet hd-ben nézni semmit.
-
pècsimunkás
addikt
válasz horvath85g #26448 üzenetére
Face unlock - ot hol lehet beállítani ?
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
PACSA75
őstag
Nekem sem jelent meg a fogyasztók között eddig.
-
ratobi
senior tag
Nálam volt, akkor én ki is kapcsoltam.
-
Tibko8
senior tag
Még soha. Nálam még megsem jelent a fogyasztók között.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
ToniSlow
senior tag
válasz horvath85g #26423 üzenetére
Nekem cserélték garanciában elméletileg.
Ez volt a munkalapon: Defect's found: Faulty component Camera without ref. part, battery,[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz horvath85g #26153 üzenetére
Az mèg módosulhat valamennyire. Nekem 110 eurót mondtak , de 88,52 lett a vége.
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
ToniSlow
senior tag
válasz horvath85g #26151 üzenetére
Szia,
Összefoglalóban találsz linket ahol tudsz leadni hibajegyet.
Röviden: leadod a hibajegyet, leegyezteted a support-al mi a helyzet a készülékkel. Kapsz egy emailt amelynek a csatolmányait ki kell nyomtatnod, továbbá instrukciókat hogy hogyan csomagold be a készüléket. Futár jön érte, kiviszik Lengyelországba megjavítani, majd futár hozza vissza. -
hard74
senior tag
válasz horvath85g #26047 üzenetére
Igen, rom flash-el együtt su vagy magisk is kell.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
hard74
senior tag
válasz horvath85g #26044 üzenetére
A Twrp azért tűnt el mert nem rootoltad.
Én is az utolsó stabilra dirty flash-eltem rá a bétát, és eddig minden ok vele.Nem merül jobban, mint eddig, vagyis jelentős eltérés nincs.
Nálam az ébresztő is működik.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
ToniSlow
senior tag
válasz horvath85g #26044 üzenetére
Be. attól eltekintve hogy az ébresztő nem ébreszt. Kb. mindegyik OP késuülék típushoz tartozó utolsó beta-ban jelen van ez a bug ahogy olvasom
-
ADAM1337
nagyúr
válasz horvath85g #25990 üzenetére
fizikailag megegyezik ?
-
snyper990
őstag
válasz horvath85g #25989 üzenetére
Az attól függ. A Spotify streamel, szóval folyamatos adatforgalmad van mobilneten. Az pedig elég energiaigényes tud lenni, főleg rosszabb térerő vagy 4G esetén...
És igen, volt aki belerakta a 3T akksiját, de csak akkorának látta a telefon, amekkora gyárilag a 3-masban van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest