- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz flegga92 #29542 üzenetére
Nem tudom... Szerintem ez eléggé negatívan befolyásolná a type-c csatlakozó élettartamát, azon kívül, hogy mindig magamnál kellene tartani ezt a plusz eszközt. Jelenleg a jack csatlakozó kezd néha vacakolni, szerencsére a töltővel nincs gond még. Ha el engedem a csúcsmobil vásárlását, akkor a középkategóriában simán vannak még jack-el ellátott telefonok. Nem vágyom már minden áron a "legjobb" telefonra, meg változtak a használati szokásaim.
Ha lehetne venni újonnan op3-mat, lehet megint meg venném, persze már nyomottabb áron mint anno.[ Szerkesztve ]
-
zhata
senior tag
válasz flegga92 #29494 üzenetére
Már lassan 1 éve, hogy váltanom kellett a hármasról 7Pro-ra, miután a hármasban nem hallatszott sem a hívó, sem a hívott fél hangja. Egy dolog amiatt tartottam meg az OP3-t, mégpedig a 16:9-es formátum. Azóta is ezzel nézek filmeket. Könnyebb is fogni, a 7Pro elég nehéz. (A 7 Pro viszont kamerában nagyon megveri a hármast.)
-
g0dl
addikt
válasz flegga92 #29496 üzenetére
Én nem értem ez a vezeték nélküli töltés miért ilyen nagy mánia.
Nekem az usb töltéssel két problémám van, a csatlakozó sérülékenysége, és a reggel félálomban néha nehézkes rádugni a telefont.
Mindkettőt megoldaná egy a mágneses okosóra töltéseknél használt megoldás, ami sokkal egyszerűbb, megbízhatóbb, hatékonyabb, és olcsóbb minden vezeték nélküli megoldásnál.
Ha még valami szabvány méretekben is meg tudnának állapodni, akkor meg hibátlan lenne. -
sto1911
veterán
válasz flegga92 #29447 üzenetére
Nehogy berakj bármelyikéről egy linket, mert akkor meg tudná venni a szerencsétlen...
Én ezt vettem, telefon kiírja, hogy gyorsan tölt, és bár nem méricskéltem, de igaznak is tűnik. Még az is lehet, hogy eredeti.
OnePlus Mclaren 1M 6A Quick Fast Warp Charge 30 Dash Charge Data Cable for OnePlus One Plus 6T 6 5 5T 3 3T
https://banggood.app.link/a3S6fO3q84[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
válasz flegga92 #29313 üzenetére
Ha jót találtam meg, akkor ez egy vezeték nelküli cucc, nem szeretem a kábeleket a fülhallgatónál, sokszor egyszerűbb lenne a vezeték nélkül kivitel, de amíg az akku technológia nem fejlődik, addig köszönöm, de nem kérek még egy 1-2 naponta töltendő eszközt.
Van fülhallgatóm amit 8 évig használtam, heti szinten többször, az ilyen javíthatatlan beépített akkus fülesek mennyit bírnak? Applenél azt hiszem 1 év után ha megadja az akku magát akkor olcsóbban kapod az újat. -
pècsimunkás
addikt
válasz flegga92 #29120 üzenetére
Én nyáron cseréltem egy Samsung A50- re , mert többdzör kikapcsolt a telefon töltés közben ., néha csak úgy magától is . Persze , mióta megvettem a Samsungot , ilyen még nem fordult elő . Mindegy , megmarad GPS- nek , médialejátszónak . Amúgy nem bántam meg a Samsungot , mert gyönyörű - , és hatalmas a kijelzője egy nem sokkal nagyobb keretben . Az üzemideje is lényegesen jobb a Samsungnak . Van gyorstöltés , amj 5%-100% kb 95 perc . Nem világbajnok , de nem is rossz .
Visszont , a laggolást még mindig szoknom kell !!! A kamera is jobb volt az Op 3- ban . Volt értesítő LED , amit kivált a a Samsungnál az AoD . Az OP 7 nél egyik sem volt , nekem pedig valamelyik kell , mert általában le vagyok nèmítva .
Valószínűleg az OP10- el vissza térek az OnePlushoz , addig is marad ez a Samsung .[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
szpali
addikt
válasz flegga92 #29120 üzenetére
Pedig (szerintem, a gyakorlati tapasztalataim alapján )nagyon hasznos lehet a vízszintes kamera elrendezés.
Nekem Mi 9T lett az OP5 után és a nagylátószögű objektív látóterébe számtalanszor belelóg az ujja...iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
-
ilyr
tag
válasz flegga92 #28681 üzenetére
Először felpakolsz egy másik launchert (én a Nova Launcher-t használom), aztán a Oneplus Launcher app adatainál a jobb felső kis menüből törlöd a telepített frissítéseket, aztán felrakod egy régi verzióját, például ezt:
https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/oneplus-launcher-2/oneplus-launcher-2-2-5-1-180803161901-ff750b1-release/oneplus-launcher-2-5-1-180803161901-ff750b1-android-apk-download/ -
MrSealRD
veterán
válasz flegga92 #28654 üzenetére
Ja, értem. Csak azért kérdeztem, hogy helyén tudjam kezelni a saját használati szokásaim melletti SOT és készenléti időket. Én általában reggel leveszem és másnap délután este kerül töltőre... Ilyenkor 2 óra körül alakul a SOT.
Ha például kocsiba megy a Waze, az aztán viszi rendesen lefelé... szinte zuhan. Képes óra alatt 30-40%-ot esni.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz flegga92 #28652 üzenetére
Ez a 3,5 SOT úgy jön össze, hogy mondjuk reggel 100-on leveszed a töltőről és nap végére ennyi a SOT és 20%... és akkor este töltöd? Tehát nem megy át 2 napra 1 töltéssel?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz flegga92 #28649 üzenetére
Annyi még hozzátartozik, hogy én meglévő rendszerre küldtem rá. Se előtte se utána nem volt factory reset. Kíváncsi voltam, hogy sikerül...
A kamera fókusz nekem is feltűnt. Az valóban gyorsabb, folyamatosabb mint eddig.
[ Szerkesztve ]
-
zhata
senior tag
válasz flegga92 #28597 üzenetére
Nem tűnik sokkal nagyobbnak mint a 3. Inkább csak hosszabb. A csúszka a jobb oldalon van, alul kell beletenni a SIM-et. A nyújtott kivitele zavar, nem igazodik egyetlen filmméret szabványhoz se. Ha meg egy filmet kinagyítok, akkor ugrik a magyar fordítás fele.
Amúgy nagyon kifinomult készüléknek tűnik. KIcsit lassabban tölt mint a Dash. (4-5 min.) -
pècsimunkás
addikt
válasz flegga92 #28599 üzenetére
A P30 pro - nak brutál kamerája van , azt nèztem a MM - ban . Asus Z6 ? Van jack is ès èrtesítő LED . Frissítèsek terèn is jó az Asus + stock közeli Android , nagy aksi , cserèbe : óriâsi hiba , hogy nem Amoled.
Szerk .: Amíg működik , megtartom a telefont . Kamerája nekem mèg megfelel . Az aksi is jó , gyors mèg a mai napig is . Szóval marad mèg egy darabig.
[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
MrSealRD
veterán
válasz flegga92 #28592 üzenetére
Kipróbálom a waze mellőzését. Hátha... Amúgy nálam a Waze kusbba van. Nem beszél egyáltalán
-
syler123
veterán
válasz flegga92 #28384 üzenetére
Semmi gond, van ilyen, nem volt drága. Ultimateshield viszont ajánlható, rendeltem is egyet, feliratkozva van 10%-os kupon, kb 2600ft-ra jön ki és egy gyerek is felteszi, mivel szappanos vízbe kell mártani és csúszik a kijelzőn, kinyomkodjuk a vizet és kb csak várni kell, meg ugye hagyni száradni. Az első kihúzott kb 2 évet (vissza tudtam tenni leszedés után bubimentesen, mosás után). Most is csak azért cserélem mert az alja nem túl esztétikus már.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz flegga92 #28183 üzenetére
Tanulópénz volt, de ez a fólia akkora hulladék hogy csak az ellenségeimnek ajánlanám, had szívjanak vele. Úgy tapad, mintha ragasztó lenne a hátulján, lehetetlen feltenni normálisan, az applikátor vagy micsoda, az ferdén áll a typeC csatiban, de könnyen mozog is, lehetetlen feltenni vele. A fólia olyan vékony, hogy még ilyet nem is láttam, amikor húzom le az első védőfóliát, úgy tapad rá a fólia, hogy a felső rétegről is lejön, közben hajlik össze vissza.
Sikerült visszatennem a már karcos UltimateShield-et, nem is javaslok mást senkinek, ha jót akar magának.
-
ilyr
tag
válasz flegga92 #28183 üzenetére
Na negjött nekem is, kettőt rendeltem, kettőt sikerült elbaszni...
A video alapján szerintem selejteset kaptam, mert a matricák amiket le kellett húzni, nem azon a felén voltak mint ahol az USB-s rögzítés. Ergo miután az első matricát lehúztam és rögzítettem a kamera felöli részt, le kellett bontani az USB rögzítőt, visszahajtani az egészet és nagy nehezen lehúzni visszafelé a második védőfóliát. Közben persze tele ment az egész porra, szöszökkel, szóval cseszhettem...
A videon a lehúzandó részek azon az oldalon vannak ahol az USB-s rögzítés is, szoval szerintem itt elcseszték a fóliát... -
Tibko8
senior tag
válasz flegga92 #27858 üzenetére
Az bőven jó. Mennyire melegszik a telefon töltés közben?
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
AcCEsS
senior tag
válasz flegga92 #27633 üzenetére
Hehe. Nekem ennyi jött:
"Please make sure you have prepared the following:
1. Prepare your proof of purchase
To verify the warranty status, please provide your receipt. Note: This is only applicable for customers who purchased their OnePlus device from our partners: Amazon, Elisa, O2, etc.2. Back up your data
All data will be erased from your phone during the repair. To protect your data, please back up your device, reset your phone, and take out your SIM card.Please feel free to contact us if you have any questions. "
Majd:
"We have approved your service request. You will receive an email from our service center with specific instructions."
Na az már nem jött, csak az értesítő az UPS-től. Mindegy, köszönöm az infókat, remélem minden rendben fog menni. Majd megírom a tapasztalatokat...
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
AcCEsS
senior tag
-
Tibko8
senior tag
válasz flegga92 #27612 üzenetére
Egyenlőre nekem is úgy van. Csak én szilikon tokot használok és átlátszik. De akkor valszeg ilyen tok nem létezik.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
ToniSlow
senior tag
válasz flegga92 #27579 üzenetére
Én a készülékemet két kártyával használom, használok fb-t, messengert, vibert meg mindenféle akku zabáló alkalmazást + van 3 exchnage fiók beállítva push szinkronizálással, vagy wifi vagy 4G folyamat megy. Annál az alkalmazásnál amiben az exchange fiókok vannak beállítva a fejlesztő ajánlása alapján ki van kapcsolva az akku optimalizálás, továbbá ennél az alkalmazásnál be van állítva hogy állandóan fusson a háttérben hogy ne legyen delay a levelek érkezésekor.
A lényeg: én nem nyomkodom kimondottan sokat a készüléket, persze azért böngészek, levelezek, viberezek stb, így a SOT nekem annyira nem mond semmit. Most van kb 2 óra SOT, a készüléket 1 nap 18 órája töltöttem utoljára és 21%-on vagyok.
Ez most jónak számít, vagy rossznak számít?[ Szerkesztve ]
-
flegga92
senior tag
válasz flegga92 #27489 üzenetére
Elküldtem a screenshotokat az akku ügyében a supportnak. Persze nem mondták rá az áment, de újra elviszik szervizbe és tesztelik. Ha esetleg mégsem akarják gariban cserélni, mennyibe áll meg egy hivatalos akksi csere? Alkatrész listát megtaláltam, de arra rájön még a posta, ÁFA, szerelés díja.
Thanks for keeping in touch.
Since the issue still persists in regards to the Battery issue. We would recommend that we send it in again to our facility. Please keep in mind that device will still be subject to inspection for unconfirmed/undisclosed issues/faults.
If you wish to proceed, we'd like to ask for your confirmation.
We'll be waiting for your response.
Regards,
OnePlus Customer Support -
horvath85g
aktív tag
válasz flegga92 #27500 üzenetére
Ezt nem tudom, én használtam vettem és sosem láttam 5-6h SOT-ot
Érdekes, de jelentősen nem befolyásolta, hogy hány appot teszek fel (messenger lite, hangouts, teams, gmail, outlook, ezek futnak mindig).
Ennél jobban számít, hogy az amazfit bip miatt a bluetooth állandóan be van kapcsolva. -
horvath85g
aktív tag
-
Boli77
tag
Szia ! Szerintem vár még pár napot . Mivel minden újra lett telepítve ,lehet valamelyiknek kell egy kis idő míg be áll. Ilyent én is tapasztaltam ,hogy merül mint állat épp ,hogy ki jött 2 óra Sot. Másnap meg lazán hozta a 4 óra fölöttit is. A fényerő is autómatán van. Nekem is két éves lesz egy hónap múlva .
-
senior tag
Jah hogy 2 SIM van benne... Volt itt régen problémázás ezzel, úgy rémlik max 4 óra SOT jött ki úgy több kollégának. Ezt magam is meg tudom erősíteni, nekem is volt egy időben 2 SIM.
A Spotify és egyéb netes appra úgy számold, hogy duplán eszi a telepet, mert a telefon nem számolja hozzá a szükséges folyamatos adatforgalom hatását.
Az akku statisztikát nem hülyeségből mondtam, arra lehet alapozni a csere igényét. (meg ennyi komment után már kíváncsiak vagyunk rá)
-
HSM
félisten
válasz flegga92 #27484 üzenetére
Én többektől olvastam, hogy a régi, 7-es androidos rendszer sokkal akkukímélőbb volt. Én már 8-assal vettem, úgyhogy ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom.
Az akkukímélő scriptemmel, jó akkuval (elvileg olyan 2500-2800mAh még belemegy így 2 évesen) ezt tudtam kb fél éve kihozni belőle: [link].
Ebben volt FB, PH, webmail, meg némi híroldal olvasás. Ez mondjuk nekem már elfogadható, 1,5-2 napra nekem ennyi épp elég, de még mindig messze nem olyan jó, mint amit egy modern belépő SoC-os telefonnal el lehet érni.(#27485) Aljasvip: A háttérben futó app csekkolás is jó tipp.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz flegga92 #27484 üzenetére
Ez milyen fényerőn van amúgy? Nekem kétéves a telefon, sosem volt szervízben, 2 naponta töltöm, és automata fényerőn 3-4 óra SOT jön ki ~20%-ig merítve.
Ez közhelyesen hangzik, de manapság már minden fut a háttérben (én pl meglepődtem, hogy ugyan egy angol-magyar szótár vagy a pasziánsz mi a fenéért fut, ha el se indítottam még...). Vagy nincs esetleg egy Nova Launcher vagy egyéb oylan cucc, ami folyamatosan megy?
Próbálj még meg egy teljes gyalulást, és csak azokat a szoftvereket tedd fel, amire tényleg szükséged van. Ha akkor is siralmas az akkuidő, akkor tényleg az lesz a ludas, ha nem, akkor jöhet a totó, hogy melyik szoftver huncutkodik.Egyébként pedig egy AccuBattery egy töltésből megmondja neked az akku kapacitását, ah 70% vagy azalatti, akkor joggal mehet cserére (screenshot mellékelve persze).
-
HSM
félisten
válasz flegga92 #27482 üzenetére
Én ezért írtam rá saját CPU-finomhangoló scriptet. [link]
Gyárilag mint a Titanic meríti pl. a FB a telefont, ezzel a scripttel azért jobb a helyzet, bár csodát ez sem tud tenni a 820-as SoC-al.Mondjuk ez az akku idő az enyémnél lényegesen rosszabb, nekem azért a gyárival is ennél valamivel többet elment emlékeim szerint.
Alsóbb kategóriás SoC-okkal nincs értelme az akku-időt összehasonlítani, azokban tipikusan 4-8 db A53-as energiatakarékos mag van, ilyen a J6 is, ott maga a CPU nagyon takarékos, így nem merül olyan vészes tempóban. Ilyen szempontból jobbak a modernebb telefonok, ott azért sokkal jobb már a teljesítmény/fogyasztás mutató a felsőbb kategóriában is.
[ Szerkesztve ]
-
flegga92
senior tag
-
PistiSan
addikt
válasz flegga92 #26722 üzenetére
Nálam semmi nem vált be ami a Google naptárt használta szinkronizációhoz. Jól gondolom, hogy nálad sincs folyamatosan bekapcsolva az internet?
Olyan érzésem volt, mint ha közé lenne az internetnek az értesítésekhez. Ha volt net a telefon az értesítést megelőző fél órán belül akkor jött az értesítés.
Többször fel tűnt ez a dolog.
Hosszú évekig használtam a Google naptárt emlékeztető gyanánt is, sajnáltam hogy le kellett cserélni végül.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz flegga92 #26715 üzenetére
Szia! Én is küzdök a naptár problémával, most a Business Calendart használom kb. 1 hónapja. Eddig jónak tűnik, akár azt is be lehet állítani, hogy már az esemény előtt több órával jelezzen az értesítési sávon, szóval, ha esetleg mégsem csilingel, akkor is nagyobb eséllyel veszed észre, hogy esemény van.
-
PistiSan
addikt
válasz flegga92 #26713 üzenetére
A Wunderlist nem tud ilyet, az egy teljesen külön app, azt hittem én is hogy biztos a google naptárral van valami, ezért eleinte az aCalendar-t használtam, ami tud szinkronizálni a google naptárból is, meg is vettem a pro verziót, aztán jöttek ott is a szokásos értesítés elmaradások, szerintem alapvetően a google naptárral van valami, és az ezt használó programok is ugyan úgy hibáznak mint a gyári naptár app.
Én is az ismétlődő dolgokat írom fel a wunderlistbe, pl, szelektív kuka nap havonta 1x van nálunk, év elején be írtam a 12 dátumot, a telefon meg szól amikor az időpont van.
Azt gondoltam, hogy hihetetlen nagy meló lesz átírni a dolgokat a naptárból majd, de az ismétlődő dolgok nem is voltak olyan nagy számban mint gondoltam, az új dolgokat pedig már a wunderlistbe írom eleve. -
farena
tag
válasz flegga92 #26708 üzenetére
talán DigiCal Naptár
Én ezt használom, nekem jelez.Bár én kevés bejegyzést használok.
Egy próbát megér[ Szerkesztve ]
Iphone 15 Pro Max + Amazfit Balance
-
PistiSan
addikt
Szia!
El nem tudom mondani, hogy ezzel mennyit szenvedtem én is, OOS alatt, 6-os android óta nálam is ugyan ez van, vagy szól egy beírt értesítésről, vagy nem, eléggé kiszámíthatatlan módon működik.
Másik romot is raktam fel rá, de az is ideig óráig volt csak jó.
Végül váltottam egy másik appra, Wunderlist, ide írtam be minden határidős/ismétlődő dolgot, ezt használom már lassan 1 éve, mindig jelez, hibátlan a dolog.
Annyi a kellemetlen a dologban, hogy a microsoft felvásárolta, és előbb utóbb meg fog majd szűnni, és a microsoft to do lesz helyette, tettem azzal is egy próbát, de a wunderlist sok szempontból sokkal jobb.Ha esetleg sikerült megoldanod a naptár kérdést, majd oszd meg velünk, nekem nem sikerült.
-
Tibko8
senior tag
Google Naptár alkalmazáson belül be van kapcsolva az értesítés?
Értesítés ezen az eszközön. Ez legyen bekapcsolva [kép]Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
szpali
addikt
válasz flegga92 #17094 üzenetére
Attól függ milyen LTE.
Ha B20as hálózaton vagyok, akkor azt tapasztaltam, hogy nekem is elment az internet telefonálás közben.iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Colos1
őstag
válasz flegga92 #14201 üzenetére
Így működik. Mivel az összekapcsolás csökkenti, egészen pontosan felezi az elérhető LTE csatornákat (a csatlakoztatható készülékek számát), alapból csak sima LTE van, és ha nagy fájlt töltesz le, akkor ha van elég szabad LTE csatorna, átvált 4G+ -ra. A letöltés után, vagy ha kell a csatorna, akkor meg visszamegy 4G -re.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
kano
nagyúr
válasz flegga92 #13971 üzenetére
Szerintem nekem is megy vissza. Egy 128GB-os érdekel...
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest